Şimdi Ara

Samsung'dan Apple'a gönderme: iPhone 14'ten yenilik beklemeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj aletini kutudan çıkartan Apple ile dalga geçip ertesi sene kendilerininde kutuya koymaması sonrası ciddiye alamıyorum bu şirketi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung daha öncede şarj olayında da Apple gönderme yapmıştı. Daha sonra kendisi de aynı şeyi yaptı. Buna benzer bir sürü gönderme var. Hep Apple yolunda gidiyorlar. Çok komik kaçıyor artık. Acınası geldiği durum.

• S10 kullanıyorum, malzeme kalitesi olarak S22 serisinden daha iyi olduğunu düşünüyorum ve donanımı hala çoğu amiral gemisi sınıfı cihazdan daha iyi ancak güncelleme desteği kesildi sadece güvenlik güncellemeleri geliyor bu nedenle iPhone'a geçmeyi düşünüyorum, Samsung her sınıfa zibilyon tane cihaz çıkartacağına 4-5 modelde kalsa ve güncelleme desteği en az 5 sene olsa Apple'a geçiş diye bir şey olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı mı? Sürekli çentik kucultmeye calisiyor aloo. Ayrica kasayi da degistirmisti.

• Note20 var benim için samsung bu telefonla bitmiştir. S23 S22 ile aynı olacak diyen bir markanın kendisi ile zerre tartışmayan ve kale almayan markaya bunları yapması da cabası

• Ferhat Korkmaz VMVOQ kullanıcısına yanıt
    Siz Galaxy S3 zamanında kalmışsınız sanırım.

• Flip 3 kullanıcı olarak Samsun’dan tekrar tekrar nefret ettim battery drain ve laggy denilen kasma problemleri sözde amiral gemilerinde hala devam ediyor aynen kardeşim yenilik.

• M11 gibi giriş seviye diyebileceğimiz telefonu bile artık 6 ayda sapıtmıyor. İlk günkü hızı neyse hala aynı. Alalı 1 seneyi geçti ilk günkü gibi çalışıyor. Ezberden konuşuyorsunuz. Yıllar önceydi bu dediğiniz.

• hepsi aynı b*k. biri ötekinin laciverti.

• zaten önceki çıkarmış olduğu modellerde bile fark yok bunu diyen firma da S21 ile S22 arasındaki farkı gözler önüne seriyor sen çıkar yeni model 2 sene güncelle sonra kendi haline bırak ayrıca laf geçirdiği firma 10 yıllık telefonuna bile güncelleme vs. her türlü desteği sağlıyor

• Malum parti gibi neyi eleştiriyorsa aynısını yapıyor. Sanki kendisi çok bir yenilik yapıyormuş gibi.

• Flip cihazları sürekli kırılan en dandik telefonun bile ekrani telefon parası olan, sürekli ekranları yanan, kolayca kırılan, android olması sebebiyle stabil calismayan, arayüzü bence diğer androidlere göre en kotu olan Samsung mu söylüyor bunu.

Adam a03 diye takoz çıkarıyor utanmadan iPhone yenilik sunmuyor diyen.

Bu arada gerçekten sunmuyor bencede. Çevremde çok iPhone kullanan var. iPhone diye kullanıyorlar bir çoğu özelliklerinden habersiz. Kullandıkları normal bir kaç foto çekmek, WhatsApp, Instagram, vs

iPhone kullananların bir çoğu iCloud şifresini bilmiyor. Aktarım yaparken yeni iCloud alan mi, şifresini hatırlamadığı için servise göndermeyen mi :)

Bu arada Samsung kullanıyorum. Ne Samsung kullanılır ne de iPhone bu paraları eder. Ama iPhone kullanılır.

• Tencere dibin kara. Seninki benden kara! Samsung telefon bileşen üreticisi olarak s23 te ne yenilik yapmış çok merak ediyorum.

• Samsung u ve köylü kurnazlığını günahım kadar sevmem ama bir s9 plus kullanıcısı olarak herhangi bir yavaşlama görmedim yiğidi öldür hakkını ver.

• sarı ekranı kasa acıklığı olan iphone 13  

• Ferhat Korkmaz VMVOQ kullanıcısına yanıt
    s3 mini'den başka telefon kullanın bi zahmet :D :D

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Flip 3 kullanıcısı ama "iOS uygulamamız ile yazıldı" :D

• LGR9 kullanıcısına yanıt
    5 sene nedir ya, gereksiz maliyet ve yük. Fakir ülkede yaşıyoruz, bu isteğinizde haklısınız ama, 3 seneden fazlası saçmalık bence.

• ozgur#1 O kullanıcısına yanıt

Böyle diyebilir ama rezil olmaz oda büyük bir marka sonuçta rezil olması için gerçekten büyük bir şey yapması gerek

• Samsung önce sattığı ürünün arkasında durmayı öğrensin!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.