Bildirim
Samsung'dan Galaxy S25 serisine özel 24GB'lık güncelleme
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Güncellemenin büyük olması sorunun büyüklüğüyle eşdeğer mi oluyo, enteresan bir bakış açısı 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24GB nasıl bir güncelleme acaba boyutu çok fazla.
-
yapay zeka kaynak kodları vardır.
-
24GB OTA değil. Yazılımın/işletim sisteminin tamamı. Bi haber yapıyorlar hayret ediyor insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 2 Şubat 2025; 20:26:18 > -
Editörün kafası güzel kaç fıçı içtin? 24GB ROM dosyasının büyüklüğü. 2 saat önce indirdiğim hatta. Sıfırdan ROM indirip kuracak kişiler için bu. Ne alaka güncelleme? Sistem ROM boyutu bu.
-
İşletim Sisteminin Tamamını Neden Tekrar Veriyorlar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herşeyi baştan yazsanız ne fayda yaw. 24gb da ne ayrıca :)
-
Apple olsaydı çok büyük özellikler geldiği için güncelleme büyük denirdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Şubat 2025; 1:56:52 > -
Haber editörü ziraat mühendisi mi?
-
Sevgili donanımhaber yönetimi, forumda en azından ingilizceyi bilen birçok işsiz genç arkadaşımız vardır. Gerekirse biz de yol gösteririz. Yazık oluyor koca foruma..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
24GB OTA değil. Yazılımın/işletim sisteminin tamamı. Bi haber yapıyorlar hayret ediyor insan. |
Güncellemenin büyük olması sorunun büyüklüğüyle eşdeğer mi oluyo, enteresan bir bakış açısı 😁
|
Editörün kafası güzel kaç fıçı içtin? 24GB ROM dosyasının büyüklüğü. 2 saat önce indirdiğim hatta. Sıfırdan ROM indirip kuracak kişiler için bu. Ne alaka güncelleme? Sistem ROM boyutu bu.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X