Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 mbps internnetimle 40es6140 ta browsermark testi yapmış bulunmaktayım ve aldığım sonuç 34414
  • Arkadaşlar geçenlerde bu tvyi aldım bu tv için en iyi görüntü ayarları sizce nedir
  • Arkadaslar selam, yaklasik 1 ay once teknosa kampanyasindan 55es6140 modelini aldim, yayin olarak ada digiturk plus kullanmaktayim. Televizyonu aldigimda digiturk yayinlarini izlerken hemen her hareketli sahnede, hareket halindeki her nesnenin arkasinda iz biraktigini farkett

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selam, yaklasik 1 ay once teknosa kampanyasindan 55es6140 modelini aldim, yayin olarak da digiturk plus kullanmaktayim. Televizyonu aldigimda digiturk yayinlarini izlerken hemen her hareketli sahnede, hareket halindeki her nesnenin arkasinda iz biraktigini farkettim. Bu iz sinir bozucu durumdaydi, futbol izlerken top kuyruklu yildiz gibi gidiyordu, samsung servisini arayip sikayetimi ilettim ve bir kac telefon trafigi sonrasi degisimi kabul ettirdim. Can sikici konu su, yeni gelen televizyonda da ayni sorunu yasiyorum. Servis bu sorunun tv den degil, yayindan kaynaklandigini iddaa ediyor, hdmi kabloyu degistirdim, farkli hdmi girisleri denedim, HD yayinlarda bile durum ayni. Hd olmayan yayinlarda durum daha da kabus. 2005 model vestel plazma kullaniyordum bundan once onda bile goruntu daha net ve bu tur hatalar yoktu. İcinden cikamadigim durum ise usb den izledigim filmlerde bu sorunu yaratmiyor, sorun tv de ise neden usb de sorun yok, sorun digiturkte ise neden diger tv de sorun yok? Bir baska samsung tv de (6140 degil) herz ayari var, bu tv de ole bi ayar da yok, allah askina bi bilgisi olan, bu durumdan kurtulmanin bi yolunu bilen yardim etsin, tv yi kirmak uzereyim

• Yok mu bu golge birakma sorunundan anlayan yada yardimci olacak kimse?

• quote:

Orijinalden alıntı: İcrimedtarum

Yok mu bu golge birakma sorunundan anlayan yada yardimci olacak kimse?

Yardımcı olacağım sana, motion plus seçeneğin ne durumda netleştir yap devam ederse kapalı tut bana sonucu bildir
  • Bende geçen ay 46'' es 6140 aldım, yukarıda söylenenlerin aksine 3D filmlerde mükemmel bir görüntüsü var, bluray film ler ise kusursuz, bende d smart hd var ve hd kanalları güzel gösteriyor, sd ler den ise çok beklentili olmamak lazım, internet kullanımı gayet rahat ve internette videoları izlerken donma olayı yok, full hd kayıt yapan fotoğraf makinamızdaki görüntüleri izlemek gerçekten güzel, bence doğru bir karar vermişim, oda forumda yazılanlar neticesindedir tşk ler... Skype ile görüntülü konuşma yapmak istiyorum ama kamerası olmadığı için yapamıyorum sadece karşı tarafı görüyorum, aranızde hiç skype kamerası satın alan varmı acaba?
  • İnternette biraz araştırdıktan sonra es6140'a uyumlu skype kamerasının VG-STC2000 olduğunu öğrendim, birkaç sitede satışı yapılıyormuş, alıp kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim...
    http://www.hizlial.com/u05.011.1271.0253/samsung-vg-stc2000xc-tv-skype-smart-kamera
    http://www.amazon.com/Samsung-VG-STC2000-Skype-Camera-Models/dp/B007NKGA5Y
    http://www.bestbuy.com/site/Samsung---TV-Camera-for-Select-Samsung-LED-and-Plasma-TVs/4860938.p?id=1218555765050&skuId=4860938

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: İcrimedtarum

Yok mu bu golge birakma sorunundan anlayan yada yardimci olacak kimse?

Yardımcı olacağım sana, motion plus seçeneğin ne durumda netleştir yap devam ederse kapalı tut bana sonucu bildir

Netleştir durumda! Sonuç değişmedi malesef :(

• Samsung 6140 modelini Anneme aldım teknosadan herşeyi denedim ama Altyazıları büyütemedim En büyük ayarında bile altyazıların büyüklüğü yetersiz Annme içinde bu çok kötü oldu bunun çözümüde yok ve hiçbir zaman olmayacak diyorsunuz yani samsung güncelleme çıkarmayacak size göre hmmm birden samsung tan soğudum.

Varmı benim gibi altyazının büyüklüğü konusunda sorun yaşayan çözen ?

(genede soriyim dedim)
  • Bazen ekranda solda

""1 dakika içinde tv kapatılacaktır kapatılmaması için ok basınız ""

diye bi uyarı geliyor..Neden kaynaklanıyordur bi bilgisi olan varmı ??
  • 46es6140 için 3d gözlük alıcam acaba ssg4100gb modeli bizim cihazda çalışırmı.televizyonu bugün aldım daha gelmedi.içindeki gözlüklerin tam model numarasını bilmiyorum o yüzden belki yardımcı olabilirsin diye düşündüm teşekkürler şimdiden
  • Başlığı kuran arkadaşa teşekkürler.

Bende geçen Pazar günü itibariyle; Vatan Bilgisayar'dan yatak odam için vermiş olduğum 32ES6100 modelini bekliyorum.

Sanırım ürün yarın elime ulaşır.

Ürün için MEDIA MARKT'da satılan TİTAN marka ince duvar askı aparatı aldım.

Ancak geri verebilirim; o nedenle daha iyi tavsiyeleriniz var mı acaba ? ( Özellikle çalışma masasının üzerine koyacağım için tv duvara yapışsın olabildiğince istiyorum )

Ürünü kullanış amacım LİG TV + Bilgisayar ( Film vs. ) + yeri geldiğinde normal TV yayınları.

Çok bir beklentim yoktu ancak karşılaştırdığım modeller ile az bir fiyat farkı olunca bu modeli seçtim.

Dahili WİFİ olması + 200Hz olması tercihimde etkili oldu.

3D özelliğini şimdilik kullanmayacağım.

Ama bizim ev de bir tv 20-25 sene kullanılır - o nedenle ileride bakarsınız lazım olur

Cihazım KARGO ile geleceği için; ÖLÜ PİKSEL TESTİ - SARI LEKE TESTİ vs. Yapmak istiyorum.

Bu konuda nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek var mı ?

Yoksa internetten aldığım için mağazaya geri göndereceğim cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7mk7

Bazen ekranda solda

Güvenlik ayarlarını kontrol et ondan kaynaklı ve çok işlevsel birşey süreyi uzatabilirsin..
  • Arkadaşlar topu topu 3 sayfalık bir başlıktasınız ve birçok arkadaşım başlığı okumaya üşeniyor.. Sorduğunuz bir çok sorunun yanıtı daha önce yazıldı lütfen önce bir başlığı inceleyin sonra soruları yöneltin..
  • Altyazının dahada büyütülmesi ile ilgili hiç bir şey yok formda 3 sayfayıda okudum varsa link ver yoksada genele yazma lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: valek

Altyazının dahada büyütülmesi ile ilgili hiç bir şey yok formda 3 sayfayıda okudum varsa link ver yoksada genele yazma lütfen.

arkadaşım büyük modu da yeterli gelmiyorsa(ki normaldir yaşlı insanlar için) yapabileceğin tek çözüm bir media player satın almak, daha fazla büyütmenin bir yolu yok
  • Ya beyler. Smart ekranına girdiğimizde ufak ekranda tv yayınını göstermeye devam ediyor ya. Onu kapatamıyor muyuz?

Birde logitech k400 kullanıyorum. Bu her defasında açılan ekran klavyesini kapatmanın bir yolunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

quote:

Orijinalden alıntı: 7mk7

Bazen ekranda solda

Güvenlik ayarlarını kontrol et ondan kaynaklı ve çok işlevsel birşey süreyi uzatabilirsin..

teşekkürler sorunumu hallettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Ya beyler. Smart ekranına girdiğimizde ufak ekranda tv yayınını göstermeye devam ediyor ya. Onu kapatamıyor muyuz?

Birde logitech k400 kullanıyorum. Bu her defasında açılan ekran klavyesini kapatmanın bir yolunu bilen var mı?

Smart ekranindaki goruntuyu dersen kapanmiyor, ama tarayici sayfasindaki goruntuyu diyorsan kumandada ki mavi renkli D tusuyla kapatabilirsin.

K400 bende kullaniyorum ve sanal klavyeyi kapatamiyorum eger bulursan banada haber verirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.