Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barmanbek

Sonunda bu ürünün 46 inc lik versyonunu aldım. yarın gelip kururlar büyük ihtimal. birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum yine . uydu alıcısı ? şimdi digitürk ü arıyıp Hd ve Belgesel aldım toplam 19.90. Doğrumu yaptım bilmiyorum daha önce hep uydudan izliyoruz uydu alıcımız nerdeyse 10 yıllık artık hava bulutlansa bile sinyal yok hatası veriyor yarın akşam onuda gelip kuracaklar. şimdi aylık 20 tl kurulum ücretide 39 tl galiba (kurulum ücreti bir seferlik) 20 tl biraz fazla geldi sanki yani daha uydudan izlediğimiz için şimdi yayına para vermek garip geldi bana. Sizce doğrumu yapıyorum digitürk kurdurmakla digitürk iyimidir ? birde tam özellikleri neler bu konuda çok cahilim digitürk mü alalım başka bir sistemmi (sitede oturuyoruz kablolu yayında mevcut bir ara uydu alıcımız varken kablolu yayın yaptırdık annem ee aynı şey neden para veriyoruz dediği için kapattırdık ) yani size söylemek istediğim sormak istediğim önümüz kış sinyal yok gibi sorunlarla karşılaşmamak için yayın sistemini napalım? digitürk,kablo tv, dsmart fln mı yoksa nex Mini hd uydu alıcıları var onumu alalım direk? nedir bu işin doğrusu. tv izlemek için aylık ücret vermek doğrumu ? yardım edin lütfen? herkesin fikrine açığım ...

hayırlı olsun iyi günlerde kullanalım inşallah hep beraber, hd kanalları izlemek büyük keyif veriyor hd kanalları izledikten sonra diğerleri insanın canını sıkıyor :)

• BU TVYİ KULLANAN ARKADAŞLARA ÖNEMLİ DUYURU BU TVYİ 1.4 HDMIA KABLO İLE KULLANIN fiyatı (20- 25) tl görüntü sorunlarına kesin çözüm kesinlikle aradaki farkı göreceksiniz ve durumunuz müsaitse bu tv dsmart hd ve goldmasterhd ile sd yayınlar bile full hd gibi bununda farkını görüceksiniz sanki bu tv dsmart hd ve goldmaster için üretilmiş bu kadar uyumlu olur buda çok şaşırtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

Sonunda bu ürünün 46 inc lik versyonunu aldım. yarın gelip kururlar büyük ihtimal. birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum yine . uydu alıcısı ? şimdi digitürk ü arıyıp Hd ve Belgesel aldım toplam 19.90. Doğrumu yaptım bilmiyorum daha önce hep uydudan izliyoruz uydu alıcımız nerdeyse 10 yıllık artık hava bulutlansa bile sinyal yok hatası veriyor yarın akşam onuda gelip kuracaklar. şimdi aylık 20 tl kurulum ücretide 39 tl galiba (kurulum ücreti bir seferlik) 20 tl biraz fazla geldi sanki yani daha uydudan izlediğimiz için şimdi yayına para vermek garip geldi bana. Sizce doğrumu yapıyorum digitürk kurdurmakla digitürk iyimidir ? birde tam özellikleri neler bu konuda çok cahilim digitürk mü alalım başka bir sistemmi (sitede oturuyoruz kablolu yayında mevcut bir ara uydu alıcımız varken kablolu yayın yaptırdık annem ee aynı şey neden para veriyoruz dediği için kapattırdık ) yani size söylemek istediğim sormak istediğim önümüz kış sinyal yok gibi sorunlarla karşılaşmamak için yayın sistemini napalım? digitürk,kablo tv, dsmart fln mı yoksa nex Mini hd uydu alıcıları var onumu alalım direk? nedir bu işin doğrusu. tv izlemek için aylık ücret vermek doğrumu ? yardım edin lütfen? herkesin fikrine açığım ...

hayırlı olsun iyi günlerde kullanalım inşallah hep beraber, hd kanalları izlemek büyük keyif veriyor hd kanalları izledikten sonra diğerleri insanın canını sıkıyor :)

an itibari ile kesinlikle katılıyorum digitürk kurulumu yapıldı son 2 saat tir hd kanallardan çıkmıyorum SD kanal neymiş diyorum . Evdekiler daha gelmedi gelsin hep SD kanal izleticem HD izletmiyim sonra bu tv kötü demesinler :D şimdi bide gold master 3D altın uçlu HDMI kablo aldım (biraz pahalıydı ) onu deniyecem .. :D Birde arkadaşlar Logitech k400 klavye aldım nasıl bağlıyabilirim tv ye yardım edermisiniz. usb wireless aparatını tv ye takmam gerekiyormu bir türlü beceremedim

• quote:

quote:

quote:

an itibari ile kesinlikle katılıyorum digitürk kurulumu yapıldı son 2 saat tir hd kanallardan çıkmıyorum SD kanal neymiş diyorum . Evdekiler daha gelmedi gelsin hep SD kanal izleticem HD izletmiyim sonra bu tv kötü demesinler :D şimdi bide gold master 3D altın uçlu HDMI kablo aldım (biraz pahalıydı ) onu deniyecem .. :D Birde arkadaşlar Logitech k400 klavye aldım nasıl bağlıyabilirim tv ye yardım edermisiniz. usb wireless aparatını tv ye takmam gerekiyormu bir türlü beceremedim

Alıntıları Göster
    usb wireless aparatını tv ye takmam gerekiyormu bir türlü beceremedim

usb adaptörünü tvnin yanındaki herhangi bir usb giriş noktasına taktınmı zaten tv hemen algılar bişey takıldı diye tamam dedinmi sonra direk kullanmya başlayabilirsin

• Orijinalden alıntı: djvietnam

usb adaptörünü tvnin yanındaki herhangi bir usb giriş noktasına taktınmı zaten tv hemen algılar bişey takıldı diye tamam dedinmi sonra direk kullanmya başlayabilirsin

tamam teşkkürler. halletim youtube uygulaması desteklemiyor klavye yi sanırım :( gıcık oldum. Ama olsun yinede tek kelime ile tv yi beğendim almadan önce bayapı kafam karıştı şimdi çok mutluyum. :)
  • Orijinalden alıntı: barmanbek

Orijinalden alıntı: djvietnam

tamam teşkkürler. halletim youtube uygulaması desteklemiyor klavye yi sanırım :( gıcık oldum. Ama olsun yinede tek kelime ile tv yi beğendim almadan önce bayapı kafam karıştı şimdi çok mutluyum. :)

youtube uygulumasında harfleri evet dediğin gibi klvayeyle yazamıyoruz nedense orya klavye desteği verilmemiş tv çok güzel gereksiz hiç bir özelliği yok tüm özelliklerini kullanabiliyoruz
  • Evet arkadaşlar söylüyorum tv yi 2 haftalık araştırma ile kafam allak bullak olduktan sonra korkarak 46 inc modelini aldım. Tv ile birlikte digitürk üyeliği yaptırdım ve logitech k400 klavye aldm. hepsi bugün kuruldu tamamlandı. Tv yi yaklaşık 5 saatir kullanıyorum hemen hemen tüm özelliklerine baktım. ve söylüyorum ; Tv çok güzel gerçekten fiyatına göre bence çok çok iyi bir tv. HD yayınlardan sonra SD yayınları görünce kötü gelicek bu normal. ama 3D kalitesi ve görüntü kalitesi herşeyi süper,sesi süper çok memnun kaldım ben açıkcası . şu bir gerçek 3D kalitesi LG ye 1000 basar net. (lg 3D monitör var ) . ben çok memnun kaldım. parasını hakeden ,gereksiz özelliği olmayan bir tv. kalkıp 1500-2000 tl veriyorsanız 4K çözünürlüğünde tv beklemeyin.Bu bukadar basit.! ben 4K (sharp) görütüde izledim, 1080 3D (LG) görüntüde,72 ekran (profilo) tüplü tv deki görüntüyü de izledim. hemde bu çözünürlüklerin hepsini aynı ay içinde izledim. Bu parayı verip alacağınız piyasadaki en iyi kaliteli görüntü veren ,saçma sapan özellikleri olmayan bir tv. alacaksanız çok bir beklentiniz yoksa daha beklemeden gidip alın , kafanızı bulandırmayın.süper bi tv şimdi internetten film izliyoruz ailecek çok iyi :) (not : 50MBPS kablosuz internet kullanıyorum tv de internet hızım 20 MBPS ölçtüm. modem uzaklığından olsa gerek ama macbook air ımda aynı mesafeden 30MBPS çekiyor bukadarda fark olsun yani :))) kısaca bir sorun yaşamadım açıkcası. siz yine beklentilerinizi çok düşük tutun çok memnun mutlu olursunuz ;) sonuç olarak 2000 tl ye 46 inc akıllı tv alıyorsunuz ben 6 ay önce 2100 tl ye ipad aldım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Üstad öncelikle hayırlı olsun TV'nizi iyi günlerde kullanın inşallah..

Digiturk kullanan birisi olarak tavsiye ederim. Eskiden bende yayın izlemek için paramı verilir derdim ancak bahsetmiş olduğunuz ufacık bir rüzgarda bile yayının kesilmesi benimde canımı sıktı ve gittim Digiturk aldım. İlk ay tüm kanallar açık veriliyor maçlarıda izledim HD yayınları ve belgesellerede kapılınca bir daha bırakamadım. Şimdi eski uyduyu açıyorum sonra digiturk ü açıyorum kalite gerçekten fark ediyor. Haaa normal tüplü bir tv de bu farkı hissetmeniz mümkün değil..

Eğer taahütlü kampanyaya girmiş olsanız,
    Kurulum ücreti 20 TL bir seferlik alınır,
    11,99 Giriş ücreti,
    4 TL Belgesel, 4 TL zorunlu ikinci bir keyif paketi olmak üzere toplam 19,99 ödersiniz.

Ben bunlara ek birde film paketi kullanıyorum 13TL de o eklenince aylık 32,99 ödüyorum. Yılbaşında film taahüdüm bitiyor bu sefer lig tv ye geçeceğim

Özellik olarak Digiturk Plus kutusu aldıysanız izlediğiniz yayını ve ek olarak başka bir kanaldaki 1 yayını kaydetme özelliği var (Dahili hafızasına)

Sadece HD kutuya sahipseniz USB girişine bir HDD yada Flash bağladığınızda o anki izlediğiniz yayını kaydediyor (Bu özellik ilk zamanlar yoktu sonradan güncelleme ile geldi) Ancak kayıtlar sadece uydu alıcısına bağlı izlenebilir.

Aynı zamanda kutulara internet bağlarsanız Digiturk IQ'ya girip eski dizileri filmleri izleyebilir, canlı yayını durdurabilir, geri alabilir ve baştan izleyebilrisiniz.. (İnternet için kablo istiyor, benim modem uzakta olduğundan bağlayamadım)

NOT: Eski uydu alıcım ufak bir rüzgarda gidiyordu ancak Digiturk ufak olmayan rüzgarda gidiyor aradaki fark bu (Yani hava koşulları kötü ise Digiturk de gidebilir)

Bugün digitürk IQ yu denedim kablo ile bağlayıp evimde 30 metre ethernet kablosu vardı deniyim dedim . boşverilcek bir özellikmiş onu anladım bu tv deki smart hub kat kat daha güzel IQ dan bilginiz olsun (görüntü kalitesi,dizi film çokluğu açısından ) :)

• quote:

Bugün digitürk IQ yu denedim kablo ile bağlayıp evimde 30 metre ethernet kablosu vardı deniyim dedim . boşverilcek bir özellikmiş onu anladım bu tv deki smart hub kat kat daha güzel IQ dan bilginiz olsun (görüntü kalitesi,dizi film çokluğu açısından ) :)

Hocam tekrar güle güle kullan.. IQ olayında aydınlattığın için sağol yoksa meraktan gidip uzunnn bir kablo alacaktım boş yere

Dediğin gibi bende Digiturk ve K400 klavye ile kullanıyorum hatta yakın zamanda skype için kamera almayı düşünüyorum ebay da araştırmalarım sürüyor.

Biraz önce teknosadaydım 2495 TL'ye 3 ay önce aldığım TV 2099TL olmuş ona moralim bozuldu. Ama şuna sevindim LG'nin 3D demo filmini indirmiştim onu kendi televizyonumda çok gerçekçi izledim şimdi Teknosa'da LG de baktım gerçekten çok kötü bir 3D deneyimi yaşattığını fark ettim Kim ne derse desin bu fiyata alınabilecek harika bir TV

• Bende bugün 46es6140 sahipleri arasına katıldım...2 aydır bekledim, ama fiyatın daha fazla ineceği yok gibi..2.099 verdik, el sıkıştık.

Ptesi öğlen cihaz gelecek, akşama da servis gelir dediler...bakalım, ptesi akşam olmadı, salı akşama gelirler kurulum için herhalde....cihazın gelişi, ya da servisin kurulum için gelmesinde gecikmelere oluyor dedim...ümreniye carefour dan aldım bu arada....sıkıntı yok, en geç salı kurulum yapılır dediler...bakalım, belki büyük bir mağaza olduğu için ağırlıkları vardır servis üzerinde.

nseyse...kablosuz klavye k400 baktım..100 tl fazla geldi...indirim filan olur mu bu cihazda, olmadı mecburen vereceğiz sanırım.

Bu arada...digiturk ve hd yayınlarım var...bir adet de digiturk 399, 3d yayını var...bunun dışında kurulum öncesi hazaır etmem gereken bir şey olur mu? kablolu yayın, notmal karasal yayın, hd ve 3d yi test etmiş olacağız....bir de 2d-3d dönştürücüyü test ederiz.

mesela, bir usb ya da hdd ye film atsak, bilgisayardan görüntü aktarsak....bunları da deneme fırsatımız olur mu? yani, servis bu tür özellikleri de birlikte denememize razı olur mu? yoksa, vaktimiz sınırlı diyip, temel fonksiyonları gösterip, eyvallah mı der?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalio -- 10 Kasım 2012; 21:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Bende bugün 46es6140 sahipleri arasına katıldım...2 aydır bekledim, ama fiyatın daha fazla ineceği yok gibi..2.099 verdik, el sıkıştık.

Ptesi öğlen cihaz gelecek, akşama da servis gelir dediler...bakalım, ptesi akşam olmadı, salı akşama gelirler kurulum için herhalde....cihazın gelişi, ya da servisin kurulum için gelmesinde gecikmelere oluyor dedim...ümreniye carefour dan aldım bu arada....sıkıntı yok, en geç salı kurulum yapılır dediler...bakalım, belki büyük bir mağaza olduğu için ağırlıkları vardır servis üzerinde.

nseyse...kablosuz klavye k400 baktım..100 tl fazla geldi...indirim filan olur mu bu cihazda, olmadı mecburen vereceğiz sanırım.

Bu arada...digiturk ve hd yayınlarım var...bir adet de digiturk 399, 3d yayını var...bunun dışında kurulum öncesi hazaır etmem gereken bir şey olur mu? kablolu yayın, notmal karasal yayın, hd ve 3d yi test etmiş olacağız....bir de 2d-3d dönştürücüyü test ederiz.

mesela, bir usb ya da hdd ye film atsak, bilgisayardan görüntü aktarsak....bunları da deneme fırsatımız olur mu? yani, servis bu tür özellikleri de birlikte denememize razı olur mu? yoksa, vaktimiz sınırlı diyip, temel fonksiyonları gösterip, eyvallah mı der?

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, emin olun servisin pek vakti olmayacaktır. TV yi açar güncellemeleri yapar bir kaç fonksiyon gösterir test ekranından test yapar giderler.

Konu ile ilgili ilk mesajlarıma bakarsanız göreceksiniz (resimlerde mevcuttur) Digiturk HD kullanıcısıydım digiturk ün kendi alıcısı ile gelen 3m lik bir HDMI kablosu vardı onunla TV ye bağladım ve portlardan birinde çok büyük sıkıntı yaşadım. Görüntü karlı gibiydi. Sorun tek HDMI da olunca servisi tekrar çağırdım, bozuk bu tv geri alın diye

Yanında getirdiği başka bir kablo taktı görüntü 10 numara oldu. Sonra gittim kaliteli bir kablo aldım (50 TL) görüntü çok güzel. Unutmadan HDMI kablo nekadar kısa olursa okadar kaliteli oluyormuş yeni aldığım kablo 1m idi.

Not: çok fazla .... kullanıyorsunuz

• Arkadaşlar bende 55es6140 almayı düşünüyorum ama 55es7000 800 hz olması neyi farkettirir acaba?Ps3 oynayan biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 11 Kasım 2012; 19:53:56 >
  • Benim de bir sorum var dostlar biz şimdi digitürk kullanıyoruz. tv kapalıyken tv yi açtığımızda karşımıza yayın gelmiyor.sinyal yok diyor. source tuşuna basıp HDMI1 i seçtiğimizde yayın açılıyor. bunun bir ayarı varmıdır bizim evdekiler biraz eskide kaldı yaşlılarda onlar tv kapalıyken kumandadan bir tuşa bassınlar yayın gelsin istiyorlar onlar ona alıştı çünki her sabah "biz bu tv yi açamıyoruz ya kalk çalışmıyor bu ! " lafı duymaktan sıkıldım :D bir ayar varmı tv açılır açılmaz hdmı görsün ilk.?
  • quote:

Benim de bir sorum var dostlar biz şimdi digitürk kullanıyoruz. tv kapalıyken tv yi açtığımızda karşımıza yayın gelmiyor.sinyal yok diyor. source tuşuna basıp HDMI1 i seçtiğimizde yayın açılıyor. bunun bir ayarı varmıdır bizim evdekiler biraz eskide kaldı yaşlılarda onlar tv kapalıyken kumandadan bir tuşa bassınlar yayın gelsin istiyorlar onlar ona alıştı çünki her sabah "biz bu tv yi açamıyoruz ya kalk çalışmıyor bu ! " lafı duymaktan sıkıldım :D bir ayar varmı tv açılır açılmaz hdmı görsün ilk.?

Başka bağlantı kalmazsa, mecburen hdmi görür herhade
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Orijinalden alıntı: junior-cix

Arkadaşlar bende bu tv yi geçen hafta aldım. Karanlık sahnelerde daha da kararıyor ekran hiçbir şey anlaşılmıyor. Önceki sayfalarda bu sorunun çözümü olarak verilen önerileri denedim siyah tonu kapattım falan ama bir sonuç elde edemedim. Sadece film modunda iken bu sorun yok ama film modunda da kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.

Tv yi çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama gözlemlediklerimi aktarayım. HD yayınlarda fena değil next minix hd uydu alıcı var. SD yayınları ise beğenmedim. Hızlı ve hareketli sahnelerde çok kötü, hızlı kayan yazılar okunmuyor doğru düzgün. Görüntü ayarlarımdan mıdır yoksa tv zaten böyle midir bilemedim. 3D ve interneti henüz deneyemedim eve daha internet bağlatmadım çünkü:).

aynı dert bende de var. her şey kapalı. eko mod, ışık sensörü vs. ama filmdeki sahnelere göre ışık kendliğinden kararıp açılıyor.
    film modunda olmadığını bilmiyordum, deniyim.

çözümü bulursan buraya mutlaka yaz olur mu hocam...

erdem123 ün bunun hakkında yazısı vardı okudunuz mu bilmiyorum ben denedim bende düzeldi kanallarda karanlık ortamlarda iyice kararıyordu

Uzaktan kumandadan önce SOURCE tuşuna basın ve sonra tvye bağlı uydu alıcıya gelip TOOLS tuşuna basıp İsim Değiştir i seçip PC yapın veya Resim Modu olarak FİLM modunu seçin.

Film modunda kırmızı ton hakimdir. Resim seçeneklerinden Renk Tonuna girip Kırmızı2 den Normal yapın.

usta dediğini yaptım hatta standart ayarlara bakıp tek tek aynı değerleri girmeme rağmen renkte bir enayilik söz konusu.
    yani ayarla değiştirilemeyen bir renk farklılığı var film modunda.
    ama evet bedim dediğim o kararma olayı gidiyor renkler aynı değil.

bu çok kötü oldu benim için samsung bu konuda mahvetti bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

quote:

Benim de bir sorum var dostlar biz şimdi digitürk kullanıyoruz. tv kapalıyken tv yi açtığımızda karşımıza yayın gelmiyor.sinyal yok diyor. source tuşuna basıp HDMI1 i seçtiğimizde yayın açılıyor. bunun bir ayarı varmıdır bizim evdekiler biraz eskide kaldı yaşlılarda onlar tv kapalıyken kumandadan bir tuşa bassınlar yayın gelsin istiyorlar onlar ona alıştı çünki her sabah "biz bu tv yi açamıyoruz ya kalk çalışmıyor bu ! " lafı duymaktan sıkıldım :D bir ayar varmı tv açılır açılmaz hdmı görsün ilk.?

Başka bağlantı kalmazsa, mecburen hdmi görür herhade

Haklı bir çözüm sunulmuş gece yatarken uydu alıcının fişini çekmezseniz TV açıldığında yayın direk geliyor. En azından benimki öyle

• bendede durum aynı ama bizimkiler tv nin açılmasını bekliyemiyorlar tüm tuşlara basıyorlar :D neyse zamanla alışırlar bu arada tv çok güzel allshare özelliği süper bilgisayarımı bağladım blu ray filmlerimi izliyorum :) şimdiye kadar takılma olmadı. :))
    şunu belirtiyim : allshare programını bilgsayarınızı kurarken filmler,müzikler hangi disk te ise yani C veya D yada harici hardiskinizde ise allshare programınıda o diskinize kurun benim filmler harici harddiskimdeydi programı C ye kurdum sonra haricideki film leri c ye kopyalayınca c de yerim kalmadı kaldırdım programı harici hardiskime kurdum hatta filmlerin bulunduğu yere kurdum sorunum kalmadı :) yani demem o ki program paylaşılan dosyayı kendi klasörüne kopyalıyor (isterseniz taşıyor ) bu sayede programın bulunduğu disk doluyor. programı boş diskinize kurmanızı öneririm hatta paylaşcağınız klasörün bulunduğu diske kurmanız daha iyi olur bu sayede paylaşcağınız klasörün kopyalamasını (yada taşımasını ) beklemezsiniz. :)) bilmem anlata bildimmi :):):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 11 Kasım 2012; 20:58:42 >

• 31 ekimde teknosa ankamall den 6140 3d aldım buraya kadar güzel... cihaz bozuk çıktı servis hemen aldı götürdü bu serinin en büyük sorunu imiş kulağımla duydum. panel arızası ve 3d problem çıkara biliyormuş. Servis ve samsung genel merkez dedikleri bir yer var size cevap bile vermiyorlar. bir ürün iade veya değişimi onaylamaktan acizler...... cihazı alıp kullanan arkadaşlara hayırlı olsun şansıma samsungu daha kullanmadan tanıdım. sakın cihazınız bozulmasın neler çektiğimi anlarsınız o zaman. alırken iyi, asıl bozulduktan sonra ne yapıyorsunuz onu sormak lazımmış.
  • Buraya yazmamdaki gaye Samsungun böyle büyük bir firmanın servisinin bozuk ayıplı mal dediği bir tv nin raporunu hazırladığı halde genel merkez henüz onaylamadı diye cevap vermeleri genel merkez telefonunu verin arayalım diyorsun veremeyiz GİZLİ. TV NİN durumu NEDİR. YANIT VEREMİYORUZ GİZLİ, televizyon benim bana söylemezsen kime söyleyeceksin. bunları hesaba katarak tv seçimi yapın. ve BENCE ALDIĞINIZ MAĞAZA MÜDÜRÜNÜN KENDİSİNE AİT CEP NUMARASINI ALMADAN SERVİS NUMARALARINI ALMADAN TV ALMAYIN... Düşünün aldım bozuk çıktı 14 gün oldu rapor hazır. onaylamıyor SAMSUNG genel merkezi. birde sorunun sizden kaynaklandığını onların haklı olduğunu düşünsenize sonuç nasıl olurdu acaba!!!!!!
  • bu televizyonu nasıl kapatıyorsunuz arkadaşlar, kumandadan yada arkadasındaki düğmeden kapatınca bekleme moduna alıyor sanırım, bu da elektrik sarfiyatına yol açıyor. fişimi çekmek lazım illaki?

bir diğer sorumda televizyon yazılımını güncellemeye gerek varmı? su an magazadan aldığım gibi duruyor, güncellememi önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 12 Kasım 2012; 12:10:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.