Şimdi Ara

SAMSUNG D SERİSİ LANSMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung D serisi led tvlerin lansmanı 31 martta İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Modeller tam net olmamakla beraber 15 Nisan gibi piyasaya çıkmış olacaklar.
    Hadi hayırlısı. Yeni led tv alacaklara duyurulur.

• kardes bılgıyi nerden aldın ? ben d serılerını beklıyom

• Fiyatları nete düşmüş durumda...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46190024
  • ben 40C7000 almak için İzmir'den GÖKAY ( arca tic. ) ile görüşmüştüm. Kendisi dilersen bekle mart sonunda İstanbul'a davet edildik dedi.
    Ancak fiyatlar ve model özellikleri hakkında bilgi yok. Ucuz olmayacak gibi.
  • bekliyoruz..
  • Hadi şu D serisi çıksın da C serisinin fiyatı düşsün be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Hadi şu D serisi çıksın da C serisinin fiyatı düşsün be kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D serisi C serisinden çok fazla bir özellik getirmeyecek, Farklar İnternet tv özelliklerinde uydu tuneri ilavesi,biraz incelik,Wi-fi yi yerleşik sunması gibi.Benim önerim eğer ihtiyacınız varsa c serisini kampanyalardan alınız.Ben 46 C 8000 4300TL ye aldım kutusundan gözlükte çıktı.
  • Samsung Lansmanı 29 Mart Salı Günü Gerçekleşecek Haliç kongre merkezi sütlüce de olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu

D serisi C serisinden çok fazla bir özellik getirmeyecek, Farklar İnternet tv özelliklerinde uydu tuneri ilavesi,biraz incelik,Wi-fi yi yerleşik sunması gibi.Benim önerim eğer ihtiyacınız varsa c serisini kampanyalardan alınız.Ben 46 C 8000 4300TL ye aldım kutusundan gözlükte çıktı.

D serisi C serisinden daha fazla yenilik getirecek ve aynı klasmandaki c serisi üründen daha ucuza gelecek aynı b serisinde olduğu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 14 Mart 2011; 15:16:39 >
  • Umarız dediğiniz gibi olur da uygun bir panel alırız, evdeki lcd sorun çıkarmaya başladı, zaman zaman renkler turkuaz oluyor, özellikle siyahlar turkuaz renginde parlıyor, 3-5 dakika sonra düzeliyor ama beni sinir etmeye yetiyor. Garanti süresi de geçti, sanırım bir servis çağıracağız.
  • Eniştem Media markt da çalışıyor Bu cuma seminere katılacak yeni ürünlerin
    eğitimini alıcaklarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

D serisi C serisinden çok fazla bir özellik getirmeyecek, Farklar İnternet tv özelliklerinde uydu tuneri ilavesi,biraz incelik,Wi-fi yi yerleşik sunması gibi.Benim önerim eğer ihtiyacınız varsa c serisini kampanyalardan alınız.Ben 46 C 8000 4300TL ye aldım kutusundan gözlükte çıktı.

D serisi C serisinden daha fazla yenilik getirecek ve aynı klasmandaki c serisi üründen daha ucuza gelecek aynı b serisinde olduğu gibi

D serisinin getireceği yenikleri de söylesende öğrensek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik66 -- 15 Mayıs 2011; 10:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atik66

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

D serisinin getireceği yenikleri de söylesende öğrensek

1.D Serilerinin hepsinde temel 2010 kavramları ve değerleri %90 değişti !

2.Hrtz olayı bitti yani panel sabit değil gelen sinyale göre 50/100 hrtz ve katları olarak gelen sinyali algılayıp ona göre resmi panele sabitleyecek !

3.Motion Plus değerleri eskisi gibi değil,panel yine gelen sinyale göre kendini açıp kapatabilecek,oyunlarda ise sabit Motion Plus değerleri var !

4.Panellerin hepsi CCFL arkadan ışıklandırmalılar nerdeyse %95 oranında !

5.Jaggies özelliği bütün panellere eklendi,2010 serilerindeki uydurma SD kalitesi yalanları olmayacak,yani SD yayın kalitesi nerdeyse 2011 bütün panellerde daha iyi seviyede !

6.Ortam sensörü bütün serilere nerdeyse eklendi yani eskiden olduğu gibi oda aydınlık yada karanlıkta iyi hikayeleri bitiyor,paneller kendileri gelen ışığın değerine göre anlık tepki verebiliyorlar !

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar !

Samsung Panasonic-Toshiba kalitesine ayak uydurmaya çalışıyor paneller artık,tek seri üzerinden değil,farklı 5-6 seri olarak fiyatlandırılacaklar,yani Ekonomik-orta sınıf ve High end serileri yapıldı !

Samsung hiç olmadığı kadar ilk defa bir hayli bol PLAZMA modelleri ile 2011 senesine girdi,nerdeyse her cebe hitap eden 3D serileri dahi hazır bunlar HD ready 3D modelleri !

Fiyatlarmı,Türkiye'deki mağazaların merhametine kalmış !

Gerçi mağazalrın sonu geliyor,2012 senesinde Panasonic artık kendi serilerini önerilen fiyat değil sabit fiyattan kendisi satacak !

Bence en güzel haberde bu,panel üreticileri olarak !

Şuanda Panasonic-sony-Lg ve Philps bu kararı uygulayacağını açıklayan ilk firmalardan !

Sharp-hitachi-Mitsubushi Japonyada zaten uyguluyor,mağazaların tekelciliğini bitirdiler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 15 Mayıs 2011; 3:23:09 >

• hep bilindik özellikler samsung bir ilke imza atmak istiosa çok farklı bi özellik çıkarmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcicolata

hep bilindik özellikler samsung bir ilke imza atmak istiosa çok farklı bi özellik çıkarmalı

Samsungun bi ilke imza atmasına gerek yok. Adamlar tasarım işini beceriyorlar. Ve başkaları ilke imza atıyor çıkartıyor ama samsung bunu alıp en iyi seviyeye getiriyor.
  • andy1
    teşekkür ederim
    bu yazdıkların üst seviye modellerde geçerlidir herhalde
    mesela 32d4000 geçerli değildir
    bir de madem bu kadar yeni özellik geldi neden hala c serileri pahalı hemen hemen D serileri ile aynı fiyatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik66 -- 17 Mayıs 2011; 13:49:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.