Bildirim
samsung e250 şarj sorunu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nasıl ya alması lazım sen birdaha tak ve biraz bekle bir kaç dakika beş dakika bekledikten sonra almıyorsa sorun ararız şarj olurken ekran ışıgı kısık şekilde yanmay devam eder
bide telefonu açıksa kapalı kapalıysa açık şarj etmeyi dene belki oluyordurda sen fark edememiş olabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mackali6116 -- 1 Mart 2007; 17:12:36 > -
banada oluyodu ilk başlarda,1-2 kere tak çıkar,biraz bekle sonra olur. -
tamam arkadaşlar.sorunu hallettim.telefonda sorun yok Allahtan. yakındaki bir telefoncuya götürdüm. başka bir şarjaletiyle denedik. çalıştı. benim şarj aleti bozukmuş. -
kardes almıyorsa arıza vardır servise gotur sen en iyisi bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X