Android iphone gibi pahallı telefonlara alternatif olması için geliştirildi şimdi fiyat olarak aynılar vizyondan şaştılar malesef |
Samsung'dan Apple'a gönderme: iPhone 14'ten yenilik beklemeyin (5. sayfa)

-
-
doğru çinliler daha cok yaptı sonra samsung .en başta huawei .mesela bende huawei p20 pro var 4 sene oldu canavar gibi.millet neyle cekiyorsun fotoğrafdları cok net diyor.
-
Kısmen haklılar. X modeli ilk çıktığında elime geçmişti, o zamandan beri tek fark Xr aldım; radikal değişim göremediğim için para verme gereği duymadım. Geçen polis memuru arkadaş ile konuşuyordum cebinden 13pro max çıkardı oha oldum ne gerenk var kardeşim.
Buradan genç arkadaşlara tavsiyem
Kendinize o fiyat aralığında tissot, hamilton gibi isviçrede üretilmiş saatlerden alın 20k lık bir saat 15 seneden fazla işinizi görür
Geri kalan paracıklarınıza profumo parfüm , etro gömlek vs yapıştırın gitsin. Yatırım tavsiyesidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung ezmiş resmen.
-
arkadaşınızın mesleğini niye yazdınız
-
S22 ve S23 arasında donanım olarak çok fark var. Şahsen telefona ihtiyacım olsaydı S23 Ultra'yı beklerdim.
Diğer taraftan bir Samsung kullanıcısı olarak habere yorumum, Samsung'un tükürdüğünü yaladığı gerçeği. Reklamlarda Apple'ı hedef alması bile Apple reklamı oluyor aslında. Bana gereksiz geliyor ama stratejilerini böyle kurmuşlar, ne diyelim.
-
600-1000 dolarlık telefonlardan mı bahsediyorsun, varını yoğunu veriyorsunuz derken
Üff ya ne oldu onlar öyle çko phalılar
Cihazlar pahalı değil dostum ülkecek siz fakirsiniz
-
note 8 cok eski bir telefon degil. Son telefonum oldu 1 zil bile kullanamadim. Pil desen yok oldu resmen surekli donmalar vs vs iphone 11 aldim 2 yili gecti hala daha kullaniyorum cok memnunum. Iphone 15 de falan belki degistiririm ama ona bile gerek olacagini sanmiyorum
-
Aynı dönemin S8'ini kullanmıştım ben de. Dehşet bir aletti. Ta ki Samsung bir güncellemesi ile 4GB RAM'i yetersiz hale getirene kadar. Oyunuma giriyorum, arka plandaki Opera kapanıyor. Opera'yı açıyorum, birkaç sekme açıyorum, oyun kapanıyor. Muhtemelen Note 8'i de o şekilde bozdular.
-
Kamera alırsın hocam da, kameralar artık profesyonellerin işi olarak kalıyor. Çek fotoğrafını videonu, hafıza kartını bilgisayara tak, kopyala içindekileri, temizle vs. Çektiğin fotoğrafları ayıkla, kötülerini sil, iyilerinde renk ayarlarını yap vs. Eskiden uğraşıyordum, çok da güzel oluyordu ama her şeye vaktim vardı o zaman. Şimdi neredeyse 7/24 çalışırken, insan çektiği gibi paylaşabilmek, işleyebilmek kullanabilmek istiyor. Onu yapabilen cihazlar da çıktı ama maliyeti kadar fayda etmiyor herkese.
-
İlk günden beri 8 plus kullanıyorum. Ne kasma var ne kusma. Şu an ki orta şeker androidler ile kıyaslıyorum ve hala daha daha değiştirmem için neden yok. Örnek olarak iPhone a alışınca Instagram hikaye geçişlerinde dahi android telefonlardaki o frame rate düşüşünü hissediyorsunuz. Benim gözümde biri Windows 7 diğeri ise Vista
Bu cihazlar dünyanın her yerinde ucuz, sadece geri kalmış ülkelerde pahalı. Ayda 15-30 dolar vererek ya da 400-600-1000 dolar vererek alıyorsun bu cihazlar. Asgari ücret +2 bin dolar bu arada. :D Pahalı falan değil.
-
Ben hiç iphone sahibi olmadım. Samsung sahibi de olmadım. Kullananlar tepki gösterseydi. Senin gibi keriz olmayanlar
Ben piyasada ne var ne yok kullandım 10 bin adetten fazla telefon kullandım. Nasıl mı? 5 sene teknik serviste çalışıp ne varsa onardım, haliyle kullandım. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.
-
Sony xperia xz premium kullanıyorum 5 yıldır çok memnunum 5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum 50000 istemeyi biliyor lar şarz aleti kulaklık koymuyor lar bizim alnımızda bir şey mi yazıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X