Şimdi Ara

Samsung'dan Apple'a gönderme: iPhone 14'ten yenilik beklemeyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne rezil bir marka şu samsung. Şarj adaptörü kutadan çıkardı diye dalga geçip sonra kendisi çıkarmadı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceryan25 C kullanıcısına yanıt
    8 ile 13 pro max arasında kamera, ekran, tasarım gibi farklar da var. Bir zahmet fark olsun çünkü 13 pro 4 jenerasyon daha güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 3 Eylül 2022; 13:6:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xR'den s21fe'ye geçtim.Pişman değilim

• şu ıphone şu cep telefonu dünyasında ne yeniliği yapmış.daha çentiği yeni kaldıracaklar.oda 3 delikli.millet 4 yıldır tek delikli ekran cıkarmış katlanan ekran cıkarmış bir sürü yenilik çıkarmış. ıphone ne yeniliği yapmış.ya samsung yada çinli markalar yenilik yapıyor.

steve jobsun kemikleri sızlıyor.adam öldüğünden buyana hiç bir yenilik yok apple da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 3 Eylül 2022; 18:25:34 >
  • ceryan25 C kullanıcısına yanıt
    ilk iphone dan bu yana 8 hariç tüm iphoneları ben ve eşim kullandık aralarda samsung un tepe modellerine gidip geldim. Her akşam telefonu şarja taktığımdan sorunum pil tarafında hiç olmadı.
    Bu sene ben pro max alırken eşim 13 pro tercih etti.ondada çift hat kullanmaya başlayana kadar sorun yoktu. Ama sim kart ile vodafone e-sim ile de turkcell kullanınca 1 günü zor çıkarır oldu telefonu. Ama pil sağlığı konusuna gelecek olursanız bence iphone gayet iyi. 1 sene sonunda hiçbir zaman pilin %96 altını görmedik biz. Oda busene eşimin telefonunda oldu .. yoğun sosyal medya /konuşma yapması ve erişilebilir olması gerektiğinden pil biter korkusu ile sadece akşam değil aralardada hızlı şarja taktığından olabilir.
    Günün sonunda aşağıdakiler için iphone kullanmaya devam ediyorum.
    1: Değerini koruması (2.el fiyatlarına bakmak kafii)
    2: Bir yazılım aradığında ve indirdiğinde sorunsuz doğru app ı bulup çalışması( aynı logoda ve benzer isimde başka kandırma yazılımlar olmaması)
    3: Servis (diğerlerinden daha kolay değişim ve onarım )
    4: Stabilite
    5: donanım /yazılım uyumu ( diğer markalardaki markanın kendi yazılımlarının ayrı kurulması, 2 menü vs.
    6: Ekosistem uyumu (Saat kolumdayken telefonun kilidinin açılması, ekrandan kopyalama yapıp mac ime yapıştırablmek vb.)
    7: donanım kalitesi

• Bu yavaşlama oluyor diyenleri anlayamıyorum eskiden android çok hantaldı evet ama artık samsung arayüzünü One UI olarak değiştirdiğinden beri takılma donma yavaşlama olmuyor. 3 sene olacak S10+ kullanıyorum ve tonlarca güncelleme yapmama rağmen ilk kutudan çıktığı hızda çalışıyor hatta daha bile kusursuz oldu android 12 ile beraber çok seri. Kesinlike fabrika ayarlarına döndürmedim cihazı format falan da atılmadı ona rağmen canavar gibi çalışıyor. Her hangi bir yavaşlama takılma donma söz konusu değil.

• ''Güney Koreli teknoloji devinin, iPhone X’in çentikli ekranı, kulaklık girişinin olmayışı, kutu eksikliği ve daha nicesiyle alay ettiği reklam videoları halâ hafızalarda''

aynen aynen kulaklık girişinin olmayışına laf atan samsung 1 sene sonra kendi de kaldırdı kutu eksikliğinle alay eden samsung 1 sene demeden kendi de kaldırdı çokda takılmamak lazım samsung beye.

• saçma sapan açıklamalar

• hepsine tamamda şu ip11 övmeyin be kardeşim 720p ekran var donmuyomuş 720p ekran en son heralde 10 sene önce kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temhem3838 -- 4 Eylül 2022; 4:25:32 >
  • tanıdığım bütün elma kullanıcıları neredeyse oturduğumuz her yerde her, her zaman şarj soruyorlar. 10 senedir Android kullanıyorum arada bir iPhone 5 kullandım o sıra bir fotoğrafı paylaş seçeneği bile yoktu telefonun zaten altıncı ayda pili çöp oldu. Kendimi hapishanede gibi hissettim o telefonu kullanırken. Hiçbir özgürlüğüm yoktu. Resmen içim şişti 6 ayda. Ki ben Android telefonları bile ROM atarak costum kullanıyorum. Nefret ettim Apple'dan da iOS'dan da. Hiçbir Android telefonu 3 yıldan az kullanmadım suya falan düşmediyse. Genel olarak da Samsung kullandım. Samsung telefonlar ile elma karşılaştırması yapmak Samsung'a büyük zulümdür.

• Ferhat Korkmaz VMVOQ kullanıcısına yanıt

Sana sözüm yok, yorumuna + verenlere hiç sözüm yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

İphone 4'ten itibaren her modeli kullandım, iphone 14 dahil ne farkları var bi söyle bakalım. Donanım ve ekran değişti bu kadar. 10 senedir aynı cihazı kullanan insanların ekosisteme öncü teknolojiler geliştiren firmaya yenilik getirmiyor diye zırlaması da ayrı bir komedi. Fold/Flip 3'ten 4'e menteşeler, bataryalar, ekran ve yazılım iyileştirmeleri, kamera ve çerçeve, işlemci gibi önceki modelin tonla eksiğini giderip, kusursuza yakın hale getirilmiş modelleri sıfır yenilik diyebilmek büyük cahillik. Fanboy olacaksınız diye bu kadar kudurmayın. Samsung'un yaptığı katlanabilir Oled ekranlar sayesinde laptop, monitör, TV, telefon ve tablet sektörü çoktan değişmeye başladı bile. 5 sene sonra Apple, Samsung'dan bu teknolojileri alıp kendi cihazına eklediğinde "Apple abi yağğğ" diye sevinmeye başlarsınız artık.

• Çünkü milletin keriz olduğunu bütün dünya gördü, siz bütün Apple kullanıcıları, çevre abi Apple abi diyerek güzellikle yediniz, Samsung ve diğer üreticiler de biz enayi miyiz lan, çıkartın aksesuarları dedi ek gelir elde ettiler. Olay tamamen sizin yüzünüzden oldu farkında değilsiniz :D :D

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Amerikan malı diye bunlar Apple seviciliği yapıyor da, tuşlu takoz telefonlar dahil, bütün dünyanın en efsane en büyük telefon markaları sayesinde Apple öne çıktı. Her zaman olduğu gibi bu firmalar dünyayı teknoloji ile doldurdu, Apple geldi diğerlerinin mükemmelleştirdiği teknolojileri kendisine kopyalayıp en iyisi biziz dedi sattı   Dünkü çocuk bunlar, Apple ağızlarına bal sürdü diye mobil piyasayı yaratanın kim olduğunu unuttular :D Nokia, Samsung, Xperia, Motorola, Blackberry, Sony, Huawei, Google, LG, Toshiba, Xiaomi...

• Güvenlik ve sadelik tamam da neyi nasıl kullanacağıma benden önce karar vermese iyi. Buradan çatır çutur kırıyorum. En iyi telefonu yap, en basit uygulamaya API sunma, anlamsız. Zarafet konusunda da beğenmiyorum modellerini ama görsellik kişiye özgü bir şey tabi.

• Fold 4'ün menteşe mekanizması güncellenmiş. Önceki modeller gibi çarklar yok. Ama çark olmaması biraz tırstırdı beni. Katlanır almaya en yakın olduğum zamanda bu değişiklik hoşuma gitmedi. Yeniyken sıkıntı yok ama biraz kullanıldığında gıcırdamaya başlarsa açıp kaparken komik olur. :D Flip 4'ü de denedim bugün. Onda da mekanizma güncellenmiş sanırım, mağazadaki eski Flip 3 daha düzgün bir şekilde kapanıyordu. Flip 4 arada adım atlıyor gibi hissiyat verdi.

Samsung zaten Apple tedarikçilerinden. Modele ya da döneme göre değişse de ekran da alıyor, bellek modülü de alabiliyor, depolama çipi vs. de...

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Siri var hocam. Başka benim de aklıma gelmedi pek.

Iphone'un olayı hem donanımı hem yazılımı kendi geliştiren pahalı ürünler sattığı için zengin bir firmanın ürünü olması. Donanım ve yazılım tam uyumlu ve sınırlı donanım çeşitliliği olduğundan buna yazılımı iyi uydurmak kolay oluyor. Buradan stabilite kısmı geliyor zaten. Para çok olunca tüm üretimlerini TSMC'ye yaptırabiliyor. Yazılım tarafında da güzel şeyler sunsa da kısıtlamaları da var ki hoşuma gitmiyor. Şuan en iyi Iphone'u alsam, bana zevk vermeyecek.

Samsung da sanki son zamanlarda aman aman bir yenilik yapmış gibi konuşmasın. Sadece sayıları arttırıyorlar. Bu piyasaya bir Huawei şart idi, yokluğunda herkes yatıyor şimdi.

• samsung almam hiç iphonedan başka marka kullanmam

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde teknoloji özürlüsü bir arkadaşa samsung s22+ önerdim "samsung almam abi zamanında aldım çok kasıyor" dedi hangi model diye sorduğumda galaxy ace 2 dedi.. Bu kafada olan milyonlarca insan var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.