Arkadaşalar siz teleonu hangi hatlarla kullanıyorsunuz. Hangi iki hat takılı. Ben turkcell ve avea kullanıyorum. 1,5 gün gün şarzım gidiyor. günlük yarım saat konuşma ile. telefonu çok elleyen biri değilim. Mesaj çekmem, konuşma dışında kayan kapağı açıp kapatmam. bluotooth açık değildir. Turkcell ve avea kullananlarn tümü benim gbi 1,5 gün 2 gün arasında kullanıyorlarmış. Ancak bunun dışında kullananlarla görüştüm (turkcel - telsim; turkcel - turkcel; telsim- telsim) 4- 5gün gidiyor dediler. günlük bir saat konuşma ile. ayrıca gece gündüz açık. şaşırdım. bende turkcel - ve telsim kullanarak denedim. gece gündüz açık 4 gün gibi gitti. anlamadım.
sizlerde yazın hangi hatları kullanıyorsunuz gece gündüz açık şarj sürelerini yazınız. bilgimiz olsun. aveaya mesaj attım bakalım ne olacak.
evet hatlarımdan birisi Avea... şarj süresinden ben de muzdaribim... akşam eve gittiğimde avea yı çıkarıp vodafone + turkcell olarak deneyeceğim.. bakalım kaç gün gidecek...
avea nın 1800 şebeke bandı kullanması telefonun daha fazla güç kullanmasına neden oluyor..olay bu..
vodafone ve turkcell 900 bandı kullanır yani bu hatlardaki kombinasyonlar ile şarj süreleri uzun tutulabilir
fakat-vodafone-avea vodafone turkcell-turkcell avea kombinasyonları şarj süresinin kısalmasına sebebiyet verecektir..yılanın başı avea yani