Bildirim
Samsung E830 konuşurken yankı sorunu
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: başakburcu
Samsung E830 telefonum var.Bir süredir telefon görüşmesi yaparken yankı yapıyo karşı tarafıda benide rahatsız ediyo bu yankı...Nasıl düzeltebilirim acaba bunu:(
servise verip bi şansınızı deneyin çok fazla umudum yok ama... -
umudum yok derken?
Servise verincede mi geçmez yani:( -
bu modellerde yankı sorunu kronik bi sorun. hallolacağını düşünmüyorum ama şansınız deneyin... 30 iş günü içinde tamir olmazsa veya tamir oldu gelin alın dediklerinde teslim almadan
deneyin sorun devam ediyosa teslim almayın ve thh'ya şikayet edip paranızı talep edin.. -
cevap için teşekkürler
telefonun ayarlarıyla halledilebilmesini umut etmiştim ben:(
ne zamandır böyle her konuştuğum kişinin ne bu yankı demesinden bıktım bendense karşı tarafı daha çok rahatsız ediyo...
neyse servise götüreyim başka çıkış yolu yok demekki...
o kadar para veriyosun sonra orası sorunlu burası sorunlu uğraş dur...ilk aldığımdada hafıza kartında bir problem çıkmıştı... -
quote:
Orjinalden alıntı: başakburcu
cevap için teşekkürler
telefonun ayarlarıyla halledilebilmesini umut etmiştim ben:(
ne zamandır böyle her konuştuğum kişinin ne bu yankı demesinden bıktım bendense karşı tarafı daha çok rahatsız ediyo...
neyse servise götüreyim başka çıkış yolu yok demekki...
o kadar para veriyosun sonra orası sorunlu burası sorunlu uğraş dur...ilk aldığımdada hafıza kartında bir problem çıkmıştı...
siz kaç kez sorun yaşadınız bilmiyorum ama benim elektronik eşyalardan yana yüzüm hiç gülmedi. son problemimde imzamda... iphone almayı planlıyorum onda da sorun yaşarsan bi daha elektronik eşya almicam:D -
kronik sorun mu ? ilginç 4 aydır e830 kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. bence servise gönder -
quote:
Orjinalden alıntı: alighieri
kronik sorun mu ? ilginç 4 aydır e830 kullanıyorum hiç böyle bir sorun yaşamadım. bence servise gönder
E8** serilerinin çoğunda vardır bu sorun. eğer sizinkinde yoksa kendinizi şanslı saymalısınz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X