Arkadaşlar,samsung e 250 de fotoğraf ve video çekiyorum ama direk hafıza kartına gitmiyor,telefon kartına gidiyor..
Ayrıca telefon bekleme anındayken ekranda hiç görüntü olmuyor,sanki kapalıymış gibi oluyor kızağı kaldırdığımda ancak görüntü geliyor..Bu dertlerime kim derman olacak..Saolun şimdiden..
(Bkz: D900 Sıkça Sorulan Sorular) topic'i..
Biraz araştırma yapalım.. Armut piş ağzıma düş olmasak daha iyi değil mi :)
quote:
Orjinalden alıntı: husnu
Arkadaşlar,samsung e 250 de fotoğraf ve video çekiyorum ama direk hafıza kartına gitmiyor,telefon kartına gidiyor..
Ayrıca telefon bekleme anındayken ekranda hiç görüntü olmuyor,sanki kapalıymış gibi oluyor kızağı kaldırdığımda ancak görüntü geliyor..Bu dertlerime kim derman olacak..Saolun şimdiden..
evet katılıyorum samsung e250 topicine bakarsınız sorunuzun yanıtını bulursunuz.Adamlar fun club bile kurmuşlar lütfen biraz dikkat.
doğrudur videoları telefon kendi hafızasına kaydediyor. direkt karta kayıt yapamıyor telefon. sen manuel taşıyacaksın telefondan karta videoları .
ikinci sorunun da çözümü yok sanırım. ayarları kurcaladım ama bi alternatif bulamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme