Şimdi Ara

SAMSUNG C3510 Genoa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
149.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşünüyorum, 2730 ya da 6300 alacağıma bunu alayım diyorum ama mesaj yazmakta zorlanır mıyım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 26 Ocak 2010; 22:16:01 >
  • Daha önce kullanmadıysanız zorlanacaksınız emin olun Ama bu hep böyle sürmüyor tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Daha önce kullanmadıysanız zorlanacaksınız emin olun Ama bu hep böyle sürmüyor tabiki.

Alışılabilir bir durumsa olabilir, şimdi hepsiburada.com'a yazdım kutu içeriği hakkında bilgi rica ettim.
    Bakalım hafıza kartı falan bulunuyor mu paket içeriğinde.
  • Malesef hafıza kartı yok. Siz 15-20 lira arası fiyata alıcaksınız artık.
  • Anlıyorum.
    Bakalım onlar da bir cevap versin de...

Alsam pişman olur muyum acaba?
    Bir de kılıf gerekecek, orijinal almak gerekiyor.
  • Kılıf denk getirirsin bi yerlerden.Ama pişmanlık konusunda bir şey diyemiyeceğim.Karar senin ama durumun kritik daha öncede kullanmamışın.
    İstersen git bir kullanan arkadaştan alıp kurcala dokunmatik bir telefon.Yada elektronik mağzalarında dene telefonu.En sağlamı bu.
  • Yarın TeknoSa'da incelemek en mantıklısı...
  • üstadım benim için şarj çok önemli 720 saat bekleme 10 saat konusma süresini vaad ediyormuş sen ne düşünüyorsun.yazarsan sevinirim.eğer şarj iyi gidiyorsa hemen alıcam.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

üstadım benim için şarj çok önemli 720 saat bekleme 10 saat konusma süresini vaad ediyormuş sen ne düşünüyorsun.yazarsan sevinirim.eğer şarj iyi gidiyorsa hemen alıcam.teşekkürler.

Gidemedim bugün.
    Ben de merak ediyorum bu durumu.
  • bu telefona internetten indirip telefona atilan oyun calisir mi :??? tuslari yok nasil oynanir mesela footbool
    ::::?????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersel22 -- 27 Ocak 2010; 20:14:20 >
  • Şarj konusunda en ufak bir şikayet yok.Diğer modellere göre daha iyi seviyede.Normal kullanımla 4-5 gün kullananlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Şarj konusunda en ufak bir şikayet yok.Diğer modellere göre daha iyi seviyede.Normal kullanımla 4-5 gün kullananlar var.

10 saat konuşma süresi olan bi telefon için bana kalırsa 4-5 günde az sizcede değilmi?siz ne kadar süreede şarj ediyorsunuz acaba?
  • ben hediye icin baya arastirmistim bu modeli test ettigimde kamerasi cok yetersiz geldigi icin vazgecmek zorunda kaldim.ama kamera resim ile isim olmaz diyorsaniz cok iyi bir telefon.
  • Ben cihazı bir süre kullanıp kuzenime hediye ettim. Şarjı 5. günde 1 diş azalmıştı. (Günde yarım saat konuşma ile)

Mesaj yazma konusunu soranlar var, mesaj yazımı kolay.

Yine de gidin ve kendiniz inceleyin.
  • Adamlar size çok makul bir fiyata dokunmatik deneyimi yaşamanız için bir telefon yapmış daha ne
  • bu gün vatandan alıyorum inşallah 279 liraya 6 taksitli fiyatı kaçmaz :) bu arada internet deneyimi olan varmı bu cihazla ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRALL

bu gün vatandan alıyorum inşallah 279 liraya 6 taksitli fiyatı kaçmaz :) bu arada internet deneyimi olan varmı bu cihazla ilgili.

Hepsiburada fiyatı 299 lira 12 taksit. Aklınızda bulunsun.
  • bu telefonun rds özelliği varmı.. radyo dinlerken çalan şarkı isimleri ve sanatcıyı gösteriyor mu merak ettim
  • arkadaşlar, bu telefonu almak istiyorum 299 TL uygun bir fiyat hatta havale vs ile daha da iniyor. aklımdaki bir diğer telefon da lg kp500 cookie, aralarında yaklaşık 40-45 tl fark var.
    bu farkı ödeyip cookie almaya değer mi? 2sini de kullanan var mı?
  • İkisi de güzel modeller. Cookie kamera olarak, Genoa dokunmatik olarak daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.