Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elondel

1030 ile bellek sorunu düzelmedi galiba yapacak bişey yok

tvnin belleğinde sorun var gözüküyor müşteri hizmetlerini en kısa sürede arayıp çözüm isteyin yada eve servis isteyin böyle bi durumla karşılaşan arkadaşım vardı tv bi süre sonra hiç açılmadı korkutmak gibi olmasında sorunuz ona benziyor çünkü
  • Bu olay bilgisayardaki ile aynı.. Online olarak izlenen her video öncelikle bir ara belleğe alınır. Daha sonra onun üzerinden oynatılır diye biliyorum. Eee bizim TV'nin kapasitesi belli sanırım 700Mb dı. Yani yaklaşık 1 CD boyutunda. Hiç olmadı bari harici kapasite artırımına izin verselermiş o bile işi kurtarırdı.

Kısacası bellek yetersizliği sorunu yazılımsal bir olay değil. Bu nedenle TV'de video izlemek isteyenler ya harici bir HDD ye yükleyerek yada PC'yi TV'ye bağlayarak izlemeli..

Bu durumda Tivibu kullananlar direk TV üzerinden yayınları izleyemeyecek, kullanan varsa bizi aydınlatabilir mi?
  • ilk kez hd film izlerken başima geldi. bende senin gibi düşündüm bellek yetmemesi normal diye.ancak youtube benzeri sitelerde takilmasi kafami kariştirdi açikcasi
  • quote:

ilk kez hd film izlerken başima geldi. bende senin gibi düşündüm bellek yetmemesi normal diye.ancak youtube benzeri sitelerde takilmasi kafami kariştirdi açikcasi

Aynı olay youtube'da benimde başıma geldi. Bugün servisi aradım, ölü piksel için resim yollamıştım onu sordum, ek olarak bu bellek yetersiz uyarısınıda sordum.
    "Bir kaç kişiden duydum normalde olmaması gereken bir durum ama ben diğer servislerlede bir görüşeyim haber veririm" dedi.. Bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

ilk kez hd film izlerken başima geldi. bende senin gibi düşündüm bellek yetmemesi normal diye.ancak youtube benzeri sitelerde takilmasi kafami kariştirdi açikcasi

Aynı olay youtube'da benimde başıma geldi. Bugün servisi aradım, ölü piksel için resim yollamıştım onu sordum, ek olarak bu bellek yetersiz uyarısınıda sordum.
    "Bir kaç kişiden duydum normalde olmaması gereken bir durum ama ben diğer servislerlede bir görüşeyim haber veririm" dedi.. Bekliyoruz..

yanit gelince beni de bilgilendirirsen sevinirim.
  • benim televizyon son zamanlarda otomatik güncelleme yapmıyor kendin usbye atıp yapim diyordum ama son güncellemelerde şikayetler var sanırım vazgeçtim :)

ayrıca bellek yetmemesi gibi bir sorunla karşılaşmadım baktım 300 küsür mb kullanılıyor gözüküyor ama ben youtubedan hemen her gün video seyrediyorum, digiturkten maçları seyrediyorum ayrıca 2 kerede online film seyrettim
    bu sorunu yaşayanlar çok fazla uygulama yüklemeden dolayı olabilir mi
  • ben silinebilen bütün uygulamalari silmiştim önceden.bu arada bellek kullanimina nereden bakiyoruz? bulamadim ben.
  • Arkadaşlar selam bir 55 6140 kullanıcısı olarak ılk baslarda severek aldıgım televızyonumun renk tonları beni çileden cıkarıyor. Sagolsun buradan arkadaslar genel anlamda ıyı goruntu ayarlarında yardımcı bılgıler vermısler ama yıne ınsan yuzlerınde rengarenklık hakım acıkcası satmayı dusunuyorum .Fazla goruntu beklentım yoktu ama en azından samsng dedım . Sanırım ya 8 serisi veya sharp dusunuyorum. bu konu hakkında yorumlarınızı beklıyorum.Aynı dertten sıkayet eden arkadasları fıkırlerını gormek ısterım. Tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

yanit gelince beni de bilgilendirirsen sevinirim.

haberdar ederim..

Belllek olayı benim iyice artmaya başladı, eskiden online film izlerken yarım saat gidiyordu hatasız şimdi ise youtube dan 5-10dk lık videolar açtığımda hemen kapatıyor. Hatta hanım dün platesi açmış onuda kapatmaya başlamış oda sinirinden bilgisayardan izlemiş..

• aynı sorun bende de 001030 sürümünü indirdikten sonra oluştu.

ulan süperonline 20 mbps ye geçtim. tv nin çıkardığı soruna bak.

bellek yokmuşmuşta

sinir bozulması doğal tabiki.
  • Bende de ayni sorun var servis salak numaraai yapiyor internet ozelligini hic kullanamiyorum. Idare ediyorum moralimi bozmamaya calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben silinebilen bütün uygulamalari silmiştim önceden.bu arada bellek kullanimina nereden bakiyoruz? bulamadim ben.

smart hubu actgmzda araclar ve ordan ayarlara girdigimizde smart hub hakkinda kismi var ordan bakiyorum
    bu arada surume de ordan bakilmiyor mu burada yazilan surum numaralariyla benim ki cok alakasiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

aynı sorun bende de 001030 sürümünü indirdikten sonra oluştu.

ulan süperonline 20 mbps ye geçtim. tv nin çıkardığı soruna bak.

bellek yokmuşmuşta

sinir bozulması doğal tabiki.

Aslında doğru diyorsun dostum sen yazınca fark ettim, daha önce en azından bi yarım saat kesintisizdi 1030 sürümünü yükledikten sonra kasmaya başladı
  • teşekkürler bellek kullanimi 300 civarindaymiş.sürümü tv ekranindayken menüye girip yazilim güncellemeden halledebilirsin
  • merhaba arkadaşlar 6140 modelinde m2ts dosyası oynatılabiliyormu? yada şöyle sorayım blue ray film indirdim film dosyasının içinde birçok video dosyası var m2ts uzantılı, bu filmi nasıl bir yol izleyerek en kısa yoldan tv de 3d olarak izleyebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: statistic38

merhaba arkadaşlar 6140 modelinde m2ts dosyası oynatılabiliyormu? yada şöyle sorayım blue ray film indirdim film dosyasının içinde birçok video dosyası var m2ts uzantılı, bu filmi nasıl bir yol izleyerek en kısa yoldan tv de 3d olarak izleyebilirim ?

m2ts uzantılı dosyay oynatıyor sıkıntı yok
  • 4447711 i aradım az öce.. Resmi kayıt açtırmamış direk servisi aramıştım. O yüzden birde resmi kayıt olsun dedim. Bellek hatasını sordum aynı şeyi söyledi bir kaç müşterimizden daha duyduk dedi. Bana TV nin ekran resmini çekip yollamamı söyledi ve ilginç bir mail adresi verdi bende yolladım.

Şunu anladım Samsung her arıza için resim talep etmeye başlamış. Gerekçe olarakta işlerin hızlanması diyorlar biliginize..
  • Arkadaşlar tv nin yanında hediye edilen 2 3D gözlük kutunun içinden mi çıkıyor? Yoksa ayrıyetten elden mi veriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 12 Aralık 2012; 22:31:31 >
  • smart tv ve pcden aynı anda internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 12 Aralık 2012; 22:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Arkadaşlar tv nin yanında hediye edilen 2 3D gözlük kutunun içinden mi çıkıyor? Yoksa ayrıyetten elden mi veriliyor?

hayır kutunun içinden çıkıyor ve çıkmalıda çıkmadıysa sorun
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.