Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tubaufuk

A rkadaşlar bende 46c750 var. 3d filmeleri altyazı ile açamıyorum dıvxm den indirdiğim altyazılar örneğik john carter.avi altyazı formatıda john carter.srt olarak içindeki dosyaya attım fakat kumandadan tools tuşuyla altyazı seçenekleri çıkmıyor gözükmüyor ne yapmam lazım.yardımcı olabilirmisiniz..

alt yazı ile filmin dosya isimleri aynı olmalı.yoksa görünmez tv de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubaufuk

Bir sorumda tv ye bağladığım ht-tz325 model ses sistemini normal kanalda olunca nasıl ses alabirim bilgisi olan var mı bu arada 46c750 ye bağladığım uydu reciver d smart hd ...

dsmartın arkasında ses cıkışı vardır onu ses sistemine bağlarsan olur..tv dende dırek ses sistemine optık kabloyla bağlayabılırsın.tabıkı ses sıstemınde optık gırış varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Ben bu tarz birsey kullanıyorum işimi görüyor hocam

HD alıcı olarakta Atlanta kullaniyorum

Teşekkürler dostum. Atlanta hd box kullanıyorsun herhalde. yayın kalitesi nasıl. Bende hd box düşünüyorum.
  • 10numara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Arakdaşlar (erdos, ender, blur) aylar sonra tekrar merhaba...

Ben de 1 TB WD 3.5" adaptörlü hdd var. Ayrıca 500 gb. WD 2.5" hdd var. İkisinde de yukarıdaki problemleri yaşamadım.

quote:

Doğru bir yöntem olmayabilir ama usb ara kablosunu hem tvden hem de harddiskten çıkartınca ve önce tvye sonra da harddisk kutusuna takınca çalışıyor. Aküsü zayıf arabadaki yokuş aşağı vurdurarak çalışma gibi oluyor. Harddiskinizde özel ve önemli bilgiler varsa bunu denemeyin.

Bilmeden de olsa ben hep böyle yapmaktayım. Çünkü usb kablonun ucunu tv'nin arkasını çevirip sokmaktansa hdd'nin mini usb portuna takmak daha pratik geliyor. Bu yüzden de tv'deki uç devamlı takılı duruyor. Diger uç ise açıkta duruyor. Ama hdd'ye zarar verecekse bir daha böyle yapmayalım.

Arkadaşlar merhaba,

Bunu yazmamamın sebebi kendimle alakalı ve bendeki harici kutu basit olduğu için harddiskin çalışmasını ve elektrik gelmesini rahatlıkla duyabiliyorum.

Normalde elektrikli olan tüm cihazlar , ister yüksek gerilim veya akım kullansın veya basit elektronik cihaz olsun ve düşük akım ve gerilim kullansın, adam gibi sabit bir voltaj-akım yani kaliteli enerji istiyorlar. Bu sebeple hepsinin üstünde açma kapama düğmesi var. Benim yaptığım işin yanlışlığı şurada:

Usb harddiskin o minik usb girişine kabloyu takarken iki hareketi birlikte yapıyorum. Bunu mutlaka sizler de az ya da çok yapıyorsunuzdur. Usb kablonun ucunu yuvaya hem sokuyor hem de yerleştiriyorum. Bunu devasa bir hareket gibi düşünmeyin ama o minicik kablo takma işi bile tek hamlede ve kusursuz bir temas ile olmuyor.

Bu arada harddisk birkaç defa kontak alıp kesilebiliyor ve kısa aralıklarla elektrik gelip gittiği için harddisk start alıp durmak zorunda kalıyor. Ben tek seferde takıyorum deseniz bile akım düzenli gelmiyor olabilir. Bunu hatırlatmaktı amacım.

• ender bey açıklama faydalı oldu. Teşekkürler.

Bu arada bir şey söyleyeceğim.

ekrankoruma.com ya da tvkoruma.com adlı Kütahya'daki şirketten geçen ay 1 adet 46" antireflekte ekran koruma camı alıp C750'ye taktım/geçirdim. Kargo dahil 340 TL.'ye mal oldu !

tvkoruma.com
    TV Koruma Paneli – Korumaç – Korumaç ile TV 'nizi Kazalara Karşı Koruyun – TV Koruyucu, Ekran Koruyucu, TV Ekran Koruma, LCD, Plazma, LED, Panel, Kırılan Cam, Televizyon, Çocuk Televizyonu Kırdı, Kırık, Tamir, Servis
    http://tvkoruma.com/asp/show_stock.asp?product=A46

Yeni yürümeye başlayan bir insan evladı doğruca lcd'ye yürür ve ekrandaki çizgi film karakterlerini ellemeye ve onlara vurmaya kalkışırsa olacağı budur. Böyle bir durumda lcd'nin toplam maliyetinin 10'da 1'i, ekranı korumak için sarfetmek zorunda kalınır.

Hele de Avustralya'dan ithal bu tür bir cam başka hiçbir yerde satılmıyorsa, bu parayı ödemeye mahkumsunuzdur.

Ama yansıma meselesini önemsemezseniz, piyasadan herhangi bir polikarbon cam kestirerek (balkon çevirmede kullanılanlardan) bu işi ucuza halledebilirsiniz.

Çocuk büyüyünce camı bu forumlarda 200 TL. civarında bir bedele satışa çıkaracağımı şimdiden duyurayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

10numara

Teşekkürler. En kısa sürede bir tane alayım.
  • Aklıma gelmişken bilenlere danışayım.

Tv yayınları ile işim yok kırk yılın bası haber izleyeceksem de tvye bagladıgım parmak kadar anten yeterli oluyor. Receiver almadım bugune kadar ihtiyac da duymuyorum.

Ama eve gelen eş dost bu durumu anlamak istemiyor olacak ki sırf onlar için bir uydu takasım var artık

Baştan almışken dreambox alır tüm ücretli yayınları da ücretsiz izlerim diyordum ama şimdi fikrim değişti.

Çünkü kullanmayacağım cihaza o kadar para bayılmak istemiyorum ayrıca ek bir receiveri koyacak yerim de yok ne yazık ki! Kablo karmaşası da cabası...

Şimdiki tercihim Next FULL HD mini!

En azından FULL HD ve tv arkasına gizleyebileceğim kadar ufak ve de taşınabilir. Kullanan var mı?

Özelliklerini incelemedim ama kalitesi nasıldır, ücretli tüm yayınları ücretsiz izlememe imkan verir mi?

Fiyatı ise 200-250 lira civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 16 Ekim 2012; 16:58:16 >

• Blur
    Ücretsiz olan tüm yayınları izleyebilirsin. Anacak bu cihaz için görüntüsü kalitesi olarak pek iyi demiyorlar. Noyan arkadaşın önerdiği cihazda dream gibi görevleri yerine getiriyor şu anki fiyat 299tl. Böyle şeylerle uğraşmam dersen neta 6400 diye bir model çok övülüüyor. 150tl gibibir fiyatı varmış. Ama boyut olarak normal uydu alıcısı. Biraz araştırman gerekiyor. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirens

Blur
    Ücretsiz olan tüm yayınları izleyebilirsin. Anacak bu cihaz için görüntüsü kalitesi olarak pek iyi demiyorlar. Noyan arkadaşın önerdiği cihazda dream gibi görevleri yerine getiriyor şu anki fiyat 299tl. Böyle şeylerle uğraşmam dersen neta 6400 diye bir model çok övülüüyor. 150tl gibibir fiyatı varmış. Ama boyut olarak normal uydu alıcısı. Biraz araştırman gerekiyor. Kolay gelsin

Üzüldüm şimdi.

hangi cihaz? dream gibi görevler derken...?

Normal boyutlara cıkarsak zaten alınacak cihazlar belli.

Bu arada ucretli yayınları guncelleme ile izleyebilir miyim diye sormustum, ücretsizleri de izleyemezsek niye alalım ki

• Atlanta hd box

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Orijinalden alıntı: sirens

Blur

Üzüldüm şimdi.

hangi cihaz? dream gibi görevler derken...?

Normal boyutlara cıkarsak zaten alınacak cihazlar belli.

Bu arada ucretli yayınları guncelleme ile izleyebilir miyim diye sormustum, ücretsizleri de izleyemezsek niye alalım ki

ben biss key olarak anlamışım pardon. Güncelleme olayı nasıl oluyor ?

• Blur arkadaşım,

Lcd için hangi HD receiver'ı almaya karar verdiğini buraya yazarsan sevinirim. Biz de bilelim, Atlanta mı, Next mini mi yoksa Dreambox mı? F/P açısından hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: franko

Blur arkadaşım,

Lcd için hangi HD receiver'ı almaya karar verdiğini buraya yazarsan sevinirim. Biz de bilelim, Atlanta mı, Next mini mi yoksa Dreambox mı? F/P açısından hangisi?

Henüz almış değilim acelem de yok ama alırsam sanırım Next Minix HD alırım. Hem HD hem de mini.
    Yeni uydu alıcının kablo karmaşası ve kendi yayıntısıyla uğraşmak istemiyorum.
    Ama eminim çok daha iyi seçenekler mevcuttur.
  • Merhaba
    Arkadaşlar bende 46c750 var ama TV nin hakkını veremiyorum.
    Çünkü gözlüğüm yok,ucuza nereden alabiliriz ?
    Bide TV de artık sadece normal kanallar izlemekten sıkıldım.
    Mkv filmler ve 3D filmler indirip HDD den izlemek istiyorum.Nereden temin edebilirim.
    Bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

quote:

Orijinalden alıntı: interpol

Pana Viera TX-P46G20E ve Sony KDL-46EX710 arasında kalmıştım, ama burada yazılan ayrıntılı ve aydınlatıcı bilgilerden sonra ben de 46C750 de karar kıldım. Bugün TV ünitesine monte edildi. Henüz herhangi bir alet bağlı değil ama buna Samsung BD-C6900 BluRay Player ve Pioneer VSX-520-K A/V Receiver bağlamayı düşünüyorum. Bu ikisi de fiyat/performans oranları ve 3D yayınları desteklemeleri açısından uygun diye düşündüm.

Açıkçası diğer kullanıcıların hem receiver hem de bluray player anlamında hangi marka ve model ürünleri tercih ettiğini merak ediyorum. Samsung marka TV'den en iyi verim Samsung marka oynatıcılardan veya sinema sistemlerinden alınır, şeklinde bir önyargım yok. Gerçi okuduğum bazı yabancı forumlarda ve sitelerde Samsung 3D BD Player'ların Samsung 3D TV'lerle birlikte inanılmaz görüntüler verdiği yazıyor. Bu TV setini tamamlamak için diğer hangi ürünleri önerirsiniz?

A/V receiver konusunda ben de oldukca kararsız kaldım, sebebi ile TV'nin receiver'in yaptıgı pek cok isi yapıyor olması, soyleki

1- kendi media player'i ile, mkv oynatıp DTS dahil tum ses formatlarını optik uzerinden ses sistemine gonderebiliyor,
    2- HDMI uzerinden gelen sesleri DTS haric yine optik uzerinden ses sistemine aktarabiliyor
    HDMI-CEC sayesinde tüm baglı aygıtları yonetebiliyor (PS3 dahil)

Bu noktada tek eksik, DTS BRay izlerken sesler stereo olarak iletilebiliyor. cozumu de blueray calardan ses sistemine direk baglantı yapmak.

Ben yogunluk olarak TV'den direk mkv izledigim icin A/V receiver'a ihtiyacım kalmadı denebilir.

Siz de bu cercevede kendi durumunuzu degerlendirirseniz, belki ekstra masraf cikmaz..... :)

Mesajın üstünden neredeyse 1,5 yıl geçmiş, dreadknight arkadaşımın dediği gibi tv'yi hiçbir şey bağlamadan kullandım, zaman zaman bluray'den film izlemek için samsung bd-player'ımı bağladım. zaten tv'nin kendisi usb'den (memory stick/hdd) her türlü dosyayı açabiliyor, ekstradan optik kablo ile ses sistemi bağladım deneme amaçlı, çok kaliteli ses aldım, ama salonumuz nispeten ufak olduğu için kendim ses sistemi almadım eve, yeri geldiğinde 2.1 bir hoparlör sistemi var, kulaklık çıkışından onu bağlıyorum, yeterli sesi alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interpol -- 6 Kasım 2012; 15:47:23 >

• quote:

quote:

quote:

Pana Viera TX-P46G20E ve Sony KDL-46EX710 arasında kalmıştım, ama burada yazılan ayrıntılı ve aydınlatıcı bilgilerden sonra ben de 46C750 de karar kıldım. Bugün TV ünitesine monte edildi. Henüz herhangi bir alet bağlı değil ama buna Samsung BD-C6900 BluRay Player ve Pioneer VSX-520-K A/V Receiver bağlamayı düşünüyorum. Bu ikisi de fiyat/performans oranları ve 3D yayınları desteklemeleri açısından uygun diye düşündüm.

Açıkçası diğer kullanıcıların hem receiver hem de bluray player anlamında hangi marka ve model ürünleri tercih ettiğini merak ediyorum. Samsung marka TV'den en iyi verim Samsung marka oynatıcılardan veya sinema sistemlerinden alınır, şeklinde bir önyargım yok. Gerçi okuduğum bazı yabancı forumlarda ve sitelerde Samsung 3D BD Player'ların Samsung 3D TV'lerle birlikte inanılmaz görüntüler verdiği yazıyor. Bu TV setini tamamlamak için diğer hangi ürünleri önerirsiniz?

A/V receiver konusunda ben de oldukca kararsız kaldım, sebebi ile TV'nin receiver'in yaptıgı pek cok isi yapıyor olması, soyleki

1- kendi media player'i ile, mkv oynatıp DTS dahil tum ses formatlarını optik uzerinden ses sistemine gonderebiliyor,
    2- HDMI uzerinden gelen sesleri DTS haric yine optik uzerinden ses sistemine aktarabiliyor

Bu noktada tek eksik, DTS BRay izlerken sesler stereo olarak iletilebiliyor. cozumu de blueray calardan ses sistemine direk baglantı yapmak.

Ben yogunluk olarak TV'den direk mkv izledigim icin A/V receiver'a ihtiyacım kalmadı denebilir.

Siz de bu cercevede kendi durumunuzu degerlendirirseniz, belki ekstra masraf cikmaz..... :)

Mesajın üstünden neredeyse 1,5 yıl geçmiş, dreadknight arkadaşımın dediği gibi tv'yi hiçbir şey bağlamadan kullandım, zaman zaman bluray'den film izlemek için samsung bd-player'ımı bağladım. zaten tv'nin kendisi usb'den (memory stick/hdd) her türlü dosyayı açabiliyor, ekstradan optik kablo ile ses sistemi bağladım deneme amaçlı, çok kaliteli ses aldım, ama salonumuz nispeten ufak olduğu için kendim ses sistemi almadım eve, yeri geldiğinde 2.1 bir hoparlör sistemi var, kulaklık çıkışından onu bağlıyorum, yeterli sesi alıyorum.

Ben de bunca zamandır foruma ekleme yapmadım, zira TV'nin keyfini cıkarmak ile mesgulüm

Ebay'dan ilave gozluk siparis ettim, 30 dolar sadece, eastar marka, cok memnun kaldım, her anlamda hem media ozellikleri hem de goruntu kalitesi ile suan en az yeni cıkan TV'ler kadar iyi bir ürün kullandıgımın farkındayım.

herkese iyi seyirler dostlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de bunca zamandır foruma ekleme yapmadım, zira TV'nin keyfini cıkarmak ile mesgulüm

Ebay'dan ilave gozluk siparis ettim, 30 dolar sadece, eastar marka, cok memnun kaldım, her anlamda hem media ozellikleri hem de goruntu kalitesi ile suan en az yeni cıkan TV'ler kadar iyi bir ürün kullandıgımın farkındayım.

herkese iyi seyirler dostlar...

Kardeş bu gözlüklerden almayı düşünüyorum ama ebayden alamıyorum.Nasıl alıyorsun nasıl ettin adresinemi geldi yoksa biri aracılığıylamı getirttin?Bi anlatsanda bizimde çok ihtiyacımız var.Yada senin getirtsen üzerine az buçuk kâr koysan da sen den alsak olurmu?

Mesela getirtsen sanalpazardan falan bize satsan,hem yardımcı olursun hemde iş yapmış olursun.

• Vallah zarzor (Yabancı dil olmaması nekar zor ) cromeden Allah razı olsun

Birtane 56 TL ye satın aldım.Umarım sorunsuz gelirse 4-5 tane daha alacağım.

Burada en ucuz 170 TL ye falan buldum,o paraya 3 tane alınıyor.Ne ülkede yaşıyoruz arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.