Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben de genoa kullanıcı oldm =)

merak ettigim bisi var. bu widget menusunde "etkinlik yok" die bisi var. nedir bu? takvime kaydettigim etkinler degil galiba? takvime kaydettiklerimi direk masaustunde gorebilme sansım varmı?

unutulmus alarm olayları nedir bi de.. bilen varsa,aydınlatırsa sevinirim =) tesekkurler..
  • Bende dün aldım güzel telefon gerçekten. Bazı sorularım olacak:

Bu telefona güzel programlar yüklenebiliyor mu?

Temaları var mı?
  • Merhaba arkadaşlar.Gerçi Lg bölümüne de açtım ama buraya da açmakta fayda var diye düşündüm.Nasıl olsa amaç iki tarafdan da görüş sahibi olmak:

Ben ya bu telefonu yani Samsung C3510 Genoa'yı ya da Lg KP500 Cookie'yi almayı düşünüyorum ama hangisini almalıyım karar veremiyorum.Onun için sizden fikir almak istiyorum.

Teşekkürler :)
  • Genoada çektiğimiz resimleri direk olarak bloga atma özelliği var mı?
  • işlemcisi hakkında bilgi var mı telefonun?
  • Widget menüsünden müzik çaları kaldırabiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 10 Mart 2010; 0:35:01 >
  • Evet widgetin en üstünde widget ayarları var. Ona gir orda neleri istediğini işaretle.
  • ben ikisinide kullanıyorum dokunmatik olduğu için bazen zorlanıyorum hatta dokunamıyorum bile :) ama yinede samsungdan vazgeçmem

c3510 görünüş olarak güzel ama özelliği yok bilgin ola ayrıca dediğiniz fiyattan daha düşüğüne aldım ben iyi araştırın derim ;) dırırımmmm
  • Halkın dokanmatiği de olsa sırf beyaz diye alınabilir sanki...bu arada aynı kasayı kullanan bi modeli daha var o neydi Corby mi??
  • Telefonu bugün bir internet sitesinden 299 liraya aldım. Dokunmatiği tahmin ettiğimden çok daha hassas. 4 GB sandisk microsd ile sorunsuz bir şeilde çalışıyor. Kafama takılanlarsa;

Telefon tuş kilidindeyken çiçek fotoğrafı felan çıkıyor bunları neden kaldırabilirim.
    3lü masaüstünde farklı farklı duvar kağıtları nasıl atarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamasut_over_anatolia

Evet widgetin en üstünde widget ayarları var. Ona gir orda neleri istediğini işaretle.

Fakat orada müzik çalar ve radyo yok.Başka bir yolu mu var acaba ?
  • Evet orada var diye tamin etmiştim ama yokmuş baktım ama bende bulamadım.
  • merhaba, arkadaşlar... bende yaklaşık bir haftadır 3510 kullanıcısıyım. ilk günler internete bağlanıyordum ama şimdi giremiyorum... lütfen acilen yardımcı olun teşekkürler...........
  • radyo dinleyen birisi olarak çıkan kulaklıkla ses kalitesi nasıl?n95 ile arasındaki farkı anlatabilecek olan varmı
  • kutusundan usb kablo, program cdsi ve cıkmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

kutusundan usb kablo, program cdsi ve cıkmıyor mu?

ikisi de çıkmıyor
  • e nasıl atıcaz muzik vs .
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

e nasıl atıcaz muzik vs .

bluetooth ile atabilirsiniz.

http://www.samsungmobile.com.tr/supports/softwaremanuals/software.do?phone_model=GT-C3510&sw_type=SW

burdan da programı indirebilirsiniz.

• ben bugün aldım bu telefondan kamerası ve içinden usb kablosu çıkmaması dışında herşeyi çok güzel tavsiye ederim
  • iyi günlerde kullanın. detay özelliklerini keşfettikçe paylaşmak isteriz...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.