Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mekansizercan

quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

arkadaşlar yardım edecek yokmu ? tv nin 3d sini çalıştıramıyorum. gözlüğü tv ye tanıtıyorum fakt görüntülerde bi veri alamıyorum. alt yazılar düzgün fakat görüntüde 3 d çalışmıyor.

flashı takıyorsun videoyu oynatıyorsun kumanda dan 3d seçeneğine basıp videona göre olanı seçiyorsun 2d to 3d yan yana 2 görntü birda altlı üstlü duran senin video hangisiyse onu seçiyorsun gözlükteki tuşa bas yeşil yandıysa sorun yoktur izlersin 3d filmleri

kardeş, buz devri 4'ün 3d lisini taktık. fakat neyi seçtiysem olmuyor. gözlüğü televizyona tanıtıyorum. hiçbirşekilde görüntüyü 3d formatında göstermiyor.

3dlisini taktık demişsin taktığın film 3dlimi diycektim ekran bulanık değilmi bir resim atabilirsen daha çok yardımcı olurduk yada filmde sorun olmasın 3dli diye normal 1080p olmasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 16 Kasım 2012; 0:04:11 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar yardım edecek yokmu ? tv nin 3d sini çalıştıramıyorum. gözlüğü tv ye tanıtıyorum fakt görüntülerde bi veri alamıyorum. alt yazılar düzgün fakat görüntüde 3 d çalışmıyor.

flashı takıyorsun videoyu oynatıyorsun kumanda dan 3d seçeneğine basıp videona göre olanı seçiyorsun 2d to 3d yan yana 2 görntü birda altlı üstlü duran senin video hangisiyse onu seçiyorsun gözlükteki tuşa bas yeşil yandıysa sorun yoktur izlersin 3d filmleri

kardeş, buz devri 4'ün 3d lisini taktık. fakat neyi seçtiysem olmuyor. gözlüğü televizyona tanıtıyorum. hiçbirşekilde görüntüyü 3d formatında göstermiyor.

Izlediginiz film 3D ozelligini acmadan once yanyana yada ust uste iki goruntu seklinde degil mi
    Degilse yanlis formatta film indirmissinizdir goruntu formati half sbs denen sekilde olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

quote:

quote:

3dlisini taktık demişsin taktığın film 3dlimi diycektim ekran bulanık değilmi bir resim atabilirsen daha çok yardımcı olurduk yada filmde sorun olmasın 3dli diye normal 1080p olmasın ?

ilk önce 3d gözlüğü tv ye tanıttım. daha sonra flash bellekte olan 3d filmi açtım kumandadan yan yana yada üst üste olan görüntüden birini seçtim fakat hiç bir şekilde o görüntüyü gözlüken izleyemiyorum. gözlüksüz bulanık görüntü neyse gözlüklede aynı. çok tşk ederim ilgilendiğiniz için.

• bende d samart platformu var ve tv izlerken ekran yarım saatte bir 1 veya 2 saniye kadar donuk donuk ilerliyor. sonra eski haline dönüyor. daha öncede burada sormuştum bu sorunumu ama tam bir çözüm bulamamıştım. acaba sebebi nedir ve nasıl düzeltilebilir? eğer flaşa film atıp izlersem filmde kesinlikle takılma olmuyor. d samrttan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ama hd kutu ve hd kablo olan bir platformda bu olmaması gerek. çözüm üretebilecek olan var mı?
    bir de acaba güncellemeyi nasıl yapıyoruz. nereye basıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

bende d samart platformu var ve tv izlerken ekran yarım saatte bir 1 veya 2 saniye kadar donuk donuk ilerliyor. sonra eski haline dönüyor. daha öncede burada sormuştum bu sorunumu ama tam bir çözüm bulamamıştım. acaba sebebi nedir ve nasıl düzeltilebilir? eğer flaşa film atıp izlersem filmde kesinlikle takılma olmuyor. d samrttan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ama hd kutu ve hd kablo olan bir platformda bu olmaması gerek. çözüm üretebilecek olan var mı?

Bence d-smart ile bi konuşun...ya da d-smart ve aynı tv yi kullanana bir arkadaş varsa onun deneyimi önemli.

ben digiturk kullanıyorum...şu ana kadar hiç donma, duraklama vs bir sorun yaşamadım...normal, hd, 3d vs..hepsi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

quote:

bende d samart platformu var ve tv izlerken ekran yarım saatte bir 1 veya 2 saniye kadar donuk donuk ilerliyor. sonra eski haline dönüyor. daha öncede burada sormuştum bu sorunumu ama tam bir çözüm bulamamıştım. acaba sebebi nedir ve nasıl düzeltilebilir? eğer flaşa film atıp izlersem filmde kesinlikle takılma olmuyor. d samrttan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum ama hd kutu ve hd kablo olan bir platformda bu olmaması gerek. çözüm üretebilecek olan var mı?

Bence d-smart ile bi konuşun...ya da d-smart ve aynı tv yi kullanana bir arkadaş varsa onun deneyimi önemli.

ben digiturk kullanıyorum...şu ana kadar hiç donma, duraklama vs bir sorun yaşamadım...normal, hd, 3d vs..hepsi normal.

teşekkürler cevap için. d smart kullanan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. iyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk önce 3d gözlüğü tv ye tanıttım. daha sonra flash bellekte olan 3d filmi açtım kumandadan yan yana yada üst üste olan görüntüden birini seçtim fakat hiç bir şekilde o görüntüyü gözlüken izleyemiyorum. gözlüksüz bulanık görüntü neyse gözlüklede aynı. çok tşk ederim ilgilendiğiniz için.

sende olan buz devri 4 3D olan film yan yana 2 görüntü mü var yoksa altlı üstlü 2 görüntü mü var ?yoksa Anaglyph 3d ye basmadan bulanık olan görüntü mü? hani şu uyduda ki 3D test kanalında olan eğer oysa o olmuyor yan yana yada alt alta olacak 3D izleye bilmen için yada 2D yi 3D ye çevirip izlersin

• sırf bu tvnin 3d expolerdaki 3d videoları trailerlerı veb browseri takılmadan donmadan veb browserdan film izlemek için 8mbs adsl hattımı sırf tv için 16 mbse yükseltmeyi düşünüyorum 8 mbsle çok donuyor 16mbsi hattım destekliyor kararsızm kimisi tv için değmez diyor ama bilemedim napim geçimmi ?
  • quote:

bende dsmart modüllü var bendede ara ara oluyor görüntü donup ilerliyor

dsmarttan kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

bende dsmart modüllü var bendede ara ara oluyor görüntü donup ilerliyor

dsmarttan kaynaklanıyor.

içimi rahatlattın hocam ya. çok teşekkür ederim...

• quote:

sırf bu tvnin 3d expolerdaki 3d videoları trailerlerı veb browseri takılmadan donmadan veb browserdan film izlemek için 8mbs adsl hattımı sırf tv için 16 mbse yükseltmeyi düşünüyorum 8 mbsle çok donuyor 16mbsi hattım destekliyor kararsızm kimisi tv için değmez diyor ama bilemedim napim geçimmi ?

Bence hız testi yapın bende 1mbps iken 7 mbps oldu. (Şikayetim sonrası) ve filmlerde donma yaşamıyorum yani 7 çok rahat yetiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sende olan buz devri 4 3D olan film yan yana 2 görüntü mü var yoksa altlı üstlü 2 görüntü mü var ?yoksa Anaglyph 3d ye basmadan bulanık olan görüntü mü? hani şu uyduda ki 3D test kanalında olan eğer oysa o olmuyor yan yana yada alt alta olacak 3D izleye bilmen için yada 2D yi 3D ye çevirip izlersin

yan yana . ama sadece yazı karakterlerini düzgün algılıyo gözlük. bende bişiy anlamadım ya. şansıma ne diyim. yada beceriksizliğime.

• Arkadaş çalışan sistemi kurcalamıcaksın bunu bilir bunu söylerim ama yinede dayanamam servis menüsünde gezinirken 3d ile ilgili bi yeri kurcaladım heralde şimdi hiç bi 3d net görünmüyor yazılar okunmuyor filan gözlüğün pili zayıfladı sanıp değiştirdim ama nafile hala aynı...Zannetmiyorum ama başına gelen varsa bi el atsa da düzeltsek mereti
  • quote:

Orijinalden alıntı: horozzi

Arkadaş çalışan sistemi kurcalamıcaksın bunu bilir bunu söylerim ama yinede dayanamam servis menüsünde gezinirken 3d ile ilgili bi yeri kurcaladım heralde şimdi hiç bi 3d net görünmüyor yazılar okunmuyor filan gözlüğün pili zayıfladı sanıp değiştirdim ama nafile hala aynı...Zannetmiyorum ama başına gelen varsa bi el atsa da düzeltsek mereti

Görüntü ayarlarını sıfırlamayı deneyin Menüde öyle bir seçenek vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Arkadaş çalışan sistemi kurcalamıcaksın bunu bilir bunu söylerim ama yinede dayanamam servis menüsünde gezinirken 3d ile ilgili bi yeri kurcaladım heralde şimdi hiç bi 3d net görünmüyor yazılar okunmuyor filan gözlüğün pili zayıfladı sanıp değiştirdim ama nafile hala aynı...Zannetmiyorum ama başına gelen varsa bi el atsa da düzeltsek mereti

Kardeş orası daha çok tonlar kontrast filan o ayarlar için benim öyle bi sorunum yok yani normal yayında sorun yok sadece 3d izlemeye kalkınca yazılar filan üst üste biniyor kayma oluyor görüntüde

• arkadaşlar bu tv yi bir arkadaşıma avrupa bilişim veya sanalreyonum gibi yerlerden alacagız bunlaraın garanti durmları istanbulbilişm gibi spot mu oluyor arkadaşlar yani bu tip siteler distributor garantili satan varmı
    ve bugibi sitelerden alsak ne gibi sorun yaşar arkadaşım illa teknosa dan falanmı bakması lazım
  • lütfen yardım ediiin.. 46 ES 6140 TV de Samsung hesabımı oluşturdum.Oturum açabiliyorum,facebook vs bağlanıyorum,video izleyebiliyorum fakat samsung smart sinema app. girdiğimde tekrar mail adresi ve şifre soruyor. Oturum açtığım mail ve şifreyi giriyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor.
    Oturum açarken çıkan bir yazı da dikkatimi çekti. smart tv ve samsung için ayrı adresiniz mi var,artık birleştirebilirsiniz falan diyor.ayrı adresim falan yok.
    Hesabı sıfırlayıp web üzerinden yeniden açtım,aynı hesabı uygulamalarda da kullanabileceğim yazıyordu. Yok ne yapsam sinema uygulamasını açamadım.. :( kullanıcı adresi ve şifre soruyor ve kayıtlı olanı girdiğimde kabul etmiyor. Bir yol gösterir misiniz lütfeeeeeen....

Okuduğum forumlarda da bu sorunu yazan gördüm ama cevap verilmemişti.. :(
  • Merhaba arkadaşlar,

1 kaç aydır araştırıyorum ve bu tv'de karar kıldım diyebilirim..önce baktığımda 2290 civarında bir rakamdı ama 2099 a düşmüş.. özellikle teknosada bir kaç dizi adresi açtım HD olarak ve tam ekran yapıp izleniyordu aynı şekilde film de öyle.. Ama merak ettiğim neden bu ürün sadece teknosa da satılıyor mesela gold,darty,elektroworld,bimeks gibi hiçbir mağazada bu ürün yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ece1964

lütfen yardım ediiin.. 46 ES 6140 TV de Samsung hesabımı oluşturdum.Oturum açabiliyorum,facebook vs bağlanıyorum,video izleyebiliyorum fakat samsung smart sinema app. girdiğimde tekrar mail adresi ve şifre soruyor. Oturum açtığım mail ve şifreyi giriyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor.
    Oturum açarken çıkan bir yazı da dikkatimi çekti. smart tv ve samsung için ayrı adresiniz mi var,artık birleştirebilirsiniz falan diyor.ayrı adresim falan yok.
    Hesabı sıfırlayıp web üzerinden yeniden açtım,aynı hesabı uygulamalarda da kullanabileceğim yazıyordu. Yok ne yapsam sinema uygulamasını açamadım.. :( kullanıcı adresi ve şifre soruyor ve kayıtlı olanı girdiğimde kabul etmiyor. Bir yol gösterir misiniz lütfeeeeeen....

Okuduğum forumlarda da bu sorunu yazan gördüm ama cevap verilmemişti.. :(

Samsung hesabınız kaydettiğinizde film kısmına girişinizi takiben bir kez daha kullanıcı adı ve şifree sorması doğrudur. Benim TV'de bu kullanıcı adı ve şifre yazılı olarak çıkıyor ben sadece OK tuşuna basıyorum yetiyor. Hesaplar bölümünden denemenizi öneririm. TV yanında olmadığım için net bir cevap veremedim. Ancak sorun çözülmemiş olursa akşam eve gidince cevap yazarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Kardeş orası daha çok tonlar kontrast filan o ayarlar için benim öyle bi sorunum yok yani normal yayında sorun yok sadece 3d izlemeye kalkınca yazılar filan üst üste biniyor kayma oluyor görüntüde

Orada 3D ayarlarıda var..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.