Şimdi Ara

Samsung C750 serisi 3D LCD Tv #offfsuz pufsuz KONU# (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.830
Cevap
13
Favori
95.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yclycl

arkadaslar son yorumlarimi yapiyim versionlarla ilgili. bugun 3011 e gectim baya test ettim(ozellikle 3D) ve yeniden 2004 e dondum. sd yayinlarda 3011 birazcik daha iyi, ama en cok dikkatimi ceken sey motion handling bu versionda ciddi derecede dusmus! standarta ayarladigim halde nerdeyse hic takilma gormedim alttan gecen yazilar dahil... ancak 3D konusuna gelince ne yazikki 2004 hala daha iyi. 3011 de daha cok crosstalk var, ama asiri miktarda degil, 3009 a gore baya azalmis diyolar yinede. kisacasi 2D sizin icin onemliyse 3011 e kesin gecin, ama 3D daha onemliyse 2004 suanlik daha uygun :)

hocam nasıl böyle bir ona bir buna geçiyorsun?

geriye dönük downgrade oluyor mu?

birde bu fw lerin linki varmıdır?

teşekkür ederim
  • merhabalar

3009 linkini verebilecek varmı?

samy'de link pasif, ender123'te link ölmüş :(

3015 deneyen varmı?

selamlar
  • Arkadaslar dsmart modul alicam fakat bizim tvde dvbs ve dvbs2 varmi bilgisi olan varmidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar konu kapandimi acaba neden kimse yazmiyor samsung 46c750 de dvbs2 ozelligi varmi acaba dsmart modul alicagimda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar konu kapandimi acaba neden kimse yazmiyor samsung 46c750 de dvbs2 ozelligi varmi acaba dsmart modul alicagimda

benim bildiğim dvd-t ve dvb-c tunerler var...
  • uzun zamandır pek ılgılenen yok haklısın qwerty..

ben 3015 yazılımı az önce ındırıp test ettim ve gerçekten cok beğendim.sonunda 3d gölgelenme ılk sağlam versıyonları gıbı olmuş,crostalk olması gerektığı gıbı,cok düzelmiş..
    hd yayında gayet guzel hele sd yayın ben bır an hd sandım veya bana oyle geldi,.gerçekten cok guzel olmuş,,ilk ızlenımlerım boyle..
    uzun zamandır 3d projeksıyon aldığımdan tv sadece haber ızlemekte kulanıyorum,evdekılerde dızı ızlıyor,3d fılımlerı projeksıyonda ızlıyorum ve cok memnunum..
    benım konyla ilgisizliğim bundandır ama yınede zaman zaman bakıyorum..herkesın bayramını kutlarım..
  • Bende yükledim. Ancak, 3009.2 mi yoksa 3015 mi SD ve HD yayınlarda daha iyi karar veremedim.

Fakat 3009.2 den 3011'e geçince hemen geri dönmüştüm. Zira görüntü kalitesi SD yayılarda 3011'de çok kötüydü.

Peki siz 3015 hakkında ne düşünüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin

Bende yükledim. Ancak, 3009.2 mi yoksa 3015 mi SD ve HD yayınlarda daha iyi karar veremedim.

Fakat 3009.2 den 3011'e geçince hemen geri dönmüştüm. Zira görüntü kalitesi SD yayılarda 3011'de çok kötüydü.

Peki siz 3015 hakkında ne düşünüyorsunuz.

ben uzun zamandır hiç bir sürümden memnun değildim.3015 bana oldukca guzel göründü.bıkere 3d super olmuş.crostalk yok denecek kadar az bende..sd ve hd yayınlarda olması gerektığı gıbı,hatda sd yayın baya bir ıyı gorundü gözüme..uzun zamanda değiştireceğimi sanmıyorum ,,3015

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113
    uzun zamandır 3d projeksıyon aldığımdan tv sadece haber ızlemekte kulanıyorum,evdekılerde dızı ızlıyor,3d fılımlerı projeksıyonda ızlıyorum ve cok memnunum..

Kusura bakmayın aklıma takıldı. Projeksiyon ile 3D nasıl izleyebiliyorsunuz? Panel lazım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

Kusura bakmayın aklıma takıldı. Projeksiyon ile 3D nasıl izleyebiliyorsunuz? Panel lazım değil mi?

sn blur nasılsın...
    sorunu tam anlayamadım..acıklarsan cevap verebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

sn blur nasılsın...

Sağolun iyiyiz, sizler? :) Konu eskisi kadar güncel olmasa da takip etmeye çalışıyorum.

Son mesajınızdan alıntıladım. Projeksiyon ile 3D filmler izlediğinizi okudum da nasıl olduğunu anlayamadım?!...

Tv olmadan gözlükler projeksiyonda ne işe yarar?!

• quote:

quote:

quote:

quote:

sn blur nasılsın...

Sağolun iyiyiz, sizler? :) Konu eskisi kadar güncel olmasa da takip etmeye çalışıyorum.

Son mesajınızdan alıntıladım. Projeksiyon ile 3D filmler izlediğinizi okudum da nasıl olduğunu anlayamadım?!...

şimdi anladım sorunuzu..
    epson tw 9000w model projeksıyon aldım.3d özelikli.artık fılımlerı maçalrı ordan izlıyorum cok daha farklı oluyor 3d ızlenim..buyuk ekran ayrı bır keyif..formdada epson 9000 başlıklı ana konu açtım epeydır orda takılıyorum.ama dediğin gibi yıne bu konuyuda takıp etmeye çalışıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sn blur nasılsın...

şimdi anladım sorunuzu..
    epson tw 9000w model projeksıyon aldım.3d özelikli.artık fılımlerı maçalrı ordan izlıyorum cok daha farklı oluyor 3d ızlenim..buyuk ekran ayrı bır keyif..formdada epson 9000 başlıklı ana konu açtım epeydır orda takılıyorum.ama dediğin gibi yıne bu konuyuda takıp etmeye çalışıyorum.

Ben de diyorum ki projeksiyonda 3d nasıl oluyor?! Nasıl bir teknoloji? Gözlük filan?...

Bari link verin kendim inceleyeyim

• http://forum.donanimhaber.com/m_60924539/mpage_4/f_/key_//tm.htm#65047174 hadı gel incele cıhazı,,senınde bilgilerin vardır bu konuda,bekliyoruz.
  • herkese selamlar. 46c750'nin kuşkusuz en güzel özelliklerinden biri, bildiğiniz gibi harici harddiskten neredeyse oynatmadığı format olmaması. ben de bu yüzden film izlemek için hep harddisk kullanıyor(d)um. ancak film izledikten sonra açıkçası her seferinde harici harddiski çıkarmıyordum. zira harddiskte henüz izlemediğim filmler de olduğu için, canım istediğinde hemen harddiske geçip izlemeye başlıyordum. bu yüzden neredeyse gece gündüz harddisk televizyona takılı durumdaydı. ancak önceki hafta tv'yi çalıştırıp da harddiskten bir şeyler bakmak istediğimde, bağlı cihaz bulunamadı uyarısı verdi. takıp çıkardım ve tv'yi de kapatıp açtım ancak sonuç değişmedi. bunun üzerine harici harddiski bu kez bilgisayara bağladım ama burada da durum aynıydı. harddiskin dönme sesi geliyor ancak bilgisayar hiçbir şekilde donanımı algılamıyor. bir kaç farklı bilgisayarda da değişen bir şey olmadı. harddisk sizlere ömür yani anlayacağınız. LG marka olan harddiskin garanti belgesinde yazan firmayı aradım ancak kendilerinin herhangi bir tamirat veya veri kurtarma yapmadıklarını, ürünü doğrudan yurtdışına gönderip değişim veya para iadesi aldıklarını belirttiler. dolayısıyla koca bir arşiv ve bir sürü kişisel belge gitti... Allah'tan bu harddiski aldığımda, eski harddiskteki fotoları taşımamış, o harddiski sırf fotolar için kullanmaya karar vermiştim. yoksa son 7-8 yılın bütün fotoları da gidecekti...

bilmiyorum böyle bir şey başına gelen var mı; ancak uyarmak istedim. harici harddiski işiniz bittikten sonra televizyona bağlı bırakmayın. yoksa böyle kötü bir tecrübe yaşayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: shameel

herkese selamlar. 46c750'nin kuşkusuz en güzel özelliklerinden biri, bildiğiniz gibi harici harddiskten neredeyse oynatmadığı format olmaması. ben de bu yüzden film izlemek için hep harddisk kullanıyor(d)um. ancak film izledikten sonra açıkçası her seferinde harici harddiski çıkarmıyordum. zira harddiskte henüz izlemediğim filmler de olduğu için, canım istediğinde hemen harddiske geçip izlemeye başlıyordum. bu yüzden neredeyse gece gündüz harddisk televizyona takılı durumdaydı. ancak önceki hafta tv'yi çalıştırıp da harddiskten bir şeyler bakmak istediğimde, bağlı cihaz bulunamadı uyarısı verdi. takıp çıkardım ve tv'yi de kapatıp açtım ancak sonuç değişmedi. bunun üzerine harici harddiski bu kez bilgisayara bağladım ama burada da durum aynıydı. harddiskin dönme sesi geliyor ancak bilgisayar hiçbir şekilde donanımı algılamıyor. bir kaç farklı bilgisayarda da değişen bir şey olmadı. harddisk sizlere ömür yani anlayacağınız. LG marka olan harddiskin garanti belgesinde yazan firmayı aradım ancak kendilerinin herhangi bir tamirat veya veri kurtarma yapmadıklarını, ürünü doğrudan yurtdışına gönderip değişim veya para iadesi aldıklarını belirttiler. dolayısıyla koca bir arşiv ve bir sürü kişisel belge gitti... Allah'tan bu harddiski aldığımda, eski harddiskteki fotoları taşımamış, o harddiski sırf fotolar için kullanmaya karar vermiştim. yoksa son 7-8 yılın bütün fotoları da gidecekti...

bilmiyorum böyle bir şey başına gelen var mı; ancak uyarmak istedim. harici harddiski işiniz bittikten sonra televizyona bağlı bırakmayın. yoksa böyle kötü bir tecrübe yaşayabilirsiniz.

geçmiş olsun..yanlız bu durumun tv ye takılı kalmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.bende de wd 2tb vardı gecenlerde bahsetiğin gibi arızalandı ve değişim yapıldı ama verileri kurtarma işi malesef bende de olmadı.fırmalar bu işlerle uğraşmıyorlar.yanısı ıle değişim yapıyorlar.bu yuzden cok onemli verilerinizi sadece hdd değil boş dvd lere yazdırmanızı tavsiye ederim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shameel

herkese selamlar. 46c750'nin kuşkusuz en güzel özelliklerinden biri, bildiğiniz gibi harici harddiskten neredeyse oynatmadığı format olmaması. ben de bu yüzden film izlemek için hep harddisk kullanıyor(d)um. ancak film izledikten sonra açıkçası her seferinde harici harddiski çıkarmıyordum. zira harddiskte henüz izlemediğim filmler de olduğu için, canım istediğinde hemen harddiske geçip izlemeye başlıyordum. bu yüzden neredeyse gece gündüz harddisk televizyona takılı durumdaydı. ancak önceki hafta tv'yi çalıştırıp da harddiskten bir şeyler bakmak istediğimde, bağlı cihaz bulunamadı uyarısı verdi. takıp çıkardım ve tv'yi de kapatıp açtım ancak sonuç değişmedi. bunun üzerine harici harddiski bu kez bilgisayara bağladım ama burada da durum aynıydı. harddiskin dönme sesi geliyor ancak bilgisayar hiçbir şekilde donanımı algılamıyor. bir kaç farklı bilgisayarda da değişen bir şey olmadı. harddisk sizlere ömür yani anlayacağınız. LG marka olan harddiskin garanti belgesinde yazan firmayı aradım ancak kendilerinin herhangi bir tamirat veya veri kurtarma yapmadıklarını, ürünü doğrudan yurtdışına gönderip değişim veya para iadesi aldıklarını belirttiler. dolayısıyla koca bir arşiv ve bir sürü kişisel belge gitti... Allah'tan bu harddiski aldığımda, eski harddiskteki fotoları taşımamış, o harddiski sırf fotolar için kullanmaya karar vermiştim. yoksa son 7-8 yılın bütün fotoları da gidecekti...

geçmiş olsun..yanlız bu durumun tv ye takılı kalmasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.bende de wd 2tb vardı gecenlerde bahsetiğin gibi arızalandı ve değişim yapıldı ama verileri kurtarma işi malesef bende de olmadı.fırmalar bu işlerle uğraşmıyorlar.yanısı ıle değişim yapıyorlar.bu yuzden cok onemli verilerinizi sadece hdd değil boş dvd lere yazdırmanızı tavsiye ederim...

Size de geçmiş olsun o zaman aslında internetten bazı veri kurtarma programları indirdim. eğer bilgisayar harddiski görebilse, verileri kurtarmak hiç sorun değil. ancak dediğim gibi, harddisk dönmesine karşın bilgisayar hiçbir şekilde algılamadığı için veri kurtarma programlarının root'larında bile görünmüyo harddisk. bu yıl laptop'ımı yenilediğimde eski laptop'taki belgelerim klasörünü de olduğu gibi buna kopyalamıştım. filmler vs. neyse de, oradaki diğer dokümanların filan da uçması kötü oldu

bu arada sizin yukarıdaki geri bildiriminiz üzerine, c serisi için yeni çıkan 3015 yazılımını indirmeyi planlıyordum. (en son 3011'i denemiş ancak hiç memnun kalmayınca SD ve HD yayınlarda standart ayarlarda bence iyi bir performans gösteren 3009.2'ye geri dönmüştüm.) ancak yurtdışındaki forumlarda, 3014 ve 3015 ile birlikte televizyonun bazı .mp4 formatındaki filmleri açmamaya başladığını yazanlar var. bu dosyalar önceki sürümlerde problem çıkarmadan açılabilmekteymiş halbuki. açılmayan dosya türüyle ilgili de şu bilgiler verilmiş: "MKV container, Codec: AVC / 23,976 fps / 1920х1080p / 9731 Kbps (3D Top Under)"

Bilmiyorum siz böyle bir sorun farkettiniz mi ama yazılımı 3014 ve 3015'e yükseltmeyi planlayanların bu durumu dikkate almasında fayda olabilir. gerçi 0000 imkânı varken bu durum artık büyük bir problem değil ancak yine de boşuna vakit kaybı yaşanmamış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shameel -- 29 Ağustos 2012; 15:39:55 >

• benım artık vıdeo ve fılm lerı tv yerıne projeksıyonda ızledığımden,anlatığınız sıkıntılar olsa bile 3015 den vazgeçmem mümkün değil.çünki ben yazılımı gerı almak konusunda yetersız kalmıştım.yanı ne yapsam beceremedim..geri dönüşüm bende mumkun olmadığından ,3015 yazılımında cok başarılı bulduğumdan uzun sure bu yazılım kalır bende..kolay gelsin.
  • quote:

uzun zamandır pek ılgılenen yok haklısın qwerty..

ben 3015 yazılımı az önce ındırıp test ettim ve gerçekten cok beğendim.sonunda 3d gölgelenme ılk sağlam versıyonları gıbı olmuş,crostalk olması gerektığı gıbı,cok düzelmiş..
    hd yayında gayet guzel hele sd yayın ben bır an hd sandım veya bana oyle geldi,.gerçekten cok guzel olmuş,,ilk ızlenımlerım boyle..
    benım konyla ilgisizliğim bundandır ama yınede zaman zaman bakıyorum..herkesın bayramını kutlarım..

ben tv yi 2004 te kullaniyorum cok uzun zamandir, 3D de en iyisi buydu. acaba 3D de 2004 mu daha iyi 3015 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3015 tavsıye ederim.ben cok beğendim.sd ve hd yayındada gayet iyi.3d cok duzelmiş..
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.