Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baturalpalp

quote:

Orijinalden alıntı: energiger

quote:

quote:

quote:

quote:

46ES6140 bağlantı sorunu hakkında şöyle bir çözüm buldum. Modemden wpa2 şifrelemeyi kapatıp wep şifrelemeyi açtım. Çünkü bazı aygıtlar wpa şifreleme türünü çözerken sorun yaşatabiliyor. Gerçekten faydasını gördüm, kopma olmadan 2 saattir bağlanıyorum. Wep şifreleme zayıf olduğundan modemden Mac adres filtrelemeyi de etkinleştirdim. Tv nin mac adresini modeme girdim. Sorun yok şimdilik.

hocam bende de aynı sorun var söylediklerinizi yaptım ama gene olmadı ağ ismini görüyor, şifreyi girdikten sonra modeme bağlanmıyor. (Son güncellemeyi bile yaptım, modemi açıp kapattım, yukarda yazdıklarını da yaptım ama modeme bir türlü bağlanmıyor) diğer aygıtlar modeme çok rahat bağlanabiliyor telefon,laptop vs ama bu televizyon bağlanmıyor. İlk aldığım da çok rahat bağlantı kurabiliyorduk şimdi ne oldu anlamadım....

bu arada bağlantı ekranında ip ve dns adresleri hepsi 0000 olarak görünüyor bi tek mac adresi var...

Muhtemelen ayarlarıotomatik al seçeneğini seçmediğinizden 0.0.0.0 gözüküyordur.

yok usta ya adresler otomatik alda ama almıyor işte sorun orda smart ekranda sıfırla dedim ama ağ ayarlarını sıfırlamadı sadece smart ı sıfırladı ağı nereden kaldırabileceğimi bulamadım ama yardımın için teşekkürler yinede eve gidince bir bakarsan sevinirim birde adresleri manuel olarak girmeyi denesem o ip adreslerini nereden bulabilirim...

az önce baktım smarttan değil menüde ağ ayarların dan kurcalaman gerekiyor.Fabrrika ayarlarına dönme orda bi yerde olacak. Ben denemeye korkuyorum. ağ yağılandırmasını baştan yapmam gerekiyor o menüye ulaşmak için, bir daha bağlantımı kaybetmek istemiyorum. ağ ayarlarını adım adım kurarken orada bi yerde olacak sıfırlama yada o ayarlar bitince bağlantı başarısız oldu ekranı gelince "tools" a mı basmıştım ne tam hatırlamıyorum. Mutlaka bulursun.

Baturalp ilgine çok teşekkkür ederim biraz modem ayarlarını kurcaladım, biraz da modem ayarlarını ve düzeldi şu anda her şey güzel, kablosuz bağlantı olduğundan biraz yavaş ama olsun, modemle tv arasında iki duvar var buda etkiliyor hızı biraz access point yada sinyal kuvvetlendirici aparatlardan taksam bağlantı hızım artarmı sence...

• Arkadaslar
    UE40ES6100 modeli samsung tv aldim
    Turkce dili yok
    Servis menusune girdim local set bolumune girilmiyor tv hospital yerinde clone tv usb vs onlarida denedim ama yinede local set acilmiyor nasil olcak bu anlam veremedim
    Yardimlarini bekliyorum arkadaslar
  • vifide kopma olduğunu çevremde smart tv kullanlardada görüyorum hepsine önerim kablolu bağlamaları ve sıkıntı sıfır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

46ES6140 bağlantı sorunu hakkında şöyle bir çözüm buldum. Modemden wpa2 şifrelemeyi kapatıp wep şifrelemeyi açtım. Çünkü bazı aygıtlar wpa şifreleme türünü çözerken sorun yaşatabiliyor. Gerçekten faydasını gördüm, kopma olmadan 2 saattir bağlanıyorum. Wep şifreleme zayıf olduğundan modemden Mac adres filtrelemeyi de etkinleştirdim. Tv nin mac adresini modeme girdim. Sorun yok şimdilik.

hocam bende de aynı sorun var söylediklerinizi yaptım ama gene olmadı ağ ismini görüyor, şifreyi girdikten sonra modeme bağlanmıyor. (Son güncellemeyi bile yaptım, modemi açıp kapattım, yukarda yazdıklarını da yaptım ama modeme bir türlü bağlanmıyor) diğer aygıtlar modeme çok rahat bağlanabiliyor telefon,laptop vs ama bu televizyon bağlanmıyor. İlk aldığım da çok rahat bağlantı kurabiliyorduk şimdi ne oldu anlamadım....

bu arada bağlantı ekranında ip ve dns adresleri hepsi 0000 olarak görünüyor bi tek mac adresi var...

Muhtemelen ayarlarıotomatik al seçeneğini seçmediğinizden 0.0.0.0 gözüküyordur.

yok usta ya adresler otomatik alda ama almıyor işte sorun orda smart ekranda sıfırla dedim ama ağ ayarlarını sıfırlamadı sadece smart ı sıfırladı ağı nereden kaldırabileceğimi bulamadım ama yardımın için teşekkürler yinede eve gidince bir bakarsan sevinirim birde adresleri manuel olarak girmeyi denesem o ip adreslerini nereden bulabilirim...

az önce baktım smarttan değil menüde ağ ayarların dan kurcalaman gerekiyor.Fabrrika ayarlarına dönme orda bi yerde olacak. Ben denemeye korkuyorum. ağ yağılandırmasını baştan yapmam gerekiyor o menüye ulaşmak için, bir daha bağlantımı kaybetmek istemiyorum. ağ ayarlarını adım adım kurarken orada bi yerde olacak sıfırlama yada o ayarlar bitince bağlantı başarısız oldu ekranı gelince "tools" a mı basmıştım ne tam hatırlamıyorum. Mutlaka bulursun.

Baturalp ilgine çok teşekkkür ederim biraz modem ayarlarını kurcaladım, biraz da modem ayarlarını ve düzeldi şu anda her şey güzel, kablosuz bağlantı olduğundan biraz yavaş ama olsun, modemle tv arasında iki duvar var buda etkiliyor hızı biraz access point yada sinyal kuvvetlendirici aparatlardan taksam bağlantı hızım artarmı sence...

modemin markası nedir ? evet duvarlar vifi sinyallerini çok etkilerler sağlam bir vifi anteni alıp işini görür

• Arkadaşlar Samsung'un kendi web tarayıcısından film izleyebildiğiniz siteler hangileri? Ya da internetten nasıl film izliyorsunuz?
  • ya modem dandik us robotics lerden ama iş görüyor şimdilik ama sinyal kuvvetlendirici takacağım, tv den kablolu bağlanmak en iyisi ama şimdilik öyle bir imkanım yok odalar arasında kablo çekmek istemiyorum
  • VLC MEDİA FİLE (AVİ) FİLM DOSYALARINI göremedim bu filmleri izlemek için ne yapmak lazım bilen varmı....
  • quote:

ya modem dandik us robotics lerden ama iş görüyor şimdilik ama sinyal kuvvetlendirici takacağım, tv den kablolu bağlanmak en iyisi ama şimdilik öyle bir imkanım yok odalar arasında kablo çekmek istemiyorum

Benimde en arkadaki oturma odamdaki modemimden salondaki tv ye mesafe oldukça fazla var. Bu yüzden acces point düşünüyorum. Faydası olacaktır sanırım. Youtube videolarının hd olanları çoğunlukla takılıyor. Hızım 20MB olmasına rağmen :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mkv videolari acabilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

arkadaşlar mkv videolari acabilen var mı

MKV leri açıyor avi açıyor m2ts açıyor mp4 açıyor bazı mp4 leri açmadı açmadığı mp4 ü de mkv yaptım öyle izledim. Denediklerim bunlar sorun yok
  • 30 guncellestirmesini yukledim tv sapitti.. uygulamslarin cogu silindi yada yer degistirdi. simdi tek tek yeniden kuruyor bu nasi guncelleme yaaa

• Arkadaslar
    Turkce dili yok
    Servis menusune girdim local set bolumune girilmiyor tv hospital yerinde clone tv usb vs onlarida denedim ama yinede local set acilmiyor nasil olcak bu anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2274

Arkadaslar
    Turkce dili yok

servis kurmadimi tv yi? tr nasil yok anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

MKV leri açıyor avi açıyor m2ts açıyor mp4 açıyor bazı mp4 leri açmadı açmadığı mp4 ü de mkv yaptım öyle izledim. Denediklerim bunlar sorun yok

Ben amazimg spidermani indirdim 14gb 3d mkv formatinda. Sonra .aviye cevirdim acti ama 3d gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

Ben amazimg spidermani indirdim 14gb 3d mkv formatinda. Sonra .aviye cevirdim acti ama 3d gitti.

mkv olarak açmadı mı? benim dönüştürdüğüm mp4 te 3D ydi bazı mp4 leri açmıyor mkv de açmadığı formatı henüz göremdim. Born To Be Wild mkv yaptım 3D izledim. Belki dönüştürme programında bir eksik vardır. Hangi programla dönüştürdün ?

• Simdi fark ettim 1 adet kirmizi ölü pikselim oluşmuş garanti kapsamina girer mi ki?

Servisi aradım gelip bakacaklar. Bakalım ne diyecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 6 Aralık 2012; 12:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Simdi fark ettim 1 adet kirmizi ölü pikselim oluşmuş garanti kapsamina girer mi ki?

Servisi aradım gelip bakacaklar. Bakalım ne diyecek..

üzüldüm :( servis sonucunu merakla bekliyorum.

edit: eksik kelime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 6 Aralık 2012; 20:53:19 >
  • Yaptığım araştırmaya göre kırmızı renkli pikseller tam ölmemiş can çekişen piksellermiş. Bunları kurtarma şansı varmış. Bir kaç yöntem söylemişler bakalım servis gelince ne diyecek bugün gelmelerini bekliyorum.
  • oncelikle herkese meraba bende led tvleri arastirirken buralara kadar geldim size bir sorum olacak samsung es 6100 modellerinde 2d goruntuyu 3d ye cevirme varmi veya bu ozellik samsungun hangi modelinde var. birde 6100 es 6300 es7000 ? bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz ve neden?fiyatinida goz onunde bulundurmak kaydiyla :))

• quote:

Orijinalden alıntı: hocaoglu

oncelikle herkese meraba bende led tvleri arastirirken buralara kadar geldim size bir sorum olacak samsung es 6100 modellerinde 2d goruntuyu 3d ye cevirme varmi veya bu ozellik samsungun hangi modelinde var. birde 6100 es 6300 es7000 ? bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz ve neden?fiyatinida goz onunde bulundurmak kaydiyla :))

6140 ta var fakat bu çok önemli bir şey değil.Ben bir kaç kez kullandım.Gerçek 3D ile alakası yok çok az derinlik hissi veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.