Şimdi Ara

Samsung DVD-1080PK Kulübü - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
16.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: canberker

arkadaşlar,

region code uda kontrol ettim, şu an 9 da ama yine aynı saçma hatayı veriyor. USA den alınan original DVD leri de oynatıyor zaten.

nero ile HDD deki bir DVD filmi yakıp taktığımda ISO 9660 hatası veriyor. oysa aynı dvd yi pioneer çok rahat okuyor.

siz de de bende problem oluyor mu?

var mı bir çözümünü bilen ..

teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Erulmo

quote:

Merhaba arkadaşlar,

bu cihazla ilgii yeni bir problem daha ortaya çıktı: ıso9660 hatası.

aynı dvd+ yı bu cihaza yani samsung pk1080 e takıyorum check the disk error iso 9660 gibi bir mesaj ile dvd yi okumuyor, ancak 5 yıllık pioneer home theatherıma takıyorum gayet güzel okuyor.

neden böyle bir hata verip okumuyor? var mıdır bir çaresi? teşekkürler.

kardeş o hata kodunu bilmiyorum ama dvd region code ile yani bölge kodları ile alakalı olabileceği aklıma geldi..dvd codları nasıl ortadan kaldıralacağı bu sayfada üste yazıyor..

• quote:

arkadaşlar,

region code uda kontrol ettim, şu an 9 da ama yine aynı saçma hatayı veriyor. USA den alınan original DVD leri de oynatıyor zaten.

nero ile HDD deki bir DVD filmi yakıp taktığımda ISO 9660 hatası veriyor. oysa aynı dvd yi pioneer çok rahat okuyor.

teşekkürler.

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

aynı dvd+ yı bu cihaza yani samsung pk1080 e takıyorum check the disk error iso 9660 gibi bir mesaj ile dvd yi okumuyor, ancak 5 yıllık pioneer home theatherıma takıyorum gayet güzel okuyor.

kardeş o hata kodunu bilmiyorum ama dvd region code ile yani bölge kodları ile alakalı olabileceği aklıma geldi..dvd codları nasıl ortadan kaldıralacağı bu sayfada üste yazıyor..

Bölge kodu nasıl çözüldüğüne dair bir arkadaş yazı yazmıştı.bence sen bunu dene derim.!!!
    DVD oynatıcı bölge kodunu kırmak için yazılanların Türkçe çevirisi:

1- İçinde disk olmadan oynatıcıyı açın.
    2- Open/Close düğmesine basarak disk kapağını açın
    3- Info tuşuna basın, firmware bilgisi görüntülenecektir.
    4- Firmware bilgisi kaybolduktan sonra Open/Close düğmesine basarak kapağı tekrar kapatın
    5- "NO DISC" yazısı çıktığında tekrar info tuşuna basarak yazının kaybolmasını sağlayın
    6- Kumandanın tuşları ile bu kodu girin 5-7-5-3-8. sol üst köşede 2 yazısı görülecektir.
    7- Şimdi 9'a basın. sol üst köşede 9 yazısı görülecektir.
    8- Cihazı kapatıp tekrar açın...

işlem tamam, hayırlı olsun...

bu arada benim firmware'im 080422.19.B.1080PKXEG
    ancak şunu da belirtmek istiyorum, Samsung'dan firmware'inizi yükseltirseniz, çok büyük bir olasılık ile bu yukarda anlattığım multiregion crack'i geçersiz sayılacaktır. sonra tekrar olurmu bilmem... onun için ben firmware yükseltmesi yapmayacağım...

alıntıdır...

Herkese teşekkürler,saygılar

• teşekkür ederim ilgin için ama zaten bunu yapmış olduğumu çözüm olmadığını belirtmiştim. region kod olayı değil bu hata.

quote:

Orjinalden alıntı: imgatti

quote:

arkadaşlar,

teşekkürler.

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bölge kodu nasıl çözüldüğüne dair bir arkadaş yazı yazmıştı.bence sen bunu dene derim.!!!
    DVD oynatıcı bölge kodunu kırmak için yazılanların Türkçe çevirisi:

1- İçinde disk olmadan oynatıcıyı açın.
    2- Open/Close düğmesine basarak disk kapağını açın
    3- Info tuşuna basın, firmware bilgisi görüntülenecektir.
    4- Firmware bilgisi kaybolduktan sonra Open/Close düğmesine basarak kapağı tekrar kapatın
    5- "NO DISC" yazısı çıktığında tekrar info tuşuna basarak yazının kaybolmasını sağlayın
    6- Kumandanın tuşları ile bu kodu girin 5-7-5-3-8. sol üst köşede 2 yazısı görülecektir.
    7- Şimdi 9'a basın. sol üst köşede 9 yazısı görülecektir.
    8- Cihazı kapatıp tekrar açın...

işlem tamam, hayırlı olsun...

bu arada benim firmware'im 080422.19.B.1080PKXEG
    ancak şunu da belirtmek istiyorum, Samsung'dan firmware'inizi yükseltirseniz, çok büyük bir olasılık ile bu yukarda anlattığım multiregion crack'i geçersiz sayılacaktır. sonra tekrar olurmu bilmem... onun için ben firmware yükseltmesi yapmayacağım...

alıntıdır...

Herkese teşekkürler,saygılar

• arkadaşlar; yanılmıyosam bu cihazın D/A sı görüntü 14bit
    12bit e göre belirgin bir farkı varmı hd bağlantıda? özellikle full hd tv lerde...
  • quote:

teşekkür ederim ilgin için ama zaten bunu yapmış olduğumu çözüm olmadığını belirtmiştim. region kod olayı değil bu hata.

anladiğim kadari ile dvd yi yazdiğin program ile ilgili nero kullaniyorsan farkli ayarlar ile denemeni tavsiye ederim
  • Söz konusu güncellemelerin içeriğinin (cihaza ne gibi avantajlar getirdiği, menü hızlanması hariç.) ne olduğu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bizi bilgilendirebilirlerse şimdiden teşekkürlermi sunarım.
    Saygılar...

Not: Ben Samsung un yardım hattını (444 lü numara) aradım ve güncellemelerin içeriğini sordum yardım hattındaki personel bana güncellemelerin sadece dvd playerda bir sorun olması durumunda kullanıldığını söyledi.Ayrıca belirteyim dedim...
  • bende var 2 ay önce aldım mp3 çalmıyor flash drive a mp3 attım yok olmuyor yardım edin.
  • tahmin edersem sen harici hdd deki mp3 lerini dinlemeye çalıştın ondan dolayı görmemiş olabilir.Bende daha tam incelemedim bende benzer birşeyle karşılaştım.Mevcut yazılımı yüklemeyi düşünüyorum.sorun çözülebilir diye düşünüyorum.Mp3 lerini dvd ye at öyle dinle dvd de görüyor ben dinledim.
  • SAMSUNG DVD 1080 PK DVD KISMI İNCELEMEM....

Çok dvd film izledim.görüşlerimi aktarmak istiyorum.Bir kere şunu söylemeden geçemeyeceğim.Tv niz ne kadar kaliteli ise o kadar cihaz kendini gösteriyor.Lcd lerde görüntü ve kalite problemi yok.Yalnız tüplü televizyonlarda dvd lerini kullananlara tavsiyem görüntü ayarlarını yapmanız.Ondan sonra farkı farkedeceksiniz.Dvd lerde problem yok çok hızlı ve harika bir şekilde takılmadan okuyor.Zaten samsung farkı burda ortaya çıkıyor.Dvd de bölüm seçenekleri ayarlanabiliyor.Burda vcd den farklı olarak görüntüyü iki kat daha hızlı ileri alabiliyorsunuz.
    Dvd izlerken görüntü kalitesine diyecek hiçbirşey yok.Herkese tavsiyem bu cihazı kesinlikle lcd tv den kullanmaları özellikle kontrast oranı yüksek(30.000:1-50.000:1 gib.) tabi full hd tercih etmeniz cihazda da full hd olduğundan görüntü kalitesini artıyor.

Görüntüleri çekip yollamak isterdim ama benim digital fotoğraf makinem yok kusura bakmayın.

Filmden sıkıldınız veya bir işiniz çıktı.Cihazı tekrar çalıştırdığınızda kaldığı yerden devam ediyor.Bence bu güzel bir özellik işte nerde kalmıştım filmi ileri alayım v.s zahmetinden kurtarıyor.Bu özellik diğer çin malı dvd lerde yok haberiniz olsun.Fazla ayrıntıya girmeyeceğim çünkü çoğu özellikleri bildiğiniz gibi ileri alma ağır çekim oynatma farklı açılardan izleme v.s v.s
    Kesinlikle bu cihazda ben bunu farkettim Başta bazı özelliklerinden veya eksiklerinden ötürü burun kıvırıyorsunuz ama daha sonra tutkunu oluyorsunuz.Herkese tavsiye ederim.

Cihaz a sahip olmayanlar için soruyorum.Merak ettiğiniz , sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
    Herkese saygılar....

• quote:

SAMSUNG DVD 1080 PK DVD KISMI İNCELEMEM....

Çok dvd film izledim.görüşlerimi aktarmak istiyorum.Bir kere şunu söylemeden geçemeyeceğim.Tv niz ne kadar kaliteli ise o kadar cihaz kendini gösteriyor.Lcd lerde görüntü ve kalite problemi yok.Yalnız tüplü televizyonlarda dvd lerini kullananlara tavsiyem görüntü ayarlarını yapmanız.Ondan sonra farkı farkedeceksiniz.Dvd lerde problem yok çok hızlı ve harika bir şekilde takılmadan okuyor.Zaten samsung farkı burda ortaya çıkıyor.Dvd de bölüm seçenekleri ayarlanabiliyor.Burda vcd den farklı olarak görüntüyü iki kat daha hızlı ileri alabiliyorsunuz.
    Dvd izlerken görüntü kalitesine diyecek hiçbirşey yok.Herkese tavsiyem bu cihazı kesinlikle lcd tv den kullanmaları özellikle kontrast oranı yüksek(30.000:1-50.000:1 gib.) tabi full hd tercih etmeniz cihazda da full hd olduğundan görüntü kalitesini artıyor.

Görüntüleri çekip yollamak isterdim ama benim digital fotoğraf makinem yok kusura bakmayın.

Filmden sıkıldınız veya bir işiniz çıktı.Cihazı tekrar çalıştırdığınızda kaldığı yerden devam ediyor.Bence bu güzel bir özellik işte nerde kalmıştım filmi ileri alayım v.s zahmetinden kurtarıyor.Bu özellik diğer çin malı dvd lerde yok haberiniz olsun.Fazla ayrıntıya girmeyeceğim çünkü çoğu özellikleri bildiğiniz gibi ileri alma ağır çekim oynatma farklı açılardan izleme v.s v.s
    Kesinlikle bu cihazda ben bunu farkettim Başta bazı özelliklerinden veya eksiklerinden ötürü burun kıvırıyorsunuz ama daha sonra tutkunu oluyorsunuz.Herkese tavsiye ederim.

Cihaz a sahip olmayanlar için soruyorum.Merak ettiğiniz , sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
    Herkese saygılar....

VCD kopya Cd seyredebiliyormuyuz?

• Tabii ki oynatıyor onlarıda
  • Ya bu ürünü hiçbir sitede bulamadım. Gerçi varda stokta yok. Hangisine baktıysam stokta yok diyor. Artık satılmayacakmı üretimi falanmı durduruldu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Ya bu ürünü hiçbir sitede bulamadım. Gerçi varda stokta yok. Hangisine baktıysam stokta yok diyor. Artık satılmayacakmı üretimi falanmı durduruldu ?

15 gün önce beylikdüzü media markt da görmüştüm.
  • arkadaşlar cihazı kullanan arkadaşlara bikaç sorum olucak
    1)cihaz component bağlantıyla 1080i görüntü kalitesine ulaşabiliyormu ??
    2)altyazının küçük olma problemi mevcutmu?
    3)yazılım yüklenebiliyormu?
  • Ben sadece şunu söyleyim size alet çok yavaş ben 2 gün dayandım geri verdim,eger tez canlı biri iseniz aleti kırarsınız sinirden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniliman -- 22 Mart 2009; 0:24:40 >
  • ürünü bimeks ten yani alta yazılı adresten satın alabilirsiniz.
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1089&uid=103002

cevaplar :
    1-Birinci sorunu cevaplayamayacağım cevaplayanlar çıkar mutlaka çünkü ben öyle denemedim daha..
    Yalnız bildiğim şu cihaz ; Full Hd özellikli olduğundan görüntü konusunda eksiği yok fazlası var...
    Bu fiyatta Full Hd olan tek cihaz da ayrıca bildiğim kadarı ile...
    2-Altyazı küçük değil büyük te değil okunabilecek durumda.
    3-Samsung sitesinde yazılım ları mevcut ama bunlar sorduğum kadarı ile cihazda herhangi bir problem olması
    halinde yükleniyor.örn.cihaz hızlandırma, usb okuma problemleri v.s gibi durumlar için kullanılıyor.

• Arkadaşlar şu an en uygun nereden temin edebilirim aleti?

Teşekkürler...
  • Bu fiyata en uygun,en hızlı,en iyi türkçe karakteri olan lg 392 h,burada yazılanlara inanmayın herkes kendini malını övüyor gidin kendi gözünüzle görün magazalarda,eger bulursanız.
  • quote:

ürünü bimeks ten yani alta yazılı adresten satın alabilirsiniz.
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1089&uid=103002

cevaplar :
    1-Birinci sorunu cevaplayamayacağım cevaplayanlar çıkar mutlaka çünkü ben öyle denemedim daha..
    Yalnız bildiğim şu cihaz ; Full Hd özellikli olduğundan görüntü konusunda eksiği yok fazlası var...
    Bu fiyatta Full Hd olan tek cihaz da ayrıca bildiğim kadarı ile...
    2-Altyazı küçük değil büyük te değil okunabilecek durumda.
    3-Samsung sitesinde yazılım ları mevcut ama bunlar sorduğum kadarı ile cihazda herhangi bir problem olması
    halinde yükleniyor.örn.cihaz hızlandırma, usb okuma problemleri v.s gibi durumlar için kullanılıyor.

teşekkür ederim imgatti kardeş.componentten 1080i çözünüğürlüğü alan varmı?

• quote:

SAMSUNG DVD 1080 PK DVD KISMI İNCELEMEM....

Herkese saygılar....

kardeşim bende düşünüyom bu cihazı almayı ama kafama takılan bişi var.
    Şimdi benim full hd bi lcd tv im var. ben tv yi alırken mağazada dvd takılı idi. Ve dvd nin görüntüsü çok kötüydü. Dvd ye baktım sony nin bi dvd player idi. Başka bi lcd tv ye baktım ona da dvd bağlanmış. onun görüntüsüde kötüydü. Valla iyice inceleyemedim tabe görüntüyü. Görevliye sordum neden bu kadar kötü adam bişi bilmiyo. (not: mağaza bimeks) neyse vcd izlemiceksiniz bu tv de dedi. Dvd de bu şekilde dedi. Hadi tamam ben kararımı vermiştim full hd alacam diye. zatende pişman deilim aldığıma çok güzel çünkü. Ama en basitinden bi dvd ile yine o mağazadaki gibi mi bi görüntü alırım. belki düşünüyom dvd player belki upscaling midir nedir o özellik yoktu belkide. belkide vardı. aklıma full hd tv lrde böyle sorun mu oluyo gibi bişi aklıma geliyo.
    Valla zaten almadan önce lcd tv de denetim öyle alırımda, ne bilim kafama takıldı işte.
    sen ne düşünüyon bu durumda yada bu gibi bi durumla ilgili arkadaşlar görüşleriniz nelerdir?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.