Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveeeeet servis sonunda geldi.. TV deki ölü piksellerle ilgili iade için çok heveslenmememi öyle bir durum olsa dahi sadece panel değişimi olacağını söyledi. Tekrar resim çekti bu sefer tek piksel kırmızı olarak görünsede yinede aynı sorun vardı. (Panel değişimi için bile 3 tane yanyana veya 5 tane farklı yerde ölü piksel şartı varmış)

Bellek hatasına gelince onun resmini dediğim gibi dün MH söylediği bir mail adresine yollamıştım şimdi gelen servis'de resmi benden aldı, gün içerisinde konuyu araştırıp bana geri dönüş yapacağını söyledi.

TV'de yaşanan bulutlanma nedeni ile ilk dönemlerde şikayet eden bir müşterinin TV'si arızalı denilip iade alınmış, ancak Samsung merkez bu TV'de böyle bir arıza olmadığını bulutlanmanın normal olduğu söylemiş ve iade raporu veren Yetkili Servise bu TV'yi fatura etmiş. Bu sebepledir ki tüm servisler emin olmadan iade yada arıza raporu yazmak istemiyor. O nedenle bir çok resim göndermeler ve yazılar ile süre uzuyor. Ne yapalım mecbur bekliyeceğiz..

Not: İzmir servislerinden DerenTeknik gerçekten çok iyi, çok memnunum eğerki onlar olmasa evimdeki tüm samsungları elden çıkarmayı düşünüyordum. Çamaşır makinemle ilgili yumuşatıcı sorunum vardı gelmişken garantisi bitmiş makineme bile baktı ve sorunu çözdü para pulda istemedi, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Eveeeeet servis sonunda geldi.. TV deki ölü piksellerle ilgili iade için çok heveslenmememi öyle bir durum olsa dahi sadece panel değişimi olacağını söyledi. Tekrar resim çekti bu sefer tek piksel kırmızı olarak görünsede yinede aynı sorun vardı. (Panel değişimi için bile 3 tane yanyana veya 5 tane farklı yerde ölü piksel şartı varmış)

Bellek hatasına gelince onun resmini dediğim gibi dün MH söylediği bir mail adresine yollamıştım şimdi gelen servis'de resmi benden aldı, gün içerisinde konuyu araştırıp bana geri dönüş yapacağını söyledi.

TV'de yaşanan bulutlanma nedeni ile ilk dönemlerde şikayet eden bir müşterinin TV'si arızalı denilip iade alınmış, ancak Samsung merkez bu TV'de böyle bir arıza olmadığını bulutlanmanın normal olduğu söylemiş ve iade raporu veren Yetkili Servise bu TV'yi fatura etmiş. Bu sebepledir ki tüm servisler emin olmadan iade yada arıza raporu yazmak istemiyor. O nedenle bir çok resim göndermeler ve yazılar ile süre uzuyor. Ne yapalım mecbur bekliyeceğiz..

Not: İzmir servislerinden DerenTeknik gerçekten çok iyi, çok memnunum eğerki onlar olmasa evimdeki tüm samsungları elden çıkarmayı düşünüyordum. Çamaşır makinemle ilgili yumuşatıcı sorunum vardı gelmişken garantisi bitmiş makineme bile baktı ve sorunu çözdü para pulda istemedi, teşekkürler

İstediğiniz servisi siz mi çağırıyorsunuz yoksa çağrı merkezi kendisi mi yönlendiriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tiesto06

[İstediğiniz servisi siz mi çağırıyorsunuz yoksa çağrı merkezi kendisi mi yönlendiriyor ?

Ben kendim aradım bana en yakın olan servis o olduğu zaten MH de onu yönlendirecekti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

Arkadaşlar tv nin yanında hediye edilen 2 3D gözlük kutunun içinden mi çıkıyor? Yoksa ayrıyetten elden mi veriliyor?

hayır kutunun içinden çıkıyor ve çıkmalıda çıkmadıysa sorun

Tamam teşekküürler. Servis yarın gelecekmiş, kutudan çıkar o zaman.
  • Bugün peder gitmiş 32EH6030 model LED TV'yi satın alıp gelmiş mağazadan (Gold). Ürün güzel fakat aralarında 150-200 lira fark varken 32ES6100 almak daha mantıklı. Ürünü iade edip farkını vererek 32ES6100 ile değiştirebilir miyiz bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 14 Aralık 2012; 1:52:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Bugün peder gitmiş hiç sormadan 32EH6030 model LED TV'yi satın alıp gelmiş mağazadan (Gold). Ürün güzel fakat aralarında 150-200 lira fark varken 32ES6100 almak daha mantıklı. Ürünü iade edip farkını vererek 32ES6100 ile değiştirebilir miyiz bilgisi olan var mı?

Kutu acilmadiysa kurulum yapilmadiysa degistirebilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisten haber geldi.. piksel icin 1 tane bile olsa panel degisimi yapabileceklerini soyledi. Yani iade olmuyormus. Bellek hatasi icinde resmi olmamakla birlikte hata olmadigini soylediler. Resmi yaniti merkezden bekliyorlar

• bende bayadir smart hub kendini guncellemiyor disardan guncelleme yapilabilir mi ama tv yazilimindan bahsetmiyorum ikisinin surumleri ayri ayri degil mi

tv yazilimi da 1023 mus benim ama guncellemek istemiyorum

• quote:

Servisten haber geldi.. piksel icin 1 tane bile olsa panel degisimi yapabileceklerini soyledi. Yani iade olmuyormus. Bellek hatasi icinde resmi olmamakla birlikte hata olmadigini soylediler. Resmi yaniti merkezden bekliyorlar

hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Servisten haber geldi.. piksel icin 1 tane bile olsa panel degisimi yapabileceklerini soyledi. Yani iade olmuyormus. Bellek hatasi icinde resmi olmamakla birlikte hata olmadigini soylediler. Resmi yaniti merkezden bekliyorlar

paneli değiştirecek misin arkadaşım?

not: bellek hatası ile ilgili resmi cevabı harbiden merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

quote:

paneli değiştirecek misin arkadaşım?

not: bellek hatası ile ilgili resmi cevabı harbiden merak ediyorum.

Dostum panel değişimi konusunda pek emin değilim bellek hatasına gelicek yanıta göre hareket edeceğim. Ama büyük ihtimal değiştiririm çünkü bazen çok rahatsız ediyor..

• Aklıma gelmişken sizlerden ricam bellek hatası olayını sizde denermisiniz? Youtube üzerinden yaklaşık 10-15 dk lık bir video yu kesintisiz izleyebiliyormusunuz? Yada online film izleme?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar tv nin yanında hediye edilen 2 3D gözlük kutunun içinden mi çıkıyor? Yoksa ayrıyetten elden mi veriliyor?

Evet servis geldi kurdu, içinden gözlükler çıktı.

HDMI ile görüntü süper. Ancak scartla dikey olarak sağa sola hareket eden şeffaf bir sütun var sanki ekranda. Sizce scarttan mıdır? HDMI ile öyle sağa sola kayan bir sütun yok, ben de içimi rahatlatmak için kendi kendime scarttandır diyorum ama :)
  • quote:

quote:

quote:

HDMI ile görüntü süper. Ancak scartla dikey olarak sağa sola hareket eden şeffaf bir sütun var sanki ekranda. Sizce scarttan mıdır? HDMI ile öyle sağa sola kayan bir sütun yok, ben de içimi rahatlatmak için kendi kendime scarttandır diyorum ama :)

scarttan olabilir uydu alıcı hediyelimi aldın tvyi eğer öyleyse uydu alıcısının içinden çıkan hdmı kablosunu çöpe at gitsin çok dandik o hdmı kablosu 20 tlye 1.4 hdmı kablosu al ve şimdi görüntüye bak cam gibi tvyi scartla değilde 1.4 hdmı kablosuyla kullanmanı tavsiye ederim hayırlı olsun güle güle kullan

• merhaba arkadaşlar ses sistemlerinden anlamadığım için şunu sormak istiyorum bu tvnin optik ses çıkışı var ve benim elimde ise logitech x540 5+1 ses sistemi var bu sistemi tvye 5+1 olarak nasıl bağlarım bunun için ayrı aparat yada dönüştürücü varmıdır bilenler yardım ederse çok sevinirim (x540 5+1in ptik çıkışı yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 16 Aralık 2012; 3:33:05 >
  • quote:

merhaba arkadaşlar ses sistemlerinden anlamadığım için şunu sormak istiyorum bu tvnin optik ses çıkışı var ve benim elimde ise logitech x540 5+1 ses sistemi var bu sistemi tvye 5+1 olarak nasıl bağlarım bunun için ayrı aparat yada dönüştürücü varmıdır bilenler yardım ederse çok sevinirim (x540 5+1in ptik çıkışı yok)

İnternette gördüğüm kadarıyla sadece kulaklık çıkışıyla bağlantı yapabilirsiniz. O da 5+1 olarak performans verir mi bilmiyorum. Ben samsung'un HT-350 ses sistemini HDMI kablo ile 2. HDMI girişine bağladım (Diğer HDMI girişler olmuyor ARC olmadığı için). Gayet güzel oldu.
  • Arkadaşlar diğer arkadaşların yaptığı gibi bende video çözürnürlük ayarını "Kaynağa göre" yaptım. Gerçekten SD yayınların kalitesi arttı. Sadece HD yayınlara geçerken 2-3 saniye bekleyip çözünürlüğü ayarlayıp geçiyor. Aynı şey HD'den SD yayına geçince oluyor. Birde kanal logolarının görünümü biraz tırtıklı gibi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfaydin

quote:

merhaba arkadaşlar ses sistemlerinden anlamadığım için şunu sormak istiyorum bu tvnin optik ses çıkışı var ve benim elimde ise logitech x540 5+1 ses sistemi var bu sistemi tvye 5+1 olarak nasıl bağlarım bunun için ayrı aparat yada dönüştürücü varmıdır bilenler yardım ederse çok sevinirim (x540 5+1in ptik çıkışı yok)

İnternette gördüğüm kadarıyla sadece kulaklık çıkışıyla bağlantı yapabilirsiniz. O da 5+1 olarak performans verir mi bilmiyorum. Ben samsung'un HT-350 ses sistemini HDMI kablo ile 2. HDMI girişine bağladım (Diğer HDMI girişler olmuyor ARC olmadığı için). Gayet güzel oldu.

öyle denedim tvden ses çıkmadı harici hoparlör seçtim gene ses çıkmadı tüm uyduları jacklardan tek tek taktım çıkardım gene ses çıkmadı belki ben bir yerde yanlış yaptım

• quote:

quote:

quote:

quote:

scarttan olabilir uydu alıcı hediyelimi aldın tvyi eğer öyleyse uydu alıcısının içinden çıkan hdmı kablosunu çöpe at gitsin çok dandik o hdmı kablosu 20 tlye 1.4 hdmı kablosu al ve şimdi görüntüye bak cam gibi tvyi scartla değilde 1.4 hdmı kablosuyla kullanmanı tavsiye ederim hayırlı olsun güle güle kullan

Digiturkün uydu alıcısı. HDMI ile görüntü çok güzel dediğiniz gibi. teşekkürler.

• quote:

senin almak istediğin sese göre değişir stereo ses istiyorsan 3 giriş 1 çıkış kablo var senin turuncu yeşil siyah jakı ona takarsın 1 çıkışı da tv nin kulaklık çıkışına onunla bütün uydulardan ses alabilirsin. Yok ben öyle değil de 5.1 kanal ses istiyorum dersen yani sinema sistemi onun için de decoder var http://www.playvision.com.tr/playvision-hda-51a-decoder.php#menu ben aldım Logitech z506 var onunla kullanıyorum filmlerde güzel oluyor dts sesleri çözüyor

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.