Şimdi Ara

samsung corby pro! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PAZARTESI GUNU SIPARIS VERDIM, BU SABAH ELIMDE OLCAKTI, KARGO SIRKETINI ARADIM, D-MARKETIN FATURAYI IPTAL ETMIS OLDUGUNU KARGONUN OLMADIGINI SOYLEDI, KAN BEYNIME SICRADI, HB YI ARADIM. HATANIN KENDILERINDEN KAYNAKLANDIGINI KARGO DURUMUNUN INCELENECEGINI HAFTASONUNA KADAR SORUNUN GIDERILECEGINI SOYLEDILER. 1 HAFTADIR TELI BEKLIYORUM, sinir krizi geciricem telefonu siparis eden aklimi ...........

• Genoa için inceleme ekledim merak edenler için:

http://forum.donanimhaber.com/m_36956663/tm.htm
  • corby pro da aklıma takılan birtakım sorular var :
    1- hoparlör mono mu stereo mu ? zil sesi yüksek çıkıyor mu ? ( kardeşimde stereo nokia var ,neredeyse orta boy radyo teyp gibi gümbür gümbür bağrıyor )
    2- sms mesaj yazarken qerty klavyeyi çıkarıp ,makineyi yan çevirmek şart mı ? dokunmatik ekrandan mesaj yazılabiliniyor mu ? ( özellikle acil durumlarda kısa mesaj yazmak gerektiğinde,yan yatırıp sürgülü klavyeyi çıkarıp yazmak kapamak işkence olur,w810i de ayakta bile ,tek elle yazıp yolluyorum sms yi )
    3- üzerinde ki palringo messenger ı ,sitesinden pc versiyonu nu indirdim kurdum,emotion alamıyor ve gönderemiyor(,benim tenis raketi nokia 6630 da bile oluyordu),telefonda da bu şekilde ise, messenger kullanmanın tadına varamayacağız demek mi oluyor.
    4- java olarak ebuddy ve ultraimpro dışında ,adam gibi bir msn var mı ? turbo msn ve agile messenger gayet güzeldi ( symbian ).
    5- corby pro için ekran koruma ve telefon kılıfı bulabilecek miyiz ? ( zira elde taşımak çok sevimsiz,cepte taşımak da ,ekranın sağlığı açısından tehlikeli ).
    6- dokunmatik ekranda internete bağlanmanın ne avantajı var ?

aynı fiyat aralığında nokia n79 da alabiliniyor,kararsız kaldım.

• teknosada fiyatı 599 lira...herşey iyi hoşta ekranı cok kücük geldi gözüme...internette gezerken pek alternatifli bir telefon gibi durmuyor...
  • Ben dartyde alt modelini kurcaladım ,ekran büyüklüğü yeterli geldi,mevcutta kullandığım cihaz; se w810i,ve onda bile ihtiyacımı görecek kadar internet kullandım,operadan telefon numarası ,adres buldum.Tabiki uzun ve detaylı kullanımda, corby nin ekran yetersiz gelebilir,ancak daha büyük ekranlı ,palamut ebadında telefonu da taşımak ciddi işkence oluyor ( en azından benim için ).
  • bu lanet telefon ne zman vatan computer 'a gelıcek ya gelsede alsak
  • meraba..

bende telefonu daha yeni aldım, görüntüsü beni cezbetti gerçekten özellikleride iyi..

yarin de biraz kurcalıcam..
  • gps alıcısı var mı yok mu ???
  • http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Samsung/Corby%20Pro

burda bütün özellikelri yazıyor..
  • alan arkadas ayrıntılı bıcımde anlatabılırmı + - yönlerini.... mobiletisim sitesinde flash var yazıyor ama ben goremedım telefondaki flashı:) sitelerdeki ozellıkler bırbırını tutmuyor hiç.onun ıcın kullanan arkadasların bılgılerıne ıhtıyac var......
  • telefonu yarin kurcalıcam, telefon hakkında benim de tam bilgim yok..

5800 xm almaya gittim kalmayınca bunu aldım..

yukarıda verdiğim adreste telefon hakkında teknik bilgiler var..
  • umarım memnun kalırsın bu teli gormeden benımde aklımda 5800 vardı? olumlu anlatırsan sanırım bende bunu alırım:)
  • telefonu bugün kurcalamaya başladım..

1. dokunmatik ekrankı çok hoşuma gitti, ilk başlarda alışması biraz zor ama sonra alışıyorsun..üzeride koruyucu band olmasına rağmen çok iyi algılıyor..

2. ses çok hoşuma gitti, bir kaç müzik attım pc den gayet temiz ve doyurucu bir ses veriyor..

3. kamerası pek hoşuma gitöedi, bilmiyorum ayar felan yapılcakmı pek bilgim yok bu konularda..

birde müzik çaları açtım geri kapatamıyorum, ekranın ortasında öle mal gibi duruyor..

incelemeye devam ediyorum..
  • müzik çaları ekrandan durdur. sonra yandaki widget menüsüne sürükle =)
  • wi-fi ve gps i deneyebılırmısın?ozellıkle gps ....
  • evet kontor gidiyr mu gitmiyormu bilgilendirirsen cok seviniriz hocam.
  • gps i deniyemiyorum kontörüm yok, buda kontor gitti anlamına geliyor..(daha doğrusu güncelleme gibi birşey istiyor, fakat internete girmediğimden güncelleme olmuyor)

wi-fi yi denedim, arkadaşımın modemi direk gördü bağlan dedim, AP yanıt vermiyor diye bir uyarı veriyor(bu konularda çok bilgisizim, yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 17 Ocak 2010; 13:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tımestop

telefonu bugün kurcalamaya başladım..

1. dokunmatik ekrankı çok hoşuma gitti, ilk başlarda alışması biraz zor ama sonra alışıyorsun..üzeride koruyucu band olmasına rağmen çok iyi algılıyor..

2. ses çok hoşuma gitti, bir kaç müzik attım pc den gayet temiz ve doyurucu bir ses veriyor..

3. kamerası pek hoşuma gitöedi, bilmiyorum ayar felan yapılcakmı pek bilgim yok bu konularda..

birde müzik çaları açtım geri kapatamıyorum, ekranın ortasında öle mal gibi duruyor..

incelemeye devam ediyorum..

öncelikle iyi günlerde kullanın,burasının bir paylaşım platformu olmasından dolayı ,affınıza sığınarak sormak istediklerim var :

1- hoparlör mono mu stereo mu ? zil sesi yüksek çıkıyor mu ? ( kardeşimde stereo nokia var ,neredeyse orta boy radyo teyp gibi gümbür gümbür bağrıyor )
    2- sms mesaj yazarken qwerty klavyeyi çıkarıp ,makineyi yan çevirmek şart mı ? dokunmatik ekrandan mesaj yazılabiliniyor mu ? ( özellikle acil durumlarda kısa mesaj yazmak gerektiğinde,yan yatırıp sürgülü klavyeyi çıkarıp yazmak kapamak işkence olur,w810i de ayakta bile ,tek elle yazıp yolluyorum sms yi )
    3- üzerinde ki palringo messenger ı ,sitesinden pc versiyonu nu indirdim kurdum,emotion alamıyor ve gönderemiyor(,benim tenis raketi nokia 6630 da bile oluyordu),telefonda da bu şekilde ise, messenger kullanmanın tadına varamayacağız demek mi oluyor.
    4- corby pro için ekran koruma ve telefon kılıfı bulabilecek miyiz ? ( zira elde taşımak çok sevimsiz,cepte taşımak da ,ekranın sağlığı açısından tehlikeli ).
    5- web sayfalarını kayıpsız açabiliyor mu ? youtube ,metacafe gibi sitelerde ki video ları ve flash sayfaları açabiliyor mu ?
    6- cihaz üzerinde uydu alıcısı mı var ? jetde ki gibi doğrudan uyduya mı bağlanıyor ? yoksa internet üzerinden google map gibi service sağlayıcılardan mı,navigasyon sağlıyor?

cihazı denedikten sonra cevaplarsanız sevinirim,muhtelif sitelerdeki bilgiler beni çok enterese etmiyor,doğrudan kullanan kişinin deneyerek aldığı neticeler benim için belirleyici,hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 17 Ocak 2010; 14:04:38 >

• teşekkür ederim..

1. sesi çok kaliteli veriyor, en son seviyede 0 bozulma var, ses seviyesi beni gayet tatmin etti(kişiden kişiye değişir, bana göre sesi çok çıkıyor)

2. evet klavyeyi çıkartınca ekranda yan yatıyor, dokunmatik ekrandan gayet hızlı bir şekilde yazılıyor..

3.o kadar kurcalıyamadım, daha doğrusu bilgim yok bu konuda, en kısa zaman içinde arkaşımı çağırıp bana bilgi vermesini isticeğim..

4.ben de en kısa zaman içinde koruma veya kılıf için bakıcam, sana aynen katılıyorum..bu gün telefoncuya gittim ama istediğim gibi bir kılıf bulamadım, hep bol geldi..

5.ap yanıt vermiyor diye bir hata alıyorum onu haledebilmiş değilim..haliyle internete giremiyorum..

6.henüz denemedim..

daha telefona çok yabancıyım, istediğiniz cevapları veremedim kusura bakmayın..

• @timestop

Hocam pm attım gelen kutuna bi bakarsan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.