Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foreone

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu

evet başarıp attım resmi :).
    gözle bakınca baktığınız açıya göre değişiyor bu karşıdan görünüşü.

nasıl sizce?

46" değilmi bu tv?
  • -------------------------------------------
    Orijinalden alıntı: cenapoz
    Siüper haber....
    Model i servis menusünde değiştirirseniz,
    Örneğin c6600 yaparsanız, tiviniz internet TV özelliğine sahip oluyor.
    Yani 6000 i 6600 upgrade edebiliyorsunuz...

Super......

-------------------------------------------
    böyle bir şey mümkün mü?
    servis menüsünde yapılcak bir hata geri dönüşümü olmayan bir hataya sebep olabilir.
    iyi bende c8000 yapayım madem de 3D izlim oldu olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 5 Ocak 2011; 21:19:01 >
  • Adamın biri kendini darı zannediyormuş. yakınları en sonunda adamı hasteneye yatırmışlar. Aylarca tedaviden sonra doktorlar adamı darı olmadığına ikna etmeyi başarmışlar. taburcu olmadan önce doktoru son bi kez yanına gelmiş. Sonunda gördün di mi darı olmadığını demiş. adam "tamam doktor bey ben artık anladım bunu da peki tavuklara kim anlatacak" :)

direkt bu fıkra geldi aklıma. nasıl anlatacağız arkadaşlar tavuklara? ben direkt para iadesi istesem :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

46" değilmi bu tv?

evet resimdeki tv 46".
  • quote:

quote:

46" değilmi bu tv?

evet resimdeki tv 46".

çok iyiymiş, ilk aldığımızda kocamandı bizimki ufalmayamı başaladı bana mı öyle geliyo anlamadım ki. sıcak odada çekti biraz galiba
  • quote:

quote:

quote:

46" değilmi bu tv?

evet resimdeki tv 46".

çok iyiymiş, ilk aldığımızda kocamandı bizimki ufalmayamı başaladı bana mı öyle geliyo anlamadım ki. sıcak odada çekti biraz galiba

alan derinliği ile ilgili arkadaki tv 40" ama yarısı kadar gözüküyor :)

• quote:

Adamın biri kendini darı zannediyormuş. yakınları en sonunda adamı hasteneye yatırmışlar. Aylarca tedaviden sonra doktorlar adamı darı olmadığına ikna etmeyi başarmışlar. taburcu olmadan önce doktoru son bi kez yanına gelmiş. Sonunda gördün di mi darı olmadığını demiş. adam "tamam doktor bey ben artık anladım bunu da peki tavuklara kim anlatacak" :)

direkt bu fıkra geldi aklıma. nasıl anlatacağız arkadaşlar tavuklara? ben direkt para iadesi istesem :).

çok yerinde bir fıkra oldu gerçekten ...
  • Alırken kutusunu açıp bulutlanma var mı diye test edebilirmiyiz desek öyle yüzümüze bakarlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Alırken kutusunu açıp bulutlanma var mı diye test edebilirmiyiz desek öyle yüzümüze bakarlar mı acaba ?

o ne diye sormalarıda olası
  • Kampanya bekliyorum ama nolucak durum hiç belli değil,bekliyoruz sadece Aslında distribütör garantili 2.500e alabiliyorum bir tanıdıktan.Ama yine de kampanya bekliyorum
  • valla ben 40 dk kontrol ettim tv yi o mağaza ışıkları altında belli olmuyordu.
  • Mağaza ışıklarını söndürün desem n'olur acaba
  • merhaba arkadaşlar.. bende burdan yaptığım uzun araştırmalar sonucu vatan dan 1857 tl ye 40c6000 aldım. bugün servis gelip kurdu.
    bu sitede araştırma yaparken bu tv ile ilgili en cok karşılaştığım eksik yönler: 1.sesinin az veya kötü olması, 2.ekranda bulutlanma(clouding), 3.karanlık sahnelerde siyah rengin hakim olması yani ayrıntının az olması ve 4.hızlı oynatma sorunu.. henüz her yönüyle inceleyemedim ama şu ana kadar bu sorunlarla ilgili şunları yazabilirim :
    1. ses ile ilgili hiç bir soruna rastlamadım. sesin yarısı açıkken bile odada durulmuyor.
    2. bulutlanma malesef bende de var ama burda resim paylaşan bir arkadaş vardı onunki kadar değil. cok karanlık sahnelerde oda da ışıklar sönükken farkediliyor ama göz ardı edilebilir düzeyde. yani bu sorundan haberi olmayan biri farketmeyebilir.
    3. karanlık sahnelerde koyu siyah hakim, nesneleri ayırdetmek zorlaşıyor. ben henüz yapamadım ama umarım ayarlarla oynanırsa düzelecebilir..
    4. en ciddi sorun bu diyebilirim. film resmen hızlı akıyor. hareketli sahnelerde nerdeyse ileri sarıyor hissi uyandırıyor. forumda bu konudan bahsedilsede ciddi şikayet eden yok veya ben rastlamadım. arkadaşlar şunu söyleyebilirim eğer bu sorun ayarlarla cözülecek birşey değilse ve böyle kalacaksa tv yi geri göndermeyi düşünüyorum. film izleme zevkini o derece bozuyor. bu sorunun çözümü bilen arkadaşlar -umarım vardır- burda paylaşabilirse cok sevinirim. şimdidden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Mağaza ışıklarını söndürün desem n'olur acaba

hırsız olduğunu düşünürler sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome3415

merhaba arkadaşlar.. bende burdan yaptığım uzun araştırmalar sonucu vatan dan 1857 tl ye 40c6000 aldım. bugün servis gelip kurdu.
    bu sitede araştırma yaparken bu tv ile ilgili en cok karşılaştığım eksik yönler: 1.sesinin az veya kötü olması, 2.ekranda bulutlanma(clouding), 3.karanlık sahnelerde siyah rengin hakim olması yani ayrıntının az olması ve 4.hızlı oynatma sorunu.. henüz her yönüyle inceleyemedim ama şu ana kadar bu sorunlarla ilgili şunları yazabilirim :
    1. ses ile ilgili hiç bir soruna rastlamadım. sesin yarısı açıkken bile odada durulmuyor.
    2. bulutlanma malesef bende de var ama burda resim paylaşan bir arkadaş vardı onunki kadar değil. cok karanlık sahnelerde oda da ışıklar sönükken farkediliyor ama göz ardı edilebilir düzeyde. yani bu sorundan haberi olmayan biri farketmeyebilir.
    3. karanlık sahnelerde koyu siyah hakim, nesneleri ayırdetmek zorlaşıyor. ben henüz yapamadım ama umarım ayarlarla oynanırsa düzelecebilir..
    4. en ciddi sorun bu diyebilirim. film resmen hızlı akıyor. hareketli sahnelerde nerdeyse ileri sarıyor hissi uyandırıyor. forumda bu konudan bahsedilsede ciddi şikayet eden yok veya ben rastlamadım. arkadaşlar şunu söyleyebilirim eğer bu sorun ayarlarla cözülecek birşey değilse ve böyle kalacaksa tv yi geri göndermeyi düşünüyorum. film izleme zevkini o derece bozuyor. bu sorunun çözümü bilen arkadaşlar -umarım vardır- burda paylaşabilirse cok sevinirim. şimdidden teşekkürler..

öncelikle hayırlı olsun tv'niz.

ses sorunu demeyelimde ses ile ilgili yazılanlara katılmamakla birlikte sizin yazdıklarınıza aynen katılıyorum.

hatta bu kadar ince bir tv den böylesine ses ve bass nasıl çıkıyor diye düşünmedim değil

bulutlanma olayı bizdede yok denecek kadar az

görüntülerin hızlanması da motion plus özlelliğindendir sanırım. o özelliği kapalı konuma getirin. yada standart yapıp bir deneyin.

birde siyah nesnelerde görüntünün öyle olmasıda siyah yoğunluğu diye mi ne bir menü var ondan kaynaklı. bendede koyu olarak ayarlı sorun yok ama sende sorun varsa onu kapalı konuma getir sorun düzelecektir.

• Çok kurcalamam gerek o zaman Paramızla rezil oluyoruz durumuna düşmeyelim de
  • Hocam karanlıkta olur dedik hadi bi nebze de bu başka birşey aydınlıkta bile böyleyse loş ortamda düşünemiyorum
    Moralinizi bozmayayım ama bence iade edin.

quote:

nasıl sizce?

• sayın handsome3415,

aşağıdaki ayarlala kullanıyorum ben. siz kırımız ile gösterdiğim yeri değiştirin o siyah görüntülerdeki sorun kaybolacaktır...

modu: standart
    arka ışık : 16
    kontrast : 90
    parlaklık : 45
    netlik : 25
    renk : 45

GELİŞMİŞ AYARLAR ;
    siyah tonu : koyu
    dinamik kontrast : yüksek
    gölge ayrıntıları : -2 (hepsini denedim ama değişiklik göremedim, kitapçığında açıklaması yazıyor -2 de bıraktım.)
    gamma : 0
    renk alanı : otomatik
    kenar geliştirme : açık / kapalı çok fark görmedim.
    LED motion Plus : açık

Ben bu ayarlardan memnunum
  • sayın caddydsg, yorumlar için teşekkür ederim. siyah tonunun karanlık sahnelerde baskın olmasına alışabilirim ama hızlı oynatma sorunu filmi film olmaktan cıkarıyor. the dark knigth filmini (720p cerceve genişliği) izliyorum, kişisel kamerayla mahallede cekilmiş videoyu izler gibi oldum.
    cok bariz bir hızlı oynama hissi veriyor.. ve motion plus özelliği kapalı modda bu arada. bir cözümü yoksa geri vermeyi düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsome3415 -- 6 Ocak 2011; 0:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Hocam karanlıkta olur dedik hadi bi nebze de bu başka birşey aydınlıkta bile böyleyse loş ortamda düşünemiyorum
    Moralinizi bozmayayım ama bence iade edin.

quote:

nasıl sizce?

Ya inanın hiç uğraşasım yok. 2.5 sene allahın belası teknosa iade çeki durdu evin bi köşesinde. şimdi çağırıp geri gönderme vb.işkence gibi geliyor hani artık bitti diye bakarken.

gelecek tvnin bundan iyi olacağının garantisi yok.

dediğim gibi teknosada açtığım 3. tvydi bu. ölü piksel çıktı diğerlerinde. şimdi gelende ölü piksel çıkar geri de almazlar deliririm. para iadesi olursa alırım ancak :) (çek değil) bilemiyorum yani off. o servislerin ağız kokusunu çekmek vb.

ben bu tvyi ucuz olduğu için aldım 2.399 liraya (cevahir açılışı) hani artık durdu bu çek bu kadar bitsin diye. 2.5 sene doğru dürüst bir indirim bekledim teknosadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 6 Ocak 2011; 1:23:35 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.