Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
1
Favori
150.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHinferno

öncelikle cevap için teşekkürler.
    tuş kilidi olayı nasıl,kullanımı kolay mı?şu ekrana şekil atama olayı var mı (tuş kilidi için) bu telefonda.
    aklıma geldikçe soruyorum ses kalitesi nasıl hem görüşme hem dış ses açısından.

Rica ederim.
    Tuş kilidi çok kolay.Kilit için sağ yandaki tuş basmak yeterli,açmak için ise kilit simgesine basılı tutuluyor.
    Ekrana şekil atama hakkında bir bilgim yok.
    Görüşme kalitesi oldukça iyi.Dışarı verdiği ses de yeterli diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 18 Şubat 2010; 0:55:49 >
  • dokunmatiğe alışmak için almayı düşünüyorum hızlıal da 275 tl bonusa 12 taksit gayet iyi sorum şu hızlıal telpa başarı garantilimi yoksa paralel ithalatmı bide 1-2 ay beklersem fiyat düşermi
  • Ben bu gidişle telefon alamıcam galiba ya . Yine iki tel arasında kaldım . Samsung C3510 & Motorola RAZR2 V8

http://www.hepsiburada.com/motorola-razr2-v8/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotrazr2v8

Valla bi karar verebilirsem alıcam inş ikisinden birini
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Ben bu gidişle telefon alamıcam galiba ya . Yine iki tel arasında kaldım . Samsung C3510 & Motorola RAZR2 V8

http://www.hepsiburada.com/motorola-razr2-v8/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmotrazr2v8

Valla bi karar verebilirsem alıcam inş ikisinden birini

motorola 194 ken alsaydın ya 294 şuanda bide ikiside apayrı dokunmatik birisi biriside normal bende genoa yı beğendim

• Motorola'nın bir yorumlarını oku derim ben birçok kişi şikayetçi batarya süresinden ve hafızası da arttırılamıyor. Genoa tahminime göre çok satanlar listesinde çok çabuk yükselecek bir telefon.
  • bugün gittim yakından inceledim motorolayı. iyikide almamışım. samsungu devam alıyım en iyisi.
  • 37 sn önce
    Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37916474

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar merhaba,
    sözlerime bu telefonu öven veya satın almış arkadaşlardan özür dileyerek başlamak istiyorum..
    Herkesin fikir ve beğenilerine kesinlikle saygı duyuyorum..
    Yeni bir telefona ihtiyaç duyuyordum ve yeni çıkan Nokia X3 modeli çok hoşuma gitti tam alacakken bu telefonun farkına vardım ve araştırmalarımı bu telefona kaydırdım.
    Telefonu mediamarkta elime aldım ve izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
    Telefonun dokunmatık ekranı gerçekten çok duyarlı ama fazlasıyla duyarlı neredeyse parmağınızın gölgesini algılıyor.:-)
    Sadece numarayı çevirirken problem yok menü geçişlerinde kullanımla ilgili çok problem var.sesi cızırtılı geldi bana net bir ses değil...
    Kasa yapısı çizilmeye musait ama ergonomisi fena değil.Yanında hafıza kartı yok almak isterseniz 4 GB Kingston sd aparatlı 21 tl.
    radyosu kulaklık takılı değilken çalışmıyor.
    Ben tabi bunları görünce doğru nokia X3 ve satın aldım.
    Şuanki düşüncelerimi paylaşayım X3 ü 359 TL/9 taksitle satın aldım.Samsung c3510 295 tl idi.Kartıda ekleyin 320 tl.
    X3 ün yanında çok şık ve işlevsel bir mini hoporlör hediye enaz değeri 15 TL bunuda eklerseniz arada pek fark kalmıyor.2G hafıza kartı hediyeside cabası.
    Gelelim X3 e :İyiki almışım bence piyasanın bugün itibariyle fiyat/Performans lideri..Radyosu kulaklıksız mükemmel çekiyor**** lerde ,telefon zillerinde ve radyoda mükemmel netlikte ses veriyor.
    Okadar telefon kullandım hansfree de hem sizin sesinizi karşıya hemde gelen sesi bu kadar net ileten bir telefon kullanmadım.Radyo sinyalinin güçsüz olduğu durumlarda hediye hoparlör anten görevide görüyor.
    Kutu içeriği de çok iyi.Kulak içi mikrofonlu kulaklık,2 GB.micro sd kart,Usb kablosu ama 10 cm.,şarj aleti ve o sevimli hoparlör..
    E tabiki her telefonun olduğu gibi bu telefonunda eksileri var:
    Malzeme kalitesi ve kayar kapak Nokianın pahalı modellerini aratıyor,usb kablosu çok kısa,tek el kullanımında 3-6-9 numaralı tuşlara ulaşım zor,arka kapak gıcırtılı,
    Ama inanın bu paranın alabileceği en iyi telefon...
    Samsung alacakların yazdıklarım doğrultusunda kararlarını gözden geçirmelerini isterim.
    suçu lisan ettiysek affola...

• Bugün saat 12de hızlıal.comdan sipariş verdim. akşam 6ya kadar elime ulaşcak. Gelince izlenimlerimi yazıcam.

Bu arada 12 taksitle 275 liraya patladı. Eğer normal kargo seçseydim 269a gelcekti ama gün içi teslimat seçtiğim için 275 oldu .
  • Ben de 10 gündür bu telefonu kullanmaktayım. Telefon gayet kullanışlı. Ekran tepkisi ve menü geçişleri de hızlı. Şarjı da beklediğimden uzun gidecek sanırım. Yalnız bu telefonda otomatik tuş kilidi var mı? Ben bir türlü bulamadım. Bir de palringoyu deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guess Who?

Ben de 10 gündür bu telefonu kullanmaktayım. Telefon gayet kullanışlı. Ekran tepkisi ve menü geçişleri de hızlı. Şarjı da beklediğimden uzun gidecek sanırım. Yalnız bu telefonda otomatik tuş kilidi var mı? Ben bir türlü bulamadım. Bir de palringoyu deneyen var mı?

Telefonda bulamadığım (ya da olmayan) 2 özellikten biri bu. Diğeri de tuş kilidini açarken farklı farklı gelen resimlerden istediğmi seçmek ya da hepsini iptal etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 19 Şubat 2010; 18:52:03 >
  • Evettttt sonunda bende almış bulunmaktayım telefonu. Biraz önce geldi kargo. İlk izlenimlerim süper valla. Bikaç resim çektim . Üzerindeki jelatini henüz çıkarmadığım için o şekilde ekledim resimleri

İlk izlenimlerim ;

* Dokunmatik ekran hassasiyeti süper ötesi. Kesinlikle en ufak bir zorlanma yok.
    * Menüyü tek olarak düşünüyodum , resimlerde gördüğümde ne kadar az seçenek var diyodum ama yana geçince değişiyomuş. 3 tane geçiş var. Bu çok hoşuma gitti gerçekten.
    * Kamerası çok iyi değil ama zaten foto makinam olduğu için gerek kalmaz telefona .
    * Widget ler süper. Ama ekrana getirdiğim widgetleri nasıl kaldırcağımı henüz bulamadım
    * Önceki mesajda dediğim gibi 280 liraya patladı bana . Kesinliklede pişman değilim. Fazlasıyla hakediyor bence.
    * Bitane kılıf ayarlamaya çalışcam. Daha iyi olur kılıfla kullanmak.
    * Alıyımmı almıyımmı diye düşünüyorsanız kesinlikle zaman kaybediyosunuz hemen alın bence.
    * Oyunların olduğu syafanın resmini ekledim merak edenler vardı baksınlar diye. Monopoly çok iyimiş ama baya hoşuma gitti

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

• quote:

Evettttt sonunda bende almış bulunmaktayım telefonu. Biraz önce geldi kargo. İlk izlenimlerim süper valla. Bikaç resim çektim . Üzerindeki jelatini henüz çıkarmadığım için o şekilde ekledim resimleri

İlk izlenimlerim ;

* Dokunmatik ekran hassasiyeti süper ötesi. Kesinlikle en ufak bir zorlanma yok.
    * Menüyü tek olarak düşünüyodum , resimlerde gördüğümde ne kadar az seçenek var diyodum ama yana geçince değişiyomuş. 3 tane geçiş var. Bu çok hoşuma gitti gerçekten.
    * Kamerası çok iyi değil ama zaten foto makinam olduğu için gerek kalmaz telefona .
    * Widget ler süper. Ama ekrana getirdiğim widgetleri nasıl kaldırcağımı henüz bulamadım
    * Önceki mesajda dediğim gibi 280 liraya patladı bana . Kesinliklede pişman değilim. Fazlasıyla hakediyor bence.
    * Bitane kılıf ayarlamaya çalışcam. Daha iyi olur kılıfla kullanmak.
    * Alıyımmı almıyımmı diye düşünüyorsanız kesinlikle zaman kaybediyosunuz hemen alın bence.
    * Oyunların olduğu syafanın resmini ekledim merak edenler vardı baksınlar diye. Monopoly çok iyimiş ama baya hoşuma gitti

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

SAMSUNG C3510 Genoa

Güle güle kullan telefonunu...güzel bi seçim.
    Widget leri kaldırmak için sürükle ve yandaki widget menüsüne bırak. Ekrandan kalkacaktır.
    Monopoly güzel ama ne yazikki o da diğer oyunlar gibi demo.

• @Guess Who? teşekkür ederim. widgetlerde halloldu.
  • quote:

@Guess Who? teşekkür ederim. widgetlerde halloldu.

• Telefon alanlar , kılıf aldılarmı acaba ? Önerebilceğiniz bir kkılıf varmı bu tel için?
  • 20 tl ye orj samsung deri kılıf aldım capitol aveadan.
  • Bana telefoncu hediye olarak verdi. Orjinal değil ama işimi görüyor.
  • herşey iyi hoşta 2 şey kafama takıldı.görüşme sırasında karşı tarafın sesi boğuk (gripli gibi) geliyor.2. olan ise beni en sinir eden tuş kilidi mevzusu.diğer samsung ve bazı dokunmatik modellerde ekrana şekil atıyorsun o şekli çizdiğinde tuş kilidi kalkıyor.bu modelde bunu yapmak mümkün değil mi yazılımla acaba yada başka şekilde.ben telden sonderece memnunum.bu arada bende x3 le bunun arasında kaldım x3 te garanti sorunu var.alan arkadaş hangi garanti altında almış merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

herşey iyi hoşta 2 şey kafama takıldı.görüşme sırasında karşı tarafın sesi boğuk (gripli gibi) geliyor.2. olan ise beni en sinir eden tuş kilidi mevzusu.diğer samsung ve bazı dokunmatik modellerde ekrana şekil atıyorsun o şekli çizdiğinde tuş kilidi kalkıyor.bu modelde bunu yapmak mümkün değil mi yazılımla acaba yada başka şekilde.ben telden sonderece memnunum.bu arada bende x3 le bunun arasında kaldım x3 te garanti sorunu var.alan arkadaş hangi garanti altında almış merak ettim

Ben de görüşme sırasında ses iyi geliyor.

Tuş kilidinin o şekilde olup olmadığını çözemedim. Bir de otomatik tuş kilidini hala bulamadım.

• Telefonu Ankara Turkcell bölge dağıtıcısı Teleses ten aldım..Kvk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.