Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık geliri 20.000 TL üzerinde olan ve kocaman bir salona sahip olan insanlar alır..
  • Ben de bu 6140W televizyonu alalı yaklaşık bir hafta oldu en son güncellemisini usb en yaptım, fakat bi sorunum var benim

- Web Browser a girmeye çalıştığım zaman güncelliniyor diyor iki üç dakika öyle devam ediyor

- Facebookta eski paylaşımlarım ve fotolarım görünmüyor ve arkadaşlistemde de sadece bir arkadaşım var onun fotoloranı görebiliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: energiger

Ben de bu 6140W televizyonu alalı yaklaşık bir hafta oldu en son güncellemisini usb en yaptım, fakat bi sorunum var benim

- Web Browser a girmeye çalıştığım zaman güncelliniyor diyor iki üç dakika öyle devam ediyor

- Facebookta eski paylaşımlarım ve fotolarım görünmüyor ve arkadaşlistemde de sadece bir arkadaşım var onun fotoloranı görebiliyorum....

TV'nin bulunduğu yerde kablosuz bağlantı gücünü kontrol ediniz. Güncellemeleri neden USB ile yüklediniz bilmiyorum ama bu tip güncellemeleri kablosuz üzerinden yada LAN bağlantısı ile TV'ye yaptırın.

Web Browser güncellemesi vardı geçen hafta yayınlandı muhtemelen onu yüklemek istiyor. Bağlantı yavaşsa geç yükleyebilir.

Facebook uygulaması çok berbat ve dandik bir uygulama. Kesinlikle kullanmayın insanın moralini bozuyor. Gerçi bir çok uygulaması dandik ama (Youtube, Skype, Facebook vs.) idare ediyoruz işte.. Bu nedenle Facebook'u Social Hub ve Web Browser dan girerek kullanmanızı öneririm.

• Unutmadan Explore 3D kısmında yeni bir film yayınlanımş. Adını tam hatırlamıyorum ama meyveler ile ilgili.

Muhteşem bir 3D keyfi. Tam anlamıyla filmlerde felan istediğim 3D özelliği bu kısa filmde sunulmuş. Ama ne yazıkki bu tarz filmler piyasada yok. Bilen bulan yada duyan varsa lütfen haber versin.

Hazır yeri gelmişken şu konuyada açıklık getireyim. Ben bu TV'yi daha doğrusu 3D TV'yi hep önümde birşey varmış hissi yaratacak yada yüzüme çarpacakmış hissi yaratacak filmler için aldım. Ancak bir sürü 3D film izledim yaklaşık 120dk lık bir filmde en çok 2 sahnede bu hissi yaratacak 3sn lik görüntüler vardı.

Yukarıda bahsettiğim kısa film ve bunun benzerlerinde yaklaşık 4-5 dk gibi bir süre size bu hissi yaşatıyorlar. Kısacası ilk kez 3D TV alacaklar için söylüyorum beklentinizi çok yüksek tutmayın, artık çoğu filmi 3D izlemiyorum çünkü 2 sahnede heyecan yaşayacağım diye baş ağrısı çekmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 7 Kasım 2012; 12:30:00 >

• SAMSUNG 6140 3d led tv yi 3 gün önc aldım servis geldi kurdu panel arızası ve 3d problemli çalışmıyor dediler 10 dakika içinde aldı götürdüler. siz olsanız haleti ruhiyeniz ne olurdu zaten araştırmaktan kaflar allak bullak oldu. akabinde şikayet sitelerine bir girdim hep benzer olumsuz yorumlar. diğer markalarda şikayet daha az geldi bana. internette 6140 içi olumlu hiç bir haber okuyamadım servis derseniz evlere şenlik telefon çalıp açmamaları insanı kasıyor açıp doyurucu cevap vermemeleri insanı süründürüyor. umarım paramı alıp başka markaya geçebilirim.

Almayı düşünen arkadaşlar samsung değişim onay süreci inanılmaz sıkıntılı süreç...ne kadar bekliyeceğimiz belli değil tv yok cevap veren yok bilgi veremiyoruz diyor ve kapatıyorlar... SAMSUNGU olup kullanan ve beğenen arkadaşlar aman tv nize iyi bakın sakın bozulmasın sonrası vahimm.....
  • http://www.sikayetvar.com/firma/detay/ sitesine girin aranacak kelime bölümüne markaları tek tek yazarak hangisinde daha çok ve derin şikayetler var lütfen inceleyin alacağınız televizyona karar verin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrol71

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/ sitesine girin aranacak kelime bölümüne markaları tek tek yazarak hangisinde daha çok ve derin şikayetler var lütfen inceleyin alacağınız televizyona karar verin....

önemli olan şikayet oranı...yani 6140 türkiyede 10.000 adet satıyorsa, %1 sorunlu olsa, bu 100 adet eder...yarısı yazsa, 50 şikayet eder....adam 100 tane satsa, en fazla 2-3 şikayet olur.

yine de, samsung gibi piyasadaki en iyi marka havası veren bir firma için daha az şikayet olmalı bence de.

• arkadaşlar konuyla alakasız gibi duruyor ama allshare özelliğini İphone 4s imden nasıl kullanacağım böyle bir uygulama var mı?
  • Servis olayi da bolgesel olarak degisiyor heralde
    Tvi kurulduktan sonra kumanda gec tepki veriyor gibi gelmisti cagirdik hemen ertesi gun gelip tekrar bakmislardi hic sorun etmediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu tv yi geçen hafta aldım. Karanlık sahnelerde daha da kararıyor ekran hiçbir şey anlaşılmıyor. Önceki sayfalarda bu sorunun çözümü olarak verilen önerileri denedim siyah tonu kapattım falan ama bir sonuç elde edemedim. Sadece film modunda iken bu sorun yok ama film modunda da kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.

Tv yi çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama gözlemlediklerimi aktarayım. HD yayınlarda fena değil next minix hd uydu alıcı var. SD yayınları ise beğenmedim. Hızlı ve hareketli sahnelerde çok kötü, hızlı kayan yazılar okunmuyor doğru düzgün. Görüntü ayarlarımdan mıdır yoksa tv zaten böyle midir bilemedim. 3D ve interneti henüz deneyemedim eve daha internet bağlatmadım çünkü:).
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Servis olayi da bolgesel olarak degisiyor heralde
    Tvi kurulduktan sonra kumanda gec tepki veriyor gibi gelmisti cagirdik hemen ertesi gun gelip tekrar bakmislardi hic sorun etmediler

Kumandanın geç etkisi ile ilgii bir işlem yapıldımı sorun düzeldi mi? Bazen bende karşısından basıyorum basıyorum almıyor 3. de alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: junior-cix

Arkadaşlar bende bu tv yi geçen hafta aldım. Karanlık sahnelerde daha da kararıyor ekran hiçbir şey anlaşılmıyor. Önceki sayfalarda bu sorunun çözümü olarak verilen önerileri denedim siyah tonu kapattım falan ama bir sonuç elde edemedim. Sadece film modunda iken bu sorun yok ama film modunda da kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.

Tv yi çok fazla inceleme fırsatım olmadı ama gözlemlediklerimi aktarayım. HD yayınlarda fena değil next minix hd uydu alıcı var. SD yayınları ise beğenmedim. Hızlı ve hareketli sahnelerde çok kötü, hızlı kayan yazılar okunmuyor doğru düzgün. Görüntü ayarlarımdan mıdır yoksa tv zaten böyle midir bilemedim. 3D ve interneti henüz deneyemedim eve daha internet bağlatmadım çünkü:).

aynı dert bende de var. her şey kapalı. eko mod, ışık sensörü vs. ama filmdeki sahnelere göre ışık kendliğinden kararıp açılıyor.
    film modunda olmadığını bilmiyordum, deniyim.

çözümü bulursan buraya mutlaka yaz olur mu hocam...

• Sonunda bu ürünün 46 inc lik versyonunu aldım. yarın gelip kururlar büyük ihtimal. birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum yine . uydu alıcısı ? şimdi digitürk ü arıyıp Hd ve Belgesel aldım toplam 19.90. Doğrumu yaptım bilmiyorum daha önce hep uydudan izliyoruz uydu alıcımız nerdeyse 10 yıllık artık hava bulutlansa bile sinyal yok hatası veriyor yarın akşam onuda gelip kuracaklar. şimdi aylık 20 tl kurulum ücretide 39 tl galiba (kurulum ücreti bir seferlik) 20 tl biraz fazla geldi sanki yani daha uydudan izlediğimiz için şimdi yayına para vermek garip geldi bana. Sizce doğrumu yapıyorum digitürk kurdurmakla digitürk iyimidir ? birde tam özellikleri neler bu konuda çok cahilim digitürk mü alalım başka bir sistemmi (sitede oturuyoruz kablolu yayında mevcut bir ara uydu alıcımız varken kablolu yayın yaptırdık annem ee aynı şey neden para veriyoruz dediği için kapattırdık ) yani size söylemek istediğim sormak istediğim önümüz kış sinyal yok gibi sorunlarla karşılaşmamak için yayın sistemini napalım? digitürk,kablo tv, dsmart fln mı yoksa nex Mini hd uydu alıcıları var onumu alalım direk? nedir bu işin doğrusu. tv izlemek için aylık ücret vermek doğrumu ? yardım edin lütfen? herkesin fikrine açığım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 8 Kasım 2012; 20:46:30 >

• Hocam led ayarlariniz nasil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Kumandanın geç etkisi ile ilgii bir işlem yapıldımı sorun düzeldi mi? Bazen bende karşısından basıyorum basıyorum almıyor 3. de alıyor

adamlar geldi her basmalarında anında tepki verdi kumanda tabi bir işlem yapmadılar ondan bizde de baştaki kadar tutukluk yapmadı, arada bir kaç basmadan sonra kavradığı oluyor ama çok sorun etmiyorum ayrıca dikkat ettim sinyali alıyor tv kırmızı ışık yanıp sönüyor ama tv bazen tepkiyi geç veriyor galiba

bende size bir soru sorayım samsungun 3D explorer uygulaması bir süredir sorunlu bende ne afişler gözüküyor ne de filmler açılıyor sizde şuan normal galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnghtER -- 9 Kasım 2012; 3:05:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barmanbek

Sonunda bu ürünün 46 inc lik versyonunu aldım. yarın gelip kururlar büyük ihtimal. birde arkadaşlar bişey sormak istiyorum yine . uydu alıcısı ? şimdi digitürk ü arıyıp Hd ve Belgesel aldım toplam 19.90. Doğrumu yaptım bilmiyorum daha önce hep uydudan izliyoruz uydu alıcımız nerdeyse 10 yıllık artık hava bulutlansa bile sinyal yok hatası veriyor yarın akşam onuda gelip kuracaklar. şimdi aylık 20 tl kurulum ücretide 39 tl galiba (kurulum ücreti bir seferlik) 20 tl biraz fazla geldi sanki yani daha uydudan izlediğimiz için şimdi yayına para vermek garip geldi bana. Sizce doğrumu yapıyorum digitürk kurdurmakla digitürk iyimidir ? birde tam özellikleri neler bu konuda çok cahilim digitürk mü alalım başka bir sistemmi (sitede oturuyoruz kablolu yayında mevcut bir ara uydu alıcımız varken kablolu yayın yaptırdık annem ee aynı şey neden para veriyoruz dediği için kapattırdık ) yani size söylemek istediğim sormak istediğim önümüz kış sinyal yok gibi sorunlarla karşılaşmamak için yayın sistemini napalım? digitürk,kablo tv, dsmart fln mı yoksa nex Mini hd uydu alıcıları var onumu alalım direk? nedir bu işin doğrusu. tv izlemek için aylık ücret vermek doğrumu ? yardım edin lütfen? herkesin fikrine açığım ...

Üstad öncelikle hayırlı olsun TV'nizi iyi günlerde kullanın inşallah..

Digiturk kullanan birisi olarak tavsiye ederim. Eskiden bende yayın izlemek için paramı verilir derdim ancak bahsetmiş olduğunuz ufacık bir rüzgarda bile yayının kesilmesi benimde canımı sıktı ve gittim Digiturk aldım. İlk ay tüm kanallar açık veriliyor maçlarıda izledim HD yayınları ve belgesellerede kapılınca bir daha bırakamadım. Şimdi eski uyduyu açıyorum sonra digiturk ü açıyorum kalite gerçekten fark ediyor. Haaa normal tüplü bir tv de bu farkı hissetmeniz mümkün değil..

Eğer taahütlü kampanyaya girmiş olsanız,
    Kurulum ücreti 20 TL bir seferlik alınır,
    11,99 Giriş ücreti,
    4 TL Belgesel, 4 TL zorunlu ikinci bir keyif paketi olmak üzere toplam 19,99 ödersiniz.

Ben bunlara ek birde film paketi kullanıyorum 13TL de o eklenince aylık 32,99 ödüyorum. Yılbaşında film taahüdüm bitiyor bu sefer lig tv ye geçeceğim

Özellik olarak Digiturk Plus kutusu aldıysanız izlediğiniz yayını ve ek olarak başka bir kanaldaki 1 yayını kaydetme özelliği var (Dahili hafızasına)

Sadece HD kutuya sahipseniz USB girişine bir HDD yada Flash bağladığınızda o anki izlediğiniz yayını kaydediyor (Bu özellik ilk zamanlar yoktu sonradan güncelleme ile geldi) Ancak kayıtlar sadece uydu alıcısına bağlı izlenebilir.

Aynı zamanda kutulara internet bağlarsanız Digiturk IQ'ya girip eski dizileri filmleri izleyebilir, canlı yayını durdurabilir, geri alabilir ve baştan izleyebilrisiniz.. (İnternet için kablo istiyor, benim modem uzakta olduğundan bağlayamadım)

NOT: Eski uydu alıcım ufak bir rüzgarda gidiyordu ancak Digiturk ufak olmayan rüzgarda gidiyor aradaki fark bu (Yani hava koşulları kötü ise Digiturk de gidebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 9 Kasım 2012; 8:08:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

adamlar geldi her basmalarında anında tepki verdi kumanda tabi bir işlem yapmadılar ondan bizde de baştaki kadar tutukluk yapmadı, arada bir kaç basmadan sonra kavradığı oluyor ama çok sorun etmiyorum ayrıca dikkat ettim sinyali alıyor tv kırmızı ışık yanıp sönüyor ama tv bazen tepkiyi geç veriyor galiba

bende size bir soru sorayım samsungun 3D explorer uygulaması bir süredir sorunlu bende ne afişler gözüküyor ne de filmler açılıyor sizde şuan normal galiba

Hocam dün bende denedim gerçekten kumandaya basınca TV de ışık yanıyor ama tepki geç oluyor

Evet 3D Explore bende düzeldi. Uzun zamandır benimde öyleydi hiç birşey görünmüyor ve açılmıyordu. Ama son güncellemeden sonra düzeldi. Yeni eklenen o filme hasta oldum ve LG, Panasonic, Samsung gibi markaların DEMO 3D filmlerini aldım.

Müthiş görüntüler var 1 film yakşalık 3-5 dk arasında ama boyutu 1,5-2,5 GB arasında. Normal filmlerden de en çok Madagaskar 3 3D çok hoşuma gitti

Sırf bu yüzden 1TB harici HDD aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 9 Kasım 2012; 8:05:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEPORTA

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Merhabalar, es6140 bugün kuruldu. Harika bir televizyon, ancak wifi sorunu var. Ağa bağlanıyor ama interneti almıyor. Web tarayıcıya basıyorum, güncelleniyor diyor ve bir süre sonra (yaklaşık 2-3 dk ) hata veriyor. Sinyal 2 çizgi ve yazın bilgisayarı salona getirip kurduğumuzda yine 2-3 çizgiydi ama nete giriyordu, hiç sıkıntı yaşamadık. Kablo ile bağlanma gibi bir durumumuz yok. Modem odada televizyon salonda. Modemi salona kurarsak bu sefer evdeki bilgisayar interneti zor alır. Dns ayarları ip adresi bu ayarları değiştirmek sorunu çözer mi? Tavsiyeniz var mı?

salonla oda arasinda kaç duvar var normalde kablosuz alman lazim tv de N sinifi yani yeni nesil wifi alici varvvmodemi tv ye yakinlaştirip denemen lazim

3 - 4 duvar var. Uydunet kullanıyorum. Modemi yakınlaştırmak mümkün değil, kabloları kısa. Yakınlaştırırsam oda kapası kapanmaz ve yol üzerinde kalır. Giderse 1 metre gider gitmez.

wifi bağlanmama sorunu modemden kaynaklanabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Merhabalar, es6140 bugün kuruldu. Harika bir televizyon, ancak wifi sorunu var. Ağa bağlanıyor ama interneti almıyor. Web tarayıcıya basıyorum, güncelleniyor diyor ve bir süre sonra (yaklaşık 2-3 dk ) hata veriyor. Sinyal 2 çizgi ve yazın bilgisayarı salona getirip kurduğumuzda yine 2-3 çizgiydi ama nete giriyordu, hiç sıkıntı yaşamadık. Kablo ile bağlanma gibi bir durumumuz yok. Modem odada televizyon salonda. Modemi salona kurarsak bu sefer evdeki bilgisayar interneti zor alır. Dns ayarları ip adresi bu ayarları değiştirmek sorunu çözer mi? Tavsiyeniz var mı?

salonla oda arasinda kaç duvar var normalde kablosuz alman lazim tv de N sinifi yani yeni nesil wifi alici varvvmodemi tv ye yakinlaştirip denemen lazim

3 - 4 duvar var. Uydunet kullanıyorum. Modemi yakınlaştırmak mümkün değil, kabloları kısa. Yakınlaştırırsam oda kapası kapanmaz ve yol üzerinde kalır. Giderse 1 metre gider gitmez.

wifi bağlanmama sorunu modemden kaynaklanabilir?

Sorun kendi kendine çözüldü. Wen browser a girebiliyorum ama tabiki çok yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

quote:

Orijinalden alıntı: junior-cix

Arkadaşlar bende bu tv yi geçen hafta aldım. Karanlık sahnelerde daha da kararıyor ekran hiçbir şey anlaşılmıyor. Önceki sayfalarda bu sorunun çözümü olarak verilen önerileri denedim siyah tonu kapattım falan ama bir sonuç elde edemedim. Sadece film modunda iken bu sorun yok ama film modunda da kanaldan kanala değişiklik gösteriyor.

aynı dert bende de var. her şey kapalı. eko mod, ışık sensörü vs. ama filmdeki sahnelere göre ışık kendliğinden kararıp açılıyor.
    film modunda olmadığını bilmiyordum, deniyim.

çözümü bulursan buraya mutlaka yaz olur mu hocam...

erdem123 ün bunun hakkında yazısı vardı okudunuz mu bilmiyorum ben denedim bende düzeldi kanallarda karanlık ortamlarda iyice kararıyordu

Uzaktan kumandadan önce SOURCE tuşuna basın ve sonra tvye bağlı uydu alıcıya gelip TOOLS tuşuna basıp İsim Değiştir i seçip PC yapın veya Resim Modu olarak FİLM modunu seçin.

Film modunda kırmızı ton hakimdir. Resim seçeneklerinden Renk Tonuna girip Kırmızı2 den Normal yapın.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.