Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Or_By ne kadar bu ? benim telefoncununda verdiği bunun gibi bişey sadece kendi dükkanının ismi yazıyor ne farkı vardırki aynısı hemen hemen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Or_By ne kadar bu ? benim telefoncununda verdiği bunun gibi bişey sadece kendi dükkanının ismi yazıyor ne farkı vardırki aynısı hemen hemen?

seninkini resmini koyarsan varsa farkı söyleyebilirim.

normalde 18-19 tl ye satıyorlar ama ben 12 küsüre buldum bitane 5 tl lik inidirim kuponum vardı 7 küsüre düştü 3 de kargo paraası verdim total de 10 tl ye mal oldu diyebilirim bu orjinal kılıf.
  • Merhaba ben normalde K790 kullanıyorum
    bugun bu telefonu kızıma aldım, beyaz renk, hiperucuz com + 4 GB kart 295 TL / 5 taksit
    Dokunmak değil biraz bastırmak gerekiyor.
    Telefon vasat bir telefon BT ile dosya aktarmak işkence gibi.. Hızı değil klasik sağ tık ile gönder dediğinde hata veriyor..

Butun sayfaları okudum tam olarak aradıklarım yoktu

telefonla ilgili sorularım var, ayarlarını yapmaya calışıyorum

1 - Konuşurken hoparlör nasıl aktif olur?
    2 - BT ile dosya aktarırken telefon diğer özellikleri nasıl kullanılır?
    3 - Arka planda şarkı çalarken BT ile PC ye bağlanınca veya dosya alırken şarkı sesi kesiliyor.
    4 - Bu telefonda ekolizer yok mu?
    5 - Otomatik tuş kilidi süresi ayarlanıyor mu? Hangi menüde
    6 - PC studio prog ile BT bağlantısı PC den mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 26 Mart 2010; 22:13:38 >
  • quote:

Dokunmak değil biraz bastırmak gerekiyor.
    Telefon vasat bir telefon BT ile dosya aktarmak işkence gibi.. Hızı değil klasik sağ tık ile gönder dediğinde hata veriyor..

bastırmak mı baska telefonlara baktınız mı? birde trident in var dokunmaktik telefonu onu deneyin birde bastırmakmı olduğunu anlıcksınız.

ayrıca bt ile veri göndermede telefon bence yavaş değil. sizin vericiniz yavaş olabilir. ben diz üstümden sağ tık gönder dediğimde özellikle resim dosyalarını hızlı bir şekilde alabiliyorum. ayrıca bt ile veri transfer isırasında niye başka bir işlem yapma ihtiyacı duyoyrsunuz ki? ne atıyoraunuz okadar uzun sürüyor merak ettim doğrusu. yavaş olsa bile bekliceğiniz dk. 3. 3 dk da bişey yapmayıverin

• 1400 . mesajım şerefine

• İşkence derken hızından değil dosya atarken durup dururken hata veriyor
    PC studio ile bağladım aşağıdaki uyarıyı veriyor.
    Tel ve PC arasında dosya transferi yapayım dedim bu cıktı
    BT telefonda acık olduğu halde nesne alışverişine yes diyom hata verip kapanıyor
     SAMSUNG C3510 Genoa

Bu ayarı telden mi yoksa PC den mi yapmak lazım ben anlamadımm
    Notebook + win 7 TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 26 Mart 2010; 23:25:31 >
  • win 7 den kaynaklı bir sorun olabilir. bende vista var pc studioyu kullanmadım daha. normal şekilde sağ- gönder- bluetoth alıcısı diyip telofunu seçiyorum oradan sorunsuz aktarılıyor. ilk başlarda telefonu hemen görmüyor bir kaç kez denemek lazım. görünce zaten bilgisayarıma dosya geliyor ondan sonrası kolay.
  • ya kutudan data kablosu çıkmadı nası müzik yüklicez bide hafıza kartı ne önerirsiniz 4 gb yada 2 gb düşünüyorum?
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ya kutudan data kablosu çıkmadı nası müzik yüklicez bide hafıza kartı ne önerirsiniz 4 gb yada 2 gb düşünüyorum?

bt ile atabilirsin yada uygun bir usb kablosu alıp atarsın. müzik dinlemene bağlı kart çok müzik atacaksan 4 gb al yok hiç dinlemyeceksen 2 gb çok rahat yeter.
  • arkadaşlar 3 lü wallpaper deneyen var mı telefonda zira telefonda hiç bir şekilde 3 farklı wallpaper görünmüyor hep ortadaki wallpaper görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluehawk

arkadaşlar 3 lü wallpaper deneyen var mı telefonda zira telefonda hiç bir şekilde 3 farklı wallpaper görünmüyor hep ortadaki wallpaper görünüyor.

evet o işi nasıl çözeceğiz? ps de filan 3 lü yapınca olmuyormu?
  • bende 1 saat önce aldım.şimdilik menunum

dokunmatik güzel ancak scrolling biraz sıkıntılı.onun dışında haparlör kalitesini sevdim,4 gb lık kartla beraber kullanıyorum(eski telefonumdan oldukça dolu bir kart)normalde sıkıntı yok ama çalma listelerinde gezerken biraz sıkıntı var gibi...çokda dert etmiyorum ne kadar ekmek o kadar köfte...
  • Dosyalarım resimler klasöründe resimleri sürükleyerek sırayla bakamıyorsun diğer resme geçmiyor bir türlü
    Sadece orda sıkıntı var gibi
    Slayta alırsan sağ - sol ok yönleriyleriyle ancak ilerleyebiliyorsun

Ayrıca PC studio programı son derece kullanışsız dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 29 Mart 2010; 21:27:41 >
  • Sadece telefonun kendi içerisinde bulunan 3lü wallpaperları 3lü olarak kullanabiliyorsunuz. Kendiniz birleştirirseniz sadece ortadaki görünür. Bence bu telefondaki bir hata. Yeni bir versiyonu çıkarsa düzeltilir diye temenni ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Dosyalarım resimler klasöründe resimleri sürükleyerek sırayla bakamıyorsun diğer resme geçmiyor bir türlü
    Sadece orda sıkıntı var gibi
    Slayta alırsan sağ - sol ok yönleriyleriyle ancak ilerleyebiliyorsun

Ayrıca PC studio programı son derece kullanışsız dikkat edin..

evet çok gıcık bir durum bu. diğer resme geçemiyorsunuz. oradaki oklar anca zoom yapında aynı resimi sağa sola çekiyor.
  • resimleri sürüklediğimde rahat bir şekilde diğer resme geçiyor
  • Ne kadar veri alışverişi yaptığımı nerede görebilirim bu telefon da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Ne kadar veri alışverişi yaptığımı nerede görebilirim bu telefon da?

o özellik yok galiba. ben de bulamadım nereden bakılacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluehawk

arkadaşlar 3 lü wallpaper deneyen var mı telefonda zira telefonda hiç bir şekilde 3 farklı wallpaper görünmüyor hep ortadaki wallpaper görünüyor.

evet ya ben 1 haftadır onunla uğraşıyorum hep ortadaki görünüyo her şeyi denedim ama bi türlü yapamadm kafayı yicem
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.