Şimdi Ara

SAMSUNG CEP TELEFONU HAFIZA KARTI İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D600 TEL VAR FAKAT HAFIZA KARTINA MÜZİK YÜKLEDİĞİMDE MÜZİKLERİ ARD ARDA DİNLEMEK İÇİN İLLA TEL HAFIZAFINA ATMAK ZORUNDA KALIYORUM YANİ HAFIZA KARTINDAN DİNLEDİĞİM ZAMAN TEK TEK KENDİM AÇIP DİNLEMEK ZORUNDA KALIYORUM

HAFIZA KARTINDAN NASIL ARD ARDA MÜZİK DİNLEYEBİLİRİM

• quote:

Orjinalden alıntı: zuzugirl

D600 TEL VAR FAKAT HAFIZA KARTINA MÜZİK YÜKLEDİĞİMDE MÜZİKLERİ ARD ARDA DİNLEMEK İÇİN İLLA TEL HAFIZAFINA ATMAK ZORUNDA KALIYORUM YANİ HAFIZA KARTINDAN DİNLEDİĞİM ZAMAN TEK TEK KENDİM AÇIP DİNLEMEK ZORUNDA KALIYORUM

HAFIZA KARTINDAN NASIL ARD ARDA MÜZİK DİNLEYEBİLİRİM

telefonun medya playerindan çalma listesi oluşturman lazım ve hafıza kartındaki müzikleri işaretlemen lazım
  • hafıza kartındakını ısaretleyemıorum kabul etmıyor ılla tel hafızasına alıp orda medya playere atıp ard arda dınlebılıyorum tabı tel hafızası ne kadar muzık alırkı burasını sen dusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: zuzugirl

hafıza kartındakını ısaretleyemıorum kabul etmıyor ılla tel hafızasına alıp orda medya playere atıp ard arda dınlebılıyorum tabı tel hafızası ne kadar muzık alırkı burasını sen dusun

arkadaşım cevabını yukarıda verdim ard arda dinleyebilirsin hafıza kartındada olsa yeni aldın sen herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 11 Ağustos 2007; 11:48:27 >
  • yanlız çalma listeleri 30 şarkı içerikle sınırlandırılmış..niye yapılmış anlamadım ama saçma geldiben peşpeşe 90 tane şarkı dinlemek istiyorum belki
  • demekki böle bir problem varmış yani
  • bu d600 ile ilgili problemler beni delirtecek yaaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Satılık iphone 13 mini
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.