Şimdi Ara

SAMSUNG D840 KVK VE ŞEBEKE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim telefonumun hoparlöründe sorun olduğu için kvkya verdim yaklaşık 2 ay sonra geri geldi.. ve bildiğim kadarıyla 1 ayı geçtikten sonra yenisi veriliyordu bende başvurdum.. geldiğinde bir baktım telefon aynı telefon.. gidip sorduğumda ise telefonun içi tamamen değişti dendi.. bununla ilgili bir bilgisi olan var mı kvk konusunda? ayrıca döndüğü zaman telefona hangi sim kartı takarsam takıyım şebeke sınırlı ve şebeke aranıyor yazıyor.. manuel yaptım yine olmuyor... lütfen bir yolunu bilen varsa bildirsin :( ii forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: kLAs

arkadaşlar benim telefonumun hoparlöründe sorun olduğu için kvkya verdim yaklaşık 2 ay sonra geri geldi.. ve bildiğim kadarıyla 1 ayı geçtikten sonra yenisi veriliyordu bende başvurdum.. geldiğinde bir baktım telefon aynı telefon.. gidip sorduğumda ise telefonun içi tamamen değişti dendi.. bununla ilgili bir bilgisi olan var mı kvk konusunda? ayrıca döndüğü zaman telefona hangi sim kartı takarsam takıyım şebeke sınırlı ve şebeke aranıyor yazıyor.. manuel yaptım yine olmuyor... lütfen bir yolunu bilen varsa bildirsin :( ii forumlar

sikayetini yetkili mercilere bildir ve tekrar servis ile bu durumu görüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.