Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dokunmatik ekranına laf yok on numara çok hassas gayet hızlı şekilde yazı yazabilirsin ekran çok iyi bu nedenden mesajda sorun yaşamazsın.
  • dokunmatik ekranı oldukça hassas ve hızlı tepki veriyor. beklememiştim bu kadar olacağını..

bu telefona java uygulamaları kurabiliyoruz sanırım ama kaynak bulamadım. elinde program vs olan varsa paylaşabilir mi? özellikle ing-tr sözlük arıyorum...
  • kullanan arkadaşalara bir sorum olacak, normal tuşlu telefonlar gibi başkaları kurcalamaması için şifre koyma özelliği varmı?
  • güvenlik ayarlarından notlar, resimler, mesajlar, hafıza kartı vs. gibi yerlere şifre koyabiliyorsun. ama şifreli tuş kilidi benzeri birşey var mı bilmiyorum denemedim.
  • ArkadaşLar ben bu telefonu aLmayı düşünüyorumda Micro SD ( hafıza kartını) da kendim alıcam da bi sorum var..! TeLefonun dokunmatik ekranı için kaLemi war mı (bnim elim biraz serttirde telefona bişi olmasın diye)
  • dokunmatik ekran çok hassas, kaleme gerek yok. zaten kalem çıkmıyor. hafif dokunmanız yeterli oluyor
  • Peki arkadaşlar Biraz konu dışı olacak ama LG KP500 Cookie mü daha iyi yoksa Samsung Genoa mı ?
  • Arkadaşlar bende alıcam cihazdan ama cihazı kullanan arkadaşlar bikaç resim çekip ekleyebilirlermi ? Çok yardımcı olmuş olursunuz
  • Cihazı bugün Gold'dan 297 liraya aldım.Yorumlarımı en kısa zamanda yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Cihazı bugün Gold'dan 297 liraya aldım.Yorumlarımı en kısa zamanda yazarım.

dostum bari sen bikaç resim ekle , bi güzel yorum yazda bizde ona göre alalım . Çok sevaba girersin valla
  • arkadaşlar wireless özelliği göremedim , ama facebook msn gibi kısayollar varmış telefonda okudugun kadarıyla , GPRS lemi baglanılıyo bunlara ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter88

arkadaşlar wireless özelliği göremedim , ama facebook msn gibi kısayollar varmış telefonda okudugun kadarıyla , GPRS lemi baglanılıyo bunlara ???

wireless yok telefonda malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

quote:

dostum bari sen bikaç resim ekle , bi güzel yorum yazda bizde ona göre alalım . Çok sevaba girersin valla

En geç yarın akşam ekleyeceğim hocam. İçin rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 14 Şubat 2010; 2:49:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım fotoları eklediğin zaman mesaj ekranını da eklermisin..Mesela telefonu yan çevirince mesaj ekranı değişiyor mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: jekoo09

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım fotoları eklediğin zaman mesaj ekranını da eklermisin..Mesela telefonu yan çevirince mesaj ekranı değişiyor mu ??

Resimleri ben yüklerdim fakat henüz usb almadım.Maalesef öyle bi özellik yok.

• Telefondan kısaca bahsedeyim.
    Kutu içeriğinden telefon,kulaklık,şarj aleti haricinden birşey çıkmıyor.En azından usb kablosu olsa iyi olurdu.
    Telefondan donma,takılma gibi sorunlar yok.Gayet akıcı bir şekilde kullanılıyor.
    Daha önce dokunmatik telefon kullanmamıştım fakat pek bir zorluğu yok.Mesaj yazmak oldukça kolay.Dokunmatiğini beğendim.Bu arada mesaj yazarken yan çevirince herhangi bir değişiklik olmuyor.Hareket sensörü yok galiba.
    Ekranın sol kısmında açılan widget penceresi çok kullanışlı.3,5mm kulaklık girişi olması güzel.Artı olarak bu girişi telefonun üstüne koymuşlar.Kılıf ile rahatça kullanılabilir,güzel olmuş
    Şarj süresi hakkındaki yorumlarımı daha sonra yazarım.Resimler de gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 14 Şubat 2010; 16:39:27 >

• quote:

Telefondan kısaca bahsedeyim.
    Kutu içeriğinden telefon,kulaklık,şarj aleti haricinden birşey çıkmıyor.En azından usb kablosu olsa iyi olurdu.
    Telefondan donma,takılma gibi sorunlar yok.Gayet akıcı bir şekilde kullanılıyor.
    Daha önce dokunmatik telefon kullanmamıştım fakat pek bir zorluğu yok.Mesaj yazmak oldukça kolay.Dokunmatiğini beğendim.Bu arada mesaj yazarken yan çevirince herhangi bir değişiklik olmuyor.Hareket sensörü yok galiba.
    Ekranın sol kısmında açılan widget penceresi çok kullanışlı.3,5mm kulaklık girişi olması güzel.Artı olarak bu girişi telefonun üstüne koymuşlar.Kılıf ile rahatça kullanılabilir,güzel olmuş
    Şarj süresi hakkındaki yorumlarımı daha sonra yazarım.Resimler de gelecek

teşekkürler yorum için . resimlerde gelirse süper olur

• Biraz kalitesiz çıktılar kusura bakmayın
     SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa
     SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa

• quote:

Biraz kalitesiz çıktılar kusura bakmayın
     SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa
     SAMSUNG C3510 Genoa SAMSUNG C3510 Genoa

Dostum uğraştırıyoruz seni kusura bakma ama son bi isteğim daha olucak. Telefonun fotoğraf çekim kalitesi çokmu kötü ? 1.3 mp ya o yüzden sordum. 1-2 tanede çektiğin fotoğraf ekleme şansın varmı ?

• arkadaşlar birde mesaj yazma ekranının resmini koyabilirseniz çok sevinirim, usb kablosu yoksa veri aktarma nasıl olacak sadece bluetoothlamı ? birde bu telefonun siyah dışında diğer başka renklerini tvde gördüm ama satılıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqenq -- 14 Şubat 2010; 23:28:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.