Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: racerant

@caddydsg
    Sende ışık sızması ve bulutlanma nasıl ? Birde karanlıkta çekilmiş bir foto paylaşman mümkün olabilirmi ?

tabiki paylaşırım. akşam çekeyim siyah bir görüntü açıp göstereyim. nokia n95 5mp ile çekerim

bende sorun yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimitar

Ben de Planet.Earth.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP.mkv versiyonu var ama malesef açmıyor. Codec Hatası veriyor. Diğer bütün mkv dosyalarımı sorunsuz açıyor.(40c6000)
    Problem yazılım ile ilgili olabilir mi?

yukarıda ender123 arkadaşın paylaştığı programı indirip filmin özelliklerini yazarsanız daha net bir cevap verilir
  • sayfamız taşınmış,iyi olmuş bende tv alalı 3 hafta falan oldu akşamları usb'den film izliyoruz,tv olarak kullanmıyoruz,şimdiye kadar bir sıkıntı yaşatmadı,clauding mi ne denirse işte :D biraz ondan var ,ama olmayan tv yokmuş pc baglamak için dvb to hdmı kablo aldım 24pın görüntü süper yanlız ses yok onu nasıl çözecegim.? genel anlamda güzel tv.
  • Siparişini verdiğim WD hdd hala kargoya verilmemiş. bu firmalar beni kara listeyemi aldılar ne !

bunuda iptal edeceğim sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 4 Ocak 2011; 13:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırınzede

sayfamız taşınmış,iyi olmuş bende tv alalı 3 hafta falan oldu akşamları usb'den film izliyoruz,tv olarak kullanmıyoruz,şimdiye kadar bir sıkıntı yaşatmadı,clauding mi ne denirse işte :D biraz ondan var ,ama olmayan tv yokmuş pc baglamak için dvb to hdmı kablo aldım 24pın görüntü süper yanlız ses yok onu nasıl çözecegim.? genel anlamda güzel tv.

dvi ' dan ses iletilmiyormuş. kablo alacakken araştırmalarım sonucu öğrendim ama dvi to hdmi dan sonra ses alanlarda var. sanırım yeni nesil olan ekran kartlarında dvi çıkışından seste alınabiliyormuş. sizde ses olmadığı için ayrıyetten bir kablo daha kullanmanız gerekiyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_27056099/tm.htm

yukarıdaki linkte ortalarda ses ile ilgili bilgi verilmiş fotoğraflı olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: zimitar

Ben de Planet.Earth.2006.1080p.HDDVD.x264-AJP.mkv versiyonu var ama malesef açmıyor. Codec Hatası veriyor. Diğer bütün mkv dosyalarımı sorunsuz açıyor.(40c6000)
    Problem yazılım ile ilgili olabilir mi?

yukarıda ender123 arkadaşın paylaştığı programı indirip filmin özelliklerini yazarsanız daha net bir cevap verilir

File size : 4.28 GiB
    Duration : 53mn 20s
    Overall bit rate : 11.5 Mbps
    Encoded date : UTC 2010-12-28 12:29:19
    Writing application : mkvmerge v4.2.0 ('No Talking') built on Jul 28 2010 18:38:23
    Writing library : libebml v1.0.0 + libmatroska v1.0.0

Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L5.1
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 16 frames
    Muxing mode : Header stripping
    Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
    Bit rate : 11.3 Mbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.227
    Stream size : 4.12 GiB (96%)
    Writing library : x264 core 55 svn-655
    Encoding settings : cabac=1 / ref=16 / deblock=1:-2:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=0 / threads=2 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=11305 / ratetol=1.5 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30

Audio
    ID : 2
    Format : AC-3
    Format/Info : Audio Coding 3
    Mode extension : CM (complete main)
    Muxing mode : Header stripping
    Codec ID : A_AC3
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 192 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Bit depth : 16 bits
    Compression mode : Lossy
    Stream size : 73.3 MiB (2%)

• slm

tv nin sesi biraz açınca arka planda çok gürültü çıkıyor, yani cızırtı gibi onu nasıl önleriz, bir iki ayarlarla oynadım ses bölümünde kapalı bölüm var kapattım bu kezde ses çok kısıldı volumü 80 e filan çıkarmak gerekiyor duymak için, bu konuda bilgisi olan varmı acaba
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabakal1971
    Bende de 46c6000 var. Teledünya aboneliği düşünüyorum. Teledünya kullanıcısı varsa fikirlerini almak isterim. Birde Conax Modul kullanmamı tavsiye eden varmı yada direk Hd kutuyu mu alayım? Sizce görüntü farkı olurmu?

Ben Conax modül ile Teledünya kullanıyorum. Modülü kendim aldım 100 Liraya.

Zaten modül yokken de dijital TV ve Radyo kanallarını bulmuştu televizyonum. Bunlardan radyo ve birkaç şifresiz kanal seyredilebiliyordu. Sinema kanallarına üye olmadığım için onlar açılmıyor. Sadece yılbaşı gecesi şifreyi açmışlardı. Zaten 5 sinema kanalı var (3 çeşit, 2 HD kanalı SD olanlarının aynısını yayınlıyor).

Türksat elemanları kartı getirdiler, ama onların da çok bilgili olduğunu sanmayın. Kartı modüle ters taktıkları için boş yere televizyonun kanal ayarlarını karıştırıp durdular. En sonunda benim ısrarım ile kartı ters çevirmeyi akıl ettiler.

Tavsiye ederim, iki kumanda kullanmaktan kurtulursunuz. Set Top Box için sözleşme yapmak zorunda da kalmazsınız. Kanal geçişleri biraz yavaş gibi geldi, ama STB kullanmadığım için onun durumunu bilmiyorum. Modül kullanımında kanalları da istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz. STB'da bu mümkün değil. STB ile Conax kartı kullanımı arasında görüntü farkı olacağını sanmıyorum. Belki HDMI kablo kalite ve aktarım problemleri yüzünden Conax daha avantışlıdır.

Başka sorularınız olursa cevap veririm tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktepe -- 4 Ocak 2011; 18:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dayibey44

slm

tv nin sesi biraz açınca arka planda çok gürültü çıkıyor, yani cızırtı gibi onu nasıl önleriz, bir iki ayarlarla oynadım ses bölümünde kapalı bölüm var kapattım bu kezde ses çok kısıldı volumü 80 e filan çıkarmak gerekiyor duymak için, bu konuda bilgisi olan varmı acaba
    saygılarımla

ses ayarlarım normal olarak seçili bende. sadece bass (100hz) olan kısım max. değerde.

tv ses ayarı 75 te dijital alıcım ise 15-25 arası fazlası ile yetiyor. yükses seste cızırtı duymuyorum şimdi denedim.

bir usb bellek taktığımda mp3 veya film vs.. açtığım zaman 10-20 arası ses yetiyor. 80 de falan coşuyor ses. hoparlörlerinizde sorun olabilir.
  • şimdi gold yetkililerine mail attım. eğer yarın sabah 10:00'a kadar siparişimi kargoya vermezlerse iptal için arayacağım. Ne tembeller ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 4 Ocak 2011; 16:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx
    TV'nin kendi media playerı .m2ts uzantılı dosyaları oynatabiliyor mu ???

Uzantısını ts veya mkv yapınca oynatabilir. Eğer m2ts bluray içindeki orijinal dosya ise tvnin kapasitesi üzerinde olduğu için oynatmama ihtimali fazladır.

Video kamera dosyası ise büyük ihtimalle oynatacakatır. Kısacası VCD veya DVD gibi standart kodlama zorunluluğu olmadığı için her film farklı değerler içerebilir , bu sebeple tvnin filmi oynatıp oynatamayacağı filmin kodlama özelliklerine bağlıdır.

Bluray dosyası... 50 GB lık.

Media player almak zorunda mı kalıcam.. ??

55c6000 veya c7000 alıcam daha karar veremedim.. 3D çok kullanılıcak gibi bir özellik gelmedi. Aradaki farkı vermeye değmiyeceğini düşünüyorum..

• Ayrıca..

55'' düşünüyorum... Burda C6000 kullanan bütün arkadaşlarda clouding sorunu var mı ?? C6000lerdeki genel bir sorun mu ??

Tam da karar verdim diye düşünürken, şimdi de bu çıktı!!
  • quote:

şimdi gold yetkililerine mail attım. eğer yarın sabah 10:00'a kadar siparişimi kargoya vermezlerse iptal için arayacağım. Ne tembeller ya.

:) Daha önce hiç telefonla ulaşmaya çalışmıydın gold a :) Arayacaksan beklemeye aldılarsa, kapat bi daha ara, sürekli ara. Benim ilk başıma geldiğimde 15 dakika telefonda birilerini bekledim sonra hat düşmüştü sanırım, o yüzden ulaşamazsan dediğim gibi dene, az az sık aralıklarla ara :)

quote:

Ayrıca..

55'' düşünüyorum... Burda C6000 kullanan bütün arkadaşlarda clouding sorunu var mı ?? C6000lerdeki genel bir sorun mu ??

Bende maalesef var, ben tv almadan önce sadece tepkime süresine, mkv oynatıp oynatmadığına bide fiyatına bakmıştım, keşke daha iyi araştırsaydım daha sağlam bi yerden satın almaya çalışırdım. ama herkes de yok bu sorun, sadece memnun olanlar şu tvlerini izliyolardır, sorunlu benim gibi olanlarda uğraşıyor ,o yüzden sanki hepsi sorunlu gibi görünüyor olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anduinn -- 4 Ocak 2011; 18:58:28 >

• bi terslikte benden ama bile bile lades olduk heralde..pratik evden 2+ 6 taksit seçneği ile almıştım. şimdi karta baktım sadece 2 taksit yapmış..oysaki o kadarda eminim zaten sadece 2 taksit seçeneği yoktu direk 2+6 vardı..şimdi 1000 liradan fazla taksit oldu..bakalım paratikevle cebelleşecez heralde..tv de yok bu akşam kargoya verdik dedi ama bilgi yok hala..sitenin günahınıda almak istemiyorum ama bakalım nolcak...pefffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

bi terslikte benden ama bile bile lades olduk heralde..pratik evden 2+ 6 taksit seçneği ile almıştım. şimdi karta baktım sadece 2 taksit yapmış..oysaki o kadarda eminim zaten sadece 2 taksit seçeneği yoktu direk 2+6 vardı..şimdi 1000 liradan fazla taksit oldu..bakalım paratikevle cebelleşecez heralde..tv de yok bu akşam kargoya verdik dedi ama bilgi yok hala..sitenin günahınıda almak istemiyorum ama bakalım nolcak...pefffff

Satın aldığın site ile ilgili iyi yada kötü bir yorum duymadım ama, kargoya verilse bile bunun fişi kargo tarafından 1 gün sonra firmalara ulaşıyor, bu yüzden 1 günlük bilgi verilmesi açısından gecikme olabilir. Kredi kartı olayı kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

bi terslikte benden ama bile bile lades olduk heralde..pratik evden 2+ 6 taksit seçneği ile almıştım. şimdi karta baktım sadece 2 taksit yapmış..oysaki o kadarda eminim zaten sadece 2 taksit seçeneği yoktu direk 2+6 vardı..şimdi 1000 liradan fazla taksit oldu..bakalım paratikevle cebelleşecez heralde..tv de yok bu akşam kargoya verdik dedi ama bilgi yok hala..sitenin günahınıda almak istemiyorum ama bakalım nolcak...pefffff

kargoya verdik diyorlarsa işlem numarası alıp hangi kargoya verdiklerini öğrenip sorabilirsiniz.
  • quote:

Ayrıca..

sanırım herkeste var, ancak bazıları dikkat edildiğinde belli olacak rahatsız etmeyecek bir durumdayken bazı kişilerdede rahatlıkla farkedilir düzeyde ve gerçekten seyir zevkini bozan birşey ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anduinn

quote:

şimdi gold yetkililerine mail attım. eğer yarın sabah 10:00'a kadar siparişimi kargoya vermezlerse iptal için arayacağım. Ne tembeller ya.

:) Daha önce hiç telefonla ulaşmaya çalışmıydın gold a :) Arayacaksan beklemeye aldılarsa, kapat bi daha ara, sürekli ara. Benim ilk başıma geldiğimde 15 dakika telefonda birilerini bekledim sonra hat düşmüştü sanırım, o yüzden ulaşamazsan dediğim gibi dene, az az sık aralıklarla ara :)

valla ben beyanımı yaptım. 10dk sonra aradılar

hallettik sayılır

• victoria secret show 2010 u indirdim 1080p süper görünüyor hatunlar
  • ben vatandan aldım cloudin sorunum yok ama daahca yeni sonra ne olur bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.