Şimdi Ara

Samsung ES 6140 Hakkında Bilgi Arayanlar İçin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
21
Favori
133.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirdaylight

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

quote:

Orijinalden alıntı: arda_baris

quote:

Merhabalar,

Televizyonu bugün aldık (Teknosa'dan 40ES6140), servis geldi kurulumu yaptı. Her şeyden memnunduk ancak az önce izlediğimiz bir filmde karanlık sahnelerde televizyon parlaklığının azaldığını farkettim ve dikkat ettim bütün filmlerde aynı durum oluyor, yani televizyon ile ilgili bir durum yayın ile ya da film ile ilgili değil. Parlaklık ayarıdır vs. dedim ama... Yani beni de oldukça rahatsız etti açıkçası çünkü karanlık sahnelerde hiçbir şey görünmüyor gibi bir şey ki ben film izlemeyi çok seven birisiyim. Şimdi ne yapmalıyım akıl verin, servis mi çağırayim yoksa ürünü iade edip başka bir model mi bakayim? Yani bu kronik bir sorun mudur?

kardes izledıgın fılm hd mı yoksa normal fılmmı ben bır cok fılım ızledım 3d ve hd olarak hıc dıkkat etmedım gayet mukemmel goruntu var benım tv de 1 ay once almıstım

Hocam valla normal SD yayın yapan kanallarda da durum aynı, HD yapan kanallarda da, kendi bilgisayarımdaki 720p filmlerde de aynı (HDMI ile bağlayıp izlediğim).

Baya rahatsız edici ya

Arkadaşlar bu sorun değil bu TV'nin bir özelliği.. Siyah görüntüleri daha koyu yapıyor ve gerçekliğini artırıyor. Arzu ederseniz bu koyuluğu siz ayarlayabiliyorsunuz, çok koyu olsun az koyu olsun yada hiç olmasın şeklinde. Şuan iş yerindeyim ayar yerini hatırlamıyorum ancak aynı durumu bende yaşadım çok koyu olunca karanlık sahnelerde hiç bir şey görünmüyor o yüzden ayarı biraz kıstım. Kapatırsanız da bu sefer çok parlak oluyor oda pek hoş olmuyor.

Kısacası görüntü ayarlarının içini iyice bir tarayın orda bir ayarı vardı.

Hocam ben de şimdi evde değilim de, ailem sıkıştırıp duruyor ne yaptın servisi aradın mı vs. diye ben de araştırıyorum halledeceğim diyorum :) Eve gittiğinizde rica etsem sizden bana yazabilir misiniz o özelliğin yerini? Ben de eve gittiğimde deneyip bakarım eğer bulamazsam mesajınızı beklerim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Televizyonu bugün aldık (Teknosa'dan 40ES6140), servis geldi kurulumu yaptı. Her şeyden memnunduk ancak az önce izlediğimiz bir filmde karanlık sahnelerde televizyon parlaklığının azaldığını farkettim ve dikkat ettim bütün filmlerde aynı durum oluyor, yani televizyon ile ilgili bir durum yayın ile ya da film ile ilgili değil. Parlaklık ayarıdır vs. dedim ama... Yani beni de oldukça rahatsız etti açıkçası çünkü karanlık sahnelerde hiçbir şey görünmüyor gibi bir şey ki ben film izlemeyi çok seven birisiyim. Şimdi ne yapmalıyım akıl verin, servis mi çağırayim yoksa ürünü iade edip başka bir model mi bakayim? Yani bu kronik bir sorun mudur?

kardes izledıgın fılm hd mı yoksa normal fılmmı ben bır cok fılım ızledım 3d ve hd olarak hıc dıkkat etmedım gayet mukemmel goruntu var benım tv de 1 ay once almıstım

Hocam valla normal SD yayın yapan kanallarda da durum aynı, HD yapan kanallarda da, kendi bilgisayarımdaki 720p filmlerde de aynı (HDMI ile bağlayıp izlediğim).

Baya rahatsız edici ya

Arkadaşlar bu sorun değil bu TV'nin bir özelliği.. Siyah görüntüleri daha koyu yapıyor ve gerçekliğini artırıyor. Arzu ederseniz bu koyuluğu siz ayarlayabiliyorsunuz, çok koyu olsun az koyu olsun yada hiç olmasın şeklinde. Şuan iş yerindeyim ayar yerini hatırlamıyorum ancak aynı durumu bende yaşadım çok koyu olunca karanlık sahnelerde hiç bir şey görünmüyor o yüzden ayarı biraz kıstım. Kapatırsanız da bu sefer çok parlak oluyor oda pek hoş olmuyor.

Kısacası görüntü ayarlarının içini iyice bir tarayın orda bir ayarı vardı.

menuye gırdıgınde gelısmıs ayarlara gırıyosun orda sıyah tonu menusu var zevkıne gore ayarlayabılırsın:)

Eve gidince bakacağım hocam :)

• quote:

Hocam ben de şimdi evde değilim de, ailem sıkıştırıp duruyor ne yaptın servisi aradın mı vs. diye ben de araştırıyorum halledeceğim diyorum :) Eve gittiğinizde rica etsem sizden bana yazabilir misiniz o özelliğin yerini? Ben de eve gittiğimde deneyip bakarım eğer bulamazsam mesajınızı beklerim :)

Tamam hocam eve gidince bakıp yazayım.. Ama merak etme bu bir sorun değil inan bana koyu olarak izlemek görüntüleri daha canlı yapıyor. Burada dikkat etmen gereken şey TV'nin hemen üstüne yada yanında ışık kaynağı olmasın ki geri yansıma yapıp dahada görünmez yapmasın

• Hocam menüden görüntü ayarlarina gir oradan gelişşmiş ayarlara gir göreceksin.. Eğer gelişmiş ayarlar aktif değilse dinamik moddan standartt mode geçerek dene
  • quote:

quote:

Tamam hocam eve gidince bakıp yazayım.. Ama merak etme bu bir sorun değil inan bana koyu olarak izlemek görüntüleri daha canlı yapıyor. Burada dikkat etmen gereken şey TV'nin hemen üstüne yada yanında ışık kaynağı olmasın ki geri yansıma yapıp dahada görünmez yapmasın

Hocam çok teşekkür ederim, sizin dediğiniz yerlere girip baktım kardeşim de kurcalamış bulmuş bir şeyler sanırım hallettik o sorunu :) Ama dediğiniz gibi ayarlarla oynamak lazım biraz.

Şimdi bir sorunum daha baş gösterdi. Bilgisayarı HDMI ile bağladığımda bilgisayar ekranının kenarlarından 1'er cm kırpılmış gibi görünüyor televizyonda, onun bir çözümü var mıdır?

• Sorunu cozmus olmaniiza sevindim..

Onun cozumu pc ayarlarinda hocam.. Pc ye gore cozunurluk ayarlarindan degistiriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

Tv ekranındaki görüntü karanlık sahnelere geçildiğinde aydınlık cisimlerde kararma şeklinde oluyorsa bunun iki sebebbi vardır.

1. Siyah seviyesi çok yüksektir.

2. Tv kontrast kısması (Contrast Dimming) yapıyordur.

Eğer menülerdeki ayarlardan siyah seviyesini azaltırsanız kapatırsanız karanlık sahnelerdeki detayları daha net görürsünüz. Siyah seviyesi ile ; siyah ve gri renk tonuna ait kırmızı yeşil mavi ( RGB ) değeleri biraz daha azaltılarak daha siyah değer elde edilmeye çalışılır. Yani böylece siz koyu gri tonlarını sihay gibi yanlış bir tonda görürsünüz. Özellikle insanların saçlarındaki tel tel detaylar kaybolur ve adamın kafasında sanki saç değil siyah bere varmış gibi olur.

Size tavsiyem bu ayarı kapalı tutmanız yönündedir. Tv test sitelerinde verilen görüntü ayarlarınıa dikkat ederseniz , her zaman siyah seviyesinin kapalı olduğunu görebilirsiniz.

2. maddedeki kontrast kısması ile tvdeki bulutlanmayı gizleyen bir ayardır. Tv yazılım vasıtasıyla ekranı karatırki paneldeki bulutlanma sorunu dah az belli olsun. Ayar menülerinden bunu açıp kapatmak mümkün olmuyor. B (2009) serilerinde özel bir ayarla kapatmak mümkün. Bende ES serisi olmadığı için , ayar yerini bilsem bile oraya girmek ve kapatmak mümkün mü bilmiyorum.

• Merhabalar arkadaşlar,

1 Hafta önce 40ES6140 modeli TV, Tekn*** mağazasından aldım. Fiyatı ve hediyesi ilk etapta çok cazip geldi. Satış Danışmanı arkadaşların da tavsiyeleri ile bu modele yöneltildim. Ama bu konuda satış danışmanı arkadaşların oldukça acemi ve üstün körü bilgiler verdiler. TV adresime kargo ile geldi ve servis tarafından kuruldu. Ancak TV mağaza da anlatılan özelliklerin hiç birini yansıtmıyordu. Yaşadığım ve test ettiğim tecrübeleri size aktarmak istiyorum. Araştırmalarım neticesinde 3 boyutlu bir görüntü izleyebilmek için panel frekansının min. 200 Hz. olması gerektiğini öğrendim. Fakat aldığım TV' nin panel frekansı 50 Hz. çıktı. Bana verilen bilgi neticesinde TV 200 Hz. olarak belirtildi. Ama bu frekansın sistem frekansı olduğu için hiç etkisini göremedim ve 3 boyutlu görüntülerde titremeler yaşanıyor. Beni en çok üzen nokta da buydu. 3 boyutlu TV alıyorum ve TV'nin 3 boyutlu ile ilgili hiç bir performansı güzel değil.

Keşfettiğim bir diğer eksi TV sesinin %100 kadar açsanız da, kapatsanız da %30 üzerinde seste bir değişiklik yok. %100 den aşağı doğru sesi kıstıktan sonra da %30 dan sonra ses kısılmaya başlıyor. Bunu ilk başta satın aldığım TV nin yazılımsal bir sorunu olduğunu düşündüm ancak mağaza ya gidip teşhir de bulunan TV de de aynı durumu görünce hüsrana uğradım.

Bu TV de kontrast oranının 3.500.000:1 olduğu söylendi ancak SD yayında berbat bir performansı var. Bunu nasıl söylediğimi soracak olursanız. Herhangi bir haber kanalında bayan bir spiker arkadaşın boyun ve çenesi arasındaki renkler ayrılmıyor. Artı karanlık sahnelerin olduğu filmlerde kesinlikle detay göremiyorum. TV tüm ayarlarını denedim. Bir çok kez fabrika ayarlarına döndürdüm. Mağaza da olan TV nin bire bir ayarlarını yaptım. Yine de yetersiz ve kötü. Kendi indirdiğim bir kaç filmi mağaza da ki TV de denediğimde aynı sorunu gözlemledim. Sonun da farkına vardım ki aldığım bir TV değil kısacasu Multimedia cihazı almış gibi hissediyorum. Bir TV nin yapması gereken hiç bir performansı, verimi vermiyor. 3D kötü. Görüntü performansı vasatın altında. Pişmanlık içerisinde seyrediyorum. Verdiğim paranın hiç bir kuruşunu bu TV hak etmiyor.

Bilgilerinize arkadaşlar. Bu TV alırken bir kez daha düşünün. Benim dilim ve cebim yandı en azından sizler bunun farkında olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: chaosmania

Merhabalar arkadaşlar,

1 Hafta önce 40ES6140 modeli TV, Tekn*** mağazasından aldım. Fiyatı ve hediyesi ilk etapta çok cazip geldi. Satış Danışmanı arkadaşların da tavsiyeleri ile bu modele yöneltildim. Ama bu konuda satış danışmanı arkadaşların oldukça acemi ve üstün körü bilgiler verdiler. TV adresime kargo ile geldi ve servis tarafından kuruldu. Ancak TV mağaza da anlatılan özelliklerin hiç birini yansıtmıyordu. Yaşadığım ve test ettiğim tecrübeleri size aktarmak istiyorum. Araştırmalarım neticesinde 3 boyutlu bir görüntü izleyebilmek için panel frekansının min. 200 Hz. olması gerektiğini öğrendim. Fakat aldığım TV' nin panel frekansı 50 Hz. çıktı. Bana verilen bilgi neticesinde TV 200 Hz. olarak belirtildi. Ama bu frekansın sistem frekansı olduğu için hiç etkisini göremedim ve 3 boyutlu görüntülerde titremeler yaşanıyor. Beni en çok üzen nokta da buydu. 3 boyutlu TV alıyorum ve TV'nin 3 boyutlu ile ilgili hiç bir performansı güzel değil.

Keşfettiğim bir diğer eksi TV sesinin %100 kadar açsanız da, kapatsanız da %30 üzerinde seste bir değişiklik yok. %100 den aşağı doğru sesi kıstıktan sonra da %30 dan sonra ses kısılmaya başlıyor. Bunu ilk başta satın aldığım TV nin yazılımsal bir sorunu olduğunu düşündüm ancak mağaza ya gidip teşhir de bulunan TV de de aynı durumu görünce hüsrana uğradım.

Bu TV de kontrast oranının 3.500.000:1 olduğu söylendi ancak SD yayında berbat bir performansı var. Bunu nasıl söylediğimi soracak olursanız. Herhangi bir haber kanalında bayan bir spiker arkadaşın boyun ve çenesi arasındaki renkler ayrılmıyor. Artı karanlık sahnelerin olduğu filmlerde kesinlikle detay göremiyorum. TV tüm ayarlarını denedim. Bir çok kez fabrika ayarlarına döndürdüm. Mağaza da olan TV nin bire bir ayarlarını yaptım. Yine de yetersiz ve kötü. Kendi indirdiğim bir kaç filmi mağaza da ki TV de denediğimde aynı sorunu gözlemledim. Sonun da farkına vardım ki aldığım bir TV değil kısacasu Multimedia cihazı almış gibi hissediyorum. Bir TV nin yapması gereken hiç bir performansı, verimi vermiyor. 3D kötü. Görüntü performansı vasatın altında. Pişmanlık içerisinde seyrediyorum. Verdiğim paranın hiç bir kuruşunu bu TV hak etmiyor.

Bilgilerinize arkadaşlar. Bu TV alırken bir kez daha düşünün. Benim dilim ve cebim yandı en azından sizler bunun farkında olun.

Teşekkürler kardeşim, an itibari ile vazgeçmiş bulunuoyrum, senin adına da gerçekten üzüldüm, bu kadar para verip karşılığını alamamak çok kötü.

• Televizyonu dün teknosadan aldım.Üzerinde sadece gözlük hediye verildi.(Aslında hediye sayılmaz zaten kutu içeriğine dahil.Uydu alıcısı aldım (indirimli 70 tl ) Yani bana bedava hiçbirşey vermediler.Acaba burdaki satış sorumluları bilerek mi bedava vermediler.(Bedava verilen uydu alıcısının markası ve normal fiyatını bilen varmı ) (Benim 70 tl ödeyip aldığım next mini black uydu alıcı).Birde 75 tl verip askı aparatı aldım.

Son iki yorum kafamda soru işareti bıraktı.Tv henüz kurulmadı.Geri iade edip başka bişey mi alsam ?
  • Arkadaslar zamaninda soyledik bu panel mat ekran kullaniyor islemcisi de ve yazilimsal ozellikleri de cok iyi degil alacaklar es7-8000 serisi alsin daha dusuk butceli olanlar icinse d6000 dedik d6000 2011 serisi ama es6140dan goruntu kalitesi olarak iyi dedik 3dsi full hd degil ama sizin izleyecekleriniz zaten halfsbs oldugu icn cok fark etmeyecektir dedik teknosa cok gazladi bu urunu ama inanin aldiginiza degmez tatmin olan arkadaslarin beklentisi cok yuksek degildir yada resim kalitesini fark edemiyordur

• Bu fiyata beklentinin yüksek olmaması gerekli.. Sonuç olarak 55" 3D ve LED TV alıyorsunuz hemde 3400 TL gibi bir fiyata. Dediğim gibi beklentisi çok yüksek olanlar zaten tatmin olmuyor. O yüzden eski TV'nizin kalitesi neyse onunla kıyaslayarak alınmalı. Evinde 7000 serisi 40" TV kullanan 55" olsun diye bu TV'yi alırsa hüsrana uğraması muhtemeldir..
  • 3d görüntüsüne bence haksızlık yapıyorsunuz gözün biraz alışmasından sonra farkedeceksiniz sd yayınlarına bende katılıyorum çok berbat ama hd görüntü çok iyi bence bu tvnin tek eksisi sd yayınları o da bazı kanalların görüntüsünden ve kanallardaki program kalitesinden

• @ender123

Açıklama için çok teşekkürler, emeklerinize sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Arkadaşlar ,

Tv ekranındaki görüntü karanlık sahnelere geçildiğinde aydınlık cisimlerde kararma şeklinde oluyorsa bunun iki sebebbi vardır.

1. Siyah seviyesi çok yüksektir.

2. Tv kontrast kısması (Contrast Dimming) yapıyordur.

Eğer menülerdeki ayarlardan siyah seviyesini azaltırsanız kapatırsanız karanlık sahnelerdeki detayları daha net görürsünüz. Siyah seviyesi ile ; siyah ve gri renk tonuna ait kırmızı yeşil mavi ( RGB ) değeleri biraz daha azaltılarak daha siyah değer elde edilmeye çalışılır. Yani böylece siz koyu gri tonlarını sihay gibi yanlış bir tonda görürsünüz. Özellikle insanların saçlarındaki tel tel detaylar kaybolur ve adamın kafasında sanki saç değil siyah bere varmış gibi olur.

Size tavsiyem bu ayarı kapalı tutmanız yönündedir. Tv test sitelerinde verilen görüntü ayarlarınıa dikkat ederseniz , her zaman siyah seviyesinin kapalı olduğunu görebilirsiniz.

2. maddedeki kontrast kısması ile tvdeki bulutlanmayı gizleyen bir ayardır. Tv yazılım vasıtasıyla ekranı karatırki paneldeki bulutlanma sorunu dah az belli olsun. Ayar menülerinden bunu açıp kapatmak mümkün olmuyor. B (2009) serilerinde özel bir ayarla kapatmak mümkün. Bende ES serisi olmadığı için , ayar yerini bilsem bile oraya girmek ve kapatmak mümkün mü bilmiyorum.

Ender hoca seni bir türlü yakalayamadım hazır yakalamışken sorayım

1-SD (uydu alıcısı kanalları)

2-HD(usb den izlediğimiz hd filmler)

bunların ikisi içinde netlik(sharpness sanırım) ayarını verir misin? sebebini de yazarsan sevinirim saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: chaosmania

Merhabalar arkadaşlar,

ya kardeş ben ps3 oyunlarını canlı ekranda oynamak için almak istyorum sen aklımı karıştırdın genelde iyi demişler 2 kişi felan kötü demiş senin açıklaman bayağı bi kötüleyiciydi sence napıyım ya almayım mı ben oyunları canlı renklerde oynamak istyorum sırf bu yüzden odama bunu alıcaktım . bütçem 1.500 .1600 tl civarı bekleyip daha iyi bir tw mi almalıyım . mat ekran derken böyle es 7000deki gibi canlı renkler alamıyo muyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit*

Televizyonu dün teknosadan aldım.Üzerinde sadece gözlük hediye verildi.(Aslında hediye sayılmaz zaten kutu içeriğine dahil.Uydu alıcısı aldım (indirimli 70 tl ) Yani bana bedava hiçbirşey vermediler.Acaba burdaki satış sorumluları bilerek mi bedava vermediler.(Bedava verilen uydu alıcısının markası ve normal fiyatını bilen varmı ) (Benim 70 tl ödeyip aldığım next mini black uydu alıcı).Birde 75 tl verip askı aparatı aldım.

Son iki yorum kafamda soru işareti bıraktı.Tv henüz kurulmadı.Geri iade edip başka bişey mi alsam ?

Bazı yerlerde o next minix hd yi hediye ediyorlar 1800tl fiyat ile beraber. 2 tane gözlük + next minix veya sunny 14100 veriyorlar. fiyatı 180tl civarı olması lazım. Forumda next minix hd nin SD yayında kötü olduğu yazıyor. Sunny 14100 ondan daha iyi imiş deneyenlerin yazdıklarına göre. SD yayın için kötü olabililr bu yüzden bu uydu alıcı ile. Eğer @chaosmania da next minix ile denediyse belki onunla da alakalı olablir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

bunların ikisi içinde netlik(sharpness sanırım) ayarını verir misin? sebebini de yazarsan sevinirim saygılar

Sayın Cemo62,

Mümkün olduğunca düşük ayarda kullanın. Özellikle SD yayınlarda 10-20 gibi değerlerde kalsın. HD yayınların da ülkemizdeki kalitesi malum. Belli bir hesaplama ( algoritma) ile ekran görüntüsüne keskinlik vermeye çalışan bir sistem.

Kesinlikle 50 üzerine çıkmayın çünkü görüntüyü "netleştiren" veya daha iyi yapan bir ayar değildir. 0(sıfır) yaparsanız da odaklaması bozulmuş ve bulanık bir resim elde edersiniz. Haber kanallarında erkek spiker yakın çekimdeyken özellikle sakal-cilt ve ceket kumaş detaylarına bakarak uygun bir ayarı yakalamaya çalışın. Yüksek ayarlarda sürekli bir netlik ve karıncalanma sorunu oluşuyor. Pek doğru birşey değil biraz görüntü bulanıklığına razı olup gürünltü azaltmayı da tvye yaptırabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43075391

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=56636989

başlıklarında görüntü ayarlarının nasıl yapılacağını ve işin mantığını anlatmaya çalıştım.

Umarım işinize yarar.

------------------------------------------------------------

Forumda başı başlıklarda "2 kere 2 , 5 eder" diyenlere karşı yazıdığınız mesajları görüyorum. Eskiden ben de dayanamayıp cevap yazıyordum ama sonra farkettim ki forumun hafızası en fazla 1-2 hafta , sonra herşey eski haline dönüyor. Yine yalan yanlış bilgiler ortalıkta dolşamaya başlıyor. Akla zarar iddialar , kesin hüküm olarak veriliyordu. Sonraları "Forumun delisi ben miyim , her yanlışı ben mi düzelteceğim" deyip cevap yazmaktan vazgeçmiştim ama yine de arada dayanamayıp cevap yazıyorum.

Çok fazla aldırış etmeyin , malesef insanlar yanlışı , doğrudan daha kolay kabul ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Sayın Cemo62,

Mümkün olduğunca düşük ayarda kullanın. Özellikle SD yayınlarda 10-20 gibi değerlerde kalsın. HD yayınların da ülkemizdeki kalitesi malum. Belli bir hesaplama ( algoritma) ile ekran görüntüsüne keskinlik vermeye çalışan bir sistem.

Kesinlikle 50 üzerine çıkmayın çünkü görüntüyü "netleştiren" veya daha iyi yapan bir ayar değildir. 0(sıfır) yaparsanız da odaklaması bozulmuş ve bulanık bir resim elde edersiniz. Haber kanallarında erkek spiker yakın çekimdeyken özellikle sakal-cilt ve ceket kumaş detaylarına bakarak uygun bir ayarı yakalamaya çalışın. Yüksek ayarlarda sürekli bir netlik ve karıncalanma sorunu oluşuyor. Pek doğru birşey değil biraz görüntü bulanıklığına razı olup gürünltü azaltmayı da tvye yaptırabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=43075391

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=56636989

başlıklarında görüntü ayarlarının nasıl yapılacağını ve işin mantığını anlatmaya çalıştım.

Umarım işinize yarar.

------------------------------------------------------------

Forumda başı başlıklarda "2 kere 2 , 5 eder" diyenlere karşı yazıdığınız mesajları görüyorum. Eskiden ben de dayanamayıp cevap yazıyordum ama sonra farkettim ki forumun hafızası en fazla 1-2 hafta , sonra herşey eski haline dönüyor. Yine yalan yanlış bilgiler ortalıkta dolşamaya başlıyor. Akla zarar iddialar , kesin hüküm olarak veriliyordu. Sonraları "Forumun delisi ben miyim , her yanlışı ben mi düzelteceğim" deyip cevap yazmaktan vazgeçmiştim ama yine de arada dayanamayıp cevap yazıyorum.

Çok fazla aldırış etmeyin , malesef insanlar yanlışı , doğrudan daha kolay kabul ediyor.

Sevgili Ender hocam,

Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim, her zamanki güzel üslubunuzla cevap vermişsiniz. Ben de dayanamayıp cevap yazıyorum ama dediğiniz gibi nafile. Bir hususta daha bir şey sorayım. Sd yayınlarda motion plus ın açık olması görüntü-resim kalitesine olumlu yada olumsuz bir etkisi var mı? (Yani görüntünün daha akıcı, kayan yazıların daha iyi olması anlamında değil de, resim kalitesi anlamında) Sd yayınlar daha mı iyi gözükür yoksa işlemciyi yorduğu için sd yayınlar bozulur mu ya da hiç bir etkisi olmaz mı?

Selam ve sevgilerimle

Cem

• arkadaşlar benim bir sorunum var 46'' es 6140 aldım memnunum herkonuda ama sadece ps3 de sorun oluyor örnek verirsem mw3 de oynarken hareket halinde bulanıklasma oluyor her türlü ayarları yaptım hatta hdmı kablosunuda yeni bir altın uçlu aldım genede hareket halinde bulanıklaşma oluyor ve lagta oluyor böyle bir sorunlan karşılasan oldumu aranızda sorunu nasıl çözdünüz banada bir yardım edin.aldıgıma pişman olucam gibi.
    NOT:(6140 Kullanan arkadaş varsa ps3 ve tv de bana settingini nasıl yaptığını yazabilir mi? )
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.