Şimdi Ara

samsung corby pro! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle benim için en önemli özelliklerden birisi telefonun hızı. yani yavaş mı hızlı mı? takılma yapıyro mu? zaman zaman yavaşlıyor mu?

sorna bir de telefonda hiç böyle donma falan oluyor mu? telefonu açıp kapamamız gerekiyor mu? sırf bu yüzden 5800 ı eledim. hem aşırı yavaşlıyormuş hem de arada donuyormuş telefonu açıp kapatmak gerkiyor muş.

telefonu alan arkadaşlar bir aydınlatırsa sevinirim.
  • şu ana kadar donma yaşamadım..

yavaşlama, takılma olmuyor..

ama 3 gündür kullanıyorum..
  • SYMBİAN YOKSA BENDE YOKUM
  • symbian ve gps kafamı karıstırmaya basladı pfffff.
  • eğer gps yoksa kesinlikle 5800 a kayıcam cunku v40 guncelemesiyle kinetik scrool denen tımbırtı gelmış o donma takılma olaylarında ilerleme olmuş keza 5800 daha ucuz

eğer gpsi varsa muhtemelen telefoncuda alıcam 2sinide elime 15 20 dakka mıncıklıcam tipi şekli falan hangisi hoş gelirse onu alıcam

gps den kastım internetten giren değil bedavaya uyduya bağlanan

valla 500tl az para değil 1 aylık asgari ücret ben telefon aldımmı uzun suerde kulandığım için araştırıyorum haliyle

3.5 yıldır kullandığım 3250 değiştir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırmasa değiştirmeye niyetim yoktuda zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

SYMBİAN YOKSA BENDE YOKUM

symbian ın abartılacak bir tarafı yok ki ! symbianlı nokiakullandım ,bir ton uygulama var ama ,kullanılan 3-5 tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırocan

eğer gps yoksa kesinlikle 5800 a kayıcam cunku v40 guncelemesiyle kinetik scrool denen tımbırtı gelmış o donma takılma olaylarında ilerleme olmuş keza 5800 daha ucuz

eğer gpsi varsa muhtemelen telefoncuda alıcam 2sinide elime 15 20 dakka mıncıklıcam tipi şekli falan hangisi hoş gelirse onu alıcam

gps den kastım internetten giren değil bedavaya uyduya bağlanan

valla 500tl az para değil 1 aylık asgari ücret ben telefon aldımmı uzun suerde kulandığım için araştırıyorum haliyle

3.5 yıldır kullandığım 3250 değiştir beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırmasa değiştirmeye niyetim yoktuda zaten :D

5800 ı ben de düşünüyorum ancak taşıması zor bir cihaz,cebe girmez,elde gezmez.
  • eer gps istiyorsanız 5800 navigation edition da beklenebilir.

ama ben açıkçası çok da symban taraftarı değilim. aşırı derecede donma takılma yapıyor. kullanacağım telefonu açıp kapamayla, ne bileyim pilini çıkarmayla falan uğraşmak istemiyorum. vızır vızır çalışsın istiyorum. bana söyleyenlerin yalancısıyım ama 5800 bazen kafayı yedirtecek kadar yavaşlayabiliroyrmuş. ben de çok istiyordum almayı ama bu olay benim için gerçekten çok önemli... bütün bunların dışında 5800 güzel telefon. sırf bu nedenle corby pro hakkıdna bilgi edinmeye çalışıyorum. he tabi qwerty klavye olası da önemli bir özellik.

bu arada 5800 bence çok da büyük bir telefon değil, bence rahatça taşınabilir. ama işte bu yavaşlama olayı kafayı yedirtmesi falan sinir bozucu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaLLoW

eer gps istiyorsanız 5800 navigation edition da beklenebilir.

ama ben açıkçası çok da symban taraftarı değilim. aşırı derecede donma takılma yapıyor. kullanacağım telefonu açıp kapamayla, ne bileyim pilini çıkarmayla falan uğraşmak istemiyorum. vızır vızır çalışsın istiyorum. bana söyleyenlerin yalancısıyım ama 5800 bazen kafayı yedirtecek kadar yavaşlayabiliroyrmuş. ben de çok istiyordum almayı ama bu olay benim için gerçekten çok önemli... bütün bunların dışında 5800 güzel telefon. sırf bu nedenle corby pro hakkıdna bilgi edinmeye çalışıyorum. he tabi qwerty klavye olası da önemli bir özellik.

bu arada 5800 bence çok da büyük bir telefon değil, bence rahatça taşınabilir. ama işte bu yavaşlama olayı kafayı yedirtmesi falan sinir bozucu...

Kasılma çok büyük sorun 5800 da .

Mesaj yazmak tam bir işkence diyebilirim . Ayrıca 3310 ve E250 gibi olmaya başladı herkesin elinde

• quote:

Orijinalden alıntı: noyanuze®

quote:

Mesaj yazmak tam bir işkence diyebilirim . Ayrıca 3310 ve E250 gibi olmaya başladı herkesin elinde

ben 6630 kullanırken gayet hızlı mesaj yazıp ,turbomsn ( symbian ) kullanıyordum,5800 da ki yavaşlama ,herhangi bir extra yüklemeden sonra mı meydana geliyor,yoksa ağır tepki veren bir cihaz mı ?

• Güncel fiyat hakkında bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellstar71

quote:

Orijinalden alıntı: noyanuze®

quote:

ben 6630 kullanırken gayet hızlı mesaj yazıp ,turbomsn ( symbian ) kullanıyordum,5800 da ki yavaşlama ,herhangi bir extra yüklemeden sonra mı meydana geliyor,yoksa ağır tepki veren bir cihaz mı ?

İŞLEMCİ HIZLI

• bir de bu corbylerde nasıl bir işlemci kullanılıyor bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

Güncel fiyat hakkında bilgisi olan ?

teknosada 599 lira.piyasada 510-600 arası degişiyor
  • telefonu dün akşam haramidere carefour tim den aldım.fiatı 600 tl.axese peşin fiatına 10 taksit avantajı var.teknosayla karşı karşıyalar.aralarında 50 metre yok ama 50 tl fark var nedense.(50 tl farkla gidip 4 gb sd kart aldım 25 tl cebime kaldı)
    cihazı tam olarak inceleyemedim daha.5800 le bu gün işyerinde yaptığımız bazı testlerde resmen 5800 i ezdi diyebilirim.çok daha hızlı çok daha fonksiyonel vede dokunmatiği kat kat daha hassas bir cihaz.fotoğraf olayında ise 5800 daha iyi.
    hafta sonuna kadar kurcalayıp izlenimlerimi paylaşırım.

imla hatası düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNEY_97 -- 20 Ocak 2010; 17:53:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNEY_97

telefonu dün akşam haramidere carefour tim den aldım.fiatı 600 tl.axese peşin fiatına 10 taksit avantajı var.teknosayla karşı karşıyalar.aralarında 50 metre yok ama 50 tl fark var nedense.(50 tl farkla gidip 4 gb sd kart aldım 25 tl cebime kaldı)
    cihazı tam olarak inceleyemedim daha.5800 le bu gün işyerinde yaptığımız bazı testlerde resmen 5800 ezdi diyebilirim.çok daha hızlı çok daha fonksiyonel vede dokunmatiği kat kat daha hassas bir cihaz.fotoğraf olayında ise 5800 daha iyi.

öncelikle hayırlı olsun. güle güle kullanın.

bir şeye kafam takıldı: yanlış mı yazdınız anlayamadım ama, 5800 ezdi demişsiniz?
  • sormaktan bıktırdım belki ama biri gpsin kontorsuz bi şekilde çalışıp çalşmadığını soyleyebilirmi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GUNEY_97

telefonu dün akşam haramidere carefour tim den aldım.fiatı 600 tl.axese peşin fiatına 10 taksit avantajı var.teknosayla karşı karşıyalar.aralarında 50 metre yok ama 50 tl fark var nedense.(50 tl farkla gidip 4 gb sd kart aldım 25 tl cebime kaldı)
    cihazı tam olarak inceleyemedim daha.5800 le bu gün işyerinde yaptığımız bazı testlerde resmen 5800 ezdi diyebilirim.çok daha hızlı çok daha fonksiyonel vede dokunmatiği kat kat daha hassas bir cihaz.fotoğraf olayında ise 5800 daha iyi.

öncelikle hayırlı olsun. güle güle kullanın.

bir şeye kafam takıldı: yanlış mı yazdınız anlayamadım ama, 5800 ezdi demişsiniz?

bende aynı soruyu sorcaktım:) sanırım orda bir i harfi eksik:)

• teşekkürler arkadaşlar.bir i harfinin yaptığına bakın.imla hatası için özür.5800 b5310 ile dokunmatik konusunda yarışamaz.corby pro çok daha işlevsel .menü olayında çok daha hızlı.hatta arkadaşımın 5800 kilitlendi pili söküp takmak durumunda kaldı.

şirkette wifi olayını denedim.bağlanmada sorun yok.fakat sayfa çok küçük görünüyor.ekrana çift tıklayınca karakterler büyüsede tatmin edici değil (en azından benim için)
    gps olayına gelince denemek için biraz kurcaladım ama bişey anlamadım.akşam biraz daha kurcalar paylaşırım.
  • 5800 ı ezmiştir büyük ihtimalle, bende 5800 olan bir arkadaşla denemedim hızıma yetişemedi, hele mesaj yazarken 10 tur bindirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 20 Ocak 2010; 17:52:45 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.