Şimdi Ara

Samsung DVD-1080PK Kulübü - Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
16.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Televiyondan görüntü formatını değiştirince işe yaramıyor mu???

quote:

Orjinalden alıntı: ayukseler

Arkadaşlar,

Ben cihazı Darty'den aldım ve şöyle bir sorunum var: DivX filmleri ekrana oturtuyor fakat uzatarak oturtuyor.
    Kumandadan 4:3 Letter Box seçiyorum ve ancak alttan ve üstten keserek ve TV den süper geniş seçiliyken ancak görüntüleri
    uzamamış şekilde seyrediyorum. Eski Divx playerimde (minton) böyle bir sorun yoktu ve component bağlantıyla 576P ile rahat rahat
    seyrediyordum. ayrıca divx izlerken ez wiev çalışmıyor. televizyonum philips 42 in. full lcd ve hdmi ile bağlanıyorum. yardımlarınız için teşekkürler

• 5+1 divx filmlerden 5 kanaldanda ses alamayan tek benmiyim ürünü analog x540ımı bağlamak için aldım ama sadece dvdlerde 5+1 ses alabiliyorum
  • bende dvixlerde 5+1 alıyorum ama ac3 kayıtlı ise yok mp3 alamazsın saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

Televiyondan görüntü formatını değiştirince işe yaramıyor mu???

quote:

Arkadaşlar,

Ben cihazı Darty'den aldım ve şöyle bir sorunum var: DivX filmleri ekrana oturtuyor fakat uzatarak oturtuyor.
    Kumandadan 4:3 Letter Box seçiyorum ve ancak alttan ve üstten keserek ve TV den süper geniş seçiliyken ancak görüntüleri
    uzamamış şekilde seyrediyorum. Eski Divx playerimde (minton) böyle bir sorun yoktu ve component bağlantıyla 576P ile rahat rahat
    seyrediyordum. ayrıca divx izlerken ez wiev çalışmıyor. televizyonum philips 42 in. full lcd ve hdmi ile bağlanıyorum. yardımlarınız için teşekkürler

Hayır yaramıyor. Sanırım divX in riplenmesiyle ilgili bir sorun bu. çünkü bazı divx leri normal gösteriyor. yani ekrana tam oturuyor ve 16:9
    formatında veriyor. ama böyle bişey mintonda yoktu. komponent bağlantıyla 576P cözünürlükte izliyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: mmxcakir

quote:

Orjinalden alıntı: alpkan

ez wiev sadece dvdler için

yok dostum ez wiev divx tede çalışıyor ancak dvd de filmi izlerken müdehale edebiliyorsun divxte olmuyor önceden ayarlaman gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: alpkan

aynı sorun bende de var, divxlerde görüntü uzuyor. 16:9 seçili olmasına rağmen uzama oluşuyor. benim tv m de 40 inc samsung m87bd.

ez wiev de çalışmamakta.

ben de cihazı hepsiburada.com dan 170 ytl ye aldım. ancak bu fiyat için beklentilerimizi karşılamıyor,

bu hepsiburadadan alınan cihazlarda sorun var galiba.... bide tam olarak anlayamadım görüntünün ekrana oturmasınımı yani tam ekran olmasınımı istemiyorunuz; orjinal çözünürlüğüyle mi izlemek istiyorsunuz? eğer öyle ise ez wiev i kapatarak deneyin yani ez wiev i menüden "on" durumundan "off" durumuna getirin büyük ihtimal düzlecektir...

Divx film izlerken menu kısmındaki görüntü ayarlarında ez wiev seçeneği off olmuyor. hatırlatırım. ayrıca cihazda genel olarak ez wiev in off olma şansı yok.

• hangi ses sistemiyle 5+1 ses alabildiniz bendeki bütün filmler 5+1 ac3 kodlu divx
  • mikado 5+1 ses sistemi ile herhangi bir sorun yok bende..
  • quote:

Arkadaşlar,

Dostum aynı sorun benim pıoneer dv-600 dvd playerimde de var yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ama bikaç aydır henüz bi çözüm bulamadım.aslında benim istediğim hep gerili dursun,niye diceksin çünküü altyazılar daha bi rahat okunuyo ve büyüyo.sürekli öyle kalması için ne yapabilrim acaba bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.latter box vs seçenekleri benimkinde de var belkide hepsinde vardır bilemiyorum yardımcı olursan sevinirim arkadaşım.iyi günler dilerim.

• Dostum TV nin ayarlarından "alt yazı zoom" özelliği varsa bir dene. tv nin kumadasında geniş ekran seçenekleri vardır.
    oradan yönetebilirsin.
  • Bu arada arkadaşlar altyazılar bu playerde inanılmaz küçük. bence samsunga mail atalım bu sorunu çözmesi için.
    upgrade falan çıkarsalar iyi olmaz mı?
  • quote:

Bu arada arkadaşlar altyazılar bu playerde inanılmaz küçük. bence samsunga mail atalım bu sorunu çözmesi için.
    upgrade falan çıkarsalar iyi olmaz mı?

kesinlikle yeni bir yazılım gerekli, ne yazı karakter ve büyüklükleri iyi ne de yazılım. ilk çıkan vcd playerlardaki menüler gibi son derece yavaş ve kullanışsız.
  • quote:

Dostum TV nin ayarlarından "alt yazı zoom" özelliği varsa bir dene. tv nin kumadasında geniş ekran seçenekleri vardır.
    oradan yönetebilirsin.

Dostum benim tv 72 ekran tüplü tv,lcd değil,yanıltmıyım sizi ve tüplümde de öylebi ayar yok arkadaşım.ilgine çok teşekkür ederim ayukseler dostum.iyi günler.
  • arkadaşlar, bende de samsung 1080pk var. mkv olan bir dosyayı avi.'ye çevirdim fakat player okumadı.herhalda codec tanımadı. ne yapmam lazım oynatabilirmiyim.
  • çevirirken hangi codec'i kullandın?? divx'li avi mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeplin34

arkadaşlar, bende de samsung 1080pk var. mkv olan bir dosyayı avi.'ye çevirdim fakat player okumadı.herhalda codec tanımadı. ne yapmam lazım oynatabilirmiyim.

Arkadaşım yolu şu;önce MKV formatını,MP4 yapacaksın Format Factory ile sonra o işlem bitince,Color7 programı ile avi yapacaksın sonrada otur izle.
  • arkadaşlar çok teşekkürler. deneyeceğim
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben 1080pk'ya x-540 ses sistemimi bağladım. Fakat dvd (5.1) oynatırken arkalardan daha fazla olmak üzere dırr dırr dırr diye bir ses çıkartıyor. Bu sizdede varmı??

Stereo'larda böyle bir sorun yok.Sesi yarıdan fazla açamıyorum genelde....

Ama 5.1'lerde sesi sonuna kadar açmak zorunda kalıyorum. Ses anca yetiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 25 Ocak 2009; 22:43:21 >
  • 1080 PK ile 1080 p7 arasındaki fark ne acaba?? bilen varmı???
  • kumandasında random tusu varmı?
  • quote:

Random play sorunu: eğer parçayı sonuna kadar dinleyip kendisi yeni parçaya geçmezse random özelliği işlemiyor.

Senin dediğin bu mu oluyor. Yani usb yada cd'den mp3 şarkıları çalarken 1şarkı bittikten sonra diğerine geçmemesimi.

İlk defa sende duydum bende...Ama kumandada öyle bir tuş bulunmamakta
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.