Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Es serisi için kendim sıraladığım kullanabileceğiniz turksat kanal listesi
    http://www.dosya.tc/server25/qJzxKW/channel_list_UE46ES6340_1201.rar.html
  • Merhaba Arkadaşlar,bende de 40es6140 modeli var.Bende bellek hatasi aliyorum ama foruma girene kadar bunun bağlanti hatasi olduğunu düşünüyordum.Sanirim bu konuda ben biraz şansliyim çünkü internet kullanimini etkileyecek siklikta olmuyor bende.Çok nadir oluyor,ama bunu önemsemeliyim bilemedim? Benim asil sorunum kablosuz klavye aldim ama tv nin buna tepkisinden hiç memnun değilim.Kablosuz klavyeden de yazacak olsam illa şu lanet kendi sanal klavyesini çoikariyo ekrana ve benim sanal klavyemi resmen sabote ediyor.Bunun bir kapatma ayari falan vrsa Allah rizasi için bir arkadaş söylesin.Nete girmek istemiyorum sirf şu aptal sana kavyesi yüzünden.Üstelik saydam da değil bulunduğu yere ne yazdiğinida göremiyorsun.Cevabinizi bekliyorum.Teşekkürler.
  • selam arkadaşlar;sonunda 55es6140 televizyonumu sattım ve de 8000 aldım kurulumunu bekliyorum. inşallah umduğum gibi çıkar televizyon çünkü 6140 kötü demiyorum ama sanırım benim beklentilerim fazlaydı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSUNAMMi

Merhaba Arkadaşlar,bende de 40es6140 modeli var.Bende bellek hatasi aliyorum ama foruma girene kadar bunun bağlanti hatasi olduğunu düşünüyordum.Sanirim bu konuda ben biraz şansliyim çünkü internet kullanimini etkileyecek siklikta olmuyor bende.Çok nadir oluyor,ama bunu önemsemeliyim bilemedim? Benim asil sorunum kablosuz klavye aldim ama tv nin buna tepkisinden hiç memnun değilim.Kablosuz klavyeden de yazacak olsam illa şu lanet kendi sanal klavyesini çoikariyo ekrana ve benim sanal klavyemi resmen sabote ediyor.Bunun bir kapatma ayari falan vrsa Allah rizasi için bir arkadaş söylesin.Nete girmek istemiyorum sirf şu aptal sana kavyesi yüzünden.Üstelik saydam da değil bulunduğu yere ne yazdiğinida göremiyorsun.Cevabinizi bekliyorum.Teşekkürler.

maalesef dostum sırf o sanal klavye için müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu nasıl kalkıyor diye servise yönlendirdiler serviste açıkçası bilmiyor o sanal klvayenin nasıl kaldırıldığını yani şöyle yapacak bir şey yok biz mouseu arama çubuğuna getirdikmi sanal klavye hemen kenarda çıkıyor çok sinir bozucu bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Merhaba Arkadaşlar,bende de 40es6140 modeli var.Bende bellek hatasi aliyorum ama foruma girene kadar bunun bağlanti hatasi olduğunu düşünüyordum.Sanirim bu konuda ben biraz şansliyim çünkü internet kullanimini etkileyecek siklikta olmuyor bende.Çok nadir oluyor,ama bunu önemsemeliyim bilemedim? Benim asil sorunum kablosuz klavye aldim ama tv nin buna tepkisinden hiç memnun değilim.Kablosuz klavyeden de yazacak olsam illa şu lanet kendi sanal klavyesini çoikariyo ekrana ve benim sanal klavyemi resmen sabote ediyor.Bunun bir kapatma ayari falan vrsa Allah rizasi için bir arkadaş söylesin.Nete girmek istemiyorum sirf şu aptal sana kavyesi yüzünden.Üstelik saydam da değil bulunduğu yere ne yazdiğinida göremiyorsun.Cevabinizi bekliyorum.Teşekkürler.

maalesef dostum sırf o sanal klavye için müşteri hizmetlerini arayıp sordum bu nasıl kalkıyor diye servise yönlendirdiler serviste açıkçası bilmiyor o sanal klvayenin nasıl kaldırıldığını yani şöyle yapacak bir şey yok biz mouseu arama çubuğuna getirdikmi sanal klavye hemen kenarda çıkıyor çok sinir bozucu bir durum

Alın bendende okadar.. İşin kötüsü bazı şifre girişleri sanal klavye harici girdiğinizde kabul etmiyor mecbur onla girmek gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatmeral

selam arkadaşlar;sonunda 55es6140 televizyonumu sattım ve de 8000 aldım kurulumunu bekliyorum. inşallah umduğum gibi çıkar televizyon çünkü 6140 kötü demiyorum ama sanırım benim beklentilerim fazlaydı:)

Goruslerini paylasmani bekliyorum. Bendede 50es6100 var. Satıp 55es8000 almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala servis gelmedi paketinde duruyor. Açıkcası uzun zaman lg ve de samsung arasında gidip geldim ama benim değerlendirmem normal tv yayın üzerine olduğu için sonunda samsung 8000 serisinde karar kıldım. Tabii herkesin farklı bir bakış açısı var umarım memnun kalırım ve de değerlendirmelerimi kurulumdan hemen sonra yazarım.
  • YouTube uygulaması güncelleme istedi güncelledim ama dili ingilizceye döndü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccrop

Arkadaşlar bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Youtube uygulamasında daha önce izlediğim VEVO nun yayınladığı video klipleri şimdi izleyemiyorum (not available) diyor. Tarayıcısından youtube ye girip aynı klip i açtığımda ise başarıyla çalıştırıyor. Benim aklıma gelen Youtube nin son güncellemesinden sora telif haklarıyla alakalı bir durumun oluştuğu. TV nin DNS ayarlarını 8.8.8.8 yaptım yine açmadı. Başkada aklıma birşey gelmiyor. Siz ne dersiniz? Aynı probleme maruz kalan arkadaşım var mı acaba?

iki gündür uygulamadan video seyretmemiştim mesajını okuyunca bakayım dedim açınca güncelleme uyarısı verdi yüklemeden çalıştırdım vevo kaynaklı videolar açılıyor şuan yani yeni güncelleme nedeniyle oluşan bir sorun olabilir
  • logitech m185 kablosuz fare yi televizyonda cok rahat kullanabiliyorum. tavsiye ederim. televizyonu kumanda edebildiğiniz bir android program bilen varmı telefon için.
  • Zannederim genel bir sorun var 6 serisi TV lerde.
    Ben 6340 aldım Teknosa dan. Geçen (23.12.2012) pazar günü almıştık, çarşamba günü servis geldi kurdu.

Görüntü kalitesi çok iyi. Sadece internet olayı hoş değil.
    Mail adresine bağlanırken nick ve şifreyi yazıyorum. Bağlanıyor, ana sayfayı açıyor. Live.com'a bağlanıp
    hotmail isim ve şifresini giriyorum. Sayfa açılır gibi yapıyor ama hemen kapanıyor.

Çözüm var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Alın bendende okadar.. İşin kötüsü bazı şifre girişleri sanal klavye harici girdiğinizde kabul etmiyor mecbur onla girmek gerekiyor

kullandığın kablosuz klavye markası ne bilmiyorum ama

bende logitech mk200 kablosuz klavye +mause var jet hızı ile açıyor çok memnunum 2 ayönce 39 tl ye almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: hrdss

logitech m185 kablosuz fare yi televizyonda cok rahat kullanabiliyorum. tavsiye ederim. televizyonu kumanda edebildiğiniz bir android program bilen varmı telefon için.

android markette bulursun telin modelini remote diye arattır

samsung remote diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar.wr

Arkadaşlar merhaba,

ue40es6100 cihaz aldım bilgisayarımdaki filmleri izlemek için nasıl bir baglantı yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

pc ye al share kur seyret
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle tv yi alıpta 3-5 gün sonra buraya Süper,Çok memnun kaldım Tavsiye ederim şeklinde yazan arkadaşlara çok acıyorum.Şu yorumlarınızı 1 aydan önce yapmayın.Tv yi alalı 4 ay oldu ve memnun değilim.Memnunum diyenede tv yi ücretsiz vericem.
    Tv nin bellek hafızası 780 mb küsür olduğu için toplasanız 20 uygulama indiriliyor ve onlarda samsung cep telefonundaki gibi değil tv ye uyumlu işe yaramaz bir kaç uygulama..bellek az olduğu için internette yüksek veri gerektiren işlemlerde OTURUM SONLANDIRILDI uyarısı geliyor ve HARİCİ BELLEK İLE OLMUYOR maalesef servise ve müsteri hizm sordum.Bunun sorun olmadığı ve bir bilgisayar değil tv olduğu aynı performansı beklememeiz gerektiğini söylüyorlar hep.Madem öyle adı neden SMART.facebook ve twitter a şifrenizde + - / vs gibi harf ve rakam harici bir işaret var ise giriş yapamıyorsunuz yine.Ayrıca uygula çok vasat. Ve smart menüde ekran gidip geliyo birşey seçince renk mavi temada iken soluk mavi oluyor.Dijiturk reciever ım var kanal değiştirirken HDMI değişiyo kendi kendine..Bunu saymıyim sorundan.Ve kablolu bağlandığım halde internet çooook yavaş.GENEL ANLAMDA TV OLARAK İYİ SADECE ÇOK ÇOK İYİ DEĞİL...

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

46" modeli ben de var, sorularınızı cevaplayabilirim. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
    Aşağıdaki testi yapıp ES6140 tvnin Full HD 3D yani 3D modunda 1080p görüntü verip vermediğini kontrol edebilir misiniz?

Teşekkürler.

http://www.worldserve.de/projects/samsung/Testbild-2D.jpg
    http://www.worldserve.de/projects/samsung/Testbild-3D.mpo

dosyalarını usb belleğe kopyalayıp tvden oynatın.

Eğer 3D modunda aşağıdaki şekilde yazılar net okunuyorsa sorun yok ve 1080p 3D görüntü çıkışı verebiliyor demektir.

Eğer 3D modunda aşağıdaki şekilde yazılar bulanık ve okunmuyorsa sorun var ve 1080p 3D görüntü çıkışı vermiyor demektir.

Alıntıları Göster
    Selamünaleyküm, Çarşamba günü servis geldi ve teknosa dan aldığım 6340'ı kurdular.
    Bir kaç gün menüleri öğrenmekle geçti. Daha önce 37 (15") ekran tüplü TV kullanmış birisi için cihaz muhteşem geldi bana.
    1) Görüntü ve ses kalitesi çok güzel.
    2) Ama internet performansını beğenmedim.
    3) Mail adresim ile Samsung Kullanıcı ID (bir mail adresi) ve Şifre oluşturma ekranında ilginç bir sorunla karşılaştım.
    Şöyle ki; Şifrenizi alfanumerik istediğiniz şekilde oluşturabiliyorsunuz ancak (0) Sıfır kullanamıyorsunuz. 2 sefer denedim aynı sonucu aldım.
    Sıfır yerine başka bir rakam kullandım. Örnek: yirmidokuz051453 şeklinde bir şifre asla oluşturamiyorsunuz. Çünkü sıfır basılacak tuşa (ekrandaki sanal
    numara pad de) basılamıyor.
    4) Servis USB bellek takıp kendi sıralı listesini yükledi. Ben kendi usb belleğime birşeyler attım yüklemek istedim. Görmüyor.
    TV nin SOURCE menüsünde TV var USB ve DİĞER diye 3 sekme var. USB sekmesine geldiğimde Ses, Vidyo Oyun diye bir menü açılıyor
    USB belleğin içinde kendi yüklediklerimi göremiyorum.

[ İnternet konusu çok hoş değil. Şöyle ki sürekli internetten kopuyor. T9 bazen iyi çalışıyor bazen donuyor,
    uzaktan kumanda ile sanal klavye kullanmak adeta ÇİN İŞKENCESİ oluyor :)) neyse modem çok eski airties,
    bu konuda tavsiyelerinizi beklerim. Elimizde huwai bir modem var kullanmadığımız onu takıp deneyecem bakalım nasıl olcak burdan yazarım]

Kanalların yerini değiştirmeyi öğrendim. Ama yeni kanal nasıl ekleyeceğim bilemiyorum, yardım rica ediyorum.
    Örneğil KONTV nasıl ekleyebilirim.

@ender123 nickli arkadaşın verdiği 1080P ve 3D test linkleri:
    http://www.worldserve.de/projects/samsung/Testbild-2D.jpg
    http://www.worldserve.de/projects/samsung/Testbild-3D.mpo
    @ender123 arkadaş teşekkür ederim. Verdiğin iki linke TV yi internete bağladığımda TV den tıkladım ve görüntünün
    çok net olduğunu gördüm teşekkür ederim.

edit=> teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 31 Aralık 2012; 15:26:02 >

• Herkese iyi senelerrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirc

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle tv yi alıpta 3-5 gün sonra buraya Süper,Çok memnun kaldım Tavsiye ederim şeklinde yazan arkadaşlara çok acıyorum.Şu yorumlarınızı 1 aydan önce yapmayın.Tv yi alalı 4 ay oldu ve memnun değilim.Memnunum diyenede tv yi ücretsiz vericem.
    Tv nin bellek hafızası 780 mb küsür olduğu için toplasanız 20 uygulama indiriliyor ve onlarda samsung cep telefonundaki gibi değil tv ye uyumlu işe yaramaz bir kaç uygulama..bellek az olduğu için internette yüksek veri gerektiren işlemlerde OTURUM SONLANDIRILDI uyarısı geliyor ve HARİCİ BELLEK İLE OLMUYOR maalesef servise ve müsteri hizm sordum.Bunun sorun olmadığı ve bir bilgisayar değil tv olduğu aynı performansı beklememeiz gerektiğini söylüyorlar hep.Madem öyle adı neden SMART.facebook ve twitter a şifrenizde + - / vs gibi harf ve rakam harici bir işaret var ise giriş yapamıyorsunuz yine.Ayrıca uygula çok vasat. Ve smart menüde ekran gidip geliyo birşey seçince renk mavi temada iken soluk mavi oluyor.Dijiturk reciever ım var kanal değiştirirken HDMI değişiyo kendi kendine..Bunu saymıyim sorundan.Ve kablolu bağlandığım halde internet çooook yavaş.GENEL ANLAMDA TV OLARAK İYİ SADECE ÇOK ÇOK İYİ DEĞİL...

dediğiniz sorunlar bende oluşmadığı için ben tvden memnunum evet hafızası az ama çok uygulama yüklemedim zaten ben şifre yazma olayında da başta bende çözememiştim ama klavyede bir kısım vardı farklı harf ve işaretleri girebildiğiniz ve internet hızından da memnunum bende kablolu kullanıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Herkese iyi senelerrrrrrr

teşekkür ederim umarım bu sene herkesin istediği şeyler olur ve şans getirir hepimize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnghtER -- 1 Ocak 2013; 3:38:10 >

• Arkadaşlar dün itibariyle 55es8000 kurulumu yapıldı ve de bayramlıgını bekleyn cocuklar gıbı basından kalkmadım :=) Aslında cok erken yorumlar ıcın ama sunu soyleyebılırım 8140 dan sonra cıddı anlamda goruntu guzellıgı var bu ınkar edılemez ve de ozellıkle 2d 3d ve de full hd yayınları denedım gercekten guzel barız bır farklılık var .El ve ses kontrolu tatmın edıcı ama cok ıhtıyacım olacagını dusunmuyorum ( ses kontrolu harıcgayet kullanım kolay). ınternet ve de wırelles kullanımı guzel ama neye gore kıyaslama yaptıgınızla alakalı. sımdılık bu kadar devamo sorularınızla yazabılırm.
  • arkadaşlar es6140 için önerebileceğiniz hd uydu alıcısı varmı.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.