Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar filmlerde altyazılar türkçe karakter olayını nasıl hallettiniz, adım adım anlatabilcek biri var mı? ( ğ, ç, ö, ı gibi harflerin yerine ilginç şekiller çıkıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

arkadaşlar filmlerde altyazılar türkçe karakter olayını nasıl hallettiniz, adım adım anlatabilcek biri var mı? ( ğ, ç, ö, ı gibi harflerin yerine ilginç şekiller çıkıyor )

Film açıkken, kumandadan tools tuşuna bas, Altyazı ayarını seç, sonra şifreleme seçeneğini seç buradan türkçeyi seçtiğiniz zaman olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

ben vatandan aldım cloudin sorunum yok ama daahca yeni sonra ne olur bilmiyorum

zamanla ortaya çıkacak birşey değildir bence. umarım yani (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

quote:

Orijinalden alıntı: karabakal1971
    Bende de 46c6000 var. Teledünya aboneliği düşünüyorum. Teledünya kullanıcısı varsa fikirlerini almak isterim. Birde Conax Modul kullanmamı tavsiye eden varmı yada direk Hd kutuyu mu alayım? Sizce görüntü farkı olurmu?

Ben Conax modül ile Teledünya kullanıyorum. Modülü kendim aldım 100 Liraya.

Zaten modül yokken de dijital TV ve Radyo kanallarını bulmuştu televizyonum. Bunlardan radyo ve birkaç şifresiz kanal seyredilebiliyordu. Sinema kanallarına üye olmadığım için onlar açılmıyor. Sadece yılbaşı gecesi şifreyi açmışlardı. Zaten 5 sinema kanalı var (3 çeşit, 2 HD kanalı SD olanlarının aynısını yayınlıyor).

Türksat elemanları kartı getirdiler, ama onların da çok bilgili olduğunu sanmayın. Kartı modüle ters taktıkları için boş yere televizyonun kanal ayarlarını karıştırıp durdular. En sonunda benim ısrarım ile kartı ters çevirmeyi akıl ettiler.

Tavsiye ederim, iki kumanda kullanmaktan kurtulursunuz. Set Top Box için sözleşme yapmak zorunda da kalmazsınız. Kanal geçişleri biraz yavaş gibi geldi, ama STB kullanmadığım için onun durumunu bilmiyorum. Modül kullanımında kanalları da istediğiniz gibi sıralayabilirsiniz. STB'da bu mümkün değil. STB ile Conax kartı kullanımı arasında görüntü farkı olacağını sanmıyorum. Belki HDMI kablo kalite ve aktarım problemleri yüzünden Conax daha avantışlıdır.

Başka sorularınız olursa cevap veririm tekrar.

Sayın Aktepe,

Yanıtınız için teşekkürler. Bir iki sorum daha olucak izninizle;

- Öncelikle aldığınız Conax modul un markasını ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
    - Conax modul u kendiniz temin ettiğinizde, kart için sizden ilave para talep ettilermi?

• quote:

victoria secret show 2010 u indirdim 1080p süper görünüyor hatunlar

töbe töbee
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabakal1971
    - Öncelikle aldığınız Conax modul un markasını ve nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
    - Conax modul u kendiniz temin ettiğinizde, kart için sizden ilave para talep ettilermi?

Conax modülü Hepsidijital.com'un Karaköy'deki satış yerinden aldım. Markası TechniSat. Daha ucuza olan markalar da var ama onlar hakkında bir fikrim yok.

Teledünya kartı için için para ödemedim. Teledünya ile ilgili başlıkta bazı arkadaşlar kartı getirdiklerinde 10 Lira ücret aldıklarını yazmış ama böyle bir şey olmadı. Geldiklerinde kartın numarasını telefonlar merkeze bildirip dijital yayını açtırdılar. Kanalları tarayıp gösterdiğini gördükten sonra sözleşmeyi imzalatıp gittiler.

Daha önce normal kablo tv seyrettiğim için Teledünya'ya geçişte aktivasyon ücreti olarak 35 Lira alıyorlar fatura ile. İsterseniz bu parayı 3,5 Lira x 12 ay şeklinde de ödeyebiliyorsunuz. Ben 4440146'yı arayarak abone oldum Teledünya'ya. Aradığımda conax kartım olduğunu ve set top box istemediğimi belirttim, aktivasyon ücretini de taksitle ödemeyi seçtim.

• quote:

Link ver de biz de görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

quote:

Link ver de biz de görelim

hakikaten bi link alsakta görüntümüzü bi kontrol etsek iyimi kötümü diye:)
  • 40c6000 i tartışıyoruz beyler
    neyse dün bahsetmiştim pratikev sitesinden aldığımı.bugün geldi helal olsun dedim..satışıda iptal ettiler paramı anında karta geri yatırdılar yarın tekrar yenilenmiş haliyle taksitle ödememi yapacam .tv aldım para vermeden:) tv geldi çok merak ediyorum ama ne olur ne olmaz diye açamıyorum..
    PRATİKEV sitesine felaket sallamışlar nette ama acayip yardımcı oldular ve pazartesi saat 15 de vermiştim çarşamba 18 de geldi..helal olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

40c6000 i tartışıyoruz beyler
    neyse dün bahsetmiştim pratikev sitesinden aldığımı.bugün geldi helal olsun dedim..satışıda iptal ettiler paramı anında karta geri yatırdılar yarın tekrar yenilenmiş haliyle taksitle ödememi yapacam .tv aldım para vermeden:) tv geldi çok merak ediyorum ama ne olur ne olmaz diye açamıyorum..
    PRATİKEV sitesine felaket sallamışlar nette ama acayip yardımcı oldular ve pazartesi saat 15 de vermiştim çarşamba 18 de geldi..helal olsun..

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanmanız dileğiyle :)
    Bizde görüntüye bakıcaz televizyon nasıl gösteriyo diye yoksa başka niyetimiz yok

• quote:

40c6000 i tartışıyoruz beyler

hadi gözünüz aydın (:

kurulumuda yaptır, güzelce bir kontrol et.

güle güle sorunsuz günlerde kullan...

• selamlar benim de 46c6000 im dün kuruldu.

fakat bende de 1080p filmlerde filmde titremeler oluyor. mesela yukarısındaki kısım kayıyor filmin.

(aynı filmi wd tv ile sorunsuz izliyordum sony tvmde.)

ayrıcadüz siyah fonda bulutlanma var. ışıklar oluşuyor orasında burasında aletin. ışık homojen dağılmıyor gibi. bu garanti kapsamına girer mi teknosadan aldım aleti.

samsung türkiye garantisinde şimdi çağırsam adamları normal bu deyip gitmesinler...
  • teşekkürler ....
    ben elektronikçiyim kendim yapsam kurulumu bi sıkıntı olur mu? yada servis kurduktan sonra bişey yapıyomu garanti başlatma ya da ilgili imza kaşe falan?
  • quote:

teşekkürler ....
    ben elektronikçiyim kendim yapsam kurulumu bi sıkıntı olur mu? yada servis kurduktan sonra bişey yapıyomu garanti başlatma ya da ilgili imza kaşe falan?

evet yapıyorlar. bize gelenler yaptı. garantisinin başladığını söylediler. özel telefonlarını da verdiler er istediğimzide ulaşabilmemiz için. + şuda olabilir. siz açarsanız ve tv de kusur çıkarsa kabul etmeyebilirler. bu yüzden kurulum için servisi bekleyin derim. zaten çokta kolay kurulum açsanız siz 10dk da yaparsınız :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreone

selamlar benim de 46c6000 im dün kuruldu.

fakat bende de 1080p filmlerde filmde titremeler oluyor. mesela yukarısındaki kısım kayıyor filmin.

ayrıca düz siyah fonda bulutlanma var. ışıklar oluşuyor orasında burasında aletin. ışık homojen dağılmıyor gibi. bu garanti kapsamına girer mi teknosadan aldım aleti.

samsung türkiye garantisinde şimdi çağırsam adamları normal bu deyip gitmesinler...

hayırlı olsun.

filmdeki titreme olayı için kesin birşey söyleyemiyorum. ender123 arkadaşımız çok daha bilgili bu konuda.

1. sayfada paylaştığı bir program var onu indirip filmin özelliklerini burada paylaşırsanız eminim yardımcı olacaktır

bulutlanma olayı çoğunlukta var nedense. siz bir şansınızı deneyin, sorun olmadığını söyleyeceklerdir ama ısrarcı olursanız belki bulutlanmanın daha az olduğu bir ürün ile değişim yapabilirler belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

ayrıca düz siyah fonda bulutlanma var. ışıklar oluşuyor orasında burasında aletin. ışık homojen dağılmıyor gibi. bu garanti kapsamına girer mi teknosadan aldım aleti.

hayırlı olsun.

filmdeki titreme olayı için kesin birşey söyleyemiyorum. ender123 arkadaşımız çok daha bilgili bu konuda.

1. sayfada paylaştığı bir program var onu indirip filmin özelliklerini burada paylaşırsanız eminim yardımcı olacaktır

bulutlanma olayı çoğunlukta var nedense. siz bir şansınızı deneyin, sorun olmadığını söyleyeceklerdir ama ısrarcı olursanız belki bulutlanmanın daha az olduğu bir ürün ile değişim yapabilirler belki.

teşekkür ederim.

yeni mac e geçtim eos 400d mi tanıtabilirsem alete fotoğraf da koyacağım. valla teknosada 3 kutu açtılar benim için sorunsuz bi tv bulabilmek adına. hep ölü piksel çıktı ilk tvlerde. şimdi gelende de kesin ölü ya da sabit piksel olur :). tam olarak bulutlanma konusundaki anlayışları nedir acaba?

hepsinde varsa zaten oturacağız böyle demektir :). en azından ölü piksel yok diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 5 Ocak 2011; 20:24:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

hayırlı olsun.

teşekkür ederim.

yeni mac e geçtim eos 400d mi tanıtabilirsem alete fotoğraf da koyacağım. valla teknosada 3 kutu açtılar benim için sorunsuz bi tv bulabilmek adına. hep ölü piksel çıktı ilk tvlerde. şimdi gelende de kesin ölü ya da sabit piksel olur :). tam olarak bulutlanma konusundaki anlayışları nedir acaba?

hepsinde varsa zaten oturacağız böyle demektir :). en azından ölü piksel yok diye :)

şanslı mı saymalıyım kendimi acaba bu bulutlanma olayında. gece çok izlerim ben tv. ışıkları kapatır yatağıma yatar film yada dizi vs.. izlerim. çok şükür siyah ortamlarda ekranda siyah

•  Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu

evet başarıp attım resmi :).
    gözle bakınca baktığınız açıya göre değişiyor bu karşıdan görünüşü.

nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 5 Ocak 2011; 20:48:03 >
  • Degisim gerektiricek kadar var..
  • aynen katılıyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.