Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
1
Favori
150.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kılıfı da Gold'dan almıştım.C3510'a tam olarak uygun yok galiba.Ama birkaç tane denedim,tam oturanını aldım.E-deri diye bir marka.
  • selam.

bu widget benim biraz canımı sıkıyor
    ekrana her dokunuşumda oradan kayarak ekranın yarısını kapatmasını istemiyorum.

bir yerden ayarlanabilirmi bu, hatta kapatılabilir mi ?
  • Arkadaşlar telefonu alan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsn dyorum,
    telefonun muzik sesi yüksekligi nedir? ses bozularakmı cıkıyor yoksa net olarakmı/yüksekmi?
    Cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: utabev

37 sn önce
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37916474

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba,
    sözlerime bu telefonu öven veya satın almış arkadaşlardan özür dileyerek başlamak istiyorum..
    Herkesin fikir ve beğenilerine kesinlikle saygı duyuyorum..
    Yeni bir telefona ihtiyaç duyuyordum ve yeni çıkan Nokia X3 modeli çok hoşuma gitti tam alacakken bu telefonun farkına vardım ve araştırmalarımı bu telefona kaydırdım.
    Telefonu mediamarkta elime aldım ve izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
    Telefonun dokunmatık ekranı gerçekten çok duyarlı ama fazlasıyla duyarlı neredeyse parmağınızın gölgesini algılıyor.:-)
    Sadece numarayı çevirirken problem yok menü geçişlerinde kullanımla ilgili çok problem var.sesi cızırtılı geldi bana net bir ses değil...
    Kasa yapısı çizilmeye musait ama ergonomisi fena değil.Yanında hafıza kartı yok almak isterseniz 4 GB Kingston sd aparatlı 21 tl.
    radyosu kulaklık takılı değilken çalışmıyor.
    Ben tabi bunları görünce doğru nokia X3 ve satın aldım.
    Şuanki düşüncelerimi paylaşayım X3 ü 359 TL/9 taksitle satın aldım.Samsung c3510 295 tl idi.Kartıda ekleyin 320 tl.
    X3 ün yanında çok şık ve işlevsel bir mini hoporlör hediye enaz değeri 15 TL bunuda eklerseniz arada pek fark kalmıyor.2G hafıza kartı hediyeside cabası.
    Gelelim X3 e :İyiki almışım bence piyasanın bugün itibariyle fiyat/Performans lideri..Radyosu kulaklıksız mükemmel çekiyor**** lerde ,telefon zillerinde ve radyoda mükemmel netlikte ses veriyor.
    Okadar telefon kullandım hansfree de hem sizin sesinizi karşıya hemde gelen sesi bu kadar net ileten bir telefon kullanmadım.Radyo sinyalinin güçsüz olduğu durumlarda hediye hoparlör anten görevide görüyor.
    Kutu içeriği de çok iyi.Kulak içi mikrofonlu kulaklık,2 GB.micro sd kart,Usb kablosu ama 10 cm.,şarj aleti ve o sevimli hoparlör..
    E tabiki her telefonun olduğu gibi bu telefonunda eksileri var:
    Malzeme kalitesi ve kayar kapak Nokianın pahalı modellerini aratıyor,usb kablosu çok kısa,tek el kullanımında 3-6-9 numaralı tuşlara ulaşım zor,arka kapak gıcırtılı,
    Ama inanın bu paranın alabileceği en iyi telefon...
    Samsung alacakların yazdıklarım doğrultusunda kararlarını gözden geçirmelerini isterim.
    suçu lisan ettiysek affola...

x3te kulaklık takmadan radyoya giriliyor mu

• x3 te
    kulaklıksız radyo dinlenebiliyor
  • arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum. bence herşeyi iyi. ama bi sorum olacak. film atıp izleyebilen var mı? çözünürlük kaça kaç olacak? desteklediği formatlar ne? ben mp4 ve 3gp atıyorum olmuyo. çözünürlükten olabilir mi
  • video oynatmayı ben de yapamadım. belki de samsungun yazılımıyla atmak gerekiyordur.
    ben bi de öyle deneyeceğim...
  • telde video kaydedip pc ye atıp orda hangi formatta olduğuna bakmak veya daha kısa kullanım kılavuzundan okumak lazım.
  • Selam arkadaşlar

Sürekli mesaj yazanlar için bu telefonu önerir misiniz ?

mesaj yazarken sorun yaşıyor musunuz ?

seri bir şekilde mesaj yazılıyor mu ?

Cevaplarsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

telde video kaydedip pc ye atıp orda hangi formatta olduğuna bakmak veya daha kısa kullanım kılavuzundan okumak lazım.

evet gayet hızlı bir ekranı var kolay yazılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelisky_

Selam arkadaşlar

Sürekli mesaj yazanlar için bu telefonu önerir misiniz ?

mesaj yazarken sorun yaşıyor musunuz ?

seri bir şekilde mesaj yazılıyor mu ?

Cevaplarsanız memnun olurum.

ben mesaj yazarken zorlanmıyorum. bu biraz da alışmayla ilgili.

ekranın tepkisine alıştıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum.
  • Şurdada kısa ve öz bir inceleme var ;)

+ detaylı resimleride mevcut

http://www.mobilhat.com/samsung-c3510-genoa-inceleme.html
  • bende bu telefonu aldım 2-3 gündür kullanıyorum dokunmatiği çok güzel..
    çok mesaj yazıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum mesaj yazarken..
    dokunmatik telefonlara geçiş yapmak isteyenler için ideal bir telefon fiyatıda uygun..
    3g ve wifi ile işim olmaz diyenler için süper bir telefon bence. 3,5 mm kulaklığın olmasıda çok güzel istediğim yerde istediğim kulaklıkla müziğimi dinleyebiliyorum.
  • Arkadaşlar geçen gün arkadaşa aldık bu telefondan. Bendede star var ekran çözünürlükleri aynı ama bizim 3'lü duvar kağıtları olmuyor nasıl yapacagız bunu yada elinde olan paylaşırsa sevinirim bürtürlü yapamadık tek resim koyunca oluyor 3'lü olmuyor yardım lütfen...
  • arkadaşlar merhaba
    bende bu telefondan alarak aranıza katıldım.
    bu telefon için msn/ebuddy yüklemesi yapilabiliyor mu yada başkaca programlar var mıdır? teşekkürler.
    ben opera yüklemeye çalıştım yüklendi ancak internet bağlantısı bulamamış oysa telefonun kendi browseri ile internete girebilmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

arkadaşlar merhaba
    bu telefon için msn/ebuddy yüklemesi yapilabiliyor mu yada başkaca programlar var mıdır? teşekkürler.
    ben opera yüklemeye çalıştım yüklendi ancak internet bağlantısı bulamamış oysa telefonun kendi browseri ile internete girebilmekteyim.

Nasıl yükledin dostum ya bi anlatsanda bizde halletsek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

arkadaşlar merhaba

Nasıl yükledin dostum ya bi anlatsanda bizde halletsek ?

cepten :http://www.opera.com/mini/
    adresine gir ordan download et hepsi bu kadar.
    yada şu adrese gözatabilirsin :http://www.uygulamadukkani.com/StoreFront/Product.aspx?id=593

• bende yukledm operayi ama bendede ayni hatayi verdi, internet baglantisi bulunamdi dio. bunun cozumunu bilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

bende yukledm operayi ama bendede ayni hatayi verdi, internet baglantisi bulunamdi dio. bunun cozumunu bilen varmi?

telefonlarımızdanhttp://m.getjar.com adresine girerek cep telefonumuza uyan uygulamaları indirebiliriz.
    Ayrıca site içinde Opera'nın uyan sürümüde yer almaktadır. Opera ve Ebuddy çalışıyor!
    Ancak ben telefonun kendi browser'ini daha cok begendiğim için opera kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens -- 4 Mart 2010; 17:52:19 >
  • Panoramik resim çekme, radyodan kayıt ve şarkı tanıma var mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.