Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haici disk alıcam ozaman kadar böyle idare edicem artık...
    çok teşekkürler...
  • selam..

55es6140 var. altyazı büyüklüğünü ve rengini ayarlayabildiğim bir share programı var mı?
    yani PC'den TV'ye film aktarcam ama altyazıyı istediğim gb ayarlayabilmem gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nekbey -- 28 Aralık 2012; 16:12:43 >
  • Arkadaşlar bugün itibari ile Fiber İnternete başvurdum. Yılbaşından sonra bağlayacaklar. Merak ettiğim içinizde bu TV'yi fiber ile kullanan var mı? Modemi vs değişecekmiş, acaba fiber modemler TV için ekstra bişi sağlıyor mu? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

Arkadaşlar bugün itibari ile Fiber İnternete başvurdum. Yılbaşından sonra bağlayacaklar. Merak ettiğim içinizde bu TV'yi fiber ile kullanan var mı? Modemi vs değişecekmiş, acaba fiber modemler TV için ekstra bişi sağlıyor mu? Bilgisi olan var mı?

Tabii ki faydası olur...Hızlar fiberde çok yüksek...Eğer 100 Mbps civarı bir hız seçerseniz, hiç bir şekilde donma duraksama gibi sorunlarınız olmaz....Bu durumda hızı yüksek ve limitsiz bir paket seçmek TV yi net uygulamaları için sonuna kadar kullanmak demek olur.
  • quote:

Arkadaşlar bugün itibari ile Fiber İnternete başvurdum. Yılbaşından sonra bağlayacaklar. Merak ettiğim içinizde bu TV'yi fiber ile kullanan var mı? Modemi vs değişecekmiş, acaba fiber modemler TV için ekstra bişi sağlıyor mu? Bilgisi olan var mı?

yaklaşık bir aydır, fiber kullanıyorum. eski modem iptal oluyor. kendi modemlerini kuruyorlar.

sigorta panelinin hemen en yakın yerine kurmayı tercih ediyorlar.

her türlü alet edavat kablosuydu-ikili priziydi ellerinde mevcut.yaklaşık 60 ila 90 dakika arası sürüyor her işin bitmesi.

modemi, bilgisayarına ve tv. ne tanıttırmayı unutma. güle güle kullan dostum.

ayrıca fiber modemleri IP tv için kablolu ya da kablosuz da kullanabilecekmişiz. ( servisin yalancıyım. )

takılma donma kasma yok.

iyi ki de fibere geçmişim.

001030 sürümünü yükledikten sonra 3 ya da 4 kere bellek hatası vermişti tv.

ama son iki haftadır sürüm değişmemesine rağmen bellek hatası da vermiyor.

dolayısıyla, tv. tadından yenmiyor.

aman nazar deymesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 29 Aralık 2012; 11:40:53 >

• HD kanal da futbol maçı izlerken sizde de donma,titreme oluyor mu.Çözümü var mı bu durumun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordc -- 29 Aralık 2012; 11:57:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar55

quote:

yaklaşık bir aydır, fiber kullanıyorum. eski modem iptal oluyor. kendi modemlerini kuruyorlar.

sigorta panelinin hemen en yakın yerine kurmayı tercih ediyorlar.

her türlü alet edavat kablosuydu-ikili priziydi ellerinde mevcut.yaklaşık 60 ila 90 dakika arası sürüyor her işin bitmesi.

modemi, bilgisayarına ve tv. ne tanıttırmayı unutma. güle güle kullan dostum.

ayrıca fiber modemleri IP tv için kablolu ya da kablosuz da kullanabilecekmişiz. ( servisin yalancıyım. )

takılma donma kasma yok.

iyi ki de fibere geçmişim.

001030 sürümünü yükledikten sonra 3 ya da 4 kere bellek hatası vermişti tv.

ama son iki haftadır sürüm değişmemesine rağmen bellek hatası da vermiyor.

dolayısıyla, tv. tadından yenmiyor.

aman nazar deymesin.

Ooooo super o zaman dostum. iyiki gecmisim fibere. Bakalim bu bellek hatasi olmazsa dedigin gibi tadindan yenmez

Peki bu modemde dns degisimi yapilabiliyor mu?

Son olarak allshare kullanimi icin sikinti yaratmaz dimi? benim kullandigim adsl modem 300mbps veriyi destekliyordi (ps3 icin almistim) bu modem kaca kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dalio

quote:

Tabii ki faydası olur...Hızlar fiberde çok yüksek...Eğer 100 Mbps civarı bir hız seçerseniz, hiç bir şekilde donma duraksama gibi sorunlarınız olmaz....Bu durumda hızı yüksek ve limitsiz bir paket seçmek TV yi net uygulamaları için sonuna kadar kullanmak demek olur.

Tesekkur ederim, 20mbps ile gectim fibere. 8 yetiyordu aslinda ama hiz sabit degildi o yuzden 20 yeter diye dusunuyorum. bakalim tv neler yapiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: lordc

HD kanal da futbol maçı izlerken sizde de donma,titreme oluyor mu.Çözümü var mı bu durumun.

Digiturk HD kullaniyorum hic yasamadim. Goruntu ayarlarini sifirlayip deneyin hala devam ediyorsa servise basvurun derim.

• 31 güncelleme gelmiş 28 aralıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2323

31 güncelleme gelmiş 28 aralıkta

ben şimdi baktım tv. den ( 29.12.2012 tarih ve 19:46 saat itibari ile)

güncelleme yok.

hala 001030 sürümü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalio

quote:

Tesekkur ederim, 20mbps ile gectim fibere. 8 yetiyordu aslinda ama hiz sabit degildi o yuzden 20 yeter diye dusunuyorum. bakalim tv neler yapiyormus

bende 46 es 6140 var tt net 8 mgbt kullandım 3 ay yazlıkta tv 8 mgbt ile internet tarayıcı çok iyiydi smart uygulamalar hızlı açılıyordu.

istanbulda sol 20 mgbt sınırsız var ama sol ile deneyemedim. sol dovnloadda 20 mgbt hız sağlıyor

soldan huavei modem iste bu modem n sınıfı ve 150 mgbt dir tv nin wifiside n sınıfı olduğu için yüksek aktarım sağlar. sakın tılgın verirlerse alma illa

huavei iste.

ben tv tarayıcıdan digitürk playdan maç izliyorum. yani tarayıcısı fonksiyonlu dizi film izlenip tam ekran yapabilirsin.

tv yi kurup görüntü atarlarına bak sd yayınlar kalite nasıl.

• @parlamenter

mesajınızı okur okumaz modeme baktım.

huavei miş. rahatladım harbiden
  • quote:

@parlamenter

mesajınızı okur okumaz modeme baktım.

huavei miş. rahatladım harbiden

huwaei yi ve sol u güle güle kullan 20 mgbt hızın süper huwaei n 150mgbt tv de n ben tv ninde 150 mgbt olduğunu düşünüyorum

antalyada tt net 8 mgbt e kadar tarayıcı sayfalar jet hızı açılıyordu.

birde tv nin yazılımına bak 1025 mi 1030 mu sanki 1030 da tarayıcıda bellek hatası çok veriyorç. 1025 yazılımda bir arkadaş bellek hatası almadım diyor.

sende bunu denersen iyi olur.
  • @parlamenter

sürüm 001030

yaklaşık iki hafta önce yükledim ve pişman olmuştum.

ortalama 20 dakikada bir bellek hatası veriyordu. ancak;

geçen hafta içinde ; arayıcının efsanesi adlı her bölümü yaklaşık 90 dakika olan dizinin

ilk üç bölümünü farklı günlerde ve takılmadan donmadan kasmadan

bellek hatası vermeden seyrettim.

nazar deymesin inşaallah.
  • quote:

quote:

güncelleme yok.

hala 001030 sürümü.

Tv den degil Samsung UN site sinden

• quote:

quote:

quote:

güncelleme yok.

hala 001030 sürümü.

Tv den degil Samsung UN site sinden

teşekkürler.

ama sorun değil. gelsin tv. den güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su55 -- 29 Aralık 2012; 20:25:30 >

• bu tvyi 2300 tlye alanlar benim gibi içleri mutlaka yanıyordur bugün teknosada gördüm 2.99 tl evlat acısı gibi koydu yaaa
  • 2550 TL verdim

Fiberi ttnet ten aliyorum ve modemi ne getiriyorlar bilmiyorum. Fakat huawei degilse kabul etmiim mi?

• Arkadaşlar bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Youtube uygulamasında daha önce izlediğim VEVO nun yayınladığı video klipleri şimdi izleyemiyorum (not available) diyor. Tarayıcısından youtube ye girip aynı klip i açtığımda ise başarıyla çalıştırıyor. Benim aklıma gelen Youtube nin son güncellemesinden sora telif haklarıyla alakalı bir durumun oluştuğu. TV nin DNS ayarlarını 8.8.8.8 yaptım yine açmadı. Başkada aklıma birşey gelmiyor. Siz ne dersiniz? Aynı probleme maruz kalan arkadaşım var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.