Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiesto06

quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

quote:

Orijinalden alıntı: mfaydin

Arkadaşlar diğer arkadaşların yaptığı gibi bende video çözürnürlük ayarını "Kaynağa göre" yaptım. Gerçekten SD yayınların kalitesi arttı. Sadece HD yayınlara geçerken 2-3 saniye bekleyip çözünürlüğü ayarlayıp geçiyor. Aynı şey HD'den SD yayına geçince oluyor. Birde kanal logolarının görünümü biraz tırtıklı gibi oldu.

nasıl yaptığınızı anlatırmısınız menüyü karıştırdım ama bulamadım.

gerçekten SD yayınların görüntüsü değişiyor. Receiver dan yapacaksınız görüntü ayarları yanlış hatırlamıyorsam çözünürlüğü seçtiğiniz yer var ya 1920 1080p oraya by sourch yaptım. En iyi çözünürlüğü kendisi buluyor.

bende digiturk var receiver üzerinde video formatı ayarlarında 1920*1080 haricinde orjinal ve yerel diye bir ayar daha var onlarda da bir şey değişmedi.

• Servis panel değişimi ve test işlemlerini tamamlamış. TV'yi birazdan eve teslim edeceklermiş. Telefonda servis müdürü ile konuştum testi bizzat kendisi yapmış ve bellek hatası almadığını söyledi. Ancak bunu yapmadan önce panel değişmiş ve fabrika ayarlarındaki TV'ye 1031 yazılımını USB ile yüklemiş.

Olaya henüz bir anlam getiremedim. Yazılım güncelleme ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Akşam gidince birde ben test edeceğim zaten telefondada söyledim aynı sorunu yaşarsam fotoğrafını çekeceğim.

Not: 1031 yazılımı TV'den aratınca görünmüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Servis panel değişimi ve test işlemlerini tamamlamış. TV'yi birazdan eve teslim edeceklermiş. Telefonda servis müdürü ile konuştum testi bizzat kendisi yapmış ve bellek hatası almadığını söyledi. Ancak bunu yapmadan önce panel değişmiş ve fabrika ayarlarındaki TV'ye 1031 yazılımını USB ile yüklemiş.

Olaya henüz bir anlam getiremedim. Yazılım güncelleme ile ilgili bir sorun olmuş olabilir. Akşam gidince birde ben test edeceğim zaten telefondada söyledim aynı sorunu yaşarsam fotoğrafını çekeceğim.

hayırlı olsun inş. tekrarlamaz bu arızalar da güle güle kullanırsınız yeni panelinizi bulutlanmanız da gitmiştir umarım.

bugün siteye baktım ama maalesef 1031 sürümü yok internete yüklemeden servis e mi geliyor yoksa yeni Firmware

Yeni dikkatimi çekti Yayınlanma tarihi 21.12.2012 1030 Yeni Sürümü olabilir mi ?

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiesto06 -- 21 Aralık 2012; 15:38:32 >

• quote:

quote:

Servis panel değişimi ve test işlemlerini tamamlamış. TV'yi birazdan eve teslim edeceklermiş. Telefonda servis müdürü ile konuştum testi bizzat kendisi yapmış ve bellek hatası almadığını söyledi. Ancak bunu yapmadan önce panel değişmiş ve fabrika ayarlarındaki TV'ye 1031 yazılımını USB ile yüklemiş.

hayırlı olsun inş. tekrarlamaz bu arızalar da güle güle kullanırsınız yeni panelinizi bulutlanmanız da gitmiştir umarım.

bugün siteye baktım ama maalesef 1031 sürümü yok internete yüklemeden servis e mi geliyor yoksa yeni Firmware

Yeni dikkatimi çekti Yayınlanma tarihi 21.12.2012 1030 Yeni Sürümü olabilir mi ?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah..

Hocam o işte bir yanlışlık var çünkü ben bundan 2 hafta önce 1030'u yükledim zaten. Servis bana telefonda önce 1030 yükledim dedi. Kapattıktan 3dk sonra tekrar aradı kusura bakmayın yanlış söylemişim 1031 yüklendi dedi. Akşam gidince kendimde kontrol ederim.

• quote:

quote:

quote:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah..

Hocam o işte bir yanlışlık var çünkü ben bundan 2 hafta önce 1030'u yükledim zaten. Servis bana telefonda önce 1030 yükledim dedi. Kapattıktan 3dk sonra tekrar aradı kusura bakmayın yanlış söylemişim 1031 yüklendi dedi. Akşam gidince kendimde kontrol ederim.

Tamam işte bende de 1030 var zaten bende 1031 e şaşırdım sitede yok 1030 gözüküyor

• quote:

Tamam işte bende de 1030 var zaten bende 1031 e şaşırdım sitede yok 1030 gözüküyor

Yayınlanma tarihi 21.12.2012 dediğiniz için söyledim ben 2 hafta önce yüklemiştim diye
  • @ Magnitude35

yeni panel yeni sürüm

umarım sorun yaşamazsın tekrar.

güle güle kullan dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

@ Magnitude35

yeni panel yeni sürüm

umarım sorun yaşamazsın tekrar.

güle güle kullan dostum

eyw dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test yaptim ve bellek hatasi devam ediyor.. samsung mh ile konustum bu sorunun guncelleme nedenli oldugunu ve yakinda duzelecegini soyledi. TV nin paneli degismis sornlu piksel kayboldu ve en guzelide bulutlanma belirgin bicimde azalmis. bunla ilgili resmi ileride ekleyebilirim.

bu arada sorunlu piksel ölü degil canli piksel olarak geçiyormus.

• unutmadan guncelleme surumu gercekten 1031

• quote:

Test yaptim ve bellek hatasi devam ediyor.. samsung mh ile konustum bu sorunun guncelleme nedenli oldugunu ve yakinda duzelecegini soyledi. TV nin paneli degismis sornlu piksel kayboldu ve en guzelide bulutlanma belirgin bicimde azalmis. bunla ilgili resmi ileride ekleyebilirim.

bu arada sorunlu piksel ölü degil canli piksel olarak geçiyormus.

sevisteki adam bellek hatasını test etmemiş miydi ya tesadüfen o an hata vermedi yada pek bakmadılar neyse şu size yüklenen sürüm yayınlansın da onu yükleyelim

• Dediğin gibi ya ona denk gelmedi (ki ben pek ihtimal vermiyorum) yada çok fazla uğraşmadı o konuda.. Olsun yaa en azından bulutlanma ve piksel sorunundan kurtulmuş oldum
  • Benim TV de de 3D sorunu başladı...3D görüntü ayarlarında, OFF, 2D-->3D seçenekleri var...ama üst-üste ve yan-yana olan seçenekler pasif..seçilemiyor.

yazılımsal bir durum vardır diyip, son yazılımı yükledim..buna rağmen düzelme olmadı.

işin tuhafı 2 ay seyrettim bir sorun yoktu, durum dururken neden çıktı bu sorun? bu sorunu başka yaşayan var mı?

bir de fabrika ayarlarına döndürürsem, düzelir mi acaba? fabrika ayarına dönersek, tüm kişisel ayarlar kaybolur sanırım..bunu da pek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Benim TV de de 3D sorunu başladı...3D görüntü ayarlarında, OFF, 2D-->3D seçenekleri var...ama üst-üste ve yan-yana olan seçenekler pasif..seçilemiyor.

yazılımsal bir durum vardır diyip, son yazılımı yükledim..buna rağmen düzelme olmadı.

işin tuhafı 2 ay seyrettim bir sorun yoktu, durum dururken neden çıktı bu sorun? bu sorunu başka yaşayan var mı?

bir de fabrika ayarlarına döndürürsem, düzelir mi acaba? fabrika ayarına dönersek, tüm kişisel ayarlar kaybolur sanırım..bunu da pek istemiyorum.

Scard girişiyle bağlantı yaptıysanız uydu alıcınızı 3d görüntünün o özellikleri çalışmaz.Hdmi girişiyle bağlantı yapmanız gerekiyor.Aynı sorun bende de vardı hdmi kablosu alınca sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Benim TV de de 3D sorunu başladı...3D görüntü ayarlarında, OFF, 2D-->3D seçenekleri var...ama üst-üste ve yan-yana olan seçenekler pasif..seçilemiyor.

Scard girişiyle bağlantı yaptıysanız uydu alıcınızı 3d görüntünün o özellikleri çalışmaz.Hdmi girişiyle bağlantı yapmanız gerekiyor.Aynı sorun bende de vardı hdmi kablosu alınca sorun düzeldi.

Cevap için teşekkürler...Ben baştan beri hdmi kullanıyorum...scart hiç bağlanmadı...zaten birkaç hafta öncesine kadar bir sorun yoktu...ne olduysa sonradan bu sorun ortaya çıktı...

• quote:

bende bu olay değil de hiç bir video kendi playerından göstermedi daha önce oynattığı videoyu da göstermedi H264 kodeki çözemiyor diye sorun vermişti. TV yi kapatıp açtım o olay düzeldi

• uydu cihazında ki hdmi kabloyu televizyonun hangi hdmi girisine takmalıyım dvi, arc ve sadece hdmi yazan 3 giriş var. hangisini tercih etmek daha uygundur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

uydu cihazında ki hdmi kabloyu televizyonun hangi hdmi girisine takmalıyım dvi, arc ve sadece hdmi yazan 3 giriş var. hangisini tercih etmek daha uygundur?

kurulumdan beri hiç ellemedim hdmi 3 te takılı duruyor yani sadece hdmi yazan yer oraya taktı servise gelenler orada kullanıyoruz bizde diğer yerleri hiç denemedim bilgim de yok :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

uydu cihazında ki hdmi kabloyu televizyonun hangi hdmi girisine takmalıyım dvi, arc ve sadece hdmi yazan 3 giriş var. hangisini tercih etmek daha uygundur?

kurulumdan beri hiç ellemedim hdmi 3 te takılı duruyor yani sadece hdmi yazan yer oraya taktı servise gelenler orada kullanıyoruz bizde diğer yerleri hiç denemedim bilgim de yok :S

sadece hdmı ye tak
  • diğer hdmi a taksanız bile sorun olmuyor ben denedim.kumandadaki source tuşundan (hdmi yada hdmi2) üzerine gelip ok e basın görüntü gelir.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.