Şimdi Ara

Samsung'dan Discovery'ye veri aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tanıdığım Samsung S4 kullanıyor bende de Discovery var ben telefonu sıfırlayıp değişeceğiz telefonları ben S4'ü alacağım oda Discovery'yi fakat sorum S4'deki tüm bilgileri (uygulamalar,rehber vs) eksiksiz şekilde Discovery'ye atabilir miyim? Ve atabilirsem kendisi çok oyun delisidir uygulamalarında filan baya oyun var bu oyunlardaki levelları gider mi yoksa aynı yerden mi devam eder?

İyi günler..

• çok uzun iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

çok uzun iş

Niye ne zorluğu var? Bir çok yolu var aslında. Google Play hesabını yeni telefona girdiğimde indirilen uygulamalar yazıyor oradan indirsem levellar olmaz mı onu soruyorum. Birde rehber aktarımı nasıl olur?
  • Güncel
  • Stummheit S kullanıcısına yanıt
    olmaz sadece uygulamalar gelir. iki telefonu da rootlayıp backup almak lazım.tabi bazı uygulamalar cihaza göre optimize edilmişse discoveryden alınan backupları s4 te ve tersi çalışmayabilir. öyle oyunları backupla taşısan bile büyük boyutlu oyunların datalarını da kopyalamak lazım yani yine diyorum çok uzun iş :D
  • Titanium backup ile oyunların ve uygulamaların komple yedeğini alıp discoveryde geri yükleyebilirsiniz çok basit 5 dknızı almaz. Verileride yedekle derseniz oyunun levelleride kaydetmiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 9 Ocak 2014; 23:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Titanium backup ile oyunların ve uygulamaların komple yedeğini alıp discoveryde geri yükleyebilirsiniz çok basit 5 dknızı almaz. Verileride yedekle derseniz oyunun levelleride kaydetmiş olursunuz.

ben şimdi rom kurmak istiyorum telefonun orjinal romunu içinde ne varsa oyun uygulama vs ile backup alsam hırçın denizlerde dev dalgalar ile boğuştuktan sonra tekrar aldığım backup kursam oyunların levellari vs hersey aynısı gibi olurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur

• şu 3 program program işinizi görür
    1- titanium backup pro
    2-sms backup/restore
    3-call backup restore.
    3 üncüsü olmasa da olur...
    titanium backup ile sistemupdate.zip alabilirsiniz ama çalışmama ihtimali var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 10 Ocak 2014; 17:20:32 >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ufak bir sorum olacak bu konularda biraz acemiyim de dediğin programı indirdim fakat root açmamı filan istiyor çalışması için. Bunu nasıl yaparım birde biraz araştırdım root yapmak garanti dışında mı bırakıyor telefonu cevaplar isen sevinirim.

İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stummheit

Kardeşim ufak bir sorum olacak bu konularda biraz acemiyim de dediğin programı indirdim fakat root açmamı filan istiyor çalışması için. Bunu nasıl yaparım birde biraz araştırdım root yapmak garanti dışında mı bırakıyor telefonu cevaplar isen sevinirim.

İyi günler...

İşin bitince tekrar unroot yaparsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.