Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendi istediğim 3 farklı duvarkağıdını nasıl ataybilirim?
  • arkadaşlar bu telefona uygun oyun nerden bulabilirim
  • orası hala muayak sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

Arkadaşlar kendi istediğim 3 farklı duvarkağıdını nasıl ataybilirim?
  • turkcell hattımdam wap ve mms ayarlarını yaptım. internete ve google !a girebiliyorum. ancak e-posta ayarlarından sonuç alamadım. ..Zira ayarları yapmama rağmen e-postaları indiremiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • ekran kalitesi nasıl stara göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Wizard

arkadaşlar bu telefona uygun oyun nerden bulabilirim

googledan mobil9 diye aratın ordaki site size yardımcı olacaktır.Her türlü program oyun melodi duvar kağıdı v.s ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ekran kalitesi nasıl stara göre?

mağazada baktım bugün genoa baya bi sönük gibi geldi stara göre bilgisi olan
  • quote:

quote:

ekran kalitesi nasıl stara göre?

mağazada baktım bugün genoa baya bi sönük gibi geldi stara göre bilgisi olan

sorumu cevaplayacak olan yok mu:)
  • bu telefonu en ucuz nereden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inch

bu telefonu en ucuz nereden bulabiliriz?

Site ne kadar güvenilir bilemiyorum fakat en ucuz burada galiba
  • selamlar bende aldım bugün beyaz olanın çok güzel ama bişi sorcam widget ayar menüsünü kaybettim ben hani oraya neleri koyabilirizi nası tekrar geri bulcam onu ya
  • tamam hallettim ama widgette çok fazla ikon kalıyor onları azaltmanın yolu yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

orası hala muayak sanırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

Arkadaşlar kendi istediğim 3 farklı duvarkağıdını nasıl ataybilirim?

Cep telefonunuzun ekranı 240 x 400 boyutlarındadır ve arka plan olarak ayarlayacağınz resimlerin bu çözünürlükte olması gerekmektedir.

Cep telefonununuz çoklu masaüstü desteğine sahip olduğundan toplamda 720 (240x3) x 400 piksel boyutlarında bir masaüstüne sahiptir. Telefonunuzun ölçülerine uygun özel arka plan resimlerini internetten bulabilir veya kendiniz herhangi bir resim düzenleme programı yardımıyla bu boyutlara getirebilirsiniz. Kendi resimlerinizi 240x400 çözünürlüğüne getirerek (Resim 2) deki resim gibi birleştirebilir bu şekilde sayfayı çevirerek aynı anda 3 resminizi de ekranınızda bulundurabilirsiniz.

Alıntı:
    www.telpa.com/sss

• quote:

tamam hallettim ama widgette çok fazla ikon kalıyor onları azaltmanın yolu yokmu

Ayarlar>>Ekran A gir Oradan wiggeta git ordaki ekleme tiklerini kaldır işaretlere tıkla istediklerini koy yada kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroM

quote:

tamam hallettim ama widgette çok fazla ikon kalıyor onları azaltmanın yolu yokmu

Ayarlar>>Ekran A gir Oradan wiggeta git ordaki ekleme tiklerini kaldır işaretlere tıkla istediklerini koy yada kaldır.

teşekkürler hallettim kılıf arıyorum beyaz aldığım için siyah telefoncunun verdiği kılıf siyah iz bırakıyor kadife al dediler varmıdır nerde bulunur fiyatları nedir?
  • Valla aslında mantıklı sölemişler E71 için içi kadife dışı deri kılıflardan iyi gider ama nereli oldugunu bilmiyorum ki nerden alcanı söyleyebilsem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroM

Valla aslında mantıklı sölemişler E71 için içi kadife dışı deri kılıflardan iyi gider ama nereli oldugunu bilmiyorum ki nerden alcanı söyleyebilsem :)

izmirdeyim fiyat ne kadardır ortalama ?
  • sorum günce arkadaşlar düzgün kılıf arıyorum
  • Bu açıklama Genoa için değildir. O şekilde zaten yapıyoruz ancak olmuyor.
  • kılıf bilen
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.