Şimdi Ara

Samsung DVD-1080PK Kulübü - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
16.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: x-o-x-o-x

Scherwin
    Kesinlikle Phillips 3260 dan şaşma derim.Ben çok araştırdım DVD playerları (4 gün once Samsung 1080PK aldım Televizyonumla aynı marka die) Senin için en uygun model Kesinlikle Phillips 3260 !!! Fiyatıda 119 TL !!!
    İncelemek istersen linki:http://www.hepsiburada.com/philips-dvp-326012-dvd-divx-oynatici/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evphdvp3260
    Cihazdan Teknosalarda da bol miktarda var fiyatı da 129 TL Teknosada.Git bir Teknosada incele derim ondan sonra eminim ki bunu alacaksın.Saygılar...

Beni atardamarımdan vuracak öneriyi yaptın
    Zaten günlerdir bu cihazın etrafında dört dolanıyorum. DVP3260 nin DVP5990'a olan üstünlüğü USB 2.0 oluşu. Ama DVP3260 'da Divx Ultra özelliği yok. Bir de tabii şimdilik benim işime yaramayacak HDMI'ı da yok! Divx oynatırken USB 1.1 ile USB 2.0 'ın bir farkı olmayacaktır ancak, JPEG izlerken yada sürücüyü tararken USB 2.0 elbet farkını ortaya koyacaktır. Mantıklı yanım kesinlikle DVP3260 diyor. DVP5990 'ın USB 2.0 versiyonu DVP5992 oluyor ki kanımca TR'de henüz yaygın değil. Önerin için çok teşekkür ederim. İleride HDMI'ım olunca zaten mkv vs. formatlar için en akıllıcası HDMI çıkışı olan bir notebook olacaktır.
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scherwin -- 25 Nisan 2009; 13:28:21 >

• Bir kaç saat önce Electroworld Kartal'a gittim. Philips ve LG'nin tüm modelleri vardı ama Samsung göremedim! Eminim aldığım dışındaki tüm marka ve modeller de harikadır... Ben Philips'in DVP5990 'ı satın aldım (179TL - WorldCard'a 5 taksit yapıyorlar). Bütün formatları denedim, hepsini okudu. Bu arada daha önce yanılmışım! Kutusunun üzerinde nal kadar USB 2.0 yazıyormuş. Özetle üründe eksik veya kusur bulabileceğim bir şey görmedim.
    Selamlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scherwin -- 25 Nisan 2009; 23:12:46 >
  • Hayırlı olsun arkadaşım...
  • arkadaşlar bilgisi olan bir arkadaş versiyon yükseltme işini burada açıklasa çok iyi olacak.Yanlış birşey yapmak istemiyorum.Yada en azından usb ile versiyon atabiliyormuyuz , onu söylesede olur.Nero da cd ye yazıp öyle mi versiyon yükseltmek lazım ???

Yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • beyler yeni aldğım samsung dvd-1080pk dvd usb girişi bellek yada hafıza kartı dönüştürücüyü görmüyor. bunun bir ayarı falan varmı yoksa arızamıdır.

teşekkürler
  • dostum nerden buldun bu cihazı heryerde aradım bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unmatched eagle

dostum nerden buldun bu cihazı heryerde aradım bulamadım

darty de vardı
  • USB belleğin formatı FAT32 mi??

quote:

beyler yeni aldğım samsung dvd-1080pk dvd usb girişi bellek yada hafıza kartı dönüştürücüyü görmüyor. bunun bir ayarı falan varmı yoksa arızamıdır.

teşekkürler
  • merhabalarr
    nerden bulabilirim samsung 1080 pk acaba??
  • samsung bayilerine bir soru ver istersen...
    mediamarkt'da da bulabilirsin bence...
  • darty de 99 tl ye satılıyor arkadaşlar.
  • 1080P9 çıkmış arkadaşlar fikri olan varmı? Darty de 155TL idi.
  • Oda aynı 1080ok gibiymiş. Yazılımda hiçbir değişiklik yok sadece dış kasayı değiştirmişler
    Samsung bu dvd player'larına neden hiç özen göstermiyor anlayamıyorum
  • arkadaşlar elimde mkv uzantılı filmi convertxtodvd programı ile vob uzantılı çevirdim ancak samsung dvd 1080pk filmi oynatmadı nedendir acaba.birde filmleri en iyi hangi formatta izleye biliriz
  • Arkadaşlar bende Vestel 6500 var. 3 gb lik brripleri, tüm divx formatlarını, divx ultrada dahil olmak üzere oynatıyor ve sorunda yaşamıyoru. DVD yi veya cd yi tak ve izle o kadar. Ayrıca vcd olarak DAT dosyalarını da ve divx çeşitlerinden OGM dosyasınıda oynatıyor (mkv) hariç tüm divx ve xvidleri yani. Alın vesteli kurtulun gitsin. Üstelik bendeki düşük model daha üst modellerde dahaiyi verim alırsınız.
  • İncelemede emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler, Dart da 49TL şu an ama stokda yok bu fiyata kaçmaz dicem ama stok'a girince fiyat ne olacak bakalım :)
  • stokta olmayan ürünü ucuz göstermek kolay nede olsa :)
  • 1) mkv film indirmeyin. convert etmeden izleyemezsiniz.
    2) Divx altyazı problemi bence çok büyük. bir kere punta küçük ve renk şeffaf. filmin içinde kayboluyor. kesinlikle keyifle film izlemenizi engelliyor.Önerim Xconvert ile güzel bir dvd yapmanız.
    iki filme kadar kalite bir hayli iyi oluyor. altyazı puntalarını en az 24 yapın. ben üstüne bir de bold yapıyorum. bu şekilde güzel güzel dvd izleyebilirsiniz. (keşke DIVX altyazılarının kontrastını ve fontunu ayarlayabilseydik. O zaman bu player tadından yenmezdi.)
    3) iyi bir ses sisteminiz varsa harika bir ses çıkışı var. müziklerinizi de keyifle dinleyebilirsiniz.
    4)görüntü kalitesi birçok dvd player a göre çok iyi. upscalling özelliği harika.
    5)menü yavaş. (ısrarla firmware indirmiyorum.eminim hızlanıyordur.)
  • avi formatında 720 p filmi usb bellek ile oynatmaya çalıştım ama play yapınca codec hatası alıyorum. firmware ile ilgili bir sorun mu ? nasıl çözebilirim ?
  • avi formatında 720p nasıl oluyor? Ben daha önce hiç duymamıştım???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.