Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 55es6140 almak istiyorum ancak 55es7000 e aklım kayıyor.Arkadaşlar bu hz olayında çok çok fark oluyor mu acaba?Sık sık ps3 oynayan birine ne dersiniz?Biri 200 hz diğeri 800 hz.Bu kadarlık fiyat farkına değer mi sizce?
  • Aman Dikkat!!!

Arkadaşlar daha önce konuştunuzmu bilmiyorum ancak TV ler ile ilgili bir yazı okudum ve çok şaşırdım.

Son bir kaç gündür film depolamak ve TV de izlemek için taşınabilir HDD araştırıyordum. Gezinirken tesadüfen aşağıdaki şikayeti gördüm ve gerçekten çok şaşırdım. Samsung dan bir kez daha nefret ettim.

Aman dikkat edin fişe takılan taşınabilir HDD ler TV nin anakartını yakabiliyormuş ve Samsung bunun için kullanıcı hatası diyormuş.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1248507

• Servisler ürünü garanti dışı bırakmak için hemen hemen herşeye kullanıcı hatası demeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Aman Dikkat!!!

Arkadaşlar daha önce konuştunuzmu bilmiyorum ancak TV ler ile ilgili bir yazı okudum ve çok şaşırdım.

Son bir kaç gündür film depolamak ve TV de izlemek için taşınabilir HDD araştırıyordum. Gezinirken tesadüfen aşağıdaki şikayeti gördüm ve gerçekten çok şaşırdım. Samsung dan bir kez daha nefret ettim.

Aman dikkat edin fişe takılan taşınabilir HDD ler TV nin anakartını yakabiliyormuş ve Samsung bunun için kullanıcı hatası diyormuş.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1248507

bunu her kullanıcı bilmesede bazıları biliyor 3.5luk harddiskler tvyi yakıyor bende bi blogta okumuştum 2.5luk kullanıyorum bende tesadüfe almıştım iyikide almışım tesadüfe

• Evet bende şaşırdım 3,5 luk harddislerin yaktığına açıkcası. Arkadaşlar ben bu ürünü araştırıyorum bir kaç gündür evdeki 55 ekran profilo tüplü tv yi ve redline isimli artık nerdeyse sinyal almayan uydu alıcının değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. şimdi size soracığım bir kaç şey . Bu ürünü 40 inc olarak alalım yoksa daha büyük boyutlardamı ? ( salonda kullancaz 55 ekran tüplü tv boyutu normal geliyor ) , bu tv yi aldıktan sonra hangi uydu alıcısını alalım.? bide bu bulutlanma olayı nedir ? tüplü tv kullandığımız için hiç bilmiyorum. açıklarmısınız bulutlanma , ışık sızması felan nedir. yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

Evet bende şaşırdım 3,5 luk harddislerin yaktığına açıkcası. Arkadaşlar ben bu ürünü araştırıyorum bir kaç gündür evdeki 55 ekran profilo tüplü tv yi ve redline isimli artık nerdeyse sinyal almayan uydu alıcının değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. şimdi size soracığım bir kaç şey . Bu ürünü 40 inc olarak alalım yoksa daha büyük boyutlardamı ? ( salonda kullancaz 55 ekran tüplü tv boyutu normal geliyor ) , bu tv yi aldıktan sonra hangi uydu alıcısını alalım.? bide bu bulutlanma olayı nedir ? tüplü tv kullandığımız için hiç bilmiyorum. açıklarmısınız bulutlanma , ışık sızması felan nedir. yardım edermisiniz.

Hocam hiç kafanı bulandırma.. Sızmaymış bulutmuş bunlar işin piri olanların fark edeceği şeyler.. İşin piri derken biz bişeyden anlamıyoruz demiyorum tabi sadece işi prof düzeyinde çözmüş kişilerin fark ettiği bir olay diye tanımlayabilirim..

Ben 55 ekran TFT tüplüden sonra plazma kullandım sonra fhd lcd ve son olarak bu led tv yi aldım. Geçiş kademeli olduğu için farkları fark ettim. Ama tüpten plazmaya geçtiğimde çağ atladım sandım, led e geçincede çağ atladım sandım. Bu durumda tüplüden led e geçiş yapmış olsam diğerlerini görmedğim için ne olduğunu anlamayacaktım ama sonuca bakarsan gene çağ atlamış olacaktım

Uydu alıcısı olarakta Digiturk HD tavsiye ederim. Aylık 10 TL + 4 TL belgeselde aldınmı otur hem 3D filmleri hem HD yayınları on numara izler

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: shnby
    40es6140 ta dsmart hd cihazı ile herhangi bir kayıt yapılabilir mi?

Malesef yapılmaz. Hdmi girişten tv kayıt yapamaz.

Televizyondan, ağ üzerinden ev ağı üzerinden kendi pcme bağlanarak, pc üzerindeki filmleri oynatabilmem mümkünmüdür acaba?
    Tvden pc yi görebiliyorum fakat, pcde bulunan videoların klasörünü paylaşıma açtığım halde bağlanamadım.
    Acaba ayar falan mı yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fedolo

quote:

quote:

Televizyondan, ağ üzerinden ev ağı üzerinden kendi pcme bağlanarak, pc üzerindeki filmleri oynatabilmem mümkünmüdür acaba?
    Tvden pc yi görebiliyorum fakat, pcde bulunan videoların klasörünü paylaşıma açtığım halde bağlanamadım.

Eğer televizyonunuz PC yi görüyorsa, Allshare içerisinde paylaşımdaki dosyalarınızı görmeniz lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fedolo

quote:

quote:

Eğer televizyonunuz PC yi görüyorsa, Allshare içerisinde paylaşımdaki dosyalarınızı görmeniz lazım.

Tv pc yi görüyor onda sorun yok.
    Tv den pc nin içine giriyorum ne yapmak istediğimi soruyor (video, müzik, fotoğraf) videoyu seçiyorum media başlatılamıyor diye hata veriyor.
    Bence paylaşım ayarlarında sorun var ama bir türlü bulamadım.

• selamlar.. derdime bir çare lütfen...

media player'den dizi izliyorum, karanlık sahnelerde ekranın ışığı kendiliğinden kısılıyor.
    özellikle Fringe dizisinde çok karanlık sahne var ve rahatsız edici1

hah şimdi, tüm ayarlara baktım; eko mod, oto kontrast, ışık sensörü herşey kapalı!
    ona rağmen değişmedi. var mı çözümü bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

selamlar.. derdime bir çare lütfen...

media player'den dizi izliyorum, karanlık sahnelerde ekranın ışığı kendiliğinden kısılıyor.

hah şimdi, tüm ayarlara baktım; eko mod, oto kontrast, ışık sensörü herşey kapalı!

TV yanımda değil ve ezberimdede deil ancak siyahlık yada koyuluk modu diye bir yer vardı
  • quote:

quote:

selamlar.. derdime bir çare lütfen...

TV yanımda değil ve ezberimdede deil ancak siyahlık yada koyuluk modu diye bir yer vardı

valla her ayara baktım, kapadım açtım olmadı. sana zahmet evine gittiğinde bakıp yazarsan sevinirim. umarım dediğin yerdendir.

• quote:

valla her ayara baktım, kapadım açtım olmadı. sana zahmet evine gittiğinde bakıp yazarsan sevinirim. umarım dediğin yerdendir.

Daha önce biri daha sormuştu ona verdiğim cevabı buldum.. Umarım işine yarar

quote:

Hocam menüden görüntü ayarlarina gir oradan gelişşmiş ayarlara gir göreceksin.. Eğer gelişmiş ayarlar aktif değilse dinamik moddan standartt mode geçerek dene

• quote:

quote:

Evet bende şaşırdım 3,5 luk harddislerin yaktığına açıkcası. Arkadaşlar ben bu ürünü araştırıyorum bir kaç gündür evdeki 55 ekran profilo tüplü tv yi ve redline isimli artık nerdeyse sinyal almayan uydu alıcının değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. şimdi size soracığım bir kaç şey . Bu ürünü 40 inc olarak alalım yoksa daha büyük boyutlardamı ? ( salonda kullancaz 55 ekran tüplü tv boyutu normal geliyor ) , bu tv yi aldıktan sonra hangi uydu alıcısını alalım.? bide bu bulutlanma olayı nedir ? tüplü tv kullandığımız için hiç bilmiyorum. açıklarmısınız bulutlanma , ışık sızması felan nedir. yardım edermisiniz.

Hocam hiç kafanı bulandırma.. Sızmaymış bulutmuş bunlar işin piri olanların fark edeceği şeyler.. İşin piri derken biz bişeyden anlamıyoruz demiyorum tabi sadece işi prof düzeyinde çözmüş kişilerin fark ettiği bir olay diye tanımlayabilirim..

Ben 55 ekran TFT tüplüden sonra plazma kullandım sonra fhd lcd ve son olarak bu led tv yi aldım. Geçiş kademeli olduğu için farkları fark ettim. Ama tüpten plazmaya geçtiğimde çağ atladım sandım, led e geçincede çağ atladım sandım. Bu durumda tüplüden led e geçiş yapmış olsam diğerlerini görmedğim için ne olduğunu anlamayacaktım ama sonuca bakarsan gene çağ atlamış olacaktım

Uydu alıcısı olarakta Digiturk HD tavsiye ederim. Aylık 10 TL + 4 TL belgeselde aldınmı otur hem 3D filmleri hem HD yayınları on numara izler

peki 40 inc mi 46 inc mi alalım ? şuan 55 ekran tüplü tv kullanıyoruz gayet normal geliyor boyutu yani bundan küçük olmasın istiyorum

• quote:

peki 40 inc mi 46 inc mi alalım ? şuan 55 ekran tüplü tv kullanıyoruz gayet normal geliyor boyutu yani bundan küçük olmasın istiyorum

Hocam 55 tüplünün iyi geldiği bir ortama 40 gider.. Ama bana sorarsan ve durumunda uygunda 46 daha iyi olur. Onunda nedenini açıklayayım benim eski plazma 42" di.. Daha büyük olsun dedim 46" aldım yeni TV'yi bir koydum sanki daha küçük gibi durdu. Nedeni ise çerçeve kalınlığıydı.

Plazmada okadar kalın bir çerçeve varmış ki 46" tv den daha büyük yer kaplıyormuş. Bu TV de çerçeve oldukça ince (daha inceleri yok değil) o bakımdan izleme mesafeniz 3,5metreden fazla ise 46 alın derim.

• quote:

quote:

Hocam 55 tüplünün iyi geldiği bir ortama 40 gider.. Ama bana sorarsan ve durumunda uygunda 46 daha iyi olur. Onunda nedenini açıklayayım benim eski plazma 42" di.. Daha büyük olsun dedim 46" aldım yeni TV'yi bir koydum sanki daha küçük gibi durdu. Nedeni ise çerçeve kalınlığıydı.

Plazmada okadar kalın bir çerçeve varmış ki 46" tv den daha büyük yer kaplıyormuş. Bu TV de çerçeve oldukça ince (daha inceleri yok değil) o bakımdan izleme mesafeniz 3,5metreden fazla ise 46 alın derim.

anladım saol peki bir soru daha biz salona tüplü tv yi tüm açıdan görünsün diye çaprazlama koyuyoruz (tv ünitesine ) bu tv yi de çapraz şekilde koymayı düşünüyoruz bir sorun olurmu ve tüm açılardan 3D izliyebilirimiyiz? mesela bende lg 3D monitör var onda 3D förüntü için yukarı aşağı olarak ayarlıyorum. bunda bulanık görme gibi sorunla karşılaşırmıyız.

• quote:

anladım saol peki bir soru daha biz salona tüplü tv yi tüm açıdan görünsün diye çaprazlama koyuyoruz (tv ünitesine ) bu tv yi de çapraz şekilde koymayı düşünüyoruz bir sorun olurmu ve tüm açılardan 3D izliyebilirimiyiz? mesela bende lg 3D monitör var onda 3D förüntü için yukarı aşağı olarak ayarlıyorum. bunda bulanık görme gibi sorunla karşılaşırmıyız.

TV'yi çapraz çevirip yandan izlemekten bahsediyorsanız sıkıntı olmaz.

Ama tv'ye yandan bakarak izleyeceğiz dersen o biraz sıkıntılı işte.. Yandan izlediğinizde renklerde azalma hissi oluyor. Görüntü canlılığını bir miktar yitiriyor. Bunu izlerken fark etmezsiniz ama akabinde TV'ye karşıdan baktığınızda farkı göreceksinizdir.

3D olayında yandan çok fark etmiyor çünkü gözlükler aktif olunca görüntü zaten belli bir karanlığa geçiyor. Ama ne derseniz deyin 3D karşıdan izlenmedikçe zevk vermez.

• quote:

quote:

Daha önce biri daha sormuştu ona verdiğim cevabı buldum.. Umarım işine yarar

quote:

Hocam menüden görüntü ayarlarina gir oradan gelişşmiş ayarlara gir göreceksin.. Eğer gelişmiş ayarlar aktif değilse dinamik moddan standartt mode geçerek dene

standart moddayım ve gelişmiş ayarlara girdim. bir çok özelliği denedim, kapadım açtım ama hala var.
    bana net bi rşekilde "şunu" kapat ve olsun diyecek biri lazım..

• quote:

standart moddayım ve gelişmiş ayarlara girdim. bir çok özelliği denedim, kapadım açtım ama hala var.
    bana net bi rşekilde "şunu" kapat ve olsun diyecek biri lazım..

Gelişmiş ayarlardan siyah tonu kapalı konuma getirince düzelme olmuyorsa filmi gece izlemeni tavsiye etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Belki bilen başka birisi vardır

• 75’’ ekranıyla en geniş Samsung televizyonu olan ES 9000, küresel ölçekte içeriğe kolay erişim imkanı sağlarken, sizi tam olarak anlayan gelişmiş özellikleriyle de ev eğlencesi dünyasını yeniden şekillendiriyor.

teknosa bu tvyi posta gazetesine reklam vermiş fiyatıda 20bin tl şaka gibi kim alır bunu allhını seversen resmen insanlarla dalga geçiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 7 Kasım 2012; 2:11:00 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.