Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bölümde aradım ama bulamadım. Bende yen 40c6000 alarak aranıza katıldım. alt yazılar ç ş kötü çıkıyor ve dual filmlerde ses'i ayarlayamıyorum. Hangi menuden bu sorunları çözebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutersoy

Arkadaşlar merhaba,

bölümde aradım ama bulamadım. Bende yen 40c6000 alarak aranıza katıldım. alt yazılar ç ş kötü çıkıyor ve dual filmlerde ses'i ayarlayamıyorum. Hangi menuden bu sorunları çözebilirim.

filmi izlerken tools tuşuydu sanırım ona basıp altyazı ayarlarına gel şifrelemeyi türkçe yap düzelecektr
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

merhaba, 40d5500 ile 40c6000 arasında kaldım, sadece fark dizayn ve internet olmasıymış değil mi?

napsam karar veremedim aynı fiyat gibi

ustad başıma geln işten soora batttı balık yan gider deyip 40c6000 varken 46c6000 aldım, arkadaş bu tarz tvler den doygunluk almak ıstıyrsan tatmın olacaksan 46 alacaksın okadar, bul bı yerleden 46c6000 i hemen hemen aynı fıyatlara tekabul edıyr d serisi ile en azından doya doya izlersin, oda moda buyklugu de hıkaye ne kadar ekmek okadar köfte gönul ıster 5oinç 55inc alalım anlatabıldımmı bılmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavishow

quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

merhaba, 40d5500 ile 40c6000 arasında kaldım, sadece fark dizayn ve internet olmasıymış değil mi?

napsam karar veremedim aynı fiyat gibi

ustad başıma geln işten soora batttı balık yan gider deyip 40c6000 varken 46c6000 aldım, arkadaş bu tarz tvler den doygunluk almak ıstıyrsan tatmın olacaksan 46 alacaksın okadar, bul bı yerleden 46c6000 i hemen hemen aynı fıyatlara tekabul edıyr d serisi ile en azından doya doya izlersin, oda moda buyklugu de hıkaye ne kadar ekmek okadar köfte gönul ıster 5oinç 55inc alalım anlatabıldımmı bılmıyorum...

izleme mesafesi çok çey farkettirir. gidin tv ye yaklaşın farkı görürsünüz.

izleme mesafenize uygun ekranı seçmenizde fayda var bence... uyuyorsa 46" hoş olur. bizim salon için 40" biçilmiş kaftandı. memnunuz yani. 102 ekran az değil ... ha salon az daha geniş olsa bende daha büyük ekran için düşünürdüm elbette ...

• 2 hafta önce 40C6000 aldım bende şuan memnunum.

Geçen haftada D'Smart HD uydu aldım. D'Smartın ayarlarında 720P ve 1080i var ben 1080i'ye getirdiğimde TV'de 1920x1080 @50HZ diyor ve D'SMart menüsünde ayarları kaydet dediğimde 720p'ye geri dönüyor. Kısaca 1080i ayarına getiremedim bir türlü acaba bizim 40C6000 1080i'yi desteklemiyormu?

TV'nin üstünde 1080p yazıyor bundan anladığım 1080i'yi destekiyor olması.

Bu konuda fikri olan arkadaş varsa cevabını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsetur -- 15 Haziran 2011; 14:51:43 >
  • beyler slm,

digitürk kullanıcısıyım. TV'nin sesi 25'i geçtiği zaman tv'den yüksek bir cızırtı geliyor. 25 altında receiver'ın sesini max. yapınca da ses yetersiz kalıyor. Böyle bir problem yaşayıp da çözen var mı?

Yazılımı yükselttiğimiz zaman türkçe dil seçeneğine erişilebiliyor mu? Evetse nasıl?

Ayrıca son bir soru: 32C630'da Kablolu TV'de kanal sıralamasını nasıl ayarlayabiliyoruz? Herşeyi denememe rağmen bulamadım da...

tşkler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturker87 -- 15 Haziran 2011; 21:09:13 >
  • bende de c6000 var, ama hd de 1920x 1080i 50 hz, ben bunu 100 hz nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

2 hafta önce 40C6000 aldım bende şuan memnunum.

Geçen haftada D'Smart HD uydu aldım. D'Smartın ayarlarında 720P ve 1080i var ben 1080i'ye getirdiğimde TV'de 1920x1080 @50HZ diyor ve D'SMart menüsünde ayarları kaydet dediğimde 720p'ye geri dönüyor. Kısaca 1080i ayarına getiremedim bir türlü acaba bizim 40C6000 1080i'yi desteklemiyormu?

1920 1080 çözünürlüğünde görüntüde sorun yaşamamanız lazım. zaten ilk yarladığınızda oluyor, kaydetme menüsünde kaydedemiyor. nedenide 720p kanallarda görüntüde geometrik bozulmalar yaşamamanız için olabilir. 1920 1080 kanal izlerken her seferinde ayar gerektiriyor olmasıda iyi değil tabi ...

• selamlar, teledünya ya eklenen kanalları otomatik olarak eklemesi için ayarı bilen var mı?
    listenin sonuna ekliyor sıralamayı bozmadan hani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturker87

beyler slm,

digitürk kullanıcısıyım. TV'nin sesi 25'i geçtiği zaman tv'den yüksek bir cızırtı geliyor. 25 altında receiver'ın sesini max. yapınca da ses yetersiz kalıyor. Böyle bir problem yaşayıp da çözen var mı?

Yazılımı yükselttiğimiz zaman türkçe dil seçeneğine erişilebiliyor mu? Evetse nasıl?

Ayrıca son bir soru: 32C630'da Kablolu TV'de kanal sıralamasını nasıl ayarlayabiliyoruz? Herşeyi denememe rağmen bulamadım da...

tşkler...

eko ayarlarına girin. sesi 25 i geçirin ve cızırtı yapmaya başladığı anda yada biraz daha fazla olan yerde ayarları yaparak cızırtının kesildiği andaki ayarları kaydedin. ses modlarını değiştirin, oda çözebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lapsetur

2 hafta önce 40C6000 aldım bende şuan memnunum.

Sorunu çözdüm. D-Smart'ı fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar kurulum yaptım ve 1080i'de çalışmaya başladı.

TV ile verilen temizlik bezini yanlışlıkla atmışlar bu bezi nereden temin edebilirim acaba

quote:

Orijinalden alıntı: thecubamojito

bende de c6000 var, ama hd de 1920x 1080i 50 hz, ben bunu 100 hz nasıl yapabilirim?

Kullandığınız receiver vs. çıkışı 50HZ'dir, mesela dsmart'ın çıkışları 50/60 Hz. bundan dolayı olabilir.

Birde bu 40C6000 100 HZ olduğu nerede yazıyor? TV'nin arkasında 50Hz 140W yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsetur -- 15 Haziran 2011; 23:49:39 >

• quote:

Birde bu 40C6000 100 HZ olduğu nerede yazıyor? TV'nin arkasında 50Hz 140W yazıyor.

o 50hz elektrik akımının değeri alakası yok ekran tazeleme hızıyla :).
  • Arkadaşlar 40C6000 tv'min mevcut yazılımı T-MSX6DEUC_1002.1, ben bunu usb ile T-MSX6DEUC_2001.0 ile güncellemek istiyorum ama "yükaeltilecek yazılım yok kontrol edin ve yeniden deneyin" diye bir uyarı çıkıyor ve güncelleyemiyorum. Bunun nedeni ne olabilir bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanergedik

Arkadaşlar 40C6000 tv'min mevcut yazılımı T-MSX6DEUC_1002.1, ben bunu usb ile T-MSX6DEUC_2001.0 ile güncellemek istiyorum ama "yükaeltilecek yazılım yok kontrol edin ve yeniden deneyin" diye bir uyarı çıkıyor ve güncelleyemiyorum. Bunun nedeni ne olabilir bilen varmı acaba?

İndirdiğiniz *.exe dosyasını önce flash disk'e açın sonra güncelleme yapın. TV'niz internetten indirdiğiniz dosyadan direk güncelleme yapamaz içindeki dosyaları açığa çıkartmanız gerekli. Birde TV'nizi direk internete bağlayıpda güncelleme yapabilirsiniz
  • zaten aynı şekilde yapıyorum ama nafile, güncellenecek dosya yok diyor. internete bağlayıp ağdan güncellemeye çalışıyorum yine güncelleme yapmıyor... Benmi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum ama bunun başka bir yolu yok! o yüzden tv'de sorun olduğunu düşünmeye başladım artık
  • "agtr" arkadaşımız sağolsun sayesinde problem çözüldü. Usb formatının ntfs değil fat32 olması gerekiyormuş
  • Digiturk SD cihaz kullanıyorum. Bu cihazda HDMI yok, sadece scart var. C6000'de de sadece "HDMI var. TV nin kutusundan scart uçlu kısa bir parça çıkmıştı. Ben şimdi digiturkun SD cihazını C6000'ne nasıl bağlayacağım, scart to Hdmi kablomu almam gerekir, böyle bir kabloda yok heralde. Bu konuda yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Digiturk SD cihaz kullanıyorum. Bu cihazda HDMI yok, sadece scart var. C6000'de de sadece "HDMI var. TV nin kutusundan scart uçlu kısa bir parça çıkmıştı. Ben şimdi digiturkun SD cihazını C6000'ne nasıl bağlayacağım, scart to Hdmi kablomu almam gerekir, böyle bir kabloda yok heralde. Bu konuda yardım edermisiniz?

o kısa parça scart adaptörü ona bağlayabilirsiniz. ext (rgb) yazan yere takılıyor o adaptör. (baktım nereye takılı diye) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 17 Haziran 2011; 22:47:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreone

quote:

Digiturk SD cihaz kullanıyorum. Bu cihazda HDMI yok, sadece scart var. C6000'de de sadece "HDMI var. TV nin kutusundan scart uçlu kısa bir parça çıkmıştı. Ben şimdi digiturkun SD cihazını C6000'ne nasıl bağlayacağım, scart to Hdmi kablomu almam gerekir, böyle bir kabloda yok heralde. Bu konuda yardım edermisiniz?

o kısa parça scart adaptörü ona bağlayabilirsiniz. ext (rgb) yazan yere takılıyor o adaptör.

foreone
    kablo çok kısa değilmi ama, scart olmayan uç kısmı farklı birde, anlamadım bu işi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foreone

quote:

o kısa parça scart adaptörü ona bağlayabilirsiniz. ext (rgb) yazan yere takılıyor o adaptör.

foreone
    kablo çok kısa değilmi ama, scart olmayan uç kısmı farklı birde, anlamadım bu işi.

işte farklı olmasının sebebi ext (rgb) girişine uyması için.

onu direkt digiturk alıcıya değil digiturk alıcısınıdan çıkan scart kablosunu ona takacaksınız. normal tvye takar gibi.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.