Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dalio

Benim TV de de 3D sorunu başladı...3D görüntü ayarlarında, OFF, 2D-->3D seçenekleri var...ama üst-üste ve yan-yana olan seçenekler pasif..seçilemiyor.

yazılımsal bir durum vardır diyip, son yazılımı yükledim..buna rağmen düzelme olmadı.

işin tuhafı 2 ay seyrettim bir sorun yoktu, durum dururken neden çıktı bu sorun? bu sorunu başka yaşayan var mı?

bir de fabrika ayarlarına döndürürsem, düzelir mi acaba? fabrika ayarına dönersek, tüm kişisel ayarlar kaybolur sanırım..bunu da pek istemiyorum.

benim de başıma gelmişti. eğer uydu alıcınızın görüntü formatı 1080 'de değilse bunu yapıyor.
    digitürk kutusundan bi baktım 576 'ya geçmiş ayar hemen 1080 'e aldım ve sorun çözülmüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimy34 -- 24 Aralık 2012; 14:22:46 >

• arkadaşlar,
    samsung sitesine ürün kaydımı yapamadım.model kodu kontrol edin uyarısı çıkıyor.kutunun üzerindeki model kodu girdim olmuyor sorun nerede acaba ?
  • @ bvec,

0 ( sıfır ) ve o ya dikkat edin.

bende bayağı bir zorlanmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 25 Aralık 2012; 13:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Dediğin gibi ya ona denk gelmedi (ki ben pek ihtimal vermiyorum) yada çok fazla uğraşmadı o konuda.. Olsun yaa en azından bulutlanma ve piksel sorunundan kurtulmuş oldum

Selam dostum,

Bende yeni aldım tv yi gündür kullanıyorum. Bulutlanma siyah ekranda bariz bir şekilde görünüyor ve bir tanede ölü pixel buldum. Tv yi internetten aldım iade hakkım hala var. Bu durum normal mi yoksa hemen iade etmelimiyim. Samsung mh ile görüştüm. Bulutlanma samsung için arıza olarak görünmüyormuş ve garanti kapsamında servis yönlediremiyorlarmış. Sizce iade etmelimiyim aldığım yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: candzh

quote:

Dediğin gibi ya ona denk gelmedi (ki ben pek ihtimal vermiyorum) yada çok fazla uğraşmadı o konuda.. Olsun yaa en azından bulutlanma ve piksel sorunundan kurtulmuş oldum

Selam dostum,

Bende yeni aldım tv yi gündür kullanıyorum. Bulutlanma siyah ekranda bariz bir şekilde görünüyor ve bir tanede ölü pixel buldum. Tv yi internetten aldım iade hakkım hala var. Bu durum normal mi yoksa hemen iade etmelimiyim. Samsung mh ile görüştüm. Bulutlanma samsung için arıza olarak görünmüyormuş ve garanti kapsamında servis yönlediremiyorlarmış. Sizce iade etmelimiyim aldığım yere.

Hocam öncelikle hayırlı olsun.. Bulutlanma olayı için Samsung ve bir çok firma bulutlanmayı arıza olarak nitelendirmiyorlar. Kendilerince haklılar. Bende hala devam ediyor ancak eski panele göre bariz bir azalma var. Bu panelden panele değişiyor. Beni asıl düşüdüren bu değil, ölü piksel olayı. Sıfır aldığınız bir TV içinden ölü piksel çıkması iyi değil.

Ölü piksel olarak yorumladığınız pikselin rengi nedir? Kırmızı? Siyah? Beyaz? Durumuna göre panel değişimi yapıyorlar. Kırmızı harici bir renkse en az 3 tane yanyana olmalı yada 5 tane farklı yerlerde olmalı diyor ve panel değişimide yapmıyorlar. Ancak intenetten aldığınız bir ürünü koşulsuz 1 hafta içinde iade edebilirsiniz. Ben olsam ölü piksel yüzünden iade ederdim. Tabi karar sizin..

• yeni güncelleme mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

quote:

Orijinalden alıntı: dalio

Benim TV de de 3D sorunu başladı...3D görüntü ayarlarında, OFF, 2D-->3D seçenekleri var...ama üst-üste ve yan-yana olan seçenekler pasif..seçilemiyor.

yazılımsal bir durum vardır diyip, son yazılımı yükledim..buna rağmen düzelme olmadı.

işin tuhafı 2 ay seyrettim bir sorun yoktu, durum dururken neden çıktı bu sorun? bu sorunu başka yaşayan var mı?

bir de fabrika ayarlarına döndürürsem, düzelir mi acaba? fabrika ayarına dönersek, tüm kişisel ayarlar kaybolur sanırım..bunu da pek istemiyorum.

benim de başıma gelmişti. eğer uydu alıcınızın görüntü formatı 1080 'de değilse bunu yapıyor.
    digitürk kutusundan bi baktım 576 'ya geçmiş ayar hemen 1080 'e aldım ve sorun çözülmüştü

Harika, 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi...benimkide değişmiş, çocuk oynarken formatı değiştirmiş sanırım....teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candzh

quote:

Selam dostum,

Hocam öncelikle hayırlı olsun.. Bulutlanma olayı için Samsung ve bir çok firma bulutlanmayı arıza olarak nitelendirmiyorlar. Kendilerince haklılar. Bende hala devam ediyor ancak eski panele göre bariz bir azalma var. Bu panelden panele değişiyor. Beni asıl düşüdüren bu değil, ölü piksel olayı. Sıfır aldığınız bir TV içinden ölü piksel çıkması iyi değil.

Ölü piksel olarak yorumladığınız pikselin rengi nedir? Kırmızı? Siyah? Beyaz? Durumuna göre panel değişimi yapıyorlar. Kırmızı harici bir renkse en az 3 tane yanyana olmalı yada 5 tane farklı yerlerde olmalı diyor ve panel değişimide yapmıyorlar. Ancak intenetten aldığınız bir ürünü koşulsuz 1 hafta içinde iade edebilirsiniz. Ben olsam ölü piksel yüzünden iade ederdim. Tabi karar sizin..

Teşekkür ederim. Tv den genel olarak memmunum çok güzel film izleniyor. Ancak bu ölü pixeller(mavi) midemi bulandırdı bulutlarda cabası tabi. İade etmeye karar verdim. Yenisini alırmıyım bilmiyorum internetten almanın faydasını görecez. Cevap için teşekkürler.

• Teknosanın verdiği 2 ay Digiturkde aktivasyon süresi mi 31 mart 2013 yoksa o 31 mart 2013 kanalların kapanma süresi mi ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
  • Televizyonumun ana karti değişti, hala bellek hatasi devam ediyor. Resmen tvden sogudum. Web browserda takilma vardı o düzeldi gibi bellek hatasi sinirimi bozdu. Kizima pepe açiyorum birkac dakika icinde bellek hatasi veriyor. Sizde bu sorun var mi devam ediyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin

• quote:

Orijinalden alıntı: sfsu

Televizyonumun ana karti değişti, hala bellek hatasi devam ediyor. Resmen tvden sogudum. Web browserda takilma vardı o düzeldi gibi bellek hatasi sinirimi bozdu. Kizima pepe açiyorum birkac dakika icinde bellek hatasi veriyor. Sizde bu sorun var mi devam ediyor mu?

Onceki yazilari okuduysaniz ayni sorun bende ve bi kac arkadasta daha var. hala gecmedi mh guncelleme ile duzelecek dedi kartiniz ne sebeple degisti?

• We browser surekli takiliyordu ekranda titreme yapiyordu. Ayrica bellek hatasi vardi aldigimdan beri bellek hatasi var 4ay olacak. Surum 10.25di şuan 30 yüklü bellek hatasi sorunu devam ediyor samsungun ayıbı server deyip yalan söylüyorlar alenen.

• Aldigimdan beri interneten bişey izleyemiyorum, bu bellek hatasini hemen veriyor.

• alalı 5 ay oldu bellek hatası hiç almadım sürüm olarak 1025 hala güncellemiyorum tvyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

alalı 5 ay oldu bellek hatası hiç almadım sürüm olarak 1025 hala güncellemiyorum tvyi

şimdilik en iyisini yapıyorsunuz..

Dün birşey dikkatimi çekti. Misafirim gelmişti kendi facebook sayfasına girmek istedi ve TV üzerinden web browser ile facebook a girdi. Girişinden 5dk sonra bellek hatası verip kapandı (tabi ben o sırada çok sinirlendim) bi sinirle kumandayı aldım anasayfaya git e bastım ve facebook'u tekrar açtım. Şaşılacak şekilde yaklaşık 30dk boyunca bir sürü resim ve kişi profiline girdi çıktı ve hata vermedi

Daha sonrasında deneme fırsatım olmadı bu akşamda iş çıkışı şehir dışına gideceğim o yüzden gene deneyemem. Acaba tesadüfen mi düzeldi yoksa bellek hatası sonrası anasayfa dedikten sonra mı bilemiyorum sizdede düzgün çalışmaya devam edecek mi acaba imkanı olan denerse çok sevinirim.

• Arkadaşlar merhaba,

ue40es6100 cihaz aldım bilgisayarımdaki filmleri izlemek için nasıl bir baglantı yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  • SELAM arkadaşlar...es6100 ü 3 gün önce aldım..servis dün kurdu herşeey süper...alacak arkadaşlara tavisye ederim..

Bir sorum olacak ama bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...TV yi kliksa dan aldım,alırken SMART SİNEMA 200 FİLM HEDİYE YAZIYODU..alttaki dipnotta da
    TAAHHÜT EDİLEN 200 FİLM YIL BOYUNCA YAYINA GİRECEK İÇERİKLERİN TOPLAM SAYISIDIR.KULLANICILAR BU FİLMLERİ SAMSUNG SMART SİNEMA UYGULAMASI ÜZERİNDEN İZLEYEBİLİR BU UYGULAMAYI ANDROİD MARKKETTEN İNDİREBİLİRİSİNİZ diyor bende bu işlerde yeni olduğum için pek kafam basmıyo :)
  • @katama
    Öncelikle iyi günlerde kullanın, forumun sayfalarına göz atmayı unutmayın çünkü bir çok sorunuzun yanıtını bulabilirsiniz.. Filmler için kumandanızın smart tuşuna (renkli olan) basınız. Gelen smart menüde üst tarafta Samsung Smart Sinema adından bir uygulama ikonu olacak (Explore 3D nin yanında) onu açtığınızda ücretsiz olan filmleri görebilirsiniz.

@serdar.wr
    Öncelikle sizede hayırlı olsun. Aynı şekilde forumun sayfalarını okursanız sorularınıza yanıtlar bulabilirsiniz. Bu iş için öncelikle PC'nizde AllShare yüklü olmalı. Eğer yoksa samsung sitesinden indirip kurun. Daha sonra TV'nizdeki AllShare bölümünden TV'nizdeki paylaşılan dosyaları göreceksinizdir. Bunların içinde filmlerinizde varsa izleyebilirsiniz. Kurulum türkçe olduğu için sorun yaşamazsınız.

Not: PC den izlenen filmlerde ileri geri olmuyor, bu nedenle ben Harici bir bellek aldım ve tüm filmlerimi ona yükleyip USB üzerinden izliyorum.

• Bellek hatası sorunu güncellemelerden sonra ortaya çıktı.zaman zaman oluyor arıza yazılımsal yeni güncellemelerle düzelir ama bunu birisinin samsung a düzgün anlatması lazım eski firmwareler elinde olan var mı ve nasıl yükleyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.