Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bir hata sonucu televizyonumun sistem ayarlarını karıştırdım. acaba bir arkadaş tüm sistem ayarlarının ( menu info mute ve power ile olan ayarları) resimlerini çekip ayarlarını gönderebili mi?
    7 ceddine duacı olurum o yardımcı olacak arkadaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigok

quote:

Merhaba arkadaşlar böyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz internete bağlanamıyorum.

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

.

Aynı soru uzun süredir bendede var napcami bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar böyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz internete bağlanamıyorum.

.

modemib marka ve modeli nedir yardımcı olalım

edit: tv son sürümmü yani güncelmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 26 Mart 2016; 2:38:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lowelas

arkadaşlar miracast özelliği var mı bu tv de? yoksa bu tv ye telefondan nasıl görüntü yansıtabilirim?

bu tvde miracast özelliği yok telefonu bağlayabilmek için 30 40 liraya satılan slimport ufak adaptörler satılıyor yani

bu adaptöre ihticanız var hiç bi ayarıda yok taktığınız anda telefonun görüntüsü ekranda samsung tvler için bu adaptör şart

• Beyler bende bu cihaza sahibim. Common interface özelliğini kullanabilmek için hangi uydu cihazlarından yaralanabiliyoruz acaba?

Her marka uydu bu sistemi destekleyen yapıya sahip değildir herhalde?

Sadece dsmart ve digiturk var diye duydum ama normal turksat yayınlarını izlemek içinde biri bu ise girmiştir herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: lowelas

arkadaşlar miracast özelliği var mı bu tv de? yoksa bu tv ye telefondan nasıl görüntü yansıtabilirim?

bu tvde miracast özelliği yok telefonu bağlayabilmek için 30 40 liraya satılan slimport ufak adaptörler satılıyor yani

bu adaptöre ihticanız var hiç bi ayarıda yok taktığınız anda telefonun görüntüsü ekranda samsung tvler için bu adaptör şart

Teşekkürler biraz geç oldu ama Bayadır girmiyordum siteye. Kablosuz nasıl görüntü aktarabiliriz? Telefonda otg desteği yoksa slimport uygun olur mu?

• Bir arkadaş bu cihaz üzerinde hdd den blueray film oynamanın yolunu anlatmışti bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

quote:

.

modemib marka ve modeli nedir yardımcı olalım

edit: tv son sürümmü yani güncelmi?

Hocam modem Süper online huawei hg255s daha önce sorunsuz bağlanıyordum 1 senedir bağlanamıyorum modemi görüyor ancak yukarıdaki arkadaşın atmış oldugu resimde ki gibi hata alıyorum

• biraz hort olacak ama 5 senedir bu tvyi kullanıyorum. gelen yazılımla youtube gitti. kablosuz ağı hiçbir zaman bağlanmadı.sadece kablolu ağı bağlanıyor. web tarayıcısı da hiç bi zaman kullanışlı değildi. 3d film ise tutmadı. bi gazla 3-5 film izledik ama tat vermedi.oyun modu ile gecikme süresi biraz düşüyor o kadar. adı var tadı yok gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

biraz hort olacak ama 5 senedir bu tvyi kullanıyorum. gelen yazılımla youtube gitti. kablosuz ağı hiçbir zaman bağlanmadı.sadece kablolu ağı bağlanıyor. web tarayıcısı da hiç bi zaman kullanışlı değildi. 3d film ise tutmadı. bi gazla 3-5 film izledik ama tat vermedi.oyun modu ile gecikme süresi biraz düşüyor o kadar. adı var tadı yok gibi bişey.
    Hocam Bende bu televizyonu yillar sonra ilk defa internete bağladım. YouTube yok cok tuhaf. bir yolunu bulabildiyseniz paylaşırsaniz sevinirim.

• komikaze35 kullanıcısına yanıt
    Anlaşması bitti galiba. Reklamsız YouTube vardı. Güncellemelerle kaldırdılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONY86

Anlaşması bitti galiba. Reklamsız YouTube vardı. Güncellemelerle kaldırdılar.

Dün güncelleme yaptım.
    Ancak işe yarar hiç bir uygulama yok.
    Ne YouTube var ne güncel Netflix.
    Forkplayer diye birşey varmış, dışarıdan uygulama yüklemek için geliştirici seçeneklerinden onu da denedim YouTube için ancak fayda etmedi.
    Bakmak isterseniz link aşağıda
    FurkanARDAyoutube
    Samsung Smart TV Youtube Yükleme
    https://www.youtube.com/watch?v=YIjhuYop01o&app=desktop

Eski yazılımda varsa YouTube aslinda eski sürüm yüklenebilir. Ne dersiniz?

• komikaze35 kullanıcısına yanıt
    Bence değmez uğraşmaya bir Samsung klasiği işte

• Bu televizyon ne işe yarar ya. Zamanında o kadar para verip aldık şimdi hiç bi numarası yok

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.