Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ES6140 Hakkında çok ciddi yorumlar....aşağıdaki linkte..

http://www.chip.com.tr/forum/lg-teknosa-ya-rest-cekti_t248718.html
  • Bilgisayardan film izlemek için önerilen renk vs. ayarları paylaşabilirmisiniz?
  • Geçen sene bütün filmleri maçları seyrederdim güncellemelerden sonra bugün denedim uzun aradan sonra 1 sn bile oynatmıyor

samsung video desteğini tamamen çekmiş anlaşılan, hiç olmadı bu..
  • xx11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 16 Mayıs 2016; 23:37:01 >
  • arkadaşlar bende de bu televizyon var 46es6140

çok ilginç bir sorunum var

normalde hiç kullanmadım ama internete kablosuz olarak bağladım televizyonu ancak kapatmak için bir seçenek yok

televizyon her açıldığında yada açıkken hep internete bağlı bunu nasıl kapatıcam???
  • Slm kanal d,show vs gibi kanallar ustten alttan sıyah dar ekran oluyor.lg 660 da boyle bir durum yok duzeltme ımkanı varmı nasıl.? Goruntu ayarlarındn denedım malesef sonuc yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdasşlar sol alt ekranda 2 tane beyaz leke gibi şeyler çıktı galiba içindeki led ışıklar mı ? ne yapabilirim ben servise versem sonuç ne olur
  • edit: ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 14 Temmuz 2014; 16:39:09 >
  • bu tvnin son sürümü güncelleme sürümü kaç acaba sitesindede bulamadım 1036mı
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Bende de son surum bu gozukuyor guncellemek isteyince de baglanti kuramiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Wifiye bağlanıyormu benim TV wifiyede bağlamıyor

Suan bende baglanamiyorum enteresan daha dun baglanmistim, simdi siz yazinca bakayim dedim modeme baglaniyor gozukuyor internete baglanamiyor

işin dahada ilginç yanı aynı tvden olan 3 arkadaşım var biri izmirde biri kayseride biri istanbulda onlarlada konuştum demesem haberleri yok onlarda bağlanmıyor diyolar 2 tane yeşil okey olması lazımken biri yeşil biri çarpı oluyor aynı bendeki durum sizdede öylemi bu genel bi sorun o zaman
    Evet ayni sekil ilk modem baglantisi kisminda yesil okey veriyor ikinci kisim baglanmiyor carpi gosteriyor

Gecici bir sorundur umarim uzamadan duzelir

kablolu bağlanıyor onda sıkıntı yok ama wifide sıkıntı var ayrıca sizdede smart share boş bölümler varmı
    Bugun duzelmis kablosuz baglaniyor ama smart uygulamalarinda bosluk var mesela orta siradaki tam ortada ne vardi orasi bos

evet bağlanıyor kablosuz o boşluklar bendede var samsung teknik servisi aradım sordum tvyi sıfırlayıp yeniden kurdum bana smart sharede çalışma olduğunu söylediler kısa bir zaman içinde düzeleceğini söylediler
  • Merhaba arkadaşlar böyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz internete bağlanamıyorum.

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigok

Merhaba arkadaşlar böyle bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz internete bağlanamıyorum.

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar miracast özelliği var mı bu tv de? yoksa bu tv ye telefondan nasıl görüntü yansıtabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.