|
Samsung'dan Apple'a gönderme: iPhone 14'ten yenilik beklemeyin (3. sayfa)

-
-
Bende S10 Lite kullanıyorum 2 senedir, SD855 8 GB RAM gayet iyi götürüyor. Android 13 bile alacak Samsung eskisi gibi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cop
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13 pro kullanıyorum ama z flip 4'e hasta oldum,çok şık telefon
bir de 20 kişi beğenmiş bu yorumu Allah akıl fikir versin :D
en son 10 sene önce android telefon kullananların boş yorumları...
-
Videonun sonunda öyle bir Samsung yazısı çıktı ki şarjım bitti sandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazı sattım kardeşim elden çıkardım kaldı ki flip 3 kullanıp ipad ile de giriş yapıyorum foruma :) öyle ön yargılı olma hemen savunucam diye.
-
işi gücü bırakmış apple ile uğraşıyorlar. kendi ürünlerini reklam etse öne çıkarsalar olacak zaten ama taş atıp duralım. -
Samsung artık butip reklamlardan vazgeçmeli sektörde dev marka butip çocukça reklamlardan medet ummamalı.
-
Bırak servisi bir kenara Samsungu 4 yıl Android 5 yıl güvenlik güncellemesi vermeye iten Apple dır. 4. yılda verdiği güncelleme de cacık olur bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki
-
atma ziyaaaa
-
ilk başta dandik bi işlemciyle telefon çıkarttın. Isınmalar sorunlar vs. Sonra yeni işlemci koydun.ilk alanların günahı neydi ? Sende masum değilsin ki samsungg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TV ve monitörleri hariç ciddiye almadığım bir firma.
Galaxy S23'ten de bir şey beklenmemesi gerekiyor o zaman. Apple ne yaparsa aynı çizgiden devam ettiği için...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tipik Samsung, tükürdüğünü yalamasıyla bilinir. Demek ki Apple'ın innovasyonsuzluğunu kendisi de taklit edecek. Bu rezilliklere sıradan bir vatandaş olarak ben utanıyorum ancak Samsung'un yönetici kafası utanmıyor. İlginç.
Bu arada yine elma fanboyları ile Samsung fanboyları birbirine girmiş. Üzücü.
Ciddiye alınacak bir firma değil,apple ile aynı kulvarda bile değil.
Ne iphone 11i iphone 8bile donmuyor hala
AKP'ye oy veren ne olursa olsun yine AKP'ye veriyorsa İPhone alan adamda ne olursa olsun gider İPhone'u alır.
-
2012 yılında iphone 5 ile iphone kullanımına başladım. arada S7Edge ve Samsung Note 8'de kullandığım oldu. Tarafsız olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
İphone 5'in batarya probremlene dayanamayıp satıp ilk önce S7 Edge, bir yıl sonra Note 8'e geçiş yaptım, oldukca iyi telefonlardı. Note 8'in kamerası dönemine göre efsaneydi. İphone tarafında Jailbreak ile yaptığım birtakım şeyleri Android tarafında daha rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyordum. Fakat bilenler bilir son yıllarda jailbreak tat vermiyor artık.
Bir yıl Note 8 ile takıldıktan sonra iphone 8'e geçiş yaptım. Yaklaşık 1 yıl sonra batarya ile olan sıkıntılı süreçlerim tekrar başladı. Defalarca tecrübe etmiş bir çok yan sanayi bataryayı kullanmış biri olarak söylüyorum, eğer batarya probleminiz var ise paraya kıyıp orjinal iphone batarya almanızda fayda var. İphone 8 i satıp 11 pro max aldım onunda boyutu bana fazla büyük geliyordu.
Dün itibari ile 1 adet 13 pro ve eşime 13 pro max almış bulunmaktayım.
Sonuç olarak Samsungun dediği gibi 13 Pro max ile iphone 8 arasında işlemci ve ses kalitesi dışında neredeyse bir fark yok. Fakat ne olursa olsun İosun muazzam bir stabilize olayı var. 2-3 yıl ios deneyimleyen bir kullanıcı kolay kolay androide uyum sağlayamıyor. Buna rağmen max bir yıl sonunda iphone bir telefon pil kapasitesi yarı yarıya düşüyor.
-
Fold 3 ve Flip 3'ten sonra doğru düzgün hiçbir yenilik getirmeden Fold/Flip 4'ü sunan Samsung mu bunu diyormuş?
Adamların sunumunun çoğu yazılımsal özelliklerden ibaretti. Hem de aylar öncesinde utanmadan; 4. nesil katlanır cihazlarının tam anlamıyla yeni amiral gemisi olacağını söylemişlerdi. Bu yüzden sunumu merakla izlemiş ve enayi gibi hissetmiştim.
Bu reklamlar da ayrı bir komik geldi şimdi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X