Şimdi Ara

samsung corby pro! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.499
Cevap
4
Favori
235.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia n79 o kadar guzel bır cıhaz ki corby samsung ve benzerlerıyle kıyaslanamaz... n79 soyle dıyeyım tam bır ısvıcre cakısıdır...

n79 da tekken oynadım ,ınternete masaustu rahatlıgıyla gezınıyorsun... garmın var ,n79 super cıhaz corby cok basıt kalır yanında....

quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Ekranı hiç de yeterli değil kardeşim. Benim N79'umda 2.4 ekran var zaten 2.8 dokunmatik olsa ne yazar. Ha diğer özellikleri güzel orası iyi. Fiyatı 500 civarı olursa ben bile düşünebilirim hatta.
  • valla kırmızısı ılk basta hosuma gıtmemıstı ama fenada degıl kou bı kırmızı
  • Telefonun şarjı ortalama 2 gün gidiyor , kamerada flash yok , gps'i denemedim,ekran boyutu yeterli ama omnia yada jet kadar isterim derseniz belki ekranı size daha ufak gelebilir, içinden çıkan kulaklık orta derecede kaliteli ama iyi bit kulaklıkla ses kalitesi oldukça iyi geliyor,dokunmatik ekran performansı gayet iyi şimdilik bu kadar izlenimlerim
  • bugün öğlen elime geçti telefonum, ilk izlenim olarak gayet hoş bi telefon...
    kablosuz internet gayet başarılı, tarayıcısı yetersiz kalıyor biraz... facebook hastaları için kullanışlı... Google Maps Bursa gibi bi şehre göre iyi denebilecek seviyede... ilk birkaç şarjı uzun süreli yapacağım için ayrıntılı yorumlarımı önümüzdeki günlerde yapacağım... hatta ayrıntılı bir video bile çekmeyi düşünüyorum...
  • Arkadaşlar yorumlarınıza göre bu cihazı almayı düşünüyorum.
    Daha önce klavyeli olduğu için i mate k jam almıştım ancak windows mobile kullanamadığım için satmıştım.
    Bu cihaz tam bana göre gibi geliyor ancak fiyat da aklımda soru işareti bırakmıyor değil
  • gps paralımı yoksa dahili gps antenimi var cihazın ?
  • Ben inceleme yapacak arkadaşlara şimdidien soruları mı sorayım. İnternete direkt html tarayıcı ile bağlanabiliyor mu. Yani sayfaları tum içeriği ile görebiliyor muyuz, ayrıca youtube ve face de video izlemek ve eklemek mümkün mü, msn messenger kullanılabiliyor mu, ayrıca face in messenger ı kullanılabiliyor mu. Gps in durumu nasıl, wireless in çekim gücü nasıl. Ne tür programlar yüklenebilmekte(mesela gps için farklı bir program yüklenebilir mi). Bende bu alet ve nokia 5800 arasındayım. Nokia da klavye eğer hibrid olsaydı samy gibi kesin onu alırdım ama samydeki klavye olayı beni çekmekte. İncelemeleri bekliyoruz sabırsızlıkla...
  • Bugun telefonu hb den siparis ettim. tedarik surecinde diyor. gelir gelmez izlenimlerimi yazarim
  • Bu arada şarj sorunu olabileceğini farkettim

Kullanıcı arkadaşlar @weneorn un da söylediği gibi video konusuna açıklık getirebilir mi?

Kullanım amacım animefreak.tv den sürekli anime izlemek,
    Sürekli olarak maillerimi kontrol edebilmek(gün içerisinde çok fazla mail alışverişim oluyor)

Sizce nasıl olur,uygun olur mu
  • ya hangi telefonu alirsaniz alin kolay kolay aralarinda batarya omru farkedecegini sanmiyorum. bildigim kadariyla wifi cok fazla sarj yiyen bir ozellik degil, gps batiriyo sarji, ama benimde aklimda olan ebayden yada baska bi yerden bu tel icin 2000 mah civarlarinda bi batarya alip kullanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Ben inceleme yapacak arkadaşlara şimdidien soruları mı sorayım. İnternete direkt html tarayıcı ile bağlanabiliyor mu. Yani sayfaları tum içeriği ile görebiliyor muyuz, ayrıca youtube ve face de video izlemek ve eklemek mümkün mü, msn messenger kullanılabiliyor mu, ayrıca face in messenger ı kullanılabiliyor mu. Gps in durumu nasıl, wireless in çekim gücü nasıl. Ne tür programlar yüklenebilmekte(mesela gps için farklı bir program yüklenebilir mi). Bende bu alet ve nokia 5800 arasındayım. Nokia da klavye eğer hibrid olsaydı samy gibi kesin onu alırdım ama samydeki klavye olayı beni çekmekte. İncelemeleri bekliyoruz sabırsızlıkla...

bu sorular benimde merakımı gidericek,bu ürünü kullanan bi arkadaş yardım ederse sevinirim,incelemeye aldım ürünü ve almayı düşünüyorum bende

• quote:

Ekranı hiç de yeterli değil kardeşim. Benim N79'umda 2.4 ekran var zaten 2.8 dokunmatik olsa ne yazar. Ha diğer özellikleri güzel orası iyi. Fiyatı 500 civarı olursa ben bile düşünebilirim hatta.

Teknosada inceledim ekranı gayet yeterli,neticede telefon ,büyük ekran isteyen nokia 5800 alır ,gerektiğinde araba kaymasn diye tekerleğin altına da koyar ! Fotoğraf çekiminden herhangi bir beklentim yok açıkçası , telefonun çekeceği fotoğraf benim için kullanılabilir değil zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 13 Ocak 2010; 14:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellstar71

quote:

Teknosada inceledim ekranı gayet yeterli,neticede telefon ,büyük ekran isteyen nokia 5800 alır ,gerektiğinde araba kaymasn diye tekerleğin altına da koyar ! Fotoğraf çekiminden herhangi bir beklentim yok açıkçası , telefonun çekeceği fotoğraf benim için kullanılabilir değil zira.

turkiye olmasa nokia batar takoz lazim oluyo malum
    telefonu daha hic canli canli goremedim ya, ozelliklere baktim vs en iyisi bu gozukuyodu, siparisi verdim tahminim yarin gelir gibi, senin urunu gorup begenmen sahsen beni rahatlatti, sonucta gormedigim bi telefonu ilk defa netten aliyorum. arkadaslar bu arada size onemli duyuru hb gps e yok yazdi bugun, letsgomobile vs butun sitelerde, gps with agps support ( agps destekli, gps) yaziyor ayrica altta linkini verdigim videonun 2. partinda adam google mapse giriyor, ordaki menuden, set location, get directions gibi ikonlari kullaniyor, gerci hbnin yazdiklarina inanacak olursak telefonda dokunmatik ekranda yok

ozelikle videonun 2. part tinda 2.20 ye dikkat edin my location, get direction, sattelite view, show traffic gibi ikonlar var

http://www.youtube.com/watch?v=ZEtRKhadifM&feature=related

Edit: Link verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 13 Ocak 2010; 14:53:38 >

• Telefonu alanlar varsa onlara birkaç sorum olacak ;
    Masaüstü resimlerini değiştirirken hepsini tek tek mi değiştiriyoruz (ekran 3 kademeli) yoksa menüdeki bir yerden ayarı var mı ?
    Preston konusundaki oyunlarla alakalı bilgiler bu telefon içinde geçerliymiş , oyunları kullananlar oldu mu ?
    Telefondaki demo oyunları internetten tam sürüm olarak bulma imkanım var mı ?
    Başka türlü widget bulma imkanım var mı internetten?

Bir de gmail uzantılı mail adresimi e-posta ayarlarına göre yapılandırdım ama olmadı e-posta ayarına bakabilen oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daffodil -- 13 Ocak 2010; 15:23:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

quote:

telefonu daha hic canli canli goremedim ya, ozelliklere baktim vs en iyisi bu gozukuyodu, siparisi verdim tahminim yarin gelir gibi, senin urunu gorup begenmen sahsen beni rahatlatti, sonucta gormedigim bi telefonu ilk defa netten aliyorum. arkadaslar bu arada size onemli duyuru hb gps e yok yazdi bugun, letsgomobile vs butun sitelerde, gps with agps support ( agps destekli, gps) yaziyor ayrica altta linkini verdigim videonun 2. partinda adam google mapse giriyor, ordaki menuden, set location, get directions gibi ikonlari kullaniyor, gerci hbnin yazdiklarina inanacak olursak telefonda dokunmatik ekranda yok

ozelikle videonun 2. part tinda 2.20 ye dikkat edin my location, get direction, sattelite view, show traffic gibi ikonlar var

valla bırak web sitesini ,teknosada satan personelin düzgün bilgisi yok.Telefonu incelerken wifi yok bunda dedi,gir nete bak dedim ,aaa varmış bilmiyoduk dedi.Sanırım cihaz yeni olduğundan :) fiyat/performans dengesi önemli benim için ,yoksa 1000-1500 tl verince samsung jet var,iphone var ,nokia n97 var vs vs.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

quote:

valla bırak web sitesini ,teknosada satan personelin düzgün bilgisi yok.Telefonu incelerken wifi yok bunda dedi,gir nete bak dedim ,aaa varmış bilmiyoduk dedi.Sanırım cihaz yeni olduğundan :) fiyat/performans dengesi önemli benim için ,yoksa 1000-1500 tl verince samsung jet var,iphone var ,nokia n97 var vs vs.

herkesin sonucta belli bi butcesi var, 1500 lira cep tele verebilseydim, sonucta corby pro degil, htc touch 2 alirdim. butce 600 700 oluncada gps-wifi-3g iceren 2 cihaz cikiyo sadece biri bu digeri asus p552w, bana bu daha kullanisli geldi. o teknosadaki eleman gene iiymis ben teknosaya gittim, corby pro varmi dedim on reyonda dedi, ee yok dedim adam omnia proyla karistirmis ne alakaysa

Edit: yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestor -- 13 Ocak 2010; 15:21:47 >

• igs teknosa ya gittim cihazdan bihaberler.beylikdüzü teknosada aynı şekilde üründen habersiz.igs ye gitmişken avcılara da bakayım dedim bulmak ne mümkün.türkcell tim var dedi ama onunda gösterdiği wi siz 3g siz olan modeliydi.
  • http://www.giveawayoftheday.com/widget+samsung+corby+game/

samsung corby için linkte ki siteyi buldum,cihazı olan arkadaşlar deneyip bilgilendirirse ,sevinirim.Özellikle symbianlı 6630 da kullanığım agile messenger gibi bişe var ise, tam süper olacak :)
  • arkadaşlar samsung corby pro ( B5310 ) ile samsung touch m5650 arasında ne fark var anlayamadım, 3g-wifi-3.2mpx kamera ikisinde de var ,corby pro nun ekstrası qwerty klavyesi mi sadece ?
  • hellstar corby proda extradan gps var.

Bu arada arkadaslar samsungun orjinal sitesinden link veriyorum, isterseniz kullanim kilavuzunada bi goz atin ne var ne yok.
    Telfonda gps olup olmamasi muallaktaydi. bunada bir netlik geldi. samsungun orjinal sitesinde gps oldugu yaziyor

http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-genio-slide-overview
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.