Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Orijinalden alıntı: horozzi

quote:

quote:

Arkadaş çalışan sistemi kurcalamıcaksın bunu bilir bunu söylerim ama yinede dayanamam servis menüsünde gezinirken 3d ile ilgili bi yeri kurcaladım heralde şimdi hiç bi 3d net görünmüyor yazılar okunmuyor filan gözlüğün pili zayıfladı sanıp değiştirdim ama nafile hala aynı...Zannetmiyorum ama başına gelen varsa bi el atsa da düzeltsek mereti

Görüntü ayarlarını sıfırlamayı deneyin Menüde öyle bir seçenek vardı

Kardeş orası daha çok tonlar kontrast filan o ayarlar için benim öyle bi sorunum yok yani normal yayında sorun yok sadece 3d izlemeye kalkınca yazılar filan üst üste biniyor kayma oluyor görüntüde

Orada 3D ayarlarıda var..

bi kurcalayayım bakalım olacak mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ece1964

lütfen yardım ediiin.. 46 ES 6140 TV de Samsung hesabımı oluşturdum.Oturum açabiliyorum,facebook vs bağlanıyorum,video izleyebiliyorum fakat samsung smart sinema app. girdiğimde tekrar mail adresi ve şifre soruyor. Oturum açtığım mail ve şifreyi giriyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor.
    Oturum açarken çıkan bir yazı da dikkatimi çekti. smart tv ve samsung için ayrı adresiniz mi var,artık birleştirebilirsiniz falan diyor.ayrı adresim falan yok.
    Hesabı sıfırlayıp web üzerinden yeniden açtım,aynı hesabı uygulamalarda da kullanabileceğim yazıyordu. Yok ne yapsam sinema uygulamasını açamadım.. :( kullanıcı adresi ve şifre soruyor ve kayıtlı olanı girdiğimde kabul etmiyor. Bir yol gösterir misiniz lütfeeeeeen....

Okuduğum forumlarda da bu sorunu yazan gördüm ama cevap verilmemişti.. :(

Samsung hesabınız kaydettiğinizde film kısmına girişinizi takiben bir kez daha kullanıcı adı ve şifree sorması doğrudur. Benim TV'de bu kullanıcı adı ve şifre yazılı olarak çıkıyor ben sadece OK tuşuna basıyorum yetiyor. Hesaplar bölümünden denemenizi öneririm. TV yanında olmadığım için net bir cevap veremedim. Ancak sorun çözülmemiş olursa akşam eve gidince cevap yazarım

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Hesap Yöneticisine girdim: diğer hesaplara bağlan - TV hesap listesinden kaldır - Hesabı devre dışı bırak seçenekleri var. Diğer hesaplara bağlan seçeneğine girdim. sugarsync-withings-Noom-facebook seçenekleri var ve sadece facebook bağlandı diyor ve mail hesabım tanımlı diğerleri bağlanmadı yazıyor zaten ne olduklarını bilmiyorum. Menude malum görüntü-ses-ağ-sistem-destek seçeneklerinden başka bişi yok.Tools (araçlar)da ise oturm kpt.-kilit vs vs. ve ayarlar var.ayarlarda da hesap yöneticisi çıkıyor ki onu başta yazmıştım.Başka da birşey bulamadım. Haa bir de oturum açarken "hesap oluştur" bölümü var ki zaten samsung hesabım oluşmuş durumda... Kısacası beceremedim :(

• Arkadaslar 3D film indirdim fakat mkv formatinda o yuzeden izliyemiyorum. Ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaş çalışan sistemi kurcalamıcaksın bunu bilir bunu söylerim ama yinede dayanamam servis menüsünde gezinirken 3d ile ilgili bi yeri kurcaladım heralde şimdi hiç bi 3d net görünmüyor yazılar okunmuyor filan gözlüğün pili zayıfladı sanıp değiştirdim ama nafile hala aynı...Zannetmiyorum ama başına gelen varsa bi el atsa da düzeltsek mereti

Kardeş rica etsem kendi tvndeki 3d ayar menüsündeki değerleri yazarmısın düzeltip deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

Arkadaslar 3D film indirdim fakat mkv formatinda o yuzeden izliyemiyorum. Ne yapmaliyim ?

MKV formatında 1TB dolusu film indirdim hepsinide gösteriyor. İçlerinde 3D olanda vardı. Siz hangi filmi izleyemiyorsunuz? Ve nasıl izlemeye çalışıyorsunuz?
  • quote:

Kardeş rica etsem kendi tvndeki 3d ayar menüsündeki değerleri yazarmısın düzeltip deneyeyim

quote:

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Hesap Yöneticisine girdim: diğer hesaplara bağlan - TV hesap listesinden kaldır - Hesabı devre dışı bırak seçenekleri var. Diğer hesaplara bağlan seçeneğine girdim. sugarsync-withings-Noom-facebook seçenekleri var ve sadece facebook bağlandı diyor ve mail hesabım tanımlı diğerleri bağlanmadı yazıyor zaten ne olduklarını bilmiyorum. Menude malum görüntü-ses-ağ-sistem-destek seçeneklerinden başka bişi yok.Tools (araçlar)da ise oturm kpt.-kilit vs vs. ve ayarlar var.ayarlarda da hesap yöneticisi çıkıyor ki onu başta yazmıştım.Başka da birşey bulamadım. Haa bir de oturum açarken "hesap oluştur" bölümü var ki zaten samsung hesabım oluşmuş durumda... Kısacası beceremedim :(

@ece1964
    Kusura bakmayın hesapta olmayan bir ziyeret nedeni ile eve geç döndük o yüzden bakamadım ancak bu akşam mutlaka bakacağım.. Bu sırada sizde isterseniz hesapları komple silip yeniden ekleme yöntemini deneyin. Malum Türk işi bir çözümdür birşey bozuksa ya kapat/aç yada sil/ekle yaparız

@horozzi
    3D ayarlarını akşam yazacağım. Ancak özel bir ayar yapmadım. Daha önceki mesajlarımda belki görmüşsünüzdür TV ilk aldığım zamanlasr görüntü ayarlarını bende bozdum ve canım çok sıkıldı. Ardından görüntü ayarlarını sıfırlayıp tüm TV'yi fabrika ayarlarına döndürüp açtım ve birdaha da değiştirmedim görüntü düzelmişti. Ancak ben yinede ayarları göndereyim.

• Merhaba,

40es6140 televizyonumu yaklasik 1 hafta once aldim henuz cok kurcalamadim ama fiyatina gore orta seviyede yeterli is gorucek bir TV. Ama son hafta icinde cesitli teknoloji marketlerinin insertlerinden gordugum kadariyla hem philips hem de samsung donanim olarak ilaveten dahili uydu alicisi ve 200hz yerine 400 veya 600hz lik modellerinde fiyatlari asagi cekmisler bu fiyatlama ile bence 100-200 tl daha verip daha ust model almak daha mantikli duruyor. Kisisel gorusum teknosanin da rekabet icin 6140 serisinde yakin zamanda indirime gidecegi yonunde.

Birde televizyondan bagimsiz size Teknosa nin iade ve degisim politikasindan bahsetmek istiyorum. Eski televizyonum 42 inc yine Samsung bir plazma idi yaklasik 7 senelik bir model ve kalin bir cercevesi vardi, bende 2 inch den bir sey olmaz diye 40ES6140 aldim fakat kurulumdan sonra ya cercevesiz model olusundan yada gercekten 2 inch baya fark ettiginden gozume epey ufak geldi ve alisamadim. Bu nedenle kurulumdan bir gun sonra aldigim TV yi 42 veya 46 lik baska bir model ile degistirmek icin teknosaya gittim malesef kendini turkiyenin en buyuk elektronik parakendecisi olarak tanitan teknosa mevcut tuketici kanunundan baska bir sey yapamaycaklarini kanununda acilmis urunlerde iade veya degisiklik zorunlulugu bulunmadigini soyleyerek olayi sanki sormusum gibi salonumun metre karesine kadar getirdi.
    Tabi bastan iade degisim hakkini sormadigim icin suc bende ama en azimdan bundan sonra Teknosa dan hic bir urun almayacagim ve yakin cevreme aldirmayacagim.

Bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende smsng 40 es 6140 tv alarak aranıza katıldım. 1 ay önce tv gemiş 3d bozuk diye alıp gitmişler ve canımı çok sıkmışlardı.
    iade değişim hangisi diye 13 gün sonra döndüler paramı teknosadan hemen aldım ve asla almayacağım dediğim halde başka
    bu fiyata bu özelliklerde bulamadığım için yine aynısını aldım ve İYİKİ ALMIŞIM DEDİM. arkadaşlar bu nedir böyle harika bir alet
    ama içine dalamıyorum bozacağım diye:)))
    bir sorum olacak HARİCİ HARDDİSK ALACAĞIM 3D FİLMLER İÇİN 3.0 VE 2.0 HIZINDA OLANLAR VAR BİZİM KULLANIMA HANGİSİ UYGUN ACABA OKUDUĞUM KADARIYLA TEKNOLOJİSİ 2.0 İSE 3.0 ÜRÜN ALMANIN ANLAMI YOKMUŞ ....CEVAPLARSANIZ HEMEN İNT SİPARİŞ VERECEĞİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrol71

bende smsng 40 es 6140 tv alarak aranıza katıldım. 1 ay önce tv gemiş 3d bozuk diye alıp gitmişler ve canımı çok sıkmışlardı.
    iade değişim hangisi diye 13 gün sonra döndüler paramı teknosadan hemen aldım ve asla almayacağım dediğim halde başka
    bu fiyata bu özelliklerde bulamadığım için yine aynısını aldım ve İYİKİ ALMIŞIM DEDİM. arkadaşlar bu nedir böyle harika bir alet
    bir sorum olacak HARİCİ HARDDİSK ALACAĞIM 3D FİLMLER İÇİN 3.0 VE 2.0 HIZINDA OLANLAR VAR BİZİM KULLANIMA HANGİSİ UYGUN ACABA OKUDUĞUM KADARIYLA TEKNOLOJİSİ 2.0 İSE 3.0 ÜRÜN ALMANIN ANLAMI YOKMUŞ ....CEVAPLARSANIZ HEMEN İNT SİPARİŞ VERECEĞİM..

USB 2.0 ve 3.0 olayından bahsediyorsanız mevcut yeni nesil HDD lerin hepsi USB 3.0.. Ancak hiç merak etmeyin 2.0 larıda desteklemeye devam ediyor. Bu şu anlama geliyor;

2,5" lik USB 3.0 bir HDD aldığınızda TV yada PC'nizde hiç bir sıkıntı çekmeden kullanabileceksiniz. İleride veya mevcut konumda yeni teknoloji bir PC yada cihaz aldığınızda hali hazırda USB 3.0 destekleyen bir HDD'niz olmuş olacak.

Aralarındaki fark dosya alım ve aktarım hızı. 2.0 ile 25MB/sn veri alırken 3.0 ile 90MB/sn gibi bir hızınız olur. Kısacası 3.0 olanını alın.

DİKKAT: HDD seçimi yaparken dikkat edin TV'lerde 3,5" olan yani elektrik bağlantılı çalışan HDD ler TV'nin anakartını yakıyormuş ve servis kullanıcı hatası olarak işlem görüyormuş. Konu ile ilgili önceki mesajları okumanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murats1907

Merhaba,

40es6140 televizyonumu yaklasik 1 hafta once aldim henuz cok kurcalamadim ama fiyatina gore orta seviyede yeterli is gorucek bir TV. Ama son hafta icinde cesitli teknoloji marketlerinin insertlerinden gordugum kadariyla hem philips hem de samsung donanim olarak ilaveten dahili uydu alicisi ve 200hz yerine 400 veya 600hz lik modellerinde fiyatlari asagi cekmisler bu fiyatlama ile bence 100-200 tl daha verip daha ust model almak daha mantikli duruyor. Kisisel gorusum teknosanin da rekabet icin 6140 serisinde yakin zamanda indirime gidecegi yonunde.

Birde televizyondan bagimsiz size Teknosa nin iade ve degisim politikasindan bahsetmek istiyorum. Eski televizyonum 42 inc yine Samsung bir plazma idi yaklasik 7 senelik bir model ve kalin bir cercevesi vardi, bende 2 inch den bir sey olmaz diye 40ES6140 aldim fakat kurulumdan sonra ya cercevesiz model olusundan yada gercekten 2 inch baya fark ettiginden gozume epey ufak geldi ve alisamadim. Bu nedenle kurulumdan bir gun sonra aldigim TV yi 42 veya 46 lik baska bir model ile degistirmek icin teknosaya gittim malesef kendini turkiyenin en buyuk elektronik parakendecisi olarak tanitan teknosa mevcut tuketici kanunundan baska bir sey yapamaycaklarini kanununda acilmis urunlerde iade veya degisiklik zorunlulugu bulunmadigini soyleyerek olayi sanki sormusum gibi salonumun metre karesine kadar getirdi.
    Tabi bastan iade degisim hakkini sormadigim icin suc bende ama en azimdan bundan sonra Teknosa dan hic bir urun almayacagim ve yakin cevreme aldirmayacagim.

Bilginize

Hocam yaşadığınız duyguyu çok iyi anlıyorum. Aynen bende 42" Samsung Plazma sahibiydim. Ben 46ES6140 aldım ve sanki küçük bir TV almışım gibi hissettim tek sebebi çerçeve kalınlığıydı. Yani ben 42den 46 ya bu hissi yaşadıysam siz daha çok yaşamışsınızdır..

Ancak şuda bir gerçek, elektronik cihazlarda hiç bir firma açılan ürünü değiştirmeyi kabul etmez. Ancak spot mağazalar böyle birşey yapar yada servisden değişim formu almanız gerekir. Bende ilk aldığımda değişim talebinde bulundum ancak bunu Teknosa ile değil Samsung ile yaptım, çünkü Teknosa'nın yapamayacağını biliyordum. Hoş Samsungda yapmadı ya Neyse sonuç olarak sorunum düzeldi ve keyifle kullanıyorum. Ne derseniz diyin yinede Teknosa'ya hak vermek lazım.

• Malesef tum dunyanin tersine sanirim memleketteki elektronik parakendecileri degisim ve iade konusunu daha asamamis. Bu arada enteresan olan kanun geregi eger internet den siparis ile alinir ise paket acilmis dahi olsa iade edilebiliyormus. Demekki bundan sonra herseyi internetten alicaz en azindan iade sansi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murats1907

Malesef tum dunyanin tersine sanirim memleketteki elektronik parakendecileri degisim ve iade konusunu daha asamamis. Bu arada enteresan olan kanun geregi eger internet den siparis ile alinir ise paket acilmis dahi olsa iade edilebiliyormus. Demekki bundan sonra herseyi internetten alicaz en azindan iade sansi var.

kesinlikle katiliyorum

• quote:

quote:

quote:

lütfen yardım ediiin.. 46 ES 6140 TV de Samsung hesabımı oluşturdum.Oturum açabiliyorum,facebook vs bağlanıyorum,video izleyebiliyorum fakat samsung smart sinema app. girdiğimde tekrar mail adresi ve şifre soruyor. Oturum açtığım mail ve şifreyi giriyorum. Kullanıcı bulunamadı diyor.
    Oturum açarken çıkan bir yazı da dikkatimi çekti. smart tv ve samsung için ayrı adresiniz mi var,artık birleştirebilirsiniz falan diyor.ayrı adresim falan yok.
    Hesabı sıfırlayıp web üzerinden yeniden açtım,aynı hesabı uygulamalarda da kullanabileceğim yazıyordu. Yok ne yapsam sinema uygulamasını açamadım.. :( kullanıcı adresi ve şifre soruyor ve kayıtlı olanı girdiğimde kabul etmiyor. Bir yol gösterir misiniz lütfeeeeeen....

Okuduğum forumlarda da bu sorunu yazan gördüm ama cevap verilmemişti.. :(

Samsung hesabınız kaydettiğinizde film kısmına girişinizi takiben bir kez daha kullanıcı adı ve şifree sorması doğrudur. Benim TV'de bu kullanıcı adı ve şifre yazılı olarak çıkıyor ben sadece OK tuşuna basıyorum yetiyor. Hesaplar bölümünden denemenizi öneririm. TV yanında olmadığım için net bir cevap veremedim. Ancak sorun çözülmemiş olursa akşam eve gidince cevap yazarım

Mevcut duruma baktim 2 ihtimal var,
    - kullanici adi ve parolayi klavye ile giriyorsaniz sorun klavyenin sifre girisindedir,
    - TV nizin hesap ayarlarinda yazilimsal bir sorun vardir ve bunu fabrika ayarlarina donerek duzeltebilirsiniz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kontrol71

bende smsng 40 es 6140 tv alarak aranıza katıldım. 1 ay önce tv gemiş 3d bozuk diye alıp gitmişler ve canımı çok sıkmışlardı.

USB 2.0 ve 3.0 olayından bahsediyorsanız mevcut yeni nesil HDD lerin hepsi USB 3.0.. Ancak hiç merak etmeyin 2.0 larıda desteklemeye devam ediyor. Bu şu anlama geliyor;

2,5" lik USB 3.0 bir HDD aldığınızda TV yada PC'nizde hiç bir sıkıntı çekmeden kullanabileceksiniz. İleride veya mevcut konumda yeni teknoloji bir PC yada cihaz aldığınızda hali hazırda USB 3.0 destekleyen bir HDD'niz olmuş olacak.

Aralarındaki fark dosya alım ve aktarım hızı. 2.0 ile 25MB/sn veri alırken 3.0 ile 90MB/sn gibi bir hızınız olur. Kısacası 3.0 olanını alın.

DİKKAT: HDD seçimi yaparken dikkat edin TV'lerde 3,5" olan yani elektrik bağlantılı çalışan HDD ler TV'nin anakartını yakıyormuş ve servis kullanıcı hatası olarak işlem görüyormuş. Konu ile ilgili önceki mesajları okumanızı öneririm.

Valla sağolasın kardeş bunu duyar duymaz hemen 2.5 inç disk aldım kaç aydır aleti 3.5 inçle kullanıyodum Allah korumuş

• quote:

quote:

quote:

3D perspektif : +3
    Derinlik : 10
    L/R Goruntu
    3D optimum : 0

Resim secenekleri:
    renk tonu: mavi
    parazit filtr: oto
    film mod: oto1
    motion plus: duzlestir

resim modu: dinamik
    arka isik: 18
    kontrast: 85
    parlaklik: 45
    netlik: 40
    renk :50

• 1.ihtimal olamaz,kumanda kullanıyorum ama yazılımsal sorun konusunda haklı olabilirsiniz.. ilginiz için çok teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3D perspektif : +3
    Derinlik : 10
    L/R Goruntu
    3D optimum : 0

Resim secenekleri:
    renk tonu: mavi
    parazit filtr: oto
    film mod: oto1
    motion plus: duzlestir

resim modu: dinamik
    arka isik: 18
    kontrast: 85
    parlaklik: 45
    netlik: 40
    renk :50

eyvallah eline sağlık

• Rica ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: singlegun!

Merhaba arkadaşlar,

1 kaç aydır araştırıyorum ve bu tv'de karar kıldım diyebilirim..önce baktığımda 2290 civarında bir rakamdı ama 2099 a düşmüş.. özellikle teknosada bir kaç dizi adresi açtım HD olarak ve tam ekran yapıp izleniyordu aynı şekilde film de öyle.. Ama merak ettiğim neden bu ürün sadece teknosa da satılıyor mesela gold,darty,elektroworld,bimeks gibi hiçbir mağazada bu ürün yok?

samsung ve teknosanin anlasmasi var bu model sadece teknosada satiliyor

• Arkadaşlar bişey sormak istiyorum LG ye bakarken gözlerim çok yoruluyor aşırı derece bi göz kayması meydana geliyor. Acaba Samsung da bu tür bir sıkıntı varmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.