Şimdi Ara

samsung c6820 nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içinde uydu receiver gömülü olması dolayısıyla düşünüyorum.Kullanan var mı?Parlama sorunu var mı_? + ve - leri nelerdir?Yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun.

• Tekniksel olarak digerlerinden geride olduğunu söylüyor Albani usta fakat ben nedense görüntüsünü dalgalanmasını en beğendiğim tv o oldu dün hepsini inceledim arasiz kaldım sv685 e baktım güzeldi ama resim kalitesi 6000 serisinde daha iyiydi anladığım kadarı ile renkli görüntülerde samsung doğal görüntülerde digerleri one cikiyo dıyıcem ama doğal goruntulerdede hareketli goruntulerdede samsung çok iyiydi hemde rakam olarak gayet uygun anlamadı
    üstadlar bana desin bunu al hemen gidip alicam zamanın daraldi
  • Ben bu led tv den arıyorum 46C6820 veya 40C6820 stoklarda yok. Herhangi bir yerin stoklarında varsa haber verirseniz minnettar olurum.
  • Dün İstanbul bilişimden sipariş ettim bugün elime ulaştı.Öncelikle şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki tv beklentimin üzerinde çıktı.
    Renkler çok canlı,görüntü net ve ses çok kaliteli! Uydu receiver gömülü olması dolayısıyla çanaktan tv'ye bağlantı yapmak yeterli.Ekstra bir receivera gerek olmaması çok güzel bir özellik. Harici bellekteki bilgileri tanımada sorunsuz,tüm formatlardaki filmleri oynatıyor. Bence gönül rahatlığıyla alınabilecek bir tv! Yansıma da yapmıyor.
    Fakat gönderilen duvar aparatı ve vidalar tv'ye uymadı.Bununla ilgili mail attım. Sonuçlarını burada paylaşırım.
  • 6820 ve 6500 gelmiyecek dedi bana istanbu bilişim yetkilisi 6000 varmış panel aynı ama extra özellik konusunda eksikleri ardijital tuner yok mesela ama 40c750 yid ebirbakın derim size led deil ama ben led sanmıştım direk burdayım diyor fiyat uygun ve 3d de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerden

Dün İstanbul bilişimden sipariş ettim bugün elime ulaştı.Öncelikle şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki tv beklentimin üzerinde çıktı.
    Renkler çok canlı,görüntü net ve ses çok kaliteli! Uydu receiver gömülü olması dolayısıyla çanaktan tv'ye bağlantı yapmak yeterli.Ekstra bir receivera gerek olmaması çok güzel bir özellik. Harici bellekteki bilgileri tanımada sorunsuz,tüm formatlardaki filmleri oynatıyor. Bence gönül rahatlığıyla alınabilecek bir tv! Yansıma da yapmıyor.
    Fakat gönderilen duvar aparatı ve vidalar tv'ye uymadı.Bununla ilgili mail attım. Sonuçlarını burada paylaşırım.

Arkadaşım nereden buldun bir haftadır yok. ben hergün kontrol ediyorum.

• quote:

Dün İstanbul bilişimden sipariş ettim bugün elime ulaştı.Öncelikle şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki tv beklentimin üzerinde çıktı.

Bende ayni Tv'nin 32'sini almistim IB'den... Verdikleri aski aparati bende de uyumsuz cikti.. zaten cok uyduruk bir seye benziyordu. Bende ugrasmadim, gittim 50 TL verip adam gibi birsey aldim....

• quote:

Orijinalden alıntı: burakthy

6820 ve 6500 gelmiyecek dedi bana istanbu bilişim yetkilisi 6000 varmış panel aynı ama extra özellik konusunda eksikleri ardijital tuner yok mesela ama 40c750 yid ebirbakın derim size led deil ama ben led sanmıştım direk burdayım diyor fiyat uygun ve 3d de var

Led tv almayı düşünüyorum. Ama bu model gelmeyeceğini düşünürsek belki bir bakarım saol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURNAZKRAL

quote:

6820 ve 6500 gelmiyecek dedi bana istanbu bilişim yetkilisi 6000 varmış panel aynı ama extra özellik konusunda eksikleri ardijital tuner yok mesela ama 40c750 yid ebirbakın derim size led deil ama ben led sanmıştım direk burdayım diyor fiyat uygun ve 3d de var

Led tv almayı düşünüyorum. Ama bu model gelmeyeceğini düşünürsek belki bir bakarım saol..

Led tv olunca daha mı iyi oluyor? Led tv ledden mi yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: KURNAZKRAL

quote:

Led tv olunca daha mı iyi oluyor? Led tv ledden mi yapılıyor?

Hayır oda lcd tv ama durum incelik olunca led tv daha güzel gözüküyor.

• yaklaşık aynı rakamlara arkdaşlar 40c750 alın led deil ama inanın başşka markanın ledleri gibi şok olursunuz ayrıca 3d de var ama stoklarında şu an kalmadığını söylediler gidip media markttan bakın derim
  • Valla ben outletten aldım,arkasında küçük çizikler var dendi,gerçekten gözle görmek çok zor :)) İstanbul bilişimi aradım ve aparatın uyumsuz olduğunu söyledim,karşı taraf ödemeli gönderin,biz de size burdan uyumlusunu gönderelim dediler.Bakalım,bekliyorum sonuç ne olacak.
  • quote:

Valla ben outletten aldım,arkasında küçük çizikler var dendi,gerçekten gözle görmek çok zor :)) İstanbul bilişimi aradım ve aparatın uyumsuz olduğunu söyledim,karşı taraf ödemeli gönderin,biz de size burdan uyumlusunu gönderelim dediler.Bakalım,bekliyorum sonuç ne olacak.

Bu askı aparatı uyumsuz diye yazan forumdaki 3 arkadaş sizsiniz. Tvyi almış olduğunuz yer , hala aynı şekilde bu uyumsuz askı aparatını tv alanlara gönderiyor. Sineye çeker ve sessizce kendiniz başka alır taktırırsınız diye mi bekliyorlar.
  • Ben sineye çekmedim,çekmem de :)) Teknik servisteki elemana deneyip ondan sonra bana kargola dedim,bekliyorum
  • arkadaşlar tv menüsündeki internet update kısmında yeni firmware cıkmış, sizce yükseltilmeli mi?
  • ayrıca internet update in bir zararı olur mu , illa usb den mi olmalı, ne dersiniz?
  • yaklaşık aynı rakamlara arkdaşlar 40c750 alın led deil ama inanın başşka markanın ledleri gibi şok olursunuz ayrıca 3d de var ama stoklarında şu an kalmadığını söylediler gidip media markttan bakın derim
  • uydu alıcısı nasıl guzerl mı bu ledin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.