Şimdi Ara

samsung corby pro! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hellstar71

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

SYMBİAN YOKSA BENDE YOKUM

symbian ın abartılacak bir tarafı yok ki ! symbianlı nokiakullandım ,bir ton uygulama var ama ,kullanılan 3-5 tane.

aynen işe yarayan uygulama çok az
  • tek kafa kurcalayan gps.oda buyuk ihtimal a-gps'dir.telefonu olan arkadslar bıraz daha gps uzerıne cvplar yazarsa cok guzel olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gormondius

tek kafa kurcalayan gps.oda buyuk ihtimal a-gps'dir.telefonu olan arkadslar bıraz daha gps uzerıne cvplar yazarsa cok guzel olacak...

Avea internet paketi aldim. tak diye gpsde google mapsle yerini buluyo, paket oldugu icinde kontor gitmiyo dogal olarak. harita son derece kullanisli kord. girerek adres falan tarif ediyo, italya-bariye tarif aldim mesela :D ama normal gpsde var ayarlardan uydu durumunu goruntuleyebiliyorsunuz ama acik havada hic denemek aklima gelmedi kapali ortamda uydu sayisi 0 gozukuyo
  • SİZ SİZ OLUN BUNUN YERİNE 5800 ALIN GERÇEKTEN BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ
  • quote:

SİZ SİZ OLUN BUNUN YERİNE 5800 ALIN GERÇEKTEN BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİNİZ

ben bir iki ay daha bekleyip kullananların goruslerini alsam iyi olacak.sorunları sıkıntıları 1 2 aya bellı olur telefonun.swat hep kafamı karıstırıyorsun

• Aletin gps sistemi samsung jet le aynıdır. Gps ile ilgili sıkıntılarınız için samsung jet le ilgili sorunları ve çözümleri kurcalayabilirsiniz. Telefon uydu üzerinden konum belirleyebilmekte, yani gerekli donanıma sahip fakat yazılım biraz sıkıntılı. Google Maps yazılımıyla gps i ücretsiz kullanabilmek için yapmanız gereken, wifi bağlantınız varken maps uygulumasında bulunduğunuz konumdan başlayarak haritanın bir bölümü gezmek. Bellek sınırı nedir bilmiyorum ama maps uygulaması önceki bağlantıda yüklenmiş harita kısımlarını çevrimdışı olarak çalıştırabilmekte.

Preston için yapılmış dokunmatik oyun ve uygulamalar da telefonda sorunsuz çalışıyor, malum yeni bir ürün ve corby pro şeklinde arama yaparak uygulama bulmakta zorlanabilirsiniz. Preston başlığını gezmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

ben bir iki ay daha bekleyip kullananların goruslerini alsam iyi olacak.sorunları sıkıntıları 1 2 aya bellı olur telefonun.swat hep kafamı karıstırıyorsun

DOSTUM KAFANI KARIŞTIRDIYSAM KUSURA BAKMA DÜN 2 TELEFONUDA İNCELEME FIRSATIM OLDU GERÇEKTEN CORBY PRO ALIRSANIZ YAZIK EDERSİNİZ....5800 GERÇEKTEN HAKKINI VERİYOR PEK FAZLA İNCELEYEMEDİM 5800 I..ANCAK ÖZELLİK BAKIMDAN SAMSUNGU GEÇİYOR..

EN BASİTİNDEN

DOKUNMATİK SON GÜNCELLEME İLE SÜPER
    GPS
    SKYFİRE GİBİ TARAYICILARLA WİRELLES İLE VİDEO İZLEME(FLASH DESTEĞİ YANİ)
    KULLANIM KOLAYLIĞI
    3G
    SAĞLAM MALZEME

CORBY YE GELİNCE

ÜRÜNÜ ELİME ALDIĞIM TASARIM GERÇEKTEN SÜPER.. KUTLAMAK LAZIM ÖZELLİKLE KAYAN KLAVYE SÜPER...

DOKUNMATİK HOŞUMA GİTMEDİ GERÇEKTEN BİRAZ DUYARSIZ GİBİ GELDİ BANA
    DİĞER ÖZELLİKLERİDE KURCALADIM AMA NOKİA KALİTESİ KADAR İYİ DEĞİL GERÇEKTEN..ÖZELLİKLE SYMBİAN GİBİ BİR İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP DEĞİL SAMSUNG....SYMBİANI BOŞVER DEYİP GEÇMEYİN ÇOK İŞİNİZE YARAYACAK...

EN YAKIN ZAMANDA BENDE ALIYORUM...(ÖSS BİTSİNDE)

• acikcasi Tarafli yorum yazdgini dusunuyorum su an bende corby pro var ve dokunmatigi son derece hassas. gps ve wifi disindaki tum problemler yazilimlarla giderilebilecek cinsden teknik donanim olarak 2 cihazi kiyasladigimizda pek fark yok ama kullanim acisindan corby cok daha iyi ve sik, gecen durakta msj yaziyorum ark vay tlf cok guzel dedi, piyasa su an klavyesiz full ekran olan telefonlarla dolu zaten, 5800 zaten coluk cocugun eline dustu, nasil bi inceleme sonucu 5800 i daha ustun gorebildin anlamis degilim
  • quote:

quote:

quote:

DOSTUM KAFANI KARIŞTIRDIYSAM KUSURA BAKMA DÜN 2 TELEFONUDA İNCELEME FIRSATIM OLDU GERÇEKTEN CORBY PRO ALIRSANIZ YAZIK EDERSİNİZ....5800 GERÇEKTEN HAKKINI VERİYOR PEK FAZLA İNCELEYEMEDİM 5800 I..ANCAK ÖZELLİK BAKIMDAN SAMSUNGU GEÇİYOR..

EN BASİTİNDEN

DOKUNMATİK SON GÜNCELLEME İLE SÜPER
    GPS
    SKYFİRE GİBİ TARAYICILARLA WİRELLES İLE VİDEO İZLEME(FLASH DESTEĞİ YANİ)
    KULLANIM KOLAYLIĞI
    3G
    SAĞLAM MALZEME

CORBY YE GELİNCE

ÜRÜNÜ ELİME ALDIĞIM TASARIM GERÇEKTEN SÜPER.. KUTLAMAK LAZIM ÖZELLİKLE KAYAN KLAVYE SÜPER...

DOKUNMATİK HOŞUMA GİTMEDİ GERÇEKTEN BİRAZ DUYARSIZ GİBİ GELDİ BANA
    DİĞER ÖZELLİKLERİDE KURCALADIM AMA NOKİA KALİTESİ KADAR İYİ DEĞİL GERÇEKTEN..ÖZELLİKLE SYMBİAN GİBİ BİR İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP DEĞİL SAMSUNG....SYMBİANI BOŞVER DEYİP GEÇMEYİN ÇOK İŞİNİZE YARAYACAK...

EN YAKIN ZAMANDA BENDE ALIYORUM...(ÖSS BİTSİNDE)

symbian nasıl çok işimize yarayacak,sanki kullanmadık,olsa kötü olmaz ama olmasa da bu yadırganacak bişey değil,netice itibari ile kullanılacak programlar belli,kaldı ki 5800 ın da incelemelerine bakıyoruz,son güncellemeden sonra ,çakılan ,reset,format manyağı olan yığınla makine var :).Samsung gayet de kaliteli,neye yazık olacak ? !!aksine, nokia dokunmatik olsun büyük olsun diyerek tasarımdan ödün vermiş,estetik olmayan ,en az sonyericsson kadar sevimsiz bir cihaz yapmış.Tercihler ve beğeniler farklı türlü,saygı duyarım,beklentilerde tabii,ancak bu başka bir markayı kişisel varsayımlara dayanarak kötüleme hakkını kimseye vermez.

• bende 5800 ve corby pro yu yan yana kullandım, dokunmatik ekranda corby pro daha iyi bunu arkadaşımda kabullendi..
  • swat882 yazdığınız yorum kesinlikle tek taraflı.aynı şirkette yanyana çalışan elemanlar olarak corby pronun dokunmatiğinin daha iyi olduğunu (ben hala koruyucu folyoyu sökmediğim halde) gördük.eskilerin tabiriyle 5800 ın kamerası dışında (ki bunda flaşın artısı çok) corby pro ile aşık atamaz.
    edit imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 21 Ocak 2010; 11:00:56 >
  • DOSTLAR ÖZÜR DİLİYORUM ÇÜNKÜ ARKADAŞIMA SORDUĞUMDA DAHA PRO YU GÜNCELLEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ....

CUMA KARNE GÜNÜNDE GETİRECEK BİR DAHA İNCELEYECEĞİM ÖZÜR ARKADAŞLARIMA

HA BİRDE SORU SORMAK İSTİYORUM:

BUNLARDA İSTEDİĞİN TEMAYI KOYAMIYORMUSUNUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 21 Ocak 2010; 11:24:52 >
  • açıkçası corby pro ve 5800 arasında kalmış arkadaşlara 5800 navigation edition'u beklemelerini tavsiye ederim.

kendi adıma 5800 ı hiç düşünmediğimi belirtmek isterim. çünkü yavaş bir telefon, takılıyor vs. ben beni çıldırtıcak bir telefon istemiyorum.

symbian'ı seven arkadaşları da ayrıca anlayamıyorum. nokia bile terk edecek symbian'ı. symbian android, windows mobile ya da mac os ile yarışamyacak bir sistem. symbianlı bir telefon alıcaksam da iyi bir işlemcisi olamsını isterim. bakın e71 de ne kadar sorun varmış... birisini arıyorsunuz ama o kişi cevap vermiyorsa telefon deli gibi takılıyormuş, ı harfini yazmak bir ayrı dertmiş... hep anı sorunlardan bahsediliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLLoW

açıkçası corby pro ve 5800 arasında kalmış arkadaşlara 5800 navigation edition'u beklemelerini tavsiye ederim.

kendi adıma 5800 ı hiç düşünmediğimi belirtmek isterim. çünkü yavaş bir telefon, takılıyor vs. ben beni çıldırtıcak bir telefon istemiyorum.

symbian'ı seven arkadaşları da ayrıca anlayamıyorum. nokia bile terk edecek symbian'ı. symbian android, windows mobile ya da mac os ile yarışamyacak bir sistem. symbianlı bir telefon alıcaksam da iyi bir işlemcisi olamsını isterim. bakın e71 de ne kadar sorun varmış... birisini arıyorsunuz ama o kişi cevap vermiyorsa telefon deli gibi takılıyormuş, ı harfini yazmak bir ayrı dertmiş... hep anı sorunlardan bahsediliyor...

500-600 tl vereceğimiz makinede yes-no dışında özellik aramak hakkımız,yoksa 200-300 e tonla makine var .Bir telefondan temel beklentim ,adam gibi takılmadan ,kasılmadan çalışmasıdır.Sonrasında üzerinde java olmuş,symbian olmuş,gps miş vs vs değerlendirmek lazım.Sürekli yanımda taşıyacağım bir cihazı da ,açıkçası büyüklüğünden dolayı elimde dolaştırmak istemem,cebe konulduğunda da,ebatları sebebi ile oluşacak görüntüden sapık muamelesi görmek de istemem .Büyük her zaman iyi değildir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 21 Ocak 2010; 15:49:45 >

• farklı gps programları yukleyip deneyen oldumu?
  • bir sıkıntıyla karsılasan var mı bir süre gecti nede olsa alan arkadaslar kullanmıslardır sunun ayarı yapılmıyor yada keske su ayarda olsaymıs su özelliğide ekleseler guzel olurmuz dediğiniz?

birde hiç samsung kullanmaıgım için ufak bir soru sormak istiyorum bunların işletim sistemleri java tabanlı mı ? program yukleme işleri nasıl oluyor birde en onemli sey benm için sms leri yedekleyebiliyormuyuzdur? böle bir program blyr musunuz samsung için
  • mükemmel bir telefona benziyor anlattıklarınıza göre, zaten özellikleri ortada 550 liraya böyle bir telefon yok piyasada. en kısa sürede kardeşime hediye olarak alacağım bu telefonu!!
  • Arkadaşlar daha önce 5800'ı incelemiştim geçenlerde Corby telefonu inceledim dün de Corby PRO'yu inceledim son derece tarafsız yorumlar yapıcağıma inanıyorum umarım yardımcı olurum ..

NOKİA 5800 + LARI

+Kamerasında flaşı var ve bu geceleri gerçekten işe yarıyor.

+Ekran boyutu Corby'den daha büyük internette ve film izlemede işinize yarıyor.

+Telefon çoğu kişide olduğundan uygulama vs sorun çıktığında size yardımcı olabilicek kişiler bulma imkanınız var.

+GPS'i daha iyi gerçekten.

+Hafıza kartı 16 GB Ya da 32 GB tam bilmiyorum

NOKİA 5800 - LERİ

-Kamerasına girerken acayip bir bekletme var. Ayrıca pozu çektikten sonra 3-4sn yükleme yapıyor elinizi kıpırdatmamanız gerekiyor pozu çektikten sonra yoksa görüntü kayıyor çoğu nokiada var bu sorun ve anlık pozları yakalamıyorsunuz .

-Kasılma,takılma problemi . Mesaj yazarken hızlı yazarsanız harfler geriden geriden geliyor bu da karışıklık yaratıyor .

-Telefon çok ele düştü yani önce de belirttiğim gibi e250,3310,6300 gibi oldu yani..

-Dokunmatik ekran CORBY PRO dan çok daha zayıf.Hem algılama hem uygulama yönünden

-Msn vs anlık sohbet programları hiç kullanışlı değil.

-Telefon tam bir takoz kumaş pantolonun cebine koyamazsınız anca montun cebine koyuyor arkadaşım.

SAMSUNG CORBY PRO +LARI

+En büyük artısı QWERTY Klavyesi gerçekten mesaj haklarının hakkını veriyor :) Ayrıca anlık ileti programlarında (Msn Yahoo vs) gerçekten büyük kolaylık sağlıyor bilgisayar hissi veriyor.

+Widget menüsü gerçekten kullanışlı.. Düşünüyorum ki zaman geçtikçe işe yarayan widget sayısı artıcaktır.

+Masaüstü serbest kullanım bakımından çok hoş yani istediğimiz gibi dizayn edebiliyoruz.

+Kamerasında flaş yok ama Nokia da ki gibi takılmada yok tak diye çekiyor.

+Dokunmatik ekran gerçekten süper algılaması koruma naylonunu çıkarmanıza bile gerek kalmıyor.

+Telefon son derece şık.

+Telefon çok fazla kişi de olmadığı için gayet güzel oluyor görenler şaşırıyor vs

+Telefonun yedek arka kapakları çıkıyor hep aynı tarzdan sıkılanlar için ideal.

SAMSUNG CORBY PRO -LERI

-Kamerasında flaş yok gece modu var.

-Ekranı küçük internette dolaşırken zorluk çıkarabiliyor.

-Ses kalitesi 5800 kadar iyi değil.

-GPS yok.

• gps ın yoklugu konusunda emınmısın.ya bu ara 5800dakı gps uydu uzerındemı yoksa oda a-gps mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.